Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Склонността да се сравняваме с другите.

Featured Replies

преди 32 минути, Theros написа:

Но, ето че правиш сравнение.

Това не е сравнение, а разлика! :) Давам разлика с теб! :) 

Аз първо съм се разграничил с теб! :) => Спрямо това ти показвам разликата, а ти сравняваш с кое? :) 

п.п. Ти си с незнанието, а аз съм със знанието! :) 

преди 32 минути, Theros написа:

Ето, пак сравнение.

Пак има различие! :) Няма сравнение! :) 

Научете го този език! :) 

• Отговори 103
  • Прегледи 4,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• "В света на личностите сравнението е безсмислено занимание". Не помня кой го беше казал, ама е точно казано. 

• 1001 broccoli
    1001 broccoli

Изглежда сравняването и разграничаването възникват взаимозависимо и едновременно. Никое не може да се осъществи без наличието и на другото. Не е изненада отказът от приемане на собствената пристр

• Да, наистина има място за хаос в здравия и нормален мозък. Това не е новина. Уолтър Дж. Фрийман предложи това през 70-те години на миналия век. За съжаление е малко вероятно да чуете името му да се сп

Публикувани изображения

преди 15 минути, Greta Simmer написа:

Ставаме ли по-умни, когато наричме другите "глупаци" и ставаме ли по-важни, когато ги омаловажаваме?

Не знам, но и "трябва ли" да става нещо? 

В тема за 'сравнението' е весело, именно защото за някого сравненията не са точно онова, което фантазира и което му е нужно в съвсем частна посока. А личната самооценка ... и разни такива работи, дето не са за виртуални разтегателни локумчета...

Колкото до темата - "Сравнението с 'другите' не е никаква склонност, тя е необходимост, потребност, инструмент и начин. За познавачите е и възможност, особено ако е овладяна практически и познавателно. Именно в това са уменията и работата. Склонностите са даст ин дъ уинд - има ги... заварено положение, но какво от това.

Сравнителността е много широко и много дълбоко умение. То е и наука, вкл и математика. Релативността в мисленето е най-сложния и висшия тип на възприятие и отражение, на когнитивна и творческа работа... Релативността се основава на сложни модели на сравнения... къде е тръгнал бебчото като е пълен невежа и се чуди какви клишенца да сглоби да му прилича "колко е духовен".

Ама някой си имал мнение за нещо си - ама той бил "важен", не бил глупав - ми покажи, разкрий, просто е. Обаче като няма... остават претенциите - ама аз също съм важен, умен, добър... и духовен. Не за друго - защото така ми харесва и ми е обещано да е така. 

За никой сериозен казус няма значение незначителността по него. Нямат значение празните приказки, свободните измишльотинки или фантазии на някого си, докато си угажда на суетата или психарията. Тия неща нямат значение, особено когато става въпрос за сериозни работи.

Ама някой си бил "важен" - деца, това не става с претенция, защото никой, никъде не ви го е обещавал. Ето контекст - покажете кой какво, кое, защо, как, през какво, според кого и какво... :) Празнотата от тия неща пораждат тия недоразумения от глупости. Обаче според някой си те СЪЩО били важни и всичко почва личната игра на сравнения на малките душици, раними със всичко, което било "по-голямо от тях". 

Ми пораснете бе - някой да не ви е длъжен?

преди 14 минути, _ramus_ написа:

"Сравнението с 'другите' не е никаква склонност, тя е необходимост, потребност, инструмент и начин.

Не е необходимост! :) => Първо трябва да подражаваш! :) 

Когато детето желае, то не му е потребно да се сравнява, а го изрича или плаче! :) = Информира друг! :) Другият или му обръща внимание или не. :) 

Някои индивиди са така: Те все желаят нещо и като не му се угоди = почват или да ревът като @Theros или да търсят някакво сравняване! :) 

С кой?! С този който умее не да реве, а да помоли друг да го обслужи! :) 

Имам доволно опит с люде над 80+ години. 

Което означава: Изискваш някой да ти го обясни! В тези случаи не сравняваш, а се съобразяваш с авторитета! ;) 

• Автор
преди 1 час, _ramus_ написа:

Понеже владиката ти пошепна че е "необходимост" ли? :lol6:

Инфантилните тарикатщини от рода "измислям си нещо" и после го слагаш като презумпция и така си развиваш свободни съчинения... са ти гола вода. Цялата работа е да си сложиш украса на фантазиите за да ги доближиш някак си да приличат на "истински".  Ама кули... ама карти, ама провали... :)  

Духовните претенции на бебчото, породени от личните му комплексарщини, са в основата на цялата несъвместимост. Друг, освен Претенциозния досега не е бил и толкова усилия полага да изглежда интелигентен като имитира, подражава и папагали...

А най-веселата част идва именно с "посланията" - понеже там, висшият аз, личността... Кукуригуто от Дупница бил барман и сервитьор и затова бил "по-добрия" психолог... :) А ти - понеже владиката ти е обяснил висшите знания и е нямало как да не ги научиш и "предадеш на хората", като висши идеали. Обаче - идеалите са тотална щета и театъра не става. 

ъъъ :) за кой ли път, за кой ли път - налице е отново "потвърждение"... Дори когато не ти трябват, щото си над тия неща и си "уверен", потвържденията ти се сипят наоколо като последния сняг...

Това за хиляден път ли го пишеш или за 1001- ви. И каква стойност има освен да показва уродщината отвътре? Всички я знаем.

преди 1 час, (:IdioibI:) написа:

Аз това, че се опитваш по всевъзможен начин да се разграничиш, вече го написах. Такъв "бисер" обаче не очаквах.

преди 52 минути, Theros написа:

Аз това, че се опитваш по всевъзможен начин да се разграничиш, вече го написах. Такъв "бисер" обаче не очаквах.

Не знам какво си очаквало, т.е. за да може да се сравним, то трябва да има спрямо кого или какво!? => Трябва да имаме еднакъв авторитет спрямо кой? 

Твоята теза е, че някой има склонност към сравняване! И това е било потребност! :) Едва ли не на всеки! :) 

За мен няма потребност за такова сравняване. Изтъквам различията! Ти имаш идол => Агни Йога. Това е авторитет спрямо който сравняваш другите. Аз не го възприемам като идол и като авторитет. И за какво сравнение може да става тогава? 

Спрямо кои критерии може да се сравним?!

Воля ?

Свобода ?

Разум ?

Темперамент ?

Характер ?

Способности ?

Мотивация ?

Самосъзнание ?

Съзнанието ?

При положение, че ти си ме определил като себе-влюбен глупак!? :) @_ramus_ пък на пиянде. :) 

Кой кого склонява да се съпоставя и спрямо какво?  

• Автор
преди 16 минути, (:IdioibI:) написа:

Не знам какво си очаквало, т.е. за да може да се сравним, то трябва да има спрямо кого или какво!? => Трябва да имаме еднакъв авторитет спрямо кой? 

И защо точно е нужен този посредник?  

преди 19 минути, (:IdioibI:) написа:

Твоята теза е, че някой има склонност към сравняване! И това е било потребност! :) Едва ли не на всеки! :) 

Моята теза остави аз да я изразя. Защото преразказите обикновено се оказват доста изкривени от личните фантазии и предубеждения на преразказващите.

преди 23 минути, (:IdioibI:) написа:

Спрямо кои критерии може да се сравним?!

Воля ?

Свобода ?

Разум ?

Темперамент ?

Характер ?

Способности ?

Мотивация ?

Самосъзнание ?

Съзнанието ?

По всеки. Но темата не е "Хайде да се сравняваме". Това че ти отначало прие темата твърде лично си е твой проблем и ти следва да си отговориш защо. 

преди 1 час, Theros написа:

И каква стойност

С каквато "стойност" ти, бебчо, сипеш глупостите си, с претенцията че са нещо повече?

Защо било повторение - защото е при твоите повторения на фейкове?

Ама било "уродщина" :)  - показва какво е в твоята главица и това е твой етикет.

Та... я да видим пак за "сравненията" :) Ти четеш ли се въобще, всъщност не че би имало значение - ти си сред калдата просто да си дращиш твоето си. 

преди 1 минута, Theros написа:

И защо точно е нужен този посредник?  

Моята теза остави аз да я изразя. Защото преразказите обикновено се оказват доста изкривени от личните фантазии и предубеждения на преразказващите.

Защото започваш с "Едва ли ....", е, не е едва ли! :) 

После на база твои изкривени представи стигаш до грешни изводи за другите които има различен авторитет. 

И това било меродавно за всички човеци! :) А, известно е, че всеки всеки човек е уникален, т.е. ОК ти подражаваш на кой или какво? 

Считаш, че сравнение с въпросния или въпросното съм себе-влюбен глупак. Това на база какво познание го "изфабрикува"?! :) 

на 18.03.2025 г. в 9:28, Theros написа:

Едва ли има човек, който да не прави сравнения между себе си и другите хора. Често това може да остане неосъзнато, но всъщност формирайки мнение за някого, оценявайки го, ние правим съпоставка със себе си и с други хора, но пречупвайки действителността според своите разбиратия, очаквания и илюзии.

Хайде да направя няколко изменения в това ти "изказване".

Всеки човек има потребност да се съпостави с някой. Често това може да е неосъзнато, но може и да е осъзнато. Формирайки мнение за някой, го оценяваме по нашите критерии. По късно го съпоставяме със социума в който сме и филтрираме мнението спрямо обобщените критерии в него и се оформя преценка за очаквания или не. Тя може да е илюзия или не! 

Да, двете думи са синоними, но сравнението е спрямо някаква връзка! Няма ли връзка, то, няма какво да сравняваш! 

Цитат

1. Разглеждам едно нещо във връзка с друго, като установявам приликите и/или разликите помежду им; съпоставям. Сравнявам цените на стоките.
2. Уподобявам едно нещо на друго, като установявам приликите помежду им; оприличавам, приравнявам. Сравняват го по дарба с Яворов.
сравнявам се/сравня се. — С какво/с кого.

Научете се смислено да се изразявате! Ползвайте правилните думи. За вас може и да са еквивалентни, но за другия не! 

=> След като не владеете някакъв език (в случая български), то тук не е мястото да Ви преподавам въпросния! 

• Автор
преди 59 минути, (:IdioibI:) написа:

Защото започваш с "Едва ли ....", е, не е едва ли! :) 

Не можеш да отговориш. А и за да се сравним и двамата с трети човек би изисквало още един посредник (и още един, и така до безкрайност) по логиката ти, че не може да се сравним директно.

преди 8 минути, Theros написа:

Не можеш да отговориш. А и за да се сравним и двамата с трети човек би изисквало още един посредник (и още един, и така до безкрайност) по логиката ти, че не може да се сравним директно.

Какво да отговоря? :) Аз живея в един социум, а ти в друг. :) Какво ще сравняваме? 

За мен ти си като @_ramus_! => Ползвате неправилен български език! :)  

И си тръгнало да се сравняваш с другите. Кои са те? 

• Автор
преди 1 час, _ramus_ написа:

С каквато "стойност" ти, бебчо, сипеш глупостите си, с претенцията че са нещо повече?

Само думи без покритие. Но пък личностната им насоченост толкова настойчиво отправяна при теб показва, че са израз на дълбоко-вкоренени проблеми. И колкото и да настояваш, че си ги преодолял и да повтаряш, че аз съм бебчо, това няма да промени нищо. Летиш в облаците, но ще паднаш. 

преди 9 минути, Theros написа:

Само думи без покритие.

При тебе е същото положение! :) 

Отделно, че не умееш да създаваш сложни изречения. Мисълта ти "скача" по несъпоставими неща! 

п.п. Имате думи. Българският език е богат. Ползвайте го! Не го "кастрирайте" по ваше усмотрение! 

преди 1 час, Theros написа:

Само думи без покритие.

но покритието бебчо, е и в думичките. :) сещаш ли се защо фантазираш за някакви 'проблеми'? Свободният фантазьор и позьор не е обвързан с никакво "покритие". Заради това изхожда измишльотинките си във вид на "послания".

Летенето... е за бебчовците, които сънуват какви крила имат и летят като дракони... И вече са паднали и не им харесва. Това показват и претенциите когато липсват основания за тях и е лесно да се разпознаят вкл и в "думичките". Или според теб "единния/висшия аз" имаш покритие за да плямпаш за него кое и какво било и колко било "уникално". :) Горе си написал просто претенции, но покритието е още в памперси и залъгалки...

Ето това е проблемът бебчо, когато си празен от съдържание дефицита се отразява дори и в думичките. А сред форум - именно в тях. 

преди 7 часа, Theros написа:

. Кулата от карти отново ще рухне и рамус отново ще се окаже долу заземен.

Сравнението е по -  скоро , че тоалетната хартия изпълнява предназначението си ,  за което е предопределена.

преди 6 минути, Anzhel Dimitrov написа:

тоалетната хартия изпълнява предназначението си ,  за което е предопределена.

в такъв случай се научи да я ползваш... или не можеш? Бог нали те бил 'предопределил' да си намериш женички, поркане и кеф в някаква си "вечност"...  Нали си "психолог", щото си бил барман и сервитьор... И бакшиш... Тва дет що бакшиши и бармани има те са "психолозиТЕ" - тва магии, тва лечители, тва помагачи и добряци... няма по-харни, просто

преди 2 минути, _ramus_ написа:

в такъв случай се научи да я ползваш... или не можеш? Бог нали те бил 'предопределил' да си намериш женички, поркане и кеф в някаква си "вечност"...  Нали си "психолог", щото си бил барман и сервитьор... И бакшиш... Тва дет що бакшиши и бармани има те са "психолозиТЕ"...

Аз използвана тоалетна хартия не ползвам .

Иначе си работя и като пара - психолог .

Иначе ти си типичен случай на прекалено ( дори маниакално ) , сравняващ се с другите ,като се опитваш да се само  изтъкнеш , защото постоянно насочваш разговорите към определено характеризиране на личността. Това хубаво но поне да обсъждаше и темите по ,които се водят дебати .

преди 3 часа, Theros написа:

. И каква стойност има освен да показва уродщината отвътре? Всички я знаем.

. Такъв "бисер" обаче не очаквах.

Не се притеснявай , той си е природен идиот. Ще прочетеш още много бисери и писаници без никаква стойност.

преди 1 час, Anzhel Dimitrov написа:

Иначе си работя и като пара - психолог .

:lol6:Много ясно. Че що само пазарджишката циганка да се прави на "лечителка" като обира наивници... Тя обаче не се е сетила още за 'лична религия", но има време.

Ще прочетеш още много бисери и писаници без никаква стойност.

леле :) Изтрещелите сред КАЛДАТА вече и те за "стойности" кудкудякат. 

темите по ,които се водят дебати .

Дебати??? :) Ти се фантазираш че 'водиш дебати" ли? 

Аз използвана тоалетна хартия не ползвам

всъщност откакто си сред КАЛДАТА показваш точно обратното - ползваш именно онова, с което комплексарите си забърсват дефицитите. Все пак - са от 'твоята партия" де ! :) 

преди 22 минути, _ramus_ написа:

:lol6:Много ясно. Че що само пазарджишката циганка да се прави на "лечителка" като обира наивници... Тя обаче не се е сетила още за 'лична религия", но има време.

леле :) Изтрещелите сред КАЛДАТА вече и те за "стойности" кудкудякат. 

Дебати??? :) Ти се фантазираш че 'водиш дебати" ли? 

всъщност откакто си сред КАЛДАТА показваш точно обратното - ползваш именно онова, с което комплексарите си забърсват дефицитите. Все пак - са от 'твоята партия" де ! :) 

Между ,, пара - психолог " и лечител има съществена разлика , която ти очевидно не разбираш .  

Много съм по - стойностен от теб .

Да ,аз водя дебати по различни теми свързани с пара - психология.

Припозна се в тоалетната хартия , и го считаш за комплимент ли ? 

преди 11 часа, Greta Simmer написа:

Ставаме ли по-умни, когато наричме другите "глупаци" и ставаме ли по-важни, когато ги омаловажаваме?

По-умен ставаш когато уважаваш другия. По-важен ставаш когато се вслушаш и в глупака. 

Другите са множество от социуми. Важните са множество от личности. 

Когато контактуваш с непознати, то имаме комуникация с интелигентни или интелектуалци или профани или аматьори. Към различните подхождаме спрямо техните знания и опит в дадена област посредством интелекта си. 

Когато тръгваш да синтезираш мнение или тема, то трябва да внимаваш в изказа си. Да ползваш разбираеми слова. Това обаче е свързано не само с познанието, а и с владеенето на езика, а така също и със словореда и правилното изграждане на изреченията. 

Много често индивида неправилно изгражда изречението си. Затова и по-удачно е да ползва прости изречения. По-може да бъде разбран и по-лесно може да му се направи конструктивна критика от друг. 

Едно е да размениш "У" с "О", но друго е да размениш "съпоставяне" със "сравнение". ;) + сложното изречение = прави целия синтез безсмислица. 

= Еквивалент е: бля бля бля, кър кър, тъ пък дрън и се тъ къ, щото си тъп, глупак и я пъ съ по-разбирам от какво е любов. :)

Любовта или страстите не са психологически процеси! 

Нямаш наклони към, а имаш предразположеност към. Нямаш сравнение с другите, а имаш съпоставяне с другите! 

Първо трябва да има осъзнаване какъв си!? После да осъзнаеш в каква среда си!? 

Считам, че във форума повечето сме интелигентни. Психологията не е за интелектуално творчество. Когато имаш пристрастия към опредени сектантски  уклони, то изкривяваш речта си към убежденията съществуващи в съответната секта. = Няма как да се получи общуване и обмяна на информация! 

В следствие на което "зацикляш" и въртиш и сучеш към въпросните сектантски убеждения. 

Психологията, както и философията не са точни науки! Трябва да имаш по-голяма обща култура! + Морал от дадено вероучение. + Нравоучение получено от религията.  => Това е доста грубо синтезирано, но не смятам да го "изчиствам" и да го оформя като сентенция.   

...

преди 2 часа, Anzhel Dimitrov написа:

Пред Бог всички сме еднакви! :) 

Кога някой е посял в теб нещо?! Май и двамата ръсите семена, но по-вероятно е в оня свят да се пръкнеш като жена, след като все желаеш да натиснеш някой "под-стойностен" от теб. :) 

преди 2 часа, (:IdioibI:) написа:

Пред Бог всички сме еднакви! :) 

Кога някой е посял в теб нещо?! Май и двамата ръсите семена, но по-вероятно е в оня свят да се пръкнеш като жена, след като все желаеш да натиснеш някой "под-стойностен" от теб. :) 

Не . Пред Бога всички са с равни шансове да попаднат , след смъртта си в рая .

Отвръщам на удара с удар . Отмъщавам си .

преди 13 часа, (:IdioibI:) написа:

Аз първо съм се разграничил с теб! :) => Спрямо това ти показвам разликата, а ти сравняваш с кое? :) 

п.п. Ти си с незнанието, а аз съм със знанието! :) 

Пак има различие! :) Няма сравнение! :) 

Научете го този език! :) 

В опитите си да кажеш нещо умно в опозиция  - само се излагаш .

преди 2 часа, (:IdioibI:) написа:

Считам, че във форума повечето сме интелигентни. 

Да така е , но ти си изключение . Особено откак се сприятели с Рамус и ти харесват долнопробните му постове . Чак пък и го защитаваш , явно сте си от една порода .

преди 4 часа, Anzhel Dimitrov написа:

1. Не . Пред Бога всички са с равни шансове да попаднат , след смъртта си в рая .

2. Отвръщам на удара с удар . Отмъщавам си .

3.В опитите си да кажеш нещо умно в опозиция  - само се излагаш .

4. Да така е , но ти си изключение . Особено откак се сприятели с Рамус и ти харесват долнопробните му постове . Чак пък и го защитаваш , явно сте си от една порода .

1. Ангеле, в момента са времената на откровенията описани от Йоан Богослова. По български изречено: Време разделно! 

Не знам кой Бог си срещнал "там", но няма нищо общо с моята вяра в Бог и деяния ми по подобие на Христос. 

2. Удряй! Отмъщавай си! 

3. Какво лошо е да се излагам? -> Излагам по разбираем начин на другия, че в даден спор се влиза подготвен. НО, не с трактовки от Агни Йога! 

След като ти @Anzhel Dimitrov си по-умен от мен, то вземи да редактираш Ошо и/или Агни Йога в наклон на твоята религия!  

Цитат

трактòвка ж. (лат.). Книж. Начин на разглеждане, разработване и тълкуване на някакъв въпрос, художествен образ, пиеса и пр.

4. Илюзия е, че съм се "сприятелил" с Рамус. :) А, долнопробните ми постове са резултат, че опонента е сектант. 

Що се касае дали сме от една "порода", то по-вероятно е да съм от "породата" на баща му. ;) Не случайно ме е охарактеризирал, че съм пиян старшина. :) И, счита, че след като е от Пловдив (където бе щаба на 2-ра армия), то е по-знаещ. :) 

И въобще: Въпросният отдавна ме е поставил в "черната си листа", за да не му се мяркам пред погледа, че получава уртикарии (алергични реакции) и най-вече дисонанс в съзнанието си, по известен като когнитивен дисонанс. :) 

Мир вам. Амин

И продължаваме да се молим за Христос, които е бил единствения съвършен във вярата си в Бог, за да възкръсне. Амин. 

• Автор
преди 4 часа, Anzhel Dimitrov написа:

Да така е , но ти си изключение . Особено откак се сприятели с Рамус и ти харесват долнопробните му постове . Чак пък и го защитаваш , явно сте си от една порода .

Общият "враг" обединява. Много са различни, но винаги има и общи неща, които ако в даден момент се окажат на преден план и за двамата, се получава еднопосочност. В случая срещу писаното от мен, което противоречи на представите им и те приемат това особено остро и несдържано. Единият е с амбицията всичко да е подредено по неговите представи, всеки да пише само в темите където е компетентен (по неговите представи), ако не, да си вълчи и само да гледа отстрани. На практика почти никой не трябва да пише никъде. Иначе се дразни, колкото и до го играе спокоен и уравновесен. И си го "връща" с всевъзможни епитети и квалификации, знаейки че на практика освен крайните цинизми, като псуването на майка, всичсо друго се подминава.

преди 34 минути, Theros написа:

Общият "враг" обединява.

Само ти се "привиждат" врагове! :) 

преди 34 минути, Theros написа:

И си го "връща" с всевъзможни епитети и квалификации, знаейки че на практика освен крайните цинизми, като псуването на майка, всичсо друго се подминава.

Обсебен си от @_ramus_! Разбери го! => Това не е полезно за теб! = Блокирай го, за да не ти създава когнитивен дисонанс! 

Виж къде има резониране и към въпросните прави коментари и търси еквивалентна емпатия спрямо твоите критерии. Не влизай в спор с потребители които имат различен светоглед! 

Успех!

п.п.

Цитат

Резониране е процес на мислене, при който човек или система извлича логически изводи от известните факти, за да достигне до нови заключения или да намери решения на проблеми.

Цитат

Когнитивният дисонанс (или познавателното противоречие) е състояние, определяно като сблъсък в съзнанието на индивида между неговите убеждения, знания, нагласи и новопостъпила от околната среда информация, която им противоречи

преди 10 часа, Anzhel Dimitrov написа:

:) не думай ! :)

Според кого... 

Сещаш ли се че чрез тази фраза точно комплексарчето в теб търси реванш? Тъй де - точно в "правилната тема"е  :) 

преди 55 минути, Theros написа:

В случая срещу писаното от мен, което противоречи на представите им

Представи ли, бебчо? 

Ти си с фантазията че понеже пишеш нещо си дето "противоречало на представите на друг"... ??? Наистина ли си толкова потънал вече или ти е поредната инфантилна игричка? Какво пишеш ти, бебчо - вече над 10 години играеш евтиния си театър от папагалщини, които да имитират "посланията" чрез които сам се 'дрогираш'. Ама това противоречало - :) Скица! 

преди 55 минути, Theros написа:

Иначе се дразни, колкото и до го играе спокоен и уравновесен. И си го "връща" с всевъзможни епитети и квалификации, знаейки че на практика освен крайните цинизми, като псуването на майка, всичсо друго се подминава.

комплексарската инфантилна душичка ги реди тия глупости. :) Всичко й е лично, тя разиграва битки, противовес... на който тя, разбира се отстоява успешно и уверено... на ужким, ама вярването го прави "истинско". Не за друго - ползичката е такава.

Илариончо ако можеше да дойде да те почете ... пък и точно в темата за "сравняването с другите"... :lol6:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.