Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Българските самолети F16 Block 70

Featured Replies

преди 19 минути, Gaming_Solutions написа:

Ама то няма такава работа като рециклирани самолети. Абе човек, тази партенка звучи като виц. Американците ще ни пращат втора употреба самолети, виж им бюджета за отбрана, виж годишните обороти на Локхийд Мартин, ще си рискуват реномето заради нашите самолети в хомеопатични количества. Гнус ме е да го коментирам. Ти представяш ли си каква дребна душица го е съчинила това нещо и е възможно сега даже да чете и да ви се смее на вас където кълвете. Е, не те ли е срам, не изпитваш ли срам, че кълвеш на подобна глупост, че и го коментираме. Маааалко критично мислене поне?

Да съм казал че вярвам на това?
Вие сте подхванали темата не аз.

преди 32 минути, teo-glavata написа:

Поръчителя е бг правителството, след одобрение, чрез гласуване в НС =>поръчител е народа на бг

Да де ама га народа избира анимационни герои като Кики, Диди, Боки, Коки, Цончо и Тошко Африкански благодарение на които НС мяза на картуун нетуърк и милата рОдина е потънала до ушите в схеми нещата трудно могат да са ок и не визирам тая новина ако изобщо е новина за която говорят всички.

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 61k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Публикувани изображения

преди 40 минути, Bubbles написа:

Да съм казал че вярвам на това?
Вие сте подхванали темата не аз.

Ама ти се съмняваш, там където съм те цитирал. Излез като мъж и кажи, Абе ей, това са глупости, стига сте вярвали на лайномети, а не ако имало истина в тази новина. 

Последната глупост от факти.бг която се разпространява във фейса , че летците пред стачка, не искат да летят на ф16 понеже за нищо не ставали и били опасни :ski4: Главната снимка със зачеркнат дасо-рафал :diving: страшни русопитеци :ski7:

преди 33 минути, Gaming_Solutions написа:

Ама ти се съмняваш, там където съм те цитирал. Излез като мъж и кажи, Абе ей, това са глупости, стига сте вярвали на лайномети, а не ако имало истина в тази новина. 

Да се съмняваш е едно, да вярваш друго.
Пределно ми е ясно, че тая"новина" е изсмукана от пръстите на някой гений с някакви цели, моите съмнения не се основават на това, а единствено на всичката простотия която се лее в българските политика и общество.
Кажи ми как да не се съмнявам когато в България една улица не могат да направят като хората и без да изпокрадът 70-80% от средствата и материала а тук говорим за изтребители и милиарди пари?

преди 8 часа, kosyo написа:

ъпите словаци и те не знаят, че им карат самолети с  дупки,  втора ръка и с неправилните знаци:)

краварите са толкова тъпи че не могат една измама да направят като хората

поръчали сме чисто нови самолети без оръжие

те ни донясат 1 самолет втора ръка с ракети

да се сезира защита на потребителя :giggle1:

преди 1 час, Bubbles написа:

Да де ама га народа избира анимационни герои като Кики, Диди, Боки, Коки, Цончо и Тошко

:offtopic_s:Все по големи съмнения имам,че ги избира народа....Може и за това да ги е страх от референдуми за по важните неща в държавата...

преди 4 часа, miro20 написа:

От колко години сме в НАТО и най сетне имаме самолет пос тандартите на НАТО , най сетне със система свой-чужд в която сме "свои" . 

Браво .

тоя самолет  ще направи 15  курса и ще кажат че  са ни ги дали :laughing5:

преди 33 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Последната глупост от факти.бг която се разпространява във фейса , че летците пред стачка, не искат да летят на ф16 понеже за нищо не ставали и били опасни :ski4: Главната снимка със зачеркнат дасо-рафал :diving: страшни русопитеци :ski7:

когато видя военен  парад  и  6 самолета ф16 с цветен газ нарисуват българския трибагреник тогава ще кажа   ЕВАЛА

до тогава си е  краварска телефонна измама !

преди 4 часа, miro20 написа:

От колко години сме в НАТО и най сетне имаме самолет пос тандартите на НАТО , най сетне със система свой-чужд в която сме "свои" . 

Браво .

наведена държава сме заради точно такива глупости които ръсиш.

Всъщност, на теб точно ти показаха ,че сме последна дупка на кавала и благодарение на такива гъз.близци сме наведена държава...Толкова тъпо разсъждавате,че дори не осъзнавате,че сте другата страна на една и съща монета...и някои ви подхвърлят за лично удоволствие...Когато се събере мишок със ястреб и мечка-познай кого ще изядат пръв-много ясно-мирча кришан с краставицата...

Редактирано от Proshark (преглед на промените)

преди 58 минути, Bubbles написа:

Да се съмняваш е едно, да вярваш друго.
Пределно ми е ясно, че тая"новина" е изсмукана от пръстите на някой гений с някакви цели...

Е аз това те питах, защо се съмняваш

Цитат

Ама в коя информация да има истина, какво те кара да вярваш на тази информация (или да имаш съмнения). Къде е проблема? Или няма такъв, просто си търсим проблем

преди 24 минути, Proshark написа:

Всъщност, на теб точно ти показаха ,че сме последна дупка на кавала и благодарение на такива гъз.близци сме наведена държава...Толкова тъпо разсъждавате,че дори не осъзнавате,че сте другата страна на една и съща монета...и някои ви подхвърлят за лично удоволствие...Когато се събере мишок със ястреб и мечка-познай кого ще изядат пръв-много ясно-мирча кришан с краставицата...

Всъщност, точно затова споменах че чак сега имаме самолет "свой-свой" . Благодарение на всякакви комундели, копейкаджии и хейтъри антибългари като вас, НАТО ни смята за пробита държава и троянски кон. Точно заради вас. Всички събития и ФАКТИ доказват че съм бил винаги прав когато съм го казвал това.  И шпионските скандали, и онези дето си снимаха компютрите с натовска информация, и тия дето изнасяха флашки към рашисткото посолство към изгонените вече служители , и т.н. и т.н. Да видим сега в какви мисии и с какво доверие и какви общи мисии ще имаме със новите самолети. Отново не съм оптимист, но да дано да има промяна и най накрая да не сме съветска колония с промити мозъци като вас.

Няма такъв народ никаде по света който сам си реже клона на който му е най добре и изгодно .

Толкова тъпо разсъждавате,  че дори не се осъзнавате.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 3 минути, Gaming_Solutions написа:
преди 8 минути, Banesc написа:

кога ще видиме това с ф16  блог 70 бяло зелено червено ?

moscow-parade-drills-fighters-su-25-bgne

То това зеленото много ми синее нещо

Защото за безродниците това им е "родния флаг" и трикольор . Виж откъде безродника е взел снимката  :

https://bntnews.bg/bg/a/v-moskva-shche-se-provede-shestvie-na-bezsmrtniya-polk

преди 2 минути, miro20 написа:

Защото за безродниците това им е "родния флаг" и трикольор . Виж откъде безродника е взел снимката  :

https://bntnews.bg/bg/a/v-moskva-shche-se-provede-shestvie-na-bezsmrtniya-polk

неее мирчо

причината е че никога няма да видим бяло зелено червено 

давам го само като пример със синия  цвят щото няма зелен 

преди 1 час, Banesc написа:

краварите са толкова тъпи че не могат една измама да направят като хората

поръчали сме чисто нови самолети без оръжие

те ни донясат 1 самолет втора ръка с ракети

да се сезира защита на потребителя :giggle1:

Ако го казва един патологичен лъжец - вярвам му. За тебе говоря  между другото, че знам че не се усещате. Сещаш ли се защо го казвам и за това да ти намекна?

преди 11 часа, Staff. написа:

Е да де, но Словашките самолети пилотирани от Американски пилоти са с отличителните знаци на Словакия, Турските на Турция, а Българските.... ? :(

Дали ?

преди 3 часа, Gaming_Solutions написа:

Ама то няма такава работа като рециклирани самолети. Абе човек, тази партенка звучи като виц. Американците ще ни пращат втора употреба самолети, виж им бюджета за отбрана, виж годишните обороти на Локхийд Мартин, ще си рискуват реномето заради нашите самолети в хомеопатични количества. Гнус ме е да го коментирам. Ти представяш ли си каква дребна душица го е съчинила това нещо и е възможно сега даже да чете и да ви се смее на вас където кълвете. Е, не те ли е срам, не изпитваш ли срам, че кълвеш на подобна глупост, че и го коментираме. Маааалко критично мислене поне?

Тепърва започват фейковете. Понеже вече на са на хартия, сега били рециклирани, после ще се появи проблем с електрониката. После с горивото, след това летището няма да отговаря на стандартите и т.н.

преди 47 минути, БаалБек написа:

Тепърва започват фейковете. Понеже вече на са на хартия, сега били рециклирани, после ще се появи проблем с електрониката. После с горивото, след това летището няма да отговаря на стандартите и т.н.

Може да пуснем една тема анкета какъв ще е следващия фейк нюз за F16

Редактирано от Gaming_Solutions (преглед на промените)

преди 13 минути, Gaming_Solutions написа:

Може да пуснем една тема анкета какъв ще е следващия фейк нюз за F16

Че ще получим останалите в срок.

пп: Хммм, ся кат се замисля, то тоз фейк не може да е "следващ", щото вече е пуснат. 

Да са ни честити самолетчетата! Хубави лоши, важното е че си ги имаме на пук на всички, които не искат да имаме други самолети освен руски.

преди 5 часа, ined написа:

Толкова хубаво си беше когато F-16 си бяха само на картинка, сега и гориво ще се харчат милиони, и за обслужване, и за чарколяци и недай си боже някой от недоучилите ни пилотите да се претрепе с него тогава вече ще има голям проблем с хамериканците.

А за руските мигове мигар не се харчиха?

преди 5 часа, kosyo написа:

Ако го казва един патологичен лъжец - вярвам му. За тебе говоря  между другото, че знам че не се усещате. Сещаш ли се защо го казвам и за това да ти намекна?

краварите са патологични  лъжци

какво  стана с коалицията на желаещи за ирак

уж щели след това ирак да ни върнат държавния дълг

а натовариха кюлчетата на ирак и по офшорните сметки :giggle1:

https://btvnovinite.bg/17244-Zlato_za_100_mln_dolara_zaloviha_amerikanski_voenni_v_Irak.html

4d3a8d0c0e677-image.jpg?w=430&h=299

тоя кравар не е ли същия дето ни докара  ф16  само че с мустаци  

преди 4 часа, The Lone Star написа:

Че ще ги предадем на Украйна.

Кой нареди да подарим реакторите за Белене на Украйна? Кой нареди да подарим БТР-ите на Украйна?

преди 3 часа, Гoст написа:

Да са ни честити самолетчетата! Хубави лоши, важното е че си ги имаме на пук 

Защо използваш множествено число? Самолета е само един.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.