Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България

Featured Replies

преди 4 минути, ivottoshev написа:

Глупостите са от твоя страна, защото ти читави аргументи нямаш. Колко пъти да те питам какво точно нарушава Русия/СССР, след като при тях няма точка, гласяща че трябва да имат равенство във външните отношения?

Защото ако ти като член на военен съюз нападнеш дадена държава без тя да те е нападнала, равенството във външните отношения отива по дяволите.

И кога Украѝна е нападала някоя държава? Защото за РФ се сещам.

• Отговори 12k
  • Прегледи 414,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Веси Филипова
    Веси Филипова

няколко магазина затвориха вече затова, че им вдигнаха наема. Други изпокриха част от стоките, за ДА ИМ СЛОЖАТ НОВА ЦЕНА. ДОБРЕ ДОШЛИ В КЛУБА НА БОГАТИТЕ. с МИЖАЖАВАТА МОНЕТА ОТ ЕДНО ЕВРО, КОЯТО Е ПО-

• Т.Христов
    Т.Христов

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България?   Не.

• Запитах и ChatGPT за референдума. ---------------------------------------- Аз: Искам мнение, дали е правилно управляващи политици

Публикувани изображения

преди 2 минути, parmobil написа:

А за военният съюз, в който още от 2008-ма се опитва да влезе, спомняш ли си да е нападал някого?

И за пореден път: Защо по дяволите ми даваш за пример РФ, след като там няма точка, гласяща че ще бъдат с равенство във външните отношения? Нима нарушават Конституцията си, или пък някой друг техен закон?

преди 1 минута, ivottoshev написа:

А за военният съюз, в който още от 2008-ма се опитва да влезе, спомняш ли си да е нападал някого?

И за пореден път: Защо по дяволите ми даваш за пример РФ, след като там няма точка, гласяща че ще бъдат с равенство във външните отношения? Нима нарушават Конституцията си, или пък някой друг техен закон?

Аз, по дяволите, не видях, че има точка, която задължава Украѝна. А ти?

преди 12 минути, parmobil написа:

украйна нападна собствения си народ.

преди 1 минута, parmobil написа:

Верно? И как го нападна?

Събира ги насилствено по улиците и ги изпраща на сигурна смърт...

преди 16 минути, parmobil написа:

Аз, по дяволите, не видях, че има точка, която задължава Украѝна. А ти?

Ами какво разисквахме до сега? Ще обясниш ли как си в равенство в отношенията, ако ти като член на военен съюз нападнеш държава, без тя да те е нападала теб?

преди 13 минути, Bubbles написа:

украйна нападна собствения си народ.

С чялото ми увжение, към теб лично и професията ти /дипломите ти/, тук. меко казано, не си прав.

преди 13 минути, В. Велев написа:

Събира ги насилствено по улиците и ги изпраща на сигурна смърт...

На война е така! Мрът ли ватенки? Давайте още! 

преди 4 минути, NewRedDragon написа:

С чялото ми увжение, към теб лично и професията ти /дипломите ти/, тук. меко казано, не си прав.

Мдаа ок съгласен съм там миш-маша е огромен предвид цялата историческа тежест която носи този конфликт и камарата трети страни които си пъхат носовете там е трудно да се каже кой и какво. 
Тук си чешем клавиатурите всеки на според вижданията и разбиранията си, но реалностите са доста далеч от това което пишем тук.

преди 9 минути, ivottoshev написа:

Ами какво разисквахме до сега? Ще обясниш ли как си в равенство в отношенията, ако ти като член на военен съюз нападнеш държава, без тя да те е нападала теб?

Разисквахме, че нещо било написано някъде. И така и не го видях. 

преди 9 часа, Belefor написа:

Виж под леглото да няма някакъв червен боклук....

Виж и зад рамото си да не те гонят някакви червени боклуци!

БКП та и БСП отдавна не съществуват и не влияят основно на политиката и живота в България.

Ти продължавай да оправдаваш психичното си разстройство с тях - не ни пречиш!

Гледам комплексарите и тука са се набутали, сега не могат да отчетат перемога на другия фронт и опитват с нова тема, аз пък чак сега я открих, в предпоследния почивен ден, после бачкай като ... да, за едно евро повече, все още лев, но ще ги получа тогава, вече в евро. Тоя кой е, множествения ли, както и да е, чета постовете на нормалните, ненормални виждам достатъчно, така че няма нужда да им обръщам внимание.

преди 3 часа, The Lone Star написа:

Според мен няма връщане назад.

И според мен, и други страни са били недоволни от въвеждането на това нещо, но като са го приели, толкоз, приели. Единственото, което можем да спасим е България, да я освободим от мутрите, с евро или с лев, без тях живота ще е по-добър.

преди 2 часа, цър-вул написа:

Но предстои да потече...

Няма начин да няма начин. Важно е да се използва правилният.

Има, напускаме ес, като ония, островитяните. Някои държави не го били вкарали в употреба, но при местния феодализъм няма никакви шансове, може би ново въстание, е, аз вече участвах в няколко и затова сега сме тук, защото ни излъгаха.

П.П. И тук го споменавам, така наречената "проверка на правописа" ми подчертава в червено всяка начална дума, досега не се беше случвало, вярно, не пиша често, но малко дразни. 

Долу свинян, тикван и вся говнан.

преди 1 час, parmobil написа:

Разисквахме, че нещо било написано някъде. И така и не го видях. 

Та нали ти даже го преведе? Вече не помниш какво си писал вчера? Съжалявам ако някоя болест, поразяваща мозъка те е налегнала :(

От друга страна обаче, това обяснява доста неща...

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Та нали ти даже го преведе? Вече не помниш какво си писал вчера? Съжалявам ако някоя болест, поразяваща мозъка те е налегнала :(

От друга страна обаче, това обяснява доста неща...

Да, и не видях къде Украѝна е записала условията за неутралност, които ти вмени! Покажи ми пак, защото аз определено не ги прочетох.

току-що, parmobil написа:

Да, и не видях къде Украѝна е записала условията за неутралност, които ти вмени! Покажи ми пак, защото аз определено не ги прочетох.

Каква неутралност? Там пише "равенство във външните отношения". Ти обаче така и не можа да обясниш що за равенство би имало в отношенията с дадена държава, ако военният съюз в който искаш да членуваш я нападне. Примерно иракчани, сърби или либийци изобщо нямат никакво взимане-даване с теб, а ти им изсипеш някоя и друга бомбичка по чутурите. Това прилича ли ти на равенство в отношенията между две държави?  

преди 9 часа, N1K17Y написа:

И Конституционният съд е виновен

Умната ти глава до този извод ли стигна?

преди 8 часа, communismatic написа:

Тоя точно да е умен? Ха-Ха. Не давай храна на троловете.

на 9.12.2025 г. в 23:11, M.Николов написа:

:wub:

Това не е боксов мач, глупако!

Няма никакъв шанс Украйна да победи!

И ние се радваме, а и си далечко, чак в Канада.

Чудно само що заработваш в българските форуми, а не в канадските.:hush:

Е то колко копейки като вас коментират от Германия и Франция, страни с лошото евро 🤣

преди 12 часа, communismatic написа:

Не, твоята болна кратуна го направи :giggle1: 

Сигурно толкова и четеш на какво отговаряш даже.

преди 22 часа, N1K17Y написа:

Абе тъпия, що си губиш времето по форуми, когато очевидно си квалифициран за съдия и можеш да станеш член на КС, поне на ония "умните" умнокрасиви там, дето се произнесоха да им отвориш очите, какви са галоши :D

преди 22 часа, communismatic написа:

Няма нужда да отварям очите на никого, те прекрасно добре го знаят. Въпроса е, че тях очевадно не ги интересува мнението на българският народ, основната им задача е да могат, да пробият от дългове държавата, за да могат, да захлебят доволно. Това е и плашещото, че дори не го осъзнавате.

преди 56 минути, N1K17Y написа:

Не, твоята болна кратуна го направи :giggle1: 

Сигурно толкова и четеш на какво отговаряш даже.

Извинявай, ти май наистина ще излезеш малоумен... Наясно ли си, че управляващите и КС са под един и същ контрол? Интересно как само ти не разбра поста ми. Да не би проблема да е, че просто всички други са по-умни от теб? Не знам, не знам...

Бахти абсурдният форум... 😆

преди 4 часа, Belefor написа:

Тоя точно да е умен? Ха-Ха. Не давай храна на троловете.

Е, пролича си колко е умен, де... Точно толкова колкото Пламен Умния, Иван Умния, тираджията и прочее форумни титани на мисълта...

преди 1 час, HelpMeGetOut1 написа:

Е то колко копейки като вас коментират от Германия и Франция, страни с лошото евро 🤣

Значи да се готвим, българите в чужбина ще се завърнат от 1-ви януари, защото и ние ще сме в евро и вече няма нужда да ходят в чужбина.... Титан на мисълта :D

преди 1 час, communismatic написа:

Бахти абсурдният форум... 😆

Нищо му няма на форума. Просто такъв ни е ма'тряла. ДА ЖИВЕЯТ ЧАЛГАТА, ТИКВАТА И ШИШИ...... И най накрая правителството подаде оставка!

току-що, Belefor написа:

Просто такъв ни е ма'тряла.

Ти забележи колко много хора има на протестите, но в същото време лице на протестите са Асен Василев, Кирил Петков, Ивайло Мирчев и т.н. които до преди няколко месеца бяха в коалиция със същите тия, по които сега най-нагло храчат. И вместо да ми се появяват там, хората трябва да ги изгонят с ритници... Ама... това е положението.

преди 25 минути, communismatic написа:

Ти забележи колко много хора има на протестите, но в същото време лице на протестите са Асен Василев, Кирил Петков, Ивайло Мирчев и т.н. които до преди няколко месеца бяха в коалиция със същите тия, по които сега най-нагло храчат. И вместо да ми се появяват там, хората трябва да ги изгонят с ритници... Ама... това е положението.

Айнщайн е казал: Луд е този който прави едно и също и очаква различни резултати, в този ред на мисли свинята отново ще го вкарат в парламента, такава е системата част от населението гласува по заповед от Турция.

А бате Бойко отново ще бъде на челна стойка в парламента.

Нещата се повтарят вече няколко години в нашата крадлива държава избори, избори, избори, народът става все по-беден, а доколкото държавата, потъва бавно и славно като титаник.

преди 1 час, arcovk написа:

Значи да се готвим, българите в чужбина ще се завърнат от 1-ви януари, защото и ние ще сме в евро и вече няма нужда да ходят в чужбина.... Титан на мисълта :D

То според НСИ, вече повече българи се прибират, отколкото заминават.

Проблемът в България не са парите, просто масово населението е тъпо на мотика.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.