Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво е бъдещето на Европейският съюз?

Какво е бъдещето на Европейският съюз? 29 гласували потребители

1. 1. Какво е бъдещето на Европейският съюз?

• Ще продължи, да съществува в сегашният му вид
      6%
    • Ще има преструктуриране, ще има промени, но все пак ще се запази
      51%
    • Ще се разпадне до няколко години
      34%
    • Кво ме занимаваш с глупости, пърцуцата ми е по-важна от някакви тъпи анкети
      6%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 10 часа, communismatic написа:

Моето лично мнение (не обвързвам никой с него) е, че ЕС в този си вид няма абсолютно никакво бъдеще. По-скоро след 5-10 години ще има някакво преструктуриране, ще има огромни промени, понеже този политически (а не икономически) съюз би се разпаднал в противен случай. Причините са, че в момента Брюксел се управлява от корумпирана и малоумна шайка, която води собствената си организация към гибел и към въвеждане на абсолютна диктатура от съветски тип. И всеки който има неблагоразумието да не спазва указанията от Брюксел бива моментално удрян през пръстите. Ето и малко примери от последните дни, за да не бъде голословен...

Коя организация или държава не се управлява от корумпирана и малоумна шайка и не изглежда, че води обществата си към гибел? Русия ли, където Путин държи поданниците си бедни, въпреки че тя е с приходи за трилиони от "производството" на горива и всички може да живеят по-лесно вместо да умират за дворците на нещастниците от Кремъл, чиито деца никога няма да видят фронта. Китай ли, където всичко е една партия и всеки слухти срещу другия, има социален кредит и в зависимост как донасят за теб може в един момент да си на червено и да нямаш право на дом и медицинска помощ, а в някои случаи като кредитът ти приключи направо те взимат от улицата с ван без, за да те приспят като куче? (долу клипче). Не знам каква е тази наглост да говорите как ЕС е зле, пък всички държави, които като цяло харесвате показвайки го ясно като предпочитания, са някакви малоумни диктатури, в които манталитетът на обществата е робски и всички целуват гъз на партията и на диктатора независимо колко малоумен им е животът.

Отблъскваш мигранти? Няма как да стане...

Какво няма как да стане? Къде видя някой да ни е насилил да настаняваме мигранти? Никой не се задържа тук.

Не играеш по гайдата ни? Няма как да стане...

Какво толкова те е накарал ЕС да му играеш? Боклцуите ли си изхвърляш където трябва? Някой глобил ли те е като си хвърляш фасовете и други боклуци през прозореца или гориш прасето с горелка в междублоковото пространство?

Икономически просперитет под "зелен" ЕС? Няма как да стане...

Нямаш икономически просперитет през последните 20 години, така ли? Отчиташ ли, че пътуваш навсякъде в ЕС без визи та даже и ти, пролетар, ходиш на екскурзийки до Рим да се снимаш в прогнилия запад?

Печелиш изборите в страна-членка, а не си "наш" човек? Няма как да стане...

Значи няма никакъв проблем руски агенти да печелят избори, така ли?

Свобода на словото? Няма как да стане...

Кой ти е спрял свободата на словото? Къде свободата на словото е по-добра? Я кажи какво е положението в Русия и Китай със свободата на словото.

• Отговори 529
  • Прегледи 24,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• В. Велев
    В. Велев

ОБИКНОВЕН ФАШИЗЪМ, 80 години по-късно. - Забраниха на Фицо и Вучич да прелитат над Полша, Латвия и Литва на път за Москва. Ограничено е свободното придвижване на държ

• Украйна ли ни защитава!?А стига бе,верно ли?Първо идиотите(ЕС и НАТО) провокираха войната,сега пък и трябва и да им плащаме за това...на другите идиоти в Украйна...Абе вие верно нямате грам връзка с г

• Мдаа, днес и тук се празнува ден на Европа, 80 години от победата над фашизма, даже е почивен ден и няма лошо, обаче глупавото е, че отричат историята, забравят, че ако не не са били ония срещу които

Публикувани изображения

преди 1 час, communismatic написа:

И какво като съм бил на 5 или 6 години? То и ти не си първа младост, ама това не пречи, да пишеш глупости ежеминутно.
Приватизацията беше извършена по престъпен начин, както от "червените", така и от "сините". Това е моят отговор, ако искаш някаква допълнителна информация... ама от това по-категорично, не мога, да отговоря, принципно... Просто и едните и другите са захлебили яко. Само за разни заблудени индивиди едните са гледали, да свършат работа, а другите са им пречели. Нали се сещаш, че визирам точно теб с всичко това. Щото доколкото си спомням... "Костов преди това е бил само две години във властта". Нали така?

Измъкваш се! Все мен обвиняваш за Костовист, а ти си червен, та ултра- червен

преди 2 часа, communismatic написа:

Е, предполагам, че е гласувал за Иван Костов, поне в миналото. Яростно го брани... особено по темата за приватизацията. Даже умишлено го настъпих преди няколко часа за това, с какво приватизацията на циганина е по-различна от "червената", но умишлено се прави, че не вижда въпроса. А вижда въпросите в другите теми.

Толкова си може момчето, не му се сърдя...

Предполагаш? И това автоматично те прави Ванга? Юнак!

преди 4 часа, Белгиеца написа:

Социалните леви политики са си хубавото на Европа.
Гадното са джендъризмите дето ги погна Тръмп у Северна Индианция.

пенсионната и социалната политика са несъвместими  с капитализма

ако е капитализъм   според мен  соц придобивките за пенсионерите ще отпаднат

нищо  чудно и пожарната да мине към застрахователните  дружества

ако имаш застраховка идват да те гасят

ако нямаш застраховка  те оставят  да гориш

а  съъвсем е друг  въпроса че застраховките са хазарт по своята  същност и пирамида

примерно някой дето не може да кара му се дава същата оферта за застраховка  като  професионален шофьор  а младите  шофьори са рискови

а пък старите  могат  да умрат от някоя  болест зад волана  и да направят катастрофа 

///////

европейския съюз ще се  разпадне

изгуби много време за правите краставици

безплатното саниране и 

щастливите кокшки и прасета с климатици

и други глупости

досега трябваше  от академията на науките  да се измисли нов европейски език на който да говорят всички европейци и да е лесен

а обикновено се говори на английски дето англия излезе от ЕС

трябваше и да се уеднаквят законите 

и да намалее функцията на местните парламенти  и да има командировани   съдии  и  прокурори с цел намаляване  на корупцията 

преди 1 час, Гoст написа:

. Не знам каква е тази наглост да говорите как ЕС е зле,

смъртното наказание е  полезно за реда  в обществото 

когато човек е  добронамерен  спрямо другите  няма как да му се случи 

също така обществото се прочиства от престъпния ген 

преди 2 часа, Banesc написа:

пенсионната и социалната политика са несъвместими  с капитализма

ако е капитализъм   според мен  соц придобивките за пенсионерите ще отпаднат

И пенсии няма да им дават, да?

Устойчива Европа до 2030 г. - Европейска комисия

Това е по план, но тръгне ли се към въоръжаване, то ще е "самоубийство". 

Ключов момент е:  Възстановяване на отношенията между ЕС и Русия! 

преди 5 часа, цър-вул написа:

възможно е човечеството да се върне малко назад

и който има  оръжие той да коли и беси

държавите да се ликвидират и корпорациите  да поемат контрола 

и ненужния човешки материал да отпадне

хората ще се организират в групи 

енергетици водопроводчици   военни и военните ще пазят  водата   храната и тока и докторите останалото ще се изолира от обществото 

затворени  градове

и който не става за нищо се прогонва  да се справя сам като пещерна маймуна 

каквото представлява по своята същност човека 

преди 4 минути, Banesc написа:

възможно е човечеството да се върне малко назад

и който има  оръжие той да коли и беси

държавите да се ликвидират и корпорациите  да поемат контрола 

и ненужния човешки материал да отпадне

хората ще се организират в групи 

енергетици водопроводчици   военни и военните ще пазят  водата   храната и тока и докторите останалото ще се изолира от обществото 

Най-добре ще е да отиваме на Марс.

фризьорки маникюристки чистачки  се ликвидират като ненужни професии

ще се намали и транспорта 

гледам сега  всеки е  тръгнал  на някъде и той не знае къде е тръгнал

високите с гради и асансьори ще  се сринат

тва е лудост хората  да се катерят по асансьори 

обществото има нужда  от революция 

преди 5 часа, цър-вул написа:

евентуално някъв соц минимум

по 1 сандвич  на ден

2 литра вода

и 2 трупчета дърва за през ноща 

тва бабичките да  хвърлят по 1 кубик дърва в печката  на ден ще приключи 

може да  има обществени бани с жетони и купони

пуска се водата за 3 минути и колкото си се изкъпал

то и пенсионерите много не се къпят  с месеци в градския транспорт 

ако продължи пенсионната система

трябва да задължат пенсионерите да се къпят 

иначе за кво им се дават пари да ги кътат под дюшека и печатницата залудо да работи 

• Автор
преди 19 часа, Гoст написа:

Русия ли, където Путин държи поданниците си бедни, въпреки че тя е с приходи за трилиони от "производството" на горива и всички може да живеят по-лесно вместо да умират за дворците на нещастниците от Кремъл, чиито деца никога няма да видят фронта. Китай ли, където всичко е една партия и всеки слухти срещу другия, има социален кредит и в зависимост как донасят за теб може в един момент да си на червено и да нямаш право на дом и медицинска помощ, а в някои случаи като кредитът ти приключи направо те взимат от улицата с ван без, за да те приспят като куче? (долу клипче).

Тоя е направо болен на темата "Русия". Абсолютно във всеки спор го дърпа към руснаците, Путин, комунистите, ДС, ченгета, СССР и прочее... Мани майтапа, ама направо прилича на болестно състояние...

Къде видя някой да ни е насилил да настаняваме мигранти?

Ти май не четеш новините, а? Спират финансирането на французите, понеже имали неблагоразумието, да отблъскват мигранти. Изненадааа! Това в "Дойче Веле" писали ли са го? Едва ли...

Какво толкова те е накарал ЕС да му играеш?

Ми кой ни накара, да приемем зелената сделка и санкциите срещу Русия? Бай Гошо от Долно Уйно сигурно? Четеш ли някакви новини, различни от тия в "Свободна Европа"?

Отчиташ ли, че пътуваш навсякъде в ЕС без визи та даже и ти, пролетар, ходиш на екскурзийки до Рим да се снимаш в прогнилия запад?

И това, че пътувам навсякъде в ЕС е "икономически просперитет"? Верно?

Значи няма никакъв проблем руски агенти да печелят избори, така ли?

Джорджеску бил "руски агент"? Айде бе! Да позная ли? Щото разчита на проруска Тик-Ток пропаганда, нали?

Кой ти е спрял свободата на словото?

Що спряха интервюто на Митрофанова при Петър Волгин по БНР? Каква е причината? Щото има "свобода на словото" у нас, предполагам?

преди 19 часа, parmobil написа:

Все мен обвиняваш за Костовист, а ти си червен, та ултра- червен

Мойто момче, аз не гласувам за нито една партия от години. Това, че за разлика от вас имам глава на раменете и мога, да отсея кое е пропаганда и кое - не, не ме прави "ултрачервен". Аз не съм тоя, дето под път и над път възхвалява подвизите на "Командира", нали? Даже и бягайки от неудобни въпроси... като някои други хора. Няма да ги посочвам, те си знаят кои са.

преди 19 часа, parmobil написа:

Предполагаш?

Ми, аз не защитавам Костов, това си ти... Ти не си ли негов гласоподавател? Или по принцип си вярваш в Дядо Коледа?

Тоя е направо болен на темата "Русия". Абсолютно във всеки спор го дърпа към руснаците, Путин, комунистите, ДС, ченгета, СССР и прочее... Мани майтапа, ама направо прилича на болестно състояние...

Нормално е да се завърти към Русия, все пак на там са пътищата на всеки твой вожд. Болестно състояние е твоят никнейм. Истински комунисти вече няма, но ДС ченгета или връзки с нея има навсякъде. За СССР и дума не съм споменавал, като изключим концлагерите и Чернобил е имало готини неща като космическата надпревара, за която поне са имали пари. Сега всичко отива за новата аристокрация на Кремъл и тъпите им войни, защото не знаят как да си държат поданиците заети докато са бедни с нещо друго. Освен това ти дадох за пример и Китай, но явно си руски трол та заради това не му обърна внимание, опита се да ме изкараш луд, за да защитаваш Русия. Това ти е в програмата явно, бот такъв!

Ти май не четеш новините, а? Спират финансирането на французите, понеже имали неблагоразумието, да отблъскват мигранти. Изненадааа! Това в "Дойче Веле" писали ли са го? Едва ли...

Не ме интересуват французите. Те са голяма държава, ще се оправят, наследници са на империя, нали и самите те си претендират и имат самочувствието на такава. Това е тяхното наследство и тяхна отговорност да се грижат за мигранти.

Ми кой ни накара, да приемем зелената сделка и санкциите срещу Русия? Бай Гошо от Долно Уйно сигурно? Четеш ли някакви новини, различни от тия в "Свободна Европа"?

Не ме интересуват фейк нюзове. Дай линк за нещо интересно. До колкото чета https://bg.wikipedia.org/wiki/Европейски_зелен_пакт не виждам нищо лошо. Виж какви хубави неща има в нея и кажи против кое си.

• Биоразнообразие, с цел защита на екосистемата
  • От фермата до трапезата, с цел осигуряване на по-устойчива хранителна верига
  • Устойчиво селско стопанство, с цел устойчивост на селското стопанство и селските райони в ЕС благодарение на общата селскостопанска политика (ОСП)
  • Чиста енергия, с оглед декарбонизация на енергетиката
  • Устойчива промишленост, с цел гарантиране на по-устойчиви, съобразени в по-голяма степен с околната среда производствени цикли
  • Изграждане и саниране на сгради, за по-чист строителен сектор
  • Устойчива мобилност, с цел насърчаване на използването на по-устойчиви транспортни средства
  • Премахване на замърсяването, чрез мерки за бързо и ефикасно намаляване на замърсяването
  • Действия в областта на климата, за постигане на неутралност по отношение на климата в ЕС до 2050 г.

И това, че пътувам навсякъде в ЕС е "икономически просперитет"? Верно?

Да, преди стреляха по границата и ти беше въшльо, никъде не можеше да ходиш освен "по три пъти на бунгало за всяко семейство всяка година от партията".

Джорджеску бил "руски агент"? Айде бе! Да позная ли? Щото разчита на проруска Тик-Ток пропаганда, нали?

Доказазно е че Русия плаща милиони за руска пропаганда в Румъния и България. Ето ти линк. Какво пречи част от тези пари да се платят и за проруска Тик-Ток пропаганда, ако резултатът ще избута напред някой крайнодесен кандидат в президентската надпревара каквито Кремъл много харесва? Навсякъде всички националисти винаги имат съмнително сходни виждания с тези на желаните посоки в руската външна политика.

https://frognews.bg/obshtestvo/aktualno/elves-razvitie-razsledvaneto-69-mil-evro-ruska-propaganda-balgariia-rumaniia-2025-03-06.html

Що спряха интервюто на Митрофанова при Петър Волгин по БНР? Каква е причината? Щото има "свобода на словото" у нас, предполагам?

Митрофанова имаше много по-голяма аудитория в предаването на Карбовски, който според мен си цоца стабилно от политическа реклама. Такива предавания са мястото за проруска пропаганда, което на практика твоите хора са си направо купили с оглед на постоянно канените русофили гости. Волгин пък взима официална заплата от национална медия. Ако ще прави пропаганда от трибуната на такава, то няма право на такава, когато е на заплата от данъкоплатците. Няма как да ме убедиш, че няма да е пропаганда като този е пристрастен русофил вързан към Възраждане. Тьотката не получи нито в един момент неудобни въпроси от Карбовски, силно се съмнявам да беше получила такива и от Волгин.

Мойто момче, аз не гласувам за нито една партия от години. Това, че за разлика от вас имам глава на раменете и мога, да отсея кое е пропаганда и кое - не, не ме прави "ултрачервен". Аз не съм тоя, дето под път и над път възхвалява подвизите на "Командира", нали? Даже и бягайки от неудобни въпроси... като някои други хора. Няма да ги посочвам, те си знаят кои са.

Според мен пък дори и да не гласуваш си застанал на някоя партия. Прекалено много изглеждаш като тип, който се отърква около хора като Волгин. Ето последно каза, че си си писал (благодари му за някакъв материал) с Александър Сивилов, който наследи Волгин след като Възраждане го пратиха в европарламента. И двамата ми изглеждат като руски пропагандисти. Да твърдиш, че не го виждаш определено те прави съучастник. Не изглеждаш толкова глупав, че да не го виждаш.

• Автор
преди 1 минута, Гoст написа:

Нормално е да се завърти към Русия, все пак на там са пътищата на всеки твой вожд.

Нормално може да е за теб, понеже ти липсват аргументи. Аз за Русия не съм говорил, темата е за ЕС. Когато човек няма никакви познания по дадена тема (то при теб е по-скоро "по всички теми"), та тогава все търси разни конспирации тук и там. Отдавна си ми пределно ясен, така че не съм особено изненадан. Всяка "дискусия" с теб е чиста загуба на време, но поне в един даден момент става забавно.

преди 2 минути, Гoст написа:

Не ме интересуват французите.

Аха? Ама ЕС кара ли ги да гонят мигрантите или? Щото това е смисъла на цялата тема? Като не те интересуват, кво виеш на умряло тогава?

преди 3 минути, Гoст написа:

Да, преди стреляха по границата и ти беше въшльо, никъде не можеше да ходиш освен "по три пъти на бунгало за всяко семейство всяка година от партията".

Т.е. сега като не стрелят по границата и вече можеш, да ходиш на почивка до Рим, това е "икономически просперитет". Уау...

преди 4 минути, Гoст написа:

До колкото чета https://bg.wikipedia.org/wiki/Европейски_зелен_пакт не виждам нищо лошо.

Ама аз не съм и очаквал, да видиш нещо лошо/нередно. То е въпрос на капацитет. А примери има бол. Секат гори и си слагат ветрогенератори. Това е "зелена" политика? Колко е "зелена" е отделна тема, която бих искал, да дискутирам с човек, който поне може да мисли.

преди 5 минути, Гoст написа:

Ето ти линк.

Линк от FrogNews, които са на хранилка при "Америка за България", при това официално. Продължава да става все по-забавна дискусията с теб. Само да питам... Кирил Петков говори ли само истини в предизборните кампании на "Продължаваме промяната"?

преди 7 минути, Гoст написа:

Такива предавания са мястото за проруска пропаганда, което на практика твоите хора са си направо купили с оглед на постоянно канените русофили гости.

Извинявай, ти кой си, да решаваш, кой къде да бъде канен, при положение, че радиото е държавно и се издържа с нашите данъци? Толкова да не умееш, да се аргументираш, че няма накъде... Поне да можеше, да лъжеш като хората. То и за това не те бива.

преди 8 минути, Гoст написа:

Ето последно каза, че си си писал (благодари му за някакъв материал) с Александър Сивилов, който наследи Волгин след като Възраждане го пратиха в европарламента.

Кво е наследил? Сивилов е в партията на Ваня Григорова и го познавам лично. Това е връзката ми с него. Не знам, как реши, че е свързан с "Възраждане". Както обикновено, пак не си разбрал.

преди 27 минути, communismatic написа:

Нормално може да е за теб, понеже ти липсват аргументи. Аз за Русия не съм говорил, темата е за ЕС. Когато човек няма никакви познания по дадена тема (то при теб е по-скоро "по всички теми"), та тогава все търси разни конспирации тук и там. Отдавна си ми пределно ясен, така че не съм особено изненадан. Всяка "дискусия" с теб е чиста загуба на време, но поне в един даден момент става забавно.

Типична тролска тактика. Първо започваш с празни обвинения срещу опонента си, които нищо не казват, но целят да деморализират образа на отсрещната страна.

Аха? Ама ЕС кара ли ги да гонят мигрантите или? Щото това е смисъла на цялата тема? Като не те интересуват, кво виеш на умряло тогава?

Къде съм вил на умряло и за кое?

Т.е. сега като не стрелят по границата и вече можеш, да ходиш на почивка до Рим, това е "икономически просперитет". Уау...

Видимо е, че ЕС е донесъл много икономически просперитет на България. Вижда се в последните 20 години как на всеки светофар има скъпи коли. Хората живеят все по-добре, ходят на екскурзии, имат скъпи телефони в джобовете, с една нормална заплата можеш да си купиш много повече от колкото, когато бяхме в мутренските 90-те по руски образец. Колкото по-далеч от Русия, толкова по-добре и толкова повече почивки и даже и за ретарди като теб, които плюят колко лош е режима дето им е дал да си отворят бизнес (каза, че държиш бургери)

Ама аз не съм и очаквал, да видиш нещо лошо/нередно. То е въпрос на капацитет. А примери има бол. Секат гори и си слагат ветрогенератори. Това е "зелена" политика? Колко е "зелена" е отделна тема, която бих искал, да дискутирам с човек, който поне може да мисли.

Преди малко ми говори за "конспирации тук и там", а сега сам говориш за конспирации как сделката не е "зелена". Я кажи какъв ѝ е проблемът на сделката? Да видим как ти не си по конспирациите.

Линк от FrogNews, които са на хранилка при "Америка за България", при това официално. Продължава да става все по-забавна дискусията с теб. Само да питам... Кирил Петков говори ли само истини в предизборните кампании на "Продължаваме промяната"?

Къде пише, че FrogNews е на хранилка при "Америка за България" официално? И какво намесваш Кирил Петков? Какво ме интересуват неговите предизборни кампании и как това по някакъв начин оспорва какво ти казвам до сега в коментарите си?

Извинявай, ти кой си, да решаваш, кой къде да бъде канен, при положение, че радиото е държавно и се издържа с нашите данъци? Толкова да не умееш, да се аргументираш, че няма накъде... Поне да можеше, да лъжеш като хората. То и за това не те бива.

Аз не съм казал, че съм решил да не бъде канена. Казах, че ако се установи, че водещият не ѝ задава неудобни въпроси, значи ѝ прави визитка. Аз не съм съгласен да чисти имидж, за което му плащат с държавни пари. Ти явно си съгласен. Мога да си го обясня единствено с факта, че най-вероятно си прост руски трол.

Кво е наследил? Сивилов е в партията на Ваня Григорова и го познавам лично. Това е връзката ми с него. Не знам, как реши, че е свързан с "Възраждане". Както обикновено, пак не си разбрал.

Всички отявлени русофили в публичното пространство имат руска връзка, а Русия има много силна агентруна мрежа и разузнаването ѝ както доказах по-горе не спи ами инвестира милиони. Според теб такива неща няма и спиш тук, за да можеш да го доказваш на посещаващите този форум.

• Автор

Типична тролска тактика. Първо започваш с празни обвинения срещу опонента си, които нищо не казват, но целят да деморализират образа на отсрещната страна.

Сериозно? Аз говоря за ЕС, той ми пише за Русия, но това било "тролска тактика". Гениално!

Къде съм вил на умряло и за кое?

Тъй. Айде попрочети си пак малоумния въпрос и се замисли. Опитай поне да мислиш малко. Доколкото е възможно, все пак нямам магическа пръчка.

Видимо е, че ЕС е донесъл много икономически просперитет на България.

За кой е "видимо"? За теб? Че ти даже не знаеше и че има инфлация у нас... Кво ти обира главата на теб от "икономически просперитет"?

Я кажи какъв ѝ е проблемът на сделката?

Може ли ветрогенератор, да замести силата на една въглищна електроцентрала? И ако не, това до какво би довело...

Къде пише, че FrogNews е на хранилка при "Америка за България" официално?

Ми виж кой е собственика на сайта, намери и къде поства и можеш да направиш връзката. Огнян Стефанов най-редовно е автор на публикации в "Дневник", в "Медияпул" и прочее. Между другото, за FrogNews в интерес на истината няма нищо официално, но в тия "медии" случайни хора няма. То там всички промиват по калъп...

преди 12 минути, Гoст написа:

Казах, че ако се установи, че водещият не ѝ задава неудобни въпроси, значи ѝ прави визитка.

А, то затова спрели предаването... Ясно... Ти си вярваш, обаче?!

преди 13 минути, Гoст написа:

Всички отявлени русофили в публичното пространство имат руска връзка, а Русия има много силна агентруна мрежа и разузнаването ѝ както доказах по-горе не спи ами инвестира милиони. Според теб такива неща няма и спиш тук, за да можеш да го доказваш на посещаващите този форум.

Много ме кефи, как бръщолевиш някакви чудовищни простотии, ама си мега убеден в тях и даже целиш, да убедиш и останалите, които те смятат за бавноразвиващ... Успех!

преди 3 минути, communismatic написа:

Сериозно? Аз говоря за ЕС, той ми пише за Русия, но това било "тролска тактика". Гениално!

Кога говори за ЕС? Дадох ти линк за зелената стратегия и ти нищо не каза. Нито с какво не си съгласен, нито защо. Атакува само личността ми.

Тъй. Айде попрочети си пак малоумния въпрос и се замисли. Опитай поне да мислиш малко. Доколкото е възможно, все пак нямам магическа пръчка.

Отговори ти като те е накарал да се замислиш. Хайде де!

За кой е "видимо"? За теб? Че ти даже не знаеше и че има инфлация у нас... Кво ти обира главата на теб от "икономически просперитет"?

Значи за теб това, че имаш свой собствен бизнес не е просперитет? Какво щеше да работиш без този просперитет?

Може ли ветрогенератор, да замести силата на една въглищна електроцентрала? И ако не, това до какво би довело...

Ти отговори защо да не може.

Ми виж кой е собственика на сайта, намери и къде поства и можеш да направиш връзката. Огнян Стефанов най-редовно е автор на публикации в "Дневник", в "Медияпул" и прочее. Между другото, за FrogNews в интерес на истината няма нищо официално, но в тия "медии" случайни хора няма. То там всички промиват по калъп...

С какво можеш да докажеш, че е негова собственост? Чакам линк.

А защо според теб трябва да има предаване, в което руски пропагандист да ухажва Митрофанова срещу заплата от национална медия?

Много ме кефи, как бръщолевиш някакви чудовищни простотии, ама си мега убеден в тях и даже целиш, да убедиш и останалите, които те смятат за бавноразвиващ... Успех!

А според мен ти доказваш себе си като бавноразвиващ и пишеш явна пропаганда и си тъп руски трол. Но това е само мнение, нали. Ама сигурно на 99% не си, а си просто ретард.

• Автор
току-що, Гoст написа:

Кога говори за ЕС?

А ти не си разбрал даже и смисъла на темата, в която пишеш... Каква изненада само!

току-що, Гoст написа:

Отговори ти като те е накарал да се замислиш. Хайде де!

Ми прочети ми първият пост, с който започва темата, бе?! Ти сериозно ли влизаш във въпросната тема без да имаш хабер, какъв е смисъла й?! Даже съм дал точен цитат с това как се спира финансирането на Франция, понеже имали неблагоразумието да гонят мигрантите. После се оказа, че теб не те интересувала Франция. Ми като не те интересува, за какво изобщо коментираш следното нещо?

Значи за теб това, че имаш свой собствен бизнес не е просперитет?

Ама ти що реши, че моя бизнес е свързан с ЕС? Все по-забавно става...

Ти отговори защо да не може

Няма да отговарям аз, на въпрос не се отговаря с въпрос. Аз много добре знам отговора, ти твърдиш, че в "зелената" политика нямало нищо лошо. Т.е. ти трябва да защитиш тезата си, а не да ме опонираш без да знаеш какво точно защитаваш. Благодаря за вниманието.

преди 4 минути, Гoст написа:

С какво можеш да докажеш, че е негова собственост? Чакам линк.

Т.е. ти влизаш във FrogNews, а в същото време нямаш никаква представа чий е собственост самият сайт. Отново приятна изненада.

Цитат

Създател на „Фрог Нюз” е журналистът Огнян Стефанов.

преди 5 минути, Гoст написа:

А защо според теб трябва да има предаване, в което руски пропагандист да ухажва Митрофанова срещу заплата от национална медия?

А ти що реши, че някой "ухажва" Митрофанова? Да не би да си слушал интервюто?

преди 6 минути, Гoст написа:

А според мен ти доказваш себе си като бавноразвиващ и пишеш явна пропаганда и си тъп руски трол. Но това е само мнение, нали. Ама сигурно на 99% не си, а си просто ретард.

Не, бе. Обясни ми каква е връзката между "Възраждане" и Сашо Сивилов. Дай ми някакви аргументи, а не голи съчинения по картинка, както винаги.

преди 10 минути, communismatic написа:

Абе що си абиш клавиатурата?

преди 12 часа, nikolov2020 написа:

Горди европейци в Португалия

Баси това верно ли е в Португалия? А тука хората като се качват на рейс казват "Добър ден" на слизане "Благодаря и довиждане" на шофьора...

преди 2 часа, communismatic написа:

Спряха ама вече е късно, пълно е с всякаква паплач вече, дано 27ма Бардела да спечели изборите че да се вземат някакви по-съществени мерки.

преди 32 минути, communismatic написа:

А ти не си разбрал даже и смисъла на темата, в която пишеш... Каква изненада само!

Ти не си разбрал смисъла на темата си

Ми прочети ми първият пост, с който започва темата, бе?! Ти сериозно ли влизаш във въпросната тема без да имаш хабер, какъв е смисъла й?! Даже съм дал точен цитат с това как се спира финансирането на Франция, понеже имали неблагоразумието да гонят мигрантите. После се оказа, че теб не те интересувала Франция. Ми като не те интересува, за какво изобщо коментираш следното нещо?

Интересува ме ЕС, темата не е за Франция!

Ама ти що реши, че моя бизнес е свързан с ЕС? Все по-забавно става...

Защото много хитри хора се сетиха по времето на ковида да се възползват от програмите за безвъзмездно финансиране на бизнеса по времето на ковида. Много мгазини, ресторанти и заведения получиха субсидии да не фалират. Ти явно си бил малоумен и не си се възползвал.

Няма да отговарям аз, на въпрос не се отговаря с въпрос. Аз много добре знам отговора, ти твърдиш, че в "зелената" политика нямало нищо лошо. Т.е. ти трябва да защитиш тезата си, а не да ме опонираш без да знаеш какво точно защитаваш. Благодаря за вниманието.

Ами ти си този, който има конспирации за казване. Защо поне не се напънеш да ми отговориш с кое зелената стратегия не ти харесва? Важно ти е само да плюеш по ЕС, явно е някаква оперативна задача. Трябват ти тъпи хора, за да ти се връзват. Като повечето, които харесват Путин.

Т.е. ти влизаш във FrogNews, а в същото време нямаш никаква представа чий е собственост самият сайт. Отново приятна изненада.

Ти писа "Създател на „Фрог Нюз” е журналистът Огнян Стефанов."

До колкото знам "създател" е различно от собственик! @Michigan111 така те разкри наскоро колко си тъп и само шикалкавиш и се оплиташ с думите като те хванат да пишеш глупости. Може да го потвърди. Чакам да ми дадеш линк как този човек е настоящ собственик, а не създател.

А ти що реши, че някой "ухажва" Митрофанова? Да не би да си слушал интервюто?

Ами то си личи кого охажва Волгин, за да стане евродепутат. Явно си много тъп и не го виждаш.

Не, бе. Обясни ми каква е връзката между "Възраждане" и Сашо Сивилов. Дай ми някакви аргументи, а не голи съчинения по картинка, както винаги.

Връзката е, че е копейка и върл русофил и един от най-добрите му приятели беше Волгин, когото в крайна сметка наследи със своето предаване. Най-вероятно и той иска да бъде евродепутат, ако продължава да ухажва руските сили може и да стане.

• Автор
преди 6 часа, Гoст написа:

Ти не си разбрал смисъла на темата си

Айде бе! Аз давам примери, че ЕС не ни води до нищо хубаво, ти се включваш по най-неадекватният начин и ме питаш "Кога говори за ЕС?" и в същото време аз не съм разбрал смисъла на темата си. Странна работа...

Интересува ме ЕС, темата не е за Франция!

Именно, да. Тя Франция е част от ЕС, не знам дали знаеш. И точно щото е част от ЕС съм дал и пример как от Брюксел директно й извиват ръцете относно отблъскването на мигранти. Много е тежко положението при теб, очевидно...

Ти явно си бил малоумен и не си се възползвал.

Т.е. ЕС е толкова голям просперитет, че ни предлага финансиране по време на КоВид, за който някой трябва и да се сети. Естествено, изключваме факта, че Урсула и съпруга й са разследване относно ваксините и това колко пари там се изляха, ама на фона на цялата простотия, дето пишеш... това направо са бели кахъри.

Трябват ти тъпи хора, за да ти се връзват. Като повечето, които харесват Путин.

Е, ти нали не го харесваш?

Ами ти си този, който има конспирации за казване.

Т.е. то е "конспирация", ама що е "конспирация", така и не можеш да се аргументираш. ОК, разбрах...

До колкото знам "създател" е различно от собственик!

Брато, казвам ти сериозно, вземи се скрий някъде... Вземи се хвърли от някой мост, направо ще спасиш човечеството от един търтей, дето само яде и...

Ами то си личи кого охажва Волгин, за да стане евродепутат. Явно си много тъп и не го виждаш.

Имаш ли доказателства за думите си? В смисъл... имаш достъп до архивите на Дарик Радио, че да твърдиш това? Или поначало хвърляш някакви мега тъпотии в пространството, колкото там да се намираш на приказка.

Връзката е, че е копейка и върл русофил и един от най-добрите му приятели беше Волгин, когото в крайна сметка наследи със своето предаване. Най-вероятно и той иска да бъде евродепутат, ако продължава да ухажва руските сили може и да стане.

Най-добрият приятел на Сивилов бил Волгин... Брато, пак да повторя... вземи се скрий някъде. Аз лично ще ти купя "Макаров", и иди се гръмни. Родителите ти поне ще изпитат облекчение.

Много е зле работата с това момче... Баалбек в мъжки вариант. Джокович в малко по-адекватен вариант.

Радостни за Европа вести от папа Тръмп

USA няма да излиза от НАТО но ще ИЗИСКВА СТРИКТНО европейските страни да си внасят таксата :)

на 30.04.2025 г. в 3:43, communismatic написа:

Айде бе! Аз давам примери, че ЕС не ни води до нищо хубаво, ти се включваш по най-неадекватният начин и ме питаш "Кога говори за ЕС?" и в същото време аз не съм разбрал смисъла на темата си. Странна работа...

Какви примери си дал, че ЕС не ни води към хубаво? Какво по-точно освен, че опорките са ти същите като на всички останали, които ближат путинистки задни части? Точно България е получила само пари от ЕС. Глупавата ти сандвичджийница и тя е можела да получи пари, но ти си толкова тъпа копейка, че освен да плюеш по ЕС, друго не можеш да правиш. Пълно е с програми, с които си можел да мушнеш малко средства само срещу кандидатстване. Кандидатстваш и те одобряват. Виждал съм много заведения на прости хора помогнати от ЕС.

https://opic.bg/procedure/bg16rfop002-2073-podkrepa-na-mikro-i-malki-predpriyatiya-za-preodolyavane-na-ikonomicheskite-posledstviya-ot-pandemiyata-covid-19

https://opic.bg/procedure/bg16rfop002-2073-podkrepa-na-mikro-i-malki-predpriyatiya-za-preodolyavane-na-ikonomicheskite-posledstviya-ot-pandemiyata-covid-19

Именно, да. Тя Франция е част от ЕС, не знам дали знаеш. И точно щото е част от ЕС съм дал и пример как от Брюксел директно й извиват ръцете относно отблъскването на мигранти. Много е тежко положението при теб, очевидно...

Мен не ме интересува Франция, интересува ме България сред всички останали, ние трябва да използваме ЕС максимално, а ако виждаме че други държави правят някои грешки, може да се опитваме да ги избегнем. Както казах, Франция приема мигранти по съвсем други причини, не заради ЕС, а защото са бивша империя и и бившите им колонии са тяхната голяма тежест. Но с руската пропаганда искате да преекспонирате някои проблеми, за да ги засилите в умовете на простите хора седнали на по чашка в селската кръчма и чудещи се за кого да гласуват. Току-виж пък гласуват за излизане от ЕС и НАТО, защото упорито от всякъде им се набива в главите колко им е зле заради тях. С това и че в народопсихологията на българина е залегнало страшно много мрънкачеството от всичко, тези чувства са много лесни за поддръжка. Ти например никога не се фокусираш върху нищо позитивно идващо от ЕС, особено огромните средства, които получаваме. Замиташ ги под килима и в своите тези излагаш само "имигранти, джендъри, диктат" все едно ЕС е само и само това. Типичен пропагандист, при това изгладнял. Няма те дори и ден във форума.

Т.е. ЕС е толкова голям просперитет, че ни предлага финансиране по време на КоВид, за който някой трябва и да се сети. Естествено, изключваме факта, че Урсула и съпруга й са разследване относно ваксините и това колко пари там се изляха, ама на фона на цялата простотия, дето пишеш... това направо са бели кахъри.

Ама естествено, то пари може и да има, ама "тия там са корумпирани, да знаеш!". А с какво корупцията в ЕС на теб и на другите им е попречила ти с нещо да кандидатстваш за пари и да ги спечелиш? Лично съм виждал колко много прости хора си оправиха заведенията и магазините по програмите на ЕС по време на ковида. Има си табелки на витрините или на видни места във всеки един от тия бизнеси как и с каква сума ЕС им е помогнал БЕЗВЪЗМЕЗДНО. Дреме им за Урсула и мъжа ѝ дали са и те на далавера. Твоите политици и общественици като са на далавери и получават апартаменти с тераси, земи и къщи на безумно символични цени, за тях никакъв пушек не вдигаш. Чакаш да се доредиш и ти, имаш някаква малка мечта да се случи, затова целуваш задните части на висшестоящите ти като Волгин и Сивилов. Ако все още не си платен бот, то искаш и ти да се уредиш на работа като такъв.

Е, ти нали не го харесваш?

Т.е. то е "конспирация", ама що е "конспирация", така и не можеш да се аргументираш. ОК, разбрах...

Брато, казвам ти сериозно, вземи се скрий някъде... Вземи се хвърли от някой мост, направо ще спасиш човечеството от един търтей, дето само яде и...

Имаш ли доказателства за думите си? В смисъл... имаш достъп до архивите на Дарик Радио, че да твърдиш това? Или поначало хвърляш някакви мега тъпотии в пространството, колкото там да се намираш на приказка.

Най-добрият приятел на Сивилов бил Волгин... Брато, пак да повторя... вземи се скрий някъде. Аз лично ще ти купя "Макаров", и иди се гръмни. Родителите ти поне ще изпитат облекчение.

Много е зле работата с това момче... Баалбек в мъжки вариант. Джокович в малко по-адекватен вариант.

Осъзнаваш ли как въобще нямаш никакви аргументи ами само се занимаваш с личността на пишещия. Аз отдавна спрях да спекулирам с неща за сексуалната ти ориентация. Сещаш се, по едно време там ти се смеех за това защо в интереси си написал "СЕКС" при условие, че тук пишат само дърти чички и тук не е място за запознанства, ако никой изобщо се вълнува, че се интересуваш от СЕКС би трябвало да е жена и да е в сайт за запознанства. Но ти си умно момче, знаеш че тук жени с нагласата да се запознават и да правят СЕКС с пишещите или да си говорят с тях за интересите им, които си заявил публично, едва ли има. Навярно го правиш с друга цел, може би заради мъжете тук. А да не говорим и как през седмица си сменяш картинките в профила с полуголи руски мъже. Да не кажеш, че е само заради това, че си фен на спорта. :D

• Автор
преди 18 минути, Гoст написа:

Точно България е получила само пари от ЕС.

Ама ти що си мислиш, че само ни дава и не ни взима? Имаш ли представа примерно колко пари губи България от мита, откакто е в ЕС? А от зелената енергия? А от мигрантската измет? А от санкциите срещу Русия?

Виждал съм много заведения на прости хора помогнати от ЕС.

Т.е. българският данъкоплатец плаща от джоба си за скапаните ваксини на Урсула Фон Дер Лайен, ама въпреки всичко по време на КоВид пандемията ЕС също така и ни е помогнал. ОК, разбрах...

Както казах, Франция приема мигранти по съвсем други причини, не заради ЕС, а защото са бивша империя и и бившите им колонии са тяхната голяма тежест.

Ти пак показваш тоталното си неумение, да вденеш нещо. Тук не говорим за приемане на мигранти, а за опит за отблъскване. Факт е, че ЕС стимулира всичко това. Колко по-ясно, да ти го напиша? Ако искаш, да пробвам да ти го нарисувам?

Но с руската пропаганда искате да преекспонирате някои проблеми, за да ги засилите в умовете на простите хора седнали на по чашка в селската кръчма и чудещи се за кого да гласуват.

Ква руска пропаганда, ве, лаладжия? Кое е руска пропаганда? Искат да спират мигрантите и ЕС директно им заявява, че ще им спре финансирането. Това пропаганда ли е или самата истина? Нещо по-различно от писането на глупости ще видя ли от теб тая година?

Замиташ ги под килима и в своите тези излагаш само "имигранти, джендъри, диктат" все едно ЕС е само и само това.

Именно, да. Аз просперитет под крилото на Брюксел не виждам. Ти също не виждаш, ти дори не знаеше, че имало висока инфлация у нас. Какво ти обира главата на теб от просперитет, икономика и прочее? Сигурно не излизаш от вас. Щом не ходиш по магазини и по заведения, какво друго обяснение да има за всичко това?

Твоите политици и общественици като са на далавери и получават апартаменти с тераси, земи и къщи на безумно символични цени, за тях никакъв пушек не вдигаш.

Кои са "моите" политици и общественици? Я кажи, че ми стана много смешно. Аз не гласувам за нито една партия, та много ми е чудно... кои ще са тия "мои" политици и общественици.

Осъзнаваш ли как въобще нямаш никакви аргументи ами само се занимаваш с личността на пишещия.

Аз нямам аргументи? Пише го същият, който нарече "зелената" политика "конспирация", а така и не можа, да обясни защо е "конспирация"? И аз нямам аргументи? Интересно...

Все по-забавно става...

преди 11 часа, communismatic написа:

Ама ти що си мислиш, че само ни дава и не ни взима? Имаш ли представа примерно колко пари губи България от мита, откакто е в ЕС? А от зелената енергия? А от мигрантската измет? А от санкциите срещу Русия?

Това че от ЕС получваме към момента получаваме само пари за сметка на членския внос, който е по-малко от получените пари е факт. Ако нищо не получавахме, нямаше и болшинството политици да искат да сме в ЕС. Единствените политици, които работят против ЕС са тези, които са подпомагани от Кремъл.

Т.е. българският данъкоплатец плаща от джоба си за скапаните ваксини на Урсула Фон Дер Лайен, ама въпреки всичко по време на КоВид пандемията ЕС също така и ни е помогнал. ОК, разбрах...

Българският данъкоплатец не е платил толкова много колкото е получил от ЕС. За ваксините нямаш доказателтва, че са били скапани. Те определено спасиха много животи. Доказано е, че  в държавите, в които имаше по-малко ваксинации имаше повече жертви. България беше една с най-много умряли по време на ковид пандемията, защото разни копейки непрекъснато разпростаняваха с пропаганда във фейсбук и ютуб колко опасни са ваксините, въпреки че се оказаха и те самите ваксинирани. Просто най-малограмотната част на населението е и най-уязвима от руска пропаганда. На Русия не ѝ трябва силен европейски континент. На нея ѝ трябват провинции. Но разни такива пропагандистчета като теб са все едно със запушени учи и очи и не постоянно говорят как ЕС е зле, пред разпад и т.н., това да говориш как ЕС не е помогнал и грам по време на ковид пандемията, ами напротив, дори ни е взел е номер точно на твоите хора. Както Корнелия разправяше как демокрацията много ни е отнела.

Ти пак показваш тоталното си неумение, да вденеш нещо. Тук не говорим за приемане на мигранти, а за опит за отблъскване. Факт е, че ЕС стимулира всичко това. Колко по-ясно, да ти го напиша? Ако искаш, да пробвам да ти го нарисувам?

Тоест малоумното ти мнение е, че трябва да излезем от ЕС, защото в някои държави в него има проблем с мигрантите? Ами у нас няма за сега и никой не ни е накарал да приемаме с шепи. Или поне не ни се изсипват такива. Тоест лаеш срещу несъществуващ в България проблем.

Ква руска пропаганда, ве, лаладжия? Кое е руска пропаганда? Искат да спират мигрантите и ЕС директно им заявява, че ще им спре финансирането. Това пропаганда ли е или самата истина? Нещо по-различно от писането на глупости ще видя ли от теб тая година?

Ако имат някакви международни договорености, които нарушават и са обвързани с разни европейски средства това може и да е така. Но глупостите идват от теб. Ти изкарваш едва ли не, че Европа, комнтинент с 500 000 000 души ще загине заради 1 милион емигранти.

Именно, да. Аз просперитет под крилото на Брюксел не виждам. Ти също не виждаш, ти дори не знаеше, че имало висока инфлация у нас. Какво ти обира главата на теб от просперитет, икономика и прочее? Сигурно не излизаш от вас. Щом не ходиш по магазини и по заведения, какво друго обяснение да има за всичко това?

Не виждаш просперитет, защото си прост. Горе ти показах линковете за програми, по които и ти си можел да се възползваш стига това ти амплоа на бургерджия да беше истинско, а не само характеристики на аватара си, с който влизаш от тук да правиш постове.

Кои са "моите" политици и общественици? Я кажи, че ми стана много смешно. Аз не гласувам за нито една партия, та много ми е чудно... кои ще са тия "мои" политици и общественици.

Ами политиците са ти такива като Корнелия и Копейкин, а пък обществениците ти са такива като Дачков, Волгин, Сивилов, Вацев и Карбовски. Да ти имам и политиците и обществениците! До един силни пропагандисти!

Аз нямам аргументи? Пише го същият, който нарече "зелената" политика "конспирация", а така и не можа, да обясни защо е "конспирация"? И аз нямам аргументи? Интересно...

Все по-забавно става...

Ти си този, който застава зад някакви конспирации свързани със "зелената" политика на ЕС. Така и не се обясни защо тя не ти харесва, а само я охули без да е заслужено. Наитина е така, все по-забавно става с теб, който все така се закопава като бот фейкомет.

• Автор
преди 41 минути, Гoст написа:

Единствените политици, които работят против ЕС са тези, които са подпомагани от Кремъл.

Тъй ли? Той Кирил Петков директно заяви в аудиозаписа на Радостин Василев, че цялото правителство е "одобрено от посолството", ама по-важното е, че те не са подпомагани от Кремъл, а от "посолството", което не е американското в никакъв случай. Много елементарни разсъждения, както обикновено... Личи си, че не излизаш от "Свободна Европа" и "Дойче Веле", имам чувството, че там направо ви промиват мозъците по калъп. Нито един аргумент сериозен не можеш, да дадеш... направо си като някакъв апаратчик.

преди 42 минути, Гoст написа:

За ваксините нямаш доказателтва, че са били скапани.

А ти имаш ли, че не са били? Щото европрокуратурата продължава разследването срещу Урсула и "Пфайзер". Иди да им обясниш как ги разбираш нещата... Щом дори европрокуратурата се задейства срещу нея, представям си какво крадене е падало.

преди 44 минути, Гoст написа:

България беше една с най-много умряли по време на ковид пандемията, защото разни копейки непрекъснато разпростаняваха с пропаганда във фейсбук и ютуб колко опасни са ваксините, въпреки че се оказаха и те самите ваксинирани.

Смяташ ли тая година, да спреш, да лъжеш като разпран?! Костадин Костадинов и "Възраждане" не са били директно против ваксинацията, те са против това да се карат хората, да се ваксинират принудително. Последният човек съм, който ще тръгва, да защитава Копейкин, ама аман вече от твоите полуистини, лъжи и внушения. Истината е, че се всяваше масова психоза у хората, нямаше как да се отиде дори в заведение, ако не се набодеш с тия ваксини. Дори и в големите вериги хората не бяха допускани, да пазаруват. Аз самият си набих "Пфайзер", но го направих просто защото по тоя начин си спестих една камара главоболия. Това не е точно принудително ваксиниране, ама кажи-речи си е същото. С маските? Мангъров го направиха на две стотинки, щото бил в градският автобус без маска, а на практика се оказа, че тия маски, дето аптеките направиха милиони от продажбите им, не вършат абсолютно никаква работа. Тая маска с какво ще те предпази по-точно? Да не говорим за това колко лъжи се изказаха за скапаният им вирус. Първо беше, че заразата се предавала даже и при допир. После, че се лекувала с антибиотици и една камара още глупости. Абсолютна тъпотия беше цялата работа. Всяка вечер зомбираха от екраните чрез измисленият им щаб (в който нямаше дори и имунолог), това всичко доведе до масова психоза сред населението.

преди 51 минути, Гoст написа:

Но разни такива пропагандистчета като теб са все едно със запушени учи и очи и не постоянно говорят как ЕС е зле, пред разпад и т.н., това да говориш как ЕС не е помогнал и грам по време на ковид пандемията, ами напротив, дори ни е взел е номер точно на твоите хора.

ЕС е толкова "помогнал" на хората при Ковид пандемията, че Урсула направи милиарди от продажите на ваксините си. Тая тъпотия, можеш да спреш, да я преповтаряш до втръсване. ЕС е пред разпад, да... Доказах ти го и с факти, икономическият гигант на Европа е сума ти време в рецесия, масови фалити на заводи и прочее... За разлика от теб, аз говоря единствено и само с факти.

преди 52 минути, Гoст написа:

На Русия не ѝ трябва силен европейски континент.

Тъй ли? Ми що "силният" европейски континент след спирането на руският "престъпен" газ взе, че се набълбука с вода? Защо сума ти държави купуват руски газ, но чрез посредник? Дай ми обяснение на този прелюбопитен факт. Откъде е газа, който ни е купуваме? Имаш ли понятие?

преди 54 минути, Гoст написа:

Тоест малоумното ти мнение е, че трябва да излезем от ЕС, защото в някои държави в него има проблем с мигрантите?

Тоест за пореден път не си разбрал абсолютно нищо от това, за което пиша. ЕС стимулира мигрантската измет, доказах ти го и с факти. Още някаква тъпотия имаш ли да питаш?

преди 54 минути, Гoст написа:

Ако имат някакви международни договорености, които нарушават и са обвързани с разни европейски средства това може и да е така.

Т.е. "международните договорености" изискват от това, да помпаш яко зелена енергия и цените на въпросната енергия, да скочат? Да си напълниш държавата с емигранти, които да цоцат помощи и да се занимават с убийства, изнасилвания и прочее... Това ли е ЕС, за който се мечтаеше едно време?

преди 56 минути, Гoст написа:

Не виждаш просперитет, защото си прост.

Тоя пример с "подпомагането" на заведенията, до кога мислиш, да го даваш за пример? Урсула-та я разследват за корупция в огромни размери заради скапаните й ваксини и заради факта, че сума ти държавни пари отидоха в джобчето й, ама ЕС ни осигурявал "просперитет" чрез подпомагането на заведенията!?!??!?!?!?!?!??!?!??! В интерес на истината е обидно, дори и да се дискутира нещо с теб, обидно е за този, с който дискутираш.

преди 58 минути, Гoст написа:

Ами политиците са ти такива като Корнелия и Копейкин, а пък обществениците ти са такива като Дачков, Волгин, Сивилов, Вацев и Карбовски. Да ти имам и политиците и обществениците! До един силни пропагандисти!

Ти откъде знаеш за коя партия гласувам? Да не ме следиш?

преди 58 минути, Гoст написа:

Ти си този, който застава зад някакви конспирации свързани със "зелената" политика на ЕС.

Супер. Отговори ми на въпроса, какво ще се случи ако се затворят въглищните централи и се разчита само на "зелена" енергия. Зададох ти два пъти този въпрос, ти не можеш, да отговориш... а в същото време аз съм "конспиратор". Странна работа...

преди 59 минути, Гoст написа:

Наитина е така, все по-забавно става с теб, който все така се закопава като бот фейкомет.

Ти не си в състояние, да "закопаеш" абсолютно никой. Повярвай ми... Опита за всякакви дискусии с теб е истинско забавление за мен. Типичен гласоподавател си на "Продължаваме промяната", залагам си главата, че гласуваш за Кирил Петков и Асен Василев.

• Автор

Европейският съюз в действие... Всяка форма на инакомислие се дамгосва моментално.

Цитат

Германското вътрешно разузнаване в петък класифицира крайнодясната "Алтернатива за Германия" като екстремистка организация, заплашваща демокрацията, съобщава Ройтерс. Това позволява формацията, която зае второ място на федералните избори през февруари, да бъде поставена под наблюдение.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.