Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България

Featured Replies

току-що, Gaming_Solutions написа:

Ще рече, че са стари. Както стана ясно, в Бургас ние произвеждаме нови и по-добри

Ще рече, че пишеш глупости. Като са стари, що реши, че не струват нищо?! И трябва да ги подаряваме?!

• Отговори 11,9k
  • Прегледи 387k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Веси Филипова
    Веси Филипова

няколко магазина затвориха вече затова, че им вдигнаха наема. Други изпокриха част от стоките, за ДА ИМ СЛОЖАТ НОВА ЦЕНА. ДОБРЕ ДОШЛИ В КЛУБА НА БОГАТИТЕ. с МИЖАЖАВАТА МОНЕТА ОТ ЕДНО ЕВРО, КОЯТО Е ПО-

• Т.Христов
    Т.Христов

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България?   Не.

• Joss Bomon
    Joss Bomon

Глупи, Радев не е като тебе и шайката виждащи не по далеч от носа си. Предвидимо сте толкова елементарни, че да си въобразявате, че точно той не знае Закона и си мисли да го пренебрегва... Шах с офице

Публикувани изображения

преди 1 минута, communismatic написа:

Ще рече, че пишеш глупости. Като са стари, що реши, че не струват нищо?! И трябва да ги подаряваме?!

Слава на Украйна, слава на героите

Слава на Украйна, слава на героите

Смяташ ли да ми отговориш на въпросите? Твърдиш, че България била "захлебила" яко от войната? Ми, що подарихме тия машини на Украйна? Що не ги продадохме?

преди 3 минути, communismatic написа:

Смяташ ли да ми отговориш на въпросите? Твърдиш, че България била "захлебила" яко от войната? Ми, що подарихме тия машини на Украйна? Що не ги продадохме?

Човече, ти си като малко наивно шаранче, чакащо от Кремъл да му спуснат кукичката и да я налапа. Това са стари БТР-и останали от репресивната власт към МВР (не към БА) за да потушават евентуално бунтове на народната любов към тогавашната власт, не за да потушават пожари. И така 30+ години стоят непотребни в хангарите и се складират. Между другото складирането също струва пари, но това е друга тема. Та какви пожари ще гасят. Пожари има всяко лято, защо 30+ години не са изкарвани да гасят пожари ако са пригодни за това? В БА имаме БТР-и, те защо не гасяха пожари, чул ли си да казват, че имаме недостиг на БТР за гасене на пожари? В такива местности, подобни пожари се гасят най-ефикасно с летателна техника и такава ни бе изпратена за помощ.

Подарихме ги, защото Украинците имат нужда от тях за да си защитят суверенитета. Пари изкарахме достатъчно от Украйна, халал да са им БТР-ите

преди 10 минути, Gaming_Solutions написа:

Човече, ти си като малко наивно шаранче, чакащо от Кремъл да му спуснат кукичката и да я налапа.

Това го твърди човека, който до момента е изписал един тон глупости, основно четени в "медиите" у нас. 😆😆😆

Това са стари БТР-и останали от репресивната власт към МВР (не към БА) за да потушават евентуално бунтове на народната любов към тогавашната власт, не за да потушават пожари.

Ъхъ. Разбираш ги нещата... 😆
07.06.2016 г.

Цитат

Силна буря с пороен дъжд и градушка предизвика наводнения в село Зарник, област Силистра. Наложило се е четири деца да бъдат изведени с бронетранспортьор от дома им, друго семейство също е било евакуирано.

08.03.2013 г.

Цитат

Едва около 200 военни и 60-70 единици техника са подготвили за борба с бедствията при зимни условия от военното министерство. Специално за изпълнение на мисията в помощ на населението при тежки зимни условия в готовност са 24 модулни формирования, съобщиха от МО за “Труд”. В едно такова формирование може да влизат между две и пет машини и до 20 човека. Обикновено за разчистване на затрупани пътища се пращат по един верижен тежкотоварен булдозер и бронирана машина с няколко военни.

В такива местности, подобни пожари се гасят най-ефикасно с летателна техника и такава ни бе изпратена за помощ.

Твоите хора от "Продължаваме промяната", що не ги осигуриха? Бойко сигурно пак им е пречил? Между другото, що направиха коалиция с него? Нали уж не бяха приятели? Дебелият и той пусна чатовете с Кирчо и Дянков, не ми изглежда да не са приятели и с Шиши?

Пари изкарахме достатъчно от Украйна, халал да са им БТР-ите

Правилно, да. То тия БТР-и са твоя собственост, кво ти пука... пари има бол, давай им ги да ги ползват. Само ми е странна логиката. Те са ръждясали и неефективни, ама ще ги ползват в Украйна. Странна работа, наистина. Логика на ниво умнокрасив жълтопаветник...

Това го твърди човека, който до момента е изписал един тон глупости, основно четени в "медиите" у нас. 😆😆😆

Ъхъ. Разбираш ги нещата... 😆
08.03.2013 г.

Твоите хора от "Продължаваме промяната", що не ги осигуриха? Бойко сигурно пак им е пречил? Между другото, що направиха коалиция с него? Нали уж не бяха приятели? Дебелият и той пусна чатовете с Кирчо и Дянков, не ми изглежда да не са приятели и с Шиши?

Правилно, да. То тия БТР-и са твоя собственост, кво ти пука... пари има бол, давай им ги да ги ползват. Само ми е странна логиката. Те са ръждясали и неефективни, ама ще ги ползват в Украйна. Странна работа, наистина. Логика на ниво умнокрасив жълтопаветник...

Пак го удари на спам. Ще отговориш ли къде бяха тези машини 30 години и не гасяха пожари

Пак го удари на спам. Ще отговориш ли къде бяха тези машини 30 години и не гасяха пожари

Мисля, че съм ти дал примери. Ти и да четеш май не можеш. Пича съвсем сериозно ми написа "Къде си виждал да се гасят пожари с БТР-и?". Направо е на Мелмак, горкия... 😆😆😆

току-що, communismatic написа:

Мисля, че съм ти дал примери. Ти и да четеш май не можеш. Пича съвсем сериозно ми написа "Къде си виждал да се гасят пожари с БТР-и?". Направо е на Мелмак, горкия... 😆😆😆

Пич, в последните си напъни ми цитираш статия от преди 12 години

Заради съкращенията в БА - едва 200 военни борят бедствията

преди 1 минута, Gaming_Solutions написа:

Пич, в последните си напъни ми цитираш статия от преди 12 години

Заради съкращенията в БА - едва 200 военни борят бедствията

Т.е. статията не важи, щото е от преди 12 години? Пожарите вече са различни, БТР-ите са напълно неефективни срещу тях... 😆😆😆😆😆😆

Т.е. статията не важи, щото е от преди 12 години? Пожарите вече са различни, БТР-ите са напълно неефективни срещу тях... 😆😆😆😆😆😆

... и от същата статия

Цитат

Експерти от МО смятат, че количеството на хората и техниката, които са определени за борба с бедствията са напълно достатъчни.

Основание за това било, че през миналата година армията не е отказала да се отзове на нито един сигнал за помощ.

От МО уточняват, че при необходимост модулните формирования действат на територията на цялата страна.

За 12 години много неща са се променили от към техника, от към хора и тн и тн

Редактирано от Gaming_Solutions (преглед на промените)

преди 1 минута, Gaming_Solutions написа:

Това ли беше?

Кажи какво твърдиш, щото тотално вече издуха гарнитурата. Първо, БТР-ите бяха ръждясали. После понеже разбра, че се издъни, мощно завъртя гъзицата и написа, че сме произвеждали вече нови, които били по НАТО-вски стандарт. После понеже пак разбра, че се издъни написа, че сме им ги подарили щото не ни трябвали, понеже пожари не се гасили с БТР-и (зверска тъпотия). Сега ми даваш пак някакви малоумни цитати за численост на техника и персонал. Това в каква връзка го пишеш, че не вдявам? Кво общо има с това, че БТР-ите ги дадохме на Украйна, а не трябваше да ги даваме? Баси хората... 😆

преди 19 минути, communismatic написа:

Кажи какво твърдиш, щото тотално вече издуха гарнитурата. Първо, БТР-ите бяха ръждясали. После понеже разбра, че се издъни, мощно завъртя гъзицата и написа, че сме произвеждали вече нови, които били по НАТО-вски стандарт. После понеже пак разбра, че се издъни написа, че сме им ги подарили щото не ни трябвали, понеже пожари не се гасили с БТР-и (зверска тъпотия). Сега ми даваш пак някакви малоумни цитати за численост на техника и персонал. Това в каква връзка го пишеш, че не вдявам? Кво общо има с това, че БТР-ите ги дадохме на Украйна, а не трябваше да ги даваме? Баси хората... 😆

Е, сега пък статията била малоумна, нали ти я постна. Цитатите са от нея

Е, сега пък статията била малоумна, нали ти я постна. Цитатите са от нея

Статията не е малоумна, цитата е малоумен, щото не виждам какво точно искаш да кажеш с него? Смяташ ли да ми отговориш?

Статията не е малоумна, цитата е малоумен, щото не виждам какво точно искаш да кажеш с него? Смяташ ли да ми отговориш?

На кое да ти отговоря, отговорих ти на всичко и ти си в ступор. 😁

преди 5 минути, Gaming_Solutions написа:

На кое да ти отговоря, отговорих ти на всичко и ти си в ступор. 😁

Това ли е новата ти тактика? Да избягваме неудобни въпроси, че пак ще станем за смях? Кажи ми, в каква връзка постна тая простотия? Как по-точно ти защитава тезата? Нали уж не се гасяха пожари с БТР-и? Сега вече се гасят май?

Това ли е новата ти тактика? Да избягваме неудобни въпроси, че пак ще станем за смях? Кажи ми, в каква връзка постна тая простотия? Как по-точно ти защитава тезата? Нали уж не се гасяха пожари с БТР-и? Сега вече се гасят май?

Ти съвсем се обърка, ето какво съм написал по-горе, ще се самоцитирам:

Цитат

Човече, ти си като малко наивно шаранче, чакащо от Кремъл да му спуснат кукичката и да я налапа. Това са стари БТР-и останали от репресивната власт към МВР (не към БА) за да потушават евентуално бунтове на народната любов към тогавашната власт, не за да потушават пожари. И така 30+ години стоят непотребни в хангарите и се складират. Между другото складирането също струва пари, но това е друга тема. Та какви пожари ще гасят. Пожари има всяко лято, защо 30+ години не са изкарвани да гасят пожари ако са пригодни за това? В БА имаме БТР-и, те защо не гасяха пожари, чул ли си да казват, че имаме недостиг на БТР за гасене на пожари? В такива местности, подобни пожари се гасят най-ефикасно с летателна техника и такава ни бе изпратена за помощ.

Подарихме ги, защото Украинците имат нужда от тях за да си защитят суверенитета. Пари изкарахме достатъчно от Украйна, халал да са им БТР-ите

За това болднатото ли си се хванал. Я пак го прочети и си формулирай въпроса по-добре

преди 5 минути, Gaming_Solutions написа:

Ти съвсем се обърка, ето какво съм написал по-горе, ще се самоцитирам:

За това болднатото ли си се хванал. Я пак го прочети и си формулирай въпроса по-добре

Ето ти цитатчето. Нещо май пак ударихме на камък? Извърти се още един-два пъти, ако трябва? Поне да отмиеш осраното...

преди 1 час, Gaming_Solutions написа:

Та какви пожари ще гасят. Пожари има всяко лято, защо 30+ години не са изкарвани да гасят пожари ако са пригодни за това?

Пак да си задам въпроса? Кво стана с обяснението за последното цитатче? Кво твърдиш, че пак нещо не разбирам? 

преди 2 минути, communismatic написа:

Ето ти цитатчето. Нещо май пак ударихме на камък? Извърти се още един-два пъти, ако трябва? Поне да отмиеш осраното...

Пак да си задам въпроса? Кво стана с обяснението за последното цитатче? Кво твърдиш, че пак нещо не разбирам? 

Пич, цитираш ми въпрос на който още чакам отговор от теб 😂

Цитат

Та какви пожари ще гасят. Пожари има всяко лято, защо 30+ години не са изкарвани да гасят пожари ако са пригодни за това?

Аз да отговоря на моя въпрос ли очакваш? 18:30 е, на коя ракия си вече?

Редактирано от Gaming_Solutions (преглед на промените)

Т.е. цитатите, които ти дадох не са подходящи? Дотам ли я докара, бе... 😆

Изобщо не личи, да е гласоподавател на ПП-ДБ. Ама ИЗОБЩО! 😆😆😆

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.