Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Strong DC++ добър алтернативен клиент

Featured Replies

• Автор

Тя е същата,един ги прави.Само подържа повече плеъри и са различни иконите.

• 1 месец по-късно...
  • Отговори 52
  • Прегледи 50,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• Автор

Напоследък я ползвам от работата от флашката като портабъл :)

• 3 седмици по-късно...

Какво означават иконките пред юзърнейма ми в СтронгДиСи ? Ползвам Касперски, настроил съм го да пуска винаги всички TCP/UDP конекции към клиента.Но като пусна клиента, в началото имам някакво зелено човече и ника ми е в бяло, а само след 2 мин. ника ми става с червени букви и пред него седи някаква мина или бомба или нещо там кафяво . . . ОБъркан съм . . . какво означава това ?

Шеърнал съм над 90 ГБ . . . реално статично ип, отговарящо на домейн ползвам . . . винаги съм бил достъпен в торрент клиентите . . . Тази мина да не би да означава, че съм недостъпен ? А защо съм недостъпен ? Понякога, когато изключа Касперски се оправя, но не винаги :yanim:

• Автор

Лилавите например са тези на които си дал екстра слот.Има и по тип свързаност и т.н.

Щом съм с червен текст, недостъпен ли съм ? Това ми е въпроса :rolleyes:

• 4 седмици по-късно...

Какви настройки са необходими на StrongDC++ за да бъда active , a не pasive.

В мрежата на Bol.bg съм.

• 4 седмици по-късно...
  • Автор
Момчета какво ще кажете за това http://gempond.com/odc/

Става въпрос за версия на dc++, разработена от Opera.

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (2) in /var/www/gempond.com/odc/download.php on line 38

Database error: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (2)

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (2) in /var/www/gempond.com/odc/download.php on line 38

Database error: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (2)

Да,това го пише най-отдолу на страницата,но иначе сайта се вижда без проблеми (освен тоя).Някой пробвал ли е въпросния софтуер и има ли мнение за него?

• Автор

Да де ама как да го изтегля,бих искал да пробвам.

Ами тогава ти давам линк в... софтпедиа

http://www.softpedia.com/get/Internet/File...as-DC-oDC.shtml

Ето още нещо интересно http://www.softpedia.com/get/Internet/File...ion-Patch.shtml

Редактирано от achovd (преглед на промените)

• Автор

Пробвах....бледо и непълно копие на Стронга.Доста орязано.

• 7 месеца по-късно...
  • Автор

Къде се намираше отметката която маха подканата да изтеглиш новата версия че не я намирам?

Къде се намираше отметката която маха подканата да изтеглиш новата версия че не я намирам?

Погледни тук

71855_567.JPG

Отметката трябва да е сложена за да не проверява за нови версии програмата.

• Автор

Мерси,скъсах се от взиране.

Въпрос за StrongDC++:

Никоя версия след 2.03 не ми работи - 2.04, 2.05, 2.06, че и новата 2.1. Стартирам програмата и тя се затваря сама 2-3 секунди по-късно без видима причина, дори не мога да бутна каквото и да е по нея. Версия 2.03 и предходните работят нормално. Някой има ли подобен проблем?

Какво означават иконките пред юзърнейма ми в СтронгДиСи ? Ползвам Касперски, настроил съм го да пуска винаги всички TCP/UDP конекции към клиента.Но като пусна клиента, в началото имам някакво зелено човече и ника ми е в бяло, а само след 2 мин. ника ми става с червени букви и пред него седи някаква мина или бомба или нещо там кафяво . . . ОБъркан съм . . . какво означава това ?

Шеърнал съм над 90 ГБ . . . реално статично ип, отговарящо на домейн ползвам . . . винаги съм бил достъпен в торрент клиентите . . . Тази мина да не би да означава, че съм недостъпен ? А защо съм недостъпен ? Понякога, когато изключа Касперски се оправя, но не винаги :)

И аз имам подобен проблем. Пред ника ми стои червена бодлива топка със чавка на нея/отметка/ и от някои сървъри не мога да тегля - изписва ми "CONNECTION CLOSED". Какво значат тези икони и защо не ми дава да тегля???

Редактирано от kraskoval (преглед на промените)

• Автор

При мен работят версиите ама лоудват шернатите файлове повече време и забавят стартирането.Като стана въпрос за Стронга някой има ли нов превод защото моя е от 2006-та година и не е пълен.?

sad.gif ,тука нещо не варви както трябва .Немога да си оправя настройките не езика,Ако някой ми помогне ще му бъда благодарна

Редактирано от monita (преглед на промените)

sad.gif ,тука нещо не варви както трябва .Немога да си оправя настройките не езика,Ако някой ми помогне ще му бъда благодарна

Използвай файла StrongDC BG.xml, който се намира в папката на програмата, надявам се, че все пак имаш българския превод, ако пък го нямаш - http://www.mybloop.com/dragozow/Hub/StrongDC_2.1bg_lang.rar.

Ето ти и картинка за улеснение, но ще трябва да рестартираш програмата, за да се промени езикът.

strdc1cy2.jpg

• 2 седмици по-късно...
Какво означават иконките пред юзърнейма ми в СтронгДиСи...

Иконките пред ника ти са свързани предимно с опцията Connection Settings - вид на в ръзката, активен или пасивен режим и т.н.

• Автор

Излезе версия 2.11,има я на главната страница.Мога да я дам с български превод(непълен) и една тема моя разработка:

http://mybloop.com/go/A1RIBM

• 1 година по-късно...

Излезе и версия 2.30

засега се държи чудесно, но има един гаден проблем

не показва от коя държава са хората с които съм се свързал

69abf6a5255e58d2.jpg

и GeoIp-то обнових, разлика няма

• Автор

2.30 крашва на 24 часа веднъж при мен. Пратих им доклад и върнах старата версия.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.