Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България

Featured Replies

преди 12 минути, communismatic написа:

Т.е. цитатите, които ти дадох не са подходящи? Дотам ли я докара, бе... 😆

Изобщо не личи, да е гласоподавател на ПП-ДБ. Ама ИЗОБЩО! 😆😆😆

Ти тотално изплиска легена.

Ама ти цитираш мене. Аз съм ти задал въпрос, на който още чакам отговор от теб. 

Кой ти е неудобния въпрос и защо цитираш моя въпрос към теб?

• Отговори 11,9k
  • Прегледи 386,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Веси Филипова
    Веси Филипова

няколко магазина затвориха вече затова, че им вдигнаха наема. Други изпокриха част от стоките, за ДА ИМ СЛОЖАТ НОВА ЦЕНА. ДОБРЕ ДОШЛИ В КЛУБА НА БОГАТИТЕ. с МИЖАЖАВАТА МОНЕТА ОТ ЕДНО ЕВРО, КОЯТО Е ПО-

• Т.Христов
    Т.Христов

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България?   Не.

• Joss Bomon
    Joss Bomon

Глупи, Радев не е като тебе и шайката виждащи не по далеч от носа си. Предвидимо сте толкова елементарни, че да си въобразявате, че точно той не знае Закона и си мисли да го пренебрегва... Шах с офице

Публикувани изображения

Тъй. Обяснявам го като на типичен гласоподавател на Кирил Петков и Асен Василев. Ти ме питаш, кога съм виждал да се гасят горски пожари с бронетранспортьори. Отговорих ти веднага, давайки ти два примера от близкото минало. Дадох ти примери с наводнения. Ако искаш, мога да ти дам и още, не виждам обаче това как по-точно ще промени нещата. Факт е, че даже не беше и чувал, че се гасят пожари с БТР-и. Иначе нямаше да ми искаш примери. 

Неудобен въпрос аз не помня, да си ми задавал. Веднага ти отговарям, нямам никакви проблеми. Само не вдявам, последната тъпотия дето ми я плясна тук... Нарочно ти давам точно копи-пейст, щото пак ще се изместнеш... та, това в каква връзка ми го постна? Какво твърдиш по-точно?

преди 1 час, Gaming_Solutions написа:

Експерти от МО смятат, че количеството на хората и техниката, които са определени за борба с бедствията са напълно достатъчни.

Основание за това било, че през миналата година армията не е отказала да се отзове на нито един сигнал за помощ.

От МО уточняват, че при необходимост модулните формирования действат на територията на цялата страна.

преди 21 минути, communismatic написа:

Тъй. Обяснявам го като на типичен гласоподавател на Кирил Петков и Асен Василев. Ти ме питаш, кога съм виждал да се гасят горски пожари с бронетранспортьори. Отговорих ти веднага, давайки ти два примера от близкото минало. Дадох ти примери с наводнения. Ако искаш, мога да ти дам и още, не виждам обаче това как по-точно ще промени нещата. Факт е, че даже не беше и чувал, че се гасят пожари с БТР-и. Иначе нямаше да ми искаш примери. 

Неудобен въпрос аз не помня, да си ми задавал. Веднага ти отговарям, нямам никакви проблеми. Само не вдявам, последната тъпотия дето ми я плясна тук... Нарочно ти давам точно копи-пейст, щото пак ще се изместнеш... та, това в каква връзка ми го постна? Какво твърдиш по-точно?

А, ето това чаках, хайде сега ще ти го разпиша по точки за да не се губиш и бъркаш?

1. За 100-те БТР към МВР ли още става въпрос или за бронетранспортьори по принцип?

2. Дай точен цитат къде съм те питал кога си виждал да се гасят горски пожари с бронетранспортьор. Между другото не си дал нито един пример за гасене на пожари, но аз и не съм ти искал такъв, така че не си прави труда.

Написал съм това: 

Цитат

В БА имаме БТР-и, те защо не гасяха пожари, чул ли си да казват, че имаме недостиг на БТР за гасене на пожари?

Задал съм ти въпрос дали си чул в БА да се оплакват, че имаме недостиг на БТР-и за гасене на пожари, също така съм те питал защо БА не се е включила в гасенето на пожарите миналата година. 

3. Последното, което си постнал е мой цитат от твоята статия в която се твърди, че според експерти от МО имаме достатъчна техни за справяне при бедствия и аварии.

И като заключение, надявам се да съм го написал достатъчни простичко за да го разбереш. Със 100-те БТР, които бяха към МВР нямаше да гасим пожари, защото нито машините са пригодни за това (говоря за 100-те машини към МВР), нито МВР ще се юрне да гаси пожари, не им е работа на тях. Повече от 30 години  са стояли на склад, това ако не е достатъчно за теб мога и да ти опиша малко по-подробно защо не са пригодни и защо не са се ползвали 30 години. Министерството на отбраната ако имаше нужда от тях нямаше да ръждясват 30 години в МВР.

Редактирано от Gaming_Solutions (преглед на промените)

преди 1 минута, Gaming_Solutions написа:

За 100-те БТР към МВР ли още става въпрос или за бронетранспортьори по принцип?

Що? Ще гасят пожари с чисто новите БТР-и сигурно? 😆

Дай точен цитат къде съм те питал кога си виждал да се гасят горски пожари с бронетранспортьор.

Ми, написа ми, къде си виждал, да се гасят горски пожари, ако са били пригодни за това. Това какво ще рече? Значи, да обобщим... тия БТР-и дето им ги даваме явно са непригодни за нас, а ги подаряваме на Украйна, която воюват и на тях ще им трябват!? Правилно ли разбирам?! Щото май няма никаква логика!?

преди 3 минути, Gaming_Solutions написа:

Задал съм ти въпрос дали си чул в БА да се оплакват, че имаме недостиг на БТР-и за гасене на пожари, също така съм те питал защо БА не се е включила в гасенето на пожара миналата година.

Кой не се оплаква ве? Ти имаш ли понятие миналото лято какво чудо беше? Анархия тотална... В днешно време, ние сме абсолютно неспособни, да се справим с едни горски пожари, какво остава за нещо по-сериозно!? Нямаме нито техника, нито оборудване... Даже се чудя, как тия неща бяха допуснати през медиите. Обикновено се дава само една гледна точка.

преди 5 минути, Gaming_Solutions написа:

Между другото не си дал нито един пример за гасене на пожари, но аз и не съм ти искал такъв, така че не си прави труда.

Извинявай, би ли ми обяснил, кво значение има, дали са пожари или наводнения примерно? Те не служат ли на българският народ при тежки ситуации? А, гласоподавателю на национални предатели?

Със 100-те БТР, които бяха към МВР нямаше да гасим пожари, защото нито машините са пригодни за това (говоря за 100-те машини към МВР), нито МВР ще се юрне да гаси пожари, не им е работа на тях.

Аха. Непригодни били, ама на Украйна са пригодни... 😆

преди 6 минути, Gaming_Solutions написа:

Повече от 30 години  са стояли на склад, това ако не е достатъчно за теб мога и да ти опиша малко по-подробно защо не са пригодни и защо не са се ползвали 30 години.

Я дай. Искам да ми обясниш. Огромно удоволствие ми доставя "дискусията" с теб... 😆

преди 1 минута, communismatic написа:

Що? Ще гасят пожари с чисто новите БТР-и сигурно? 😆

Не знам с какво ще гасят пожарите, но със сигурност няма да е с БТР-те към МВР

Ми, написа ми, къде си виждал, да се гасят горски пожари, ако са били пригодни за това. Това какво ще рече? Значи, да обобщим... тия БТР-и дето им ги даваме явно са непригодни за нас, а ги подаряваме на Украйна, която воюват и на тях ще им трябват!? Правилно ли разбирам?! Щото май няма никаква логика!?

Не съм писал такова нещо. Ще те помоля отново за цитат.

Кой не се оплаква ве? Ти имаш ли понятие миналото лято какво чудо беше? Анархия тотална... В днешно време, ние сме абсолютно неспособни, да се справим с едни горски пожари, какво остава за нещо по-сериозно!? Нямаме нито техника, нито оборудване... Даже се чудя, как тия неща бяха допуснати през медиите. Обикновено се дава само една гледна точка.

Едното няма нищо общо с другото (другото са БТР-те на МВР за които говорим

Извинявай, би ли ми обяснил, кво значение има, дали са пожари или наводнения примерно? Те не служат ли на българският народ при тежки ситуации?

Не бих ти обяснил, не съм те и питал, както вече разяснихме

Аха. Непригодни били, ама на Украйна са пригодни... 😆

Не, Украйна ги модернизира и им смени двигателите (двата двигателя). И преди да ме питаш защо ние не ги модернизирахме, ще ти отговоря. Защото не сме във война и яйцето не е опряло в д*пето да събираме къде що има отпадък само и само за да изтласкаме врага. Можем да си позволим да се модернизираме постепенно с времето

Я дай. Искам да ми обясниш. Огромно удоволствие ми доставя "дискусията" с теб... 😆

БТР-те, които дарихме на Украйна са много стари, първо поколение се водят и са разработка от 50-те години. Най-големият им проблем са ненадеждните двигатели, два двигателя предназначени за автобуси. И понеже не са разработени за военни цели, в екстремни условия се развалят много често и дори се запалват. Колко харчат да не споменавам... Освен това, състоянието на тези БТР не е било добро, повечето от тях не са палени с години. МО си има работещи и модернизирани БТР вече с един двигател и с по-голяма мощност. Т.е. опорката, че тези БТР-и е можело да гасят пожарите ако не ги бяхме изпратили в Украйна е лъжа.

преди 7 минути, Gaming_Solutions написа:

Не знам с какво ще гасят пожарите, но със сигурност няма да е с БТР-те към МВР

Мхм. Може да е с трактори...

Не съм писал такова нещо.

Не си, да. Хич... По-горе даже съм го постнал цитата.

Едното няма нищо общо с другото (другото са БТР-те на МВР за които говорим

Няма да. Хич...

Цитат

Служебният премиер Димитър Главчев призова едрите земевладелци и строителните фирми, които разполагат с тежка техника, да се включат в гасенето на пожарите в страната под координацията на МВР.

Много добре са се справяли нашите хора. Определено... 

Не, Украйна ги модернизира и им смени двигателите (двата двигателя). И преди да ме питаш защо ние не ги модернизирахме, ще ти отговоря. Защото не сме във война и яйцето не е опряло в д*пето да събираме къде що има отпадък само и само за да изтласкаме врага. Можем да си позволим да се модернизираме постепенно с времето

Оф. Почна да ми писва вече... Ти ще спреш ли да ръсиш тъпизми през 2 минути?! Даваш оборудване на друга държава за никакви пари, щото не вършела никаква работа. Ама на тях ще им върши, просто щели да ги модернизират. На нас нямало да ни трябват, щото не сме били във война. Глупости на квадрат. Оправдания на ниво умнокрасив. То по тая логика, дай да останем и без никаква техника. Нали не сме във война, за какво ни е?

Т.е. опорката, че тези БТР-и е можело да гасят пожарите ако не ги бяхме изпратили в Украйна е лъжа.

Ми... не знам. Оправяй се с Главчев, той твърди нещо съвсем друго.

Цитат

„България гори, а няма достатъчно тежка и високопроходима техника да гаси горските пожари. Евроатлантиците дариха сто БТР-а за Украйна, а те са идеални за превоз на хора и техника точно при такива условия на пожари и бедствия. На всичкото отгоре бяха собственост на Гражданска защита и Жандармерията, които изпълняват функции по защита на хората и населените места. Затова сега служебният премиер Димитър Главчев призова фермерите да вадят тракторите. Като няма БТР-и и тракторите са БТР-и“.

"Проблемът на съвременния свят е, че хората съвсем изтрещяха и сляпо вярват на всички глупости, волно реещи се във виртуалността"

Ленин В. И.
  Париж/1908 

преди 2 минути, communismatic написа:

Мхм. Може да е с трактори...

Може

Не си, да. Хич... По-горе даже съм го постнал цитата.

Не си постнал цитата, а си преразказал, това, което си си мислил, че съм казал. За терти път, дай точен цитат къде съм те питал кога си виждал да се гасят горски пожари с бронетранспортьор.

преди 5 минути, communismatic написа:

Няма да. Хич...

няма да

Много добре са се справяли нашите хора. Определено... 

така е да

Оф. Почна да ми писва вече... Ти ще спреш ли да ръсиш тъпизми през 2 минути?! Даваш оборудване на друга държава за никакви пари, щото не вършела никаква работа. Ама на тях ще им върши, просто щели да ги модернизират. На нас нямало да ни трябват, щото не сме били във война. Глупости на квадрат. Оправдания на ниво умнокрасив. То по тая логика, дай да останем и без никаква техника. Нали не сме във война, за какво ни е?

Във война ли сме?

Ми... не знам. Оправяй се с Главчев, той твърди нещо съвсем друго.

Аз да се оправям с Главчев, от какъв зор? 

току-що, Gaming_Solutions написа:

За терти път, дай точен цитат къде съм те питал кога си виждал да се гасят горски пожари с бронетранспортьор.

Ето. Дадох ти го и преди един час. Явно и с помненето не си добре.

преди 1 час, Gaming_Solutions написа:

Та какви пожари ще гасят. Пожари има всяко лято, защо 30+ години не са изкарвани да гасят пожари ако са пригодни за това?

преди 4 минути, Gaming_Solutions написа:

Във война ли сме?

Трябва ли да сме, че да си подаряваме машините на Украйна? Ми да си дадем и Ф16-ките? Ама те още не са и дошли...

Аз да се оправям с Главчев, от какъв зор? 

Ми твърдиш някакви простотии, които са опровергани от самият ни служебен премиер. Кво да коментирам повече...

Ето. Дадох ти го и преди един час. Явно и с помненето не си добре.

Е, тука много ясно говоря за 100-те БТР-а към МВР, които стоят 30+ години на склад

Трябва ли да сме, че да си подаряваме машините на Украйна? Ми да си дадем и Ф16-ките? Ама те още не са и дошли...

Не съм казал това. Казах, че не сме във война и яйцето не е опряло в д*пето за да събираме скраб за фронта

Ми твърдиш някакви простотии, които са опровергани от самият ни служебен премиер. Кво да коментирам повече...

Служебния премиер ме е опровергал, че 100-те БТР са щели да се ползват за гасенето на пожарите миналата година? Ако го е казал е идиот. Той си е де, но не мисля, че го е казал.

Да, точно това твърди. Пак ли да поствам точният цитат или? Явно ти ги разбираш нещата повече от него. Само се чудя, ако наистина е имало машини, с които да се действа в оня момент, що ще моли арендаторите за трактори и ще казва, че имаме недостиг на техника? Популизъм, предполагам? И оная анархия с гасенето, и то ще е било популизъм.

Цитат

България гори, а няма тежка и високопроходима техника да гаси горските пожари. Евроатлантиците дариха стотици БТР-и за Украйна, а те са идеални за превоз на хора и техника точно при такива условия на пожари и бедствия. На всичкото отгоре бяха собственост на Гражданска защита и Жандармерията, които изпълняват функции по защита на хората и населените места. Затова сега служебният премиер Димитър Главчев призова фермерите да вадят тракторите. Като няма БТР-и и тракторите са БТР-и.

Служебният министър-председател Димитър Главчев призова едрите земевладелци и строителните фирми, които разполагат с тежка техника, да се включат в овладяването на пожарите в страната под координацията на МВР.

току-що, The Lone Star написа:

Нещо се поувлякохте. Тази тема е за еврото.

Е, момчето си е жълтопаветник и яростно брани всички действия на националните предатели от ПП-ДБ.

Да, точно това твърди. Пак ли да поствам точният цитат или? Явно ти ги разбираш нещата повече от него. Само се чудя, ако наистина е имало машини, с които да се действа в оня момент, що ще моли арендаторите за трактори и ще казва, че имаме недостиг на техника? Популизъм, предполагам? И оная анархия с гасенето, и то ще е било популизъм.

Аха, имаме напредък по точките, сега се хвана за Главчев, другото приемам, че сме разяснили

Питай Главчев, аз няма как да отговарям за неговите думи, нито пък съм му фен. Аз ако имам възможност бих го питал защо не се е обърнал към МО. 

И да, искам точен цитат къде Главчев казва, че 100-те БТР на МВР биха гасили пожарите миналото лято

табел, питай гей минг сополюшън, дали сентенцията, която си описал е на Ленин, оная за виртуалността. Даже го питай, дали тази сентенция въобще съществува както си я написал. дедо ти Гугъл успя да намери близка по звучене уж на чарлз буковски.

Аха, имаме напредък по точките, сега се хвана за Главчев, другото приемам, че сме разяснили

Кое сме разяснили по-точно? Дали сме машините, щото не сме във война? Ти нормален ли си изобщо?

преди 2 минути, Gaming_Solutions написа:

И да, искам точен цитат къде Главчев казва, че 100-те БТР на МВР биха гасили пожарите миналото лято

Ти можеш ли да четеш? Или верно си типичен гласоподавател на ПП-ДБ... Кво пише тук?!

преди 8 минути, communismatic написа:

България гори, а няма тежка и високопроходима техника да гаси горските пожари. Евроатлантиците дариха стотици БТР-и за Украйна, а те са идеални за превоз на хора и техника точно при такива условия на пожари и бедствия. На всичкото отгоре бяха собственост на Гражданска защита и Жандармерията, които изпълняват функции по защита на хората и населените места. Затова сега служебният премиер Димитър Главчев призова фермерите да вадят тракторите. Като няма БТР-и и тракторите са БТР-и.

Да ти го преведа, ако трябва?

преди 11 минути, communismatic написа:

Кое сме разяснили по-точно? Дали сме машините, щото не сме във война? Ти нормален ли си изобщо?

Ти можеш ли да четеш? Или верно си типичен гласоподавател на ПП-ДБ... Кво пише тук?!

Да ти го преведа, ако трябва?

Не, това не са думи на Главчев, а интерпретации на жълти медии. Намирам го в поглед.еу и bnewsbg хаха , дъноооо

Цитат

Защото е хубаво, когато се обръщат различни бизнеси за помощ от държавната, и те да са съпричастни, когато държавата има нужда от помощ и останалите граждани

Това е цитат на Главчев

Аха. Ама имаме ли техника, с която да гасим пожарите? Що Главчев иска помощ от арендаторите?

АХАХАХАХАХ... Това пак е от "Фактчек"... Двигателите не ставали. 😆😆😆😆

Цитат

Машините, дарени на Украйна, бяха модел БТР-60Д. Те принадлежат към първото поколение от серията съветски амфибийни бронетранспортьори. В характеристиките им никъде не е посочено, че могат да бъдат използвани за гасене на пожари или за транспорт на хора и техника за гасене на пожари.

Един от основните проблеми на този вид машини е използването на два двигателя, които първоначално са били създадени за автобуси и се нуждаели от голямо количество бензин, за да функционират. Заради това, че не са замислени за военни машини, двигателите работят системно в екстремни условия, лесно се развалят и запалват.

Освен това състоянието на българските БТР-и, преди да заминат, не беше добро. Повечето от тях с десетилетия не бяха напускали складовете на МВР. Няколко от тях за последен път са били в движение преди около 20 години, когато са участвали в парад, разказва "Свободна Европа".

току-що, communismatic написа:

Аха. Ама имаме ли техника, с която да гасим пожарите? Що Главчев иска помощ от арендаторите?

Въпроса ти не е зададен към правилния човек.

Аз ще ти задам контра-въпрос. Ако наистина нямаме техника, ако не бяхме дали развалените 100 БТР-а на Украйна щяхме ли да имаме?

Ако наистина нямаме техника, ако не бяхме дали развалените 100 БТР-а на Украйна щяхме ли да имаме?

Ми... мисля, че ти дадох вече няколко цитата, как БТР-ите са използвани за всякакви природни бедствия, само дето ти за пореден път пак не си разбрал абсолютно нищо. Хубаво е малко и да излезеш от сайтове като "Фактчек" и "Свободна Европа". И то само тия цитати да са, примери из интернет - бол.

преди 20 минути, Sliderum2 написа:

табел, питай гей минг сополюшън, дали сентенцията, която си описал е на Ленин, оная за виртуалността. Даже го питай, дали тази сентенция въобще съществува както си я написал. дедо ти Гугъл успя да намери близка по звучене уж на чарлз буковски.

"Големият проблем на цитатите в интернет е, че повечето хора вярват в тяхната автентичност"

Иван Вазов

Това между другото е гениално умозаключение. БТР-и дето са направени за военни действия, не били работили добре в екстремни условия. Т.е. не стават, ако някой стреля по тях... Източника също е много достоверен - МС. Т.е. министерството излиза с оправдания, защо са дали БТР-ите на Украйна. 😆

Цитат

Заради това, че не са замислени за военни машини, двигателите работят системно в екстремни условия, лесно се развалят и запалват.

преди 3 минути, communismatic написа:

Ми... мисля, че ти дадох вече няколко цитата, как БТР-ите са използвани за всякакви природни бедствия, само дето ти за пореден път пак не си разбрал абсолютно нищо. Хубаво е малко и да излезеш от сайтове като "Фактчек" и "Свободна Европа". И то само тия цитати да са, примери из интернет - бол.

Хайде да не почваме пак отначало. Форума е публичен и добре се позиционира в Google. Ако държиш да се излагаш, нямам нищо против да ти помогна в начинанието.

Хубаво е малко ти да излезеш от сайтовете-проксита на Кремъл, които по елементарен начин ви залъгват и ви дават да чуете това, което искате да чуете. Както с цитатата на Главчев. Стана ясно, че не е казал баш това, нали?

БТР-те са едно, 100-те БТР-а на МВР са нещо друго, стана ясно вече 3 страници го дъвчем. Относно тракторите на Главчев, земеделската техника е особено полезна в ограничаването на пожари, защото може да изоре сухите треви, сигурно това е имал предвид, не че му трябват БТР-и за превоз на хора, защото БА има такива

преди 3 минути, communismatic написа:

Това между другото е гениално умозаключение. БТР-и дето са направени за военни действия, не били работили добре в екстремни условия. Т.е. не стават, ако някой стреля по тях... Източника също е много достоверен - МС. Т.е. министерството излиза с оправдания, защо са дали БТР-ите на Украйна. 😆

Ами това е разработка 50-те години и става въпрос за двата двигателя на автобус, писах вече. Армията има модернизирани БТР-и с един двигател и с повече мощност

току-що, Gaming_Solutions написа:

Ако държиш да се излагаш, нямам нищо против да ти помогна в начинанието.

Аз се излагам, а не ти? Верно? Ти дето ми се уповаваш на "Фактчек"? Статия защо БТР-ите не ставали за пожари, където се черпи информация от Министерският съвет? Ти верно ли? 😆😆😆 
Аз между другото, като ти прочетох мнението, чак се учудих. Викам си на акъла... "Тоя като го знам какъв е, откъде ще има понятие, какви са БТР-ите?" И съвсем случайно открих, откъде си го копирал... 😆😆😆

преди 2 минути, Gaming_Solutions написа:

Стана ясно, че не е казал баш това, нали?

Стана ясно, че нямаме с какво да гасим пожарите. Нещо, което ти твърдиш, че не е така, а аз твърдя обратното. Последно, кое е вярно? Имаме ли техника за гасене на пожари или не? 😆

преди 3 минути, Gaming_Solutions написа:

БТР-те са едно, 100-те БТР-а на МВР са нещо друго, стана ясно вече 3 страници го дъвчем.

Аха. Бе барем твоите любимци от ПП-ДБ, да ни бяха оставили поне 1-2, да има да ги въртим... Явно Украйна им е по-важна на тях. Или греша? Ама то пък... на нас, за какво са ни, нали не сме във война? 😆

преди 4 минути, Gaming_Solutions написа:

Относно тракторите на Главчев, земеделската техника е особено полезна в ограничаването на пожари, защото може да изоре сухите треви, сигурно това е имал предвид, не че му трябват БТР-и за превоз на хора, защото БА има такива

Ае... то няма техника никаква, оня проси като циганин от арендаторите, ти какви глупости ми говориш? Аз не мога, да разбера, вие бавноразвиващи ли сте? Трактори даже нямаме, кви БТР-и...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.