Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво е бъдещето на Европейският съюз?

Какво е бъдещето на Европейският съюз? 29 гласували потребители

1. 1. Какво е бъдещето на Европейският съюз?

• Ще продължи, да съществува в сегашният му вид
      6%
    • Ще има преструктуриране, ще има промени, но все пак ще се запази
      51%
    • Ще се разпадне до няколко години
      34%
    • Кво ме занимаваш с глупости, пърцуцата ми е по-важна от някакви тъпи анкети
      6%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 26 минути, communismatic написа:

Аха, ние помагаме ударно на Украйна, даваме помощ за която не сме получили и една стотинка, обаче това било щото трябвало да го махнат от Магнитски... 😆😆😆😆😆😆

Какво ударно? Ти си мислиш, че българското оръжейно производство не печели от войната ли? Ако не печелеше, щяха ли толкова много оръжейни складове да горят? Явно на някой му пречат на сметките. Или той да продава неговото оръжие, или Украйна да получава оръжие.

https://webcafe.bg/international/poreden-pozhar-i-vzrivove-v-orazheen-sklad-na-emiliyan-gebrev.html

Никой нищо не преписва, пазят се записите от разговорите на Кирил Петков за "прането" и за "всичко е одобрено от посолството". И то само записа, да беше... То трябва да си ебаси неадекватният тип за да не осъзнаеш, че страната ни се управлява в момента от американското посолство. Дал съм и сума ти примери в тая насока.

Ако България се управляваше от американското посолство, до сега да имаше съдебна реформа, а не да имаме неокомунистическия модел с несменяем и неизбиран пряко от народа главен прокурор по руски образец.

Тя може и да саботира държавите-членки на НАТО, но не и България, дето е най-големият кенеф на Европа. Абсолютно безгласна буква, никакво политическо тегло в международен план, никаква икономика и прочее. Вече го писах веднъж. Никой изобщо не ни бръсне за слива. Те дори американците подкрепиха Македония за техният въпрос, а не нас. Даже Макрон директно заяви, че ни е извил ръцете. А ти си вярвай, че някой щял да ни саботира. Глупости на търкалета.

Това са внушения. Може да сме безгласни в международен мащаб, но в локален, особено за война, която е на няколко стотина км от границата ни не сме. Може да доставяме оръжия (затова горят складове), може да предоставяме и друг вид помощ, все пак граничим с Черно море и т.н.. Само малоумник може да си мисли, че Черно море е един океан и каквото става в държавите, които граничат с него не ни вълнува.

Не, просто ти чета коментарите. В интерес на истината съм изумен всеки път още и още. Ти просто чупиш всякакви антирекорди в тоя форум. Единствено нямаш равен с Баалбек и Джокович, обясних и защо...

Антирекорди отдавна са от хора като теб, които вероятно са на заплата и нямат проблем по цял ден да висят тук и да оборват другия лагер, въпреки че твърдят, че са заети с частен бизнес като теб.

Да, де. Проверима е. И моята информация е проверима. Основната опорка на зелените партии е, че те мислят за опазването на околната среда и водите, чист въздух ала-бала. Така, дотук добре... Я ми кажи, каква е тая зелена политика, чрез която се секат ударно гори за да се направи достатъчно място за соларни панели!? Кое му е "зеленото' на тая политика? Ако не вярваш, мога да ти пратя линк даже от едно варненско село, където хората са се вдигнали на протест. После като ми отговориш на тоя въпрос, ще те питам пак и как това ще се отрази на цените на енергията. Щото още не си ми отговорил. Единствено възможностите ти стигат, да копираш някакви глупости от "официална информация, която нарочно е официална, защото е проверима". Т.е. да ми постнеш някаква простотия от "Дойче Веле" долу-горе същата работа.

Като е проверима, покажи как я провери. А де?

Абсолютно нищо не си обяснил, копираш ми някакви глупости. Ти няма как да ми обясняваш на мен, понеже нищо не разбираш. Очевадно е...

Значи официалните източни са глупости? А твоите не са, въпреки че източници не даваш?

Мога да ти посоча икономисти, които говорят срещу всичко това. Например Григор Сарийски от БАН. Ако под "авторитет" визираш простаците от НС и ЕС... то те са страшни "авторитети". Сигурен съм, че им вярваш сляпо на всички глупости, които говорят.

Айде посочи ги де!

Аха, не те интересува. ЕС водил към просперитет, а икономическият тигър на ЕС е в рецесия. Питам го "Що е в рецесия?", отговора е "Не ме интересува!". ОК... :))))

Едно е да си някоя африканска държава в рецесия, съвсем друго е да си ЕС в рецесия. Не знам как да го преведа на разбираем език. Според теб всички държави са с еднакъв стандарт и сега ЕС е най-зле от целия свят. За руския свят пък не искаш да говорим. Ако те питам коя е най-богатата държава, в която има руско влияние ще кажеш, че Русия влияние в трети страни няма сигурно, за да избегнеш отговора.

• Отговори 529
  • Прегледи 24,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• В. Велев
    В. Велев

ОБИКНОВЕН ФАШИЗЪМ, 80 години по-късно. - Забраниха на Фицо и Вучич да прелитат над Полша, Латвия и Литва на път за Москва. Ограничено е свободното придвижване на държ

• Украйна ли ни защитава!?А стига бе,верно ли?Първо идиотите(ЕС и НАТО) провокираха войната,сега пък и трябва и да им плащаме за това...на другите идиоти в Украйна...Абе вие верно нямате грам връзка с г

• Мдаа, днес и тук се празнува ден на Европа, 80 години от победата над фашизма, даже е почивен ден и няма лошо, обаче глупавото е, че отричат историята, забравят, че ако не не са били ония срещу които

Публикувани изображения

• Автор
току-що, Гoст написа:

Ти си мислиш, че българското оръжейно производство не печели от войната ли?

Не, бе. То печели. Въпроса е как навързваш факта, че "копейки" ни управляват при положение, че дадохме една камара безвъзмездна помощ на Украйна? Купуваме само от американски компании и т.н. Това те питам. Да задам по-елементарно въпроса, ако трябва?

преди 1 минута, Гoст написа:

Ако България се управляваше от американското посолство, до сега да имаше съдебна реформа, а не да имаме неокомунистическия модел с несменяем и неизбиран пряко от народа главен прокурор по руски образец.

Т.е. управление по "руски образец" с "копейки" в държава, където Елеонора Митрофанова дори не беше допусната до интервю в БНР, в държава, която е сред най-помагащите на държавата срещу която тя води война. Ясно... ОК, разбрах.

преди 3 минути, Гoст написа:

Това са внушения.

Внушения са, да. Няма такова нещо...

Може да сме безгласни в международен мащаб, но в локален, особено за война, която е на няколко стотина км от границата ни не сме. Може да доставяме оръжия (затова горят складове), може да предоставяме и друг вид помощ, все пак граничим с Черно море и т.н.

Така е, да. Прав си...

Цитат

Според Макрон много работа е свършена за евроинтеграцията на Скопие и оттук нататък идва ред на доверието. И призна, че исканията на България са съвместими с това, което Северна Македония може да направи. "Разчитам на вота на българския парламент и на всички политически сили в него, както и на президента. Всички те имат дълг на европейци да гласуват предвид това, което постигнахме. Ние упражнихме много силен натиск върху България през последните месеци. Това е и плод на политическата криза в България в момента и ние не можем да се правим, че я няма. Искам да приветствам политическия кураж и ангажираност на премиера Петков", подчерта френският президент.

преди 5 минути, Гoст написа:

Като е проверима, покажи как я провери. А де?

Ми току що ти дадох най-обикновен пример, при това от последните дни? Това не е ли "опровержение" на официалната информация чрез най-обикновена логика. Между другото, кво стана пак с отговора на въпроса ми? Още 20 пъти ако трябва да си задам въпроса? Ще ми отговориш ли тая година или?

преди 6 минути, Гoст написа:

А твоите не са, въпреки че източници не даваш?

Няма проблеми, ето ти...

Цитат

Гражданско сдружение от Сухиндол отправи остро отворено писмо към институциите, медиите и обществеността, с което алармира за мащабно унищожаване на горски масиви в региона. Според активистите, под претекст за изграждане на съоръжения за "зелена енергия", тежки машини денонощно разчистват терени, като до момента са унищожени около 400 декара гори, а крайната цел е да бъдат засегнати общо 9000 декара.

преди 10 минути, Гoст написа:

Айде посочи ги де!

Ми, посочил съм кой. Ще се научиш ли, да четеш с разбиране?

преди 11 минути, Гoст написа:

Не знам как да го преведа на разбираем език.

Не ти да превеждаш на мен, а аз трябва да превеждам на теб. Както винаги! Ти твърдиш, че ЕС бил гарант за икономически просперитет. В същото време не си наясно изобщо, че у нас има луда инфлация от началото на СВО-то, не си наясно на какво се дължи тя, не си наясно зелената политика до какво довежда, не си наясно, че в държави като Франция, Германия, Италия и прочее масово фалират заводи и т.н. И най-забавното е как за всеки въпрос, който ти бива зададен... веднага се обръща плочата и се преминава към Русия, към комунистите и прочее. Ти осъзнаваш ли, че си тотално неспособен да водиш дискусия относно това, което УЖ защитаваш!? Вече над 20 пъти те питам за зелената енергия, ти така и не смееш, да отговориш, просто защото нищо не знаеш. И в същото време... щял да ми го превежда на "разбираем език". Майко мила...

преди 40 минути, communismatic написа:

Не, бе. То печели.

Факт, който ти току-що призна! Военно-промишленият комплекс на България отчита увеличаване на производството и износа на оръжия и боеприпаси. Това е много добре за България!

Въпроса е как навързваш факта, че "копейки" ни управляват при положение, че дадохме една камара безвъзмездна помощ на Украйна? Купуваме само от американски компании и т.н. Това те питам. Да задам по-елементарно въпроса, ако трябва?

Няма такова нещо като безвъзмездна помощ. Ти не оказваш помощ на брат си, оказваш помощ с определена цел както бързите кредити ти оказват помощ с определена цел. Тук е малко по-различно, транзакциите не са чисто банкови, става въпрос за бъдещи бизнес възможности при възстановяването на Украйна. А и освен "безвъзмездната помощ", наред с нея оръжейният бизнес си печели както призна по-горе.

Т.е. управление по "руски образец" с "копейки" в държава, където Елеонора Митрофанова дори не беше допусната до интервю в БНР, в държава, която е сред най-помагащите на държавата срещу която тя води война. Ясно... ОК, разбрах.

Митрофанова не беше изгонена от самото интервю, а не беше допусната да говори опорки от национална медия, където интервюиращият я (Волгин) е доказано пристрастен. Все пак го излъчи най-русофилската в момента партия "Възраждане", за да стане евродепутат. Нима мислиш, че той стана евродепутат случайно от тази формация, която подписа официално споразумение за сътручничество с Единная Россия по въпроси касаещи руските интереси в България при посещението си в Москва тези дни? Един вид тя официализира всичките си контакти с партията на Путин, все едно стана официален клон на Единная Россия тук. И ти имаш смелостта да кажеш без да се притесняваш какво ще си помислим за интелекта ти, че тия неща нямат нищо общо, и че Волгин е съвсем безпристрастен и щеше да ѝ задава неудобни въпроси на тьотката?

"Според Макрон...

Ми току що ти дадох най-обикновен пример, при това от последните дни? Това не е ли "опровержение" на официалната информация чрез най-обикновена логика. Между другото, кво стана пак с отговора на въпроса ми? Още 20 пъти ако трябва да си задам въпроса? Ще ми отговориш ли тая година или?

Нали беше Козяк дето ни притиска? Къв е тоя Макрон сега в цитата ти?

Няма проблеми, ето ти...

Ми, посочил съм кой. Ще се научиш ли, да четеш с разбиране?

Посочи ми линк с хубави мнения и аргументация по темата, не просто пропагандистки клишета. Чакам ли чакам за нещо нормално. Аз все пак ти дадох линк, макар и офиициален, дето викаш щом е официален не ставал за нищо ама все пак.

Не ти да превеждаш на мен, а аз трябва да превеждам на теб. Както винаги! Ти твърдиш, че ЕС бил гарант за икономически просперитет. В същото време не си наясно изобщо, че у нас има луда инфлация от началото на СВО-то, не си наясно на какво се дължи тя, не си наясно зелената политика до какво довежда, не си наясно, че в държави като Франция, Германия, Италия и прочее масово фалират заводи и т.н. И най-забавното е как за всеки въпрос, който ти бива зададен... веднага се обръща плочата и се преминава към Русия, към комунистите и прочее. Ти осъзнаваш ли, че си тотално неспособен да водиш дискусия относно това, което УЖ защитаваш!? Вече над 20 пъти те питам за зелената енергия, ти така и не смееш, да отговориш, просто защото нищо не знаеш. И в същото време... щял да ми го превежда на "разбираем език". Майко мила...

Как направи връзката, че инфлацията у нас е заради зелените политики на ЕС? За да стигнеш до такова заключение трябва да кажеш на какво се дължи инфлацията в световен мащаб, защо има такава не само в ЕС, където ги има тези политики например. Ти свеждаш всичко до оплюване на ЕС и зелените му политики. Искам малко по-качествен анализ от международен анализатор с реноме на руски трол във форум. Поне малко повече. Хайде, разкажи малко повече. Кои държави в БРИКС например имат по-висок икономически просперитет сега от която и да било друга държава в ЕС?

• Автор

Това е много добре за България!

Това как го навързваме с факта, че сме "копейки"? Не можа пак да обясниш...

преди 2 минути, Гoст написа:

Няма такова нещо като безвъзмездна помощ. Ти не оказваш помощ на брат си, оказваш помощ с определена цел както бързите кредити ти оказват помощ с определена цел. Тук е малко по-различно, транзакциите не са чисто банкови, става въпрос за бъдещи бизнес възможности при възстановяването на Украйна. А и освен "безвъзмездната помощ", наред с нея оръжейния бизнес си печели както призна по-горе.

Гост, аз живея в Русе, имам сума ти познати от "Дунарит". Не ми обяснявай глупости... За тия БТР-и и МТЛБ-та никой не е взел и една стотинка, те направо са подарени на украинците. Един от най-добрите ми приятели е в търговският отдел на "Дунарит", парите които идват там за Украйна са основно американски. Просто разполагам с доста добра информация за разлика от теб. А и освен това, то ако чуеш/четеш изявленията на нашите управляващи, те направо си признават, че го подаряват, понеже... на нас нямало да ни трябват. Интересно, щом на нас няма да ни трябват, за какво са им на украинците, които са във война. Странна работа, наистина...

преди 5 минути, Гoст написа:

Митрофанова не беше изгонена от самото интервю, а не беше допусната да говори опорки от национална медия, където интервюиращият я (Волгин) е доказано пристрастен.

Да, де. Не беше допусната, да говори "руски опорки" в държава, която се управлява от "копейки". Странна работа, наистина. Почна вече тотално да се оплиташ в глупостите си.

преди 6 минути, Гoст написа:

И ти имаш смелостта да кажеш без да се притесняваш какво ще си помислим за интелекта ти, че тия неща нямат нищо общо, и че Волгин е съвсем безпристрастен и щеше да ѝ задава неудобни въпроси на тьотката?

Викаш, всички "мисирки" могат, да възхваляват Байдън/Тръмп/САЩ/републиканците/ЕС/Брюксел/Урсула, да задават УДОБНИ въпроси на Тиквата, Просто Киро, Дебелият и прочее, но когато това стане срещу руската посланичка... извинявай "тьотката", това вече е ОГРОМЕН ПРОБЛЕМ! Кво беше? "И ти имаш смелостта, да кажеш без да се притесняваш какво ще си помислим за интелекта ти?"

преди 8 минути, Гoст написа:

Нали беше Козяк дето ни притиска? Къв е тоя Макрон сега в цитата ти?

Ми, той Брюксел е в тотално подчинено положение спрямо Вашингтон, нали това ти пиша. Ти изобщо вникваш ли в нещата, които ти обяснявам? И освен това, аз го постнах това, за да се види каква пълна смехория е твърдението ти, че сме някаква "локална сила". Абсолютно никой не ни бръсне за живи, дори и по казуса за македонците, пак се застъпиха за тях. Ти прави сметка за каква държава ни имат...

преди 9 минути, Гoст написа:

Аз все пак ти дадох линк, макар и офиициален, дето викаш щом е официален не ставал за нищо ама все пак.

Ми, естествено, че не става за нищо. Това е все едно да ми дадеш как Путин обяснява защо нападнал Украйна...

преди 10 минути, Гoст написа:

Посочи ми линк с хубави мнения и аргументация по темата, не просто пропагандистки клишета.

Кое е пропаганда като ти давам точен цитат как се секат дървета за да се поставят соларни панели? Това пропаганда ли е или самата истина? Питам те, може ли ВЕИ-тата, да заместят силата на една АЕЦ? Да или не? И ако не, това как би се отразило на всяка европейска икономика.

преди 11 минути, Гoст написа:

Кои държави в БРИКС например имат по-висок икономически просперитет сега от която и да било друга държава в ЕС?

Тоя е уникален. Пак завъртя в посока "Русия". 😆😆😆😆
Направо е болен на темата "Русия"...

преди 12 минути, Гoст написа:

Как направи връзката, че инфлацията от нас е заради зелените политики на ЕС?

Горе ти зададох въпрос, така ще направим и връзката. Само дето вече над 20 пъти те питах, а отговор така и не получавам. Нищо, де... Поне се забавлявам. :))))

преди 12 минути, Гoст написа:

Искам малко по-качествен анализ от международен анализатор с реноме на руски трол във форум.

Ми, зададох ти конкретни въпроси, на които ти не искаш, да отговориш повече от два-три дни. Как по-точно да направя "по-качествен анализ", при положение, че отсреща виждам един неособено ориентиран тип, който изобщо няма никакво понятие от нещата?

преди 2 минути, communismatic написа:

Гост, аз живея в Русе, имам сума ти познати от "Дунарит". Не ми обяснявай глупости... За тия БТР-и и МТЛБ-та никой не е взел и една стотинка, те направо са подарени на украинците. Един от най-добрите ми приятели е в търговският отдел на "Дунарит", парите които идват там за Украйна са основно американски. Просто разполагам с доста добра информация за разлика от теб. А и освен това, то ако чуеш/четеш изявленията на нашите управляващи, те направо си признават, че го подаряват, понеже... на нас нямало да ни трябват. Интересно, щом на нас няма да ни трябват, за какво са им на украинците, които са във война. Странна работа, наистина...

Това няма как да се провери, съответно дали познаваш чистачката в завода, която е чула една жена да казва няма никаква стойност по темата.

Да, де. Не беше допусната, да говори "руски опорки" в държава, която се управлява от "копейки". Странна работа, наистина. Почна вече тотално да се оплиташ в глупостите си.

Викаш, всички "мисирки" могат, да възхваляват Байдън/Тръмп/САЩ/републиканците/ЕС/Брюксел/Урсула, да задават УДОБНИ въпроси на Тиквата, Просто Киро, Дебелият и прочее, но когато това стане срещу руската посланичка... извинявай "тьотката", това вече е ОГРОМЕН ПРОБЛЕМ! Кво беше? "И ти имаш смелостта, да кажеш без да се притесняваш какво ще си помислим за интелекта ти?"

Ти пак не разбираш, че проблемът не беше, че руският посланник е поканен на участие в БНР, а че интервюиращият я е Волгин. Ама как да разбереш като ти е любим пропагандист?

Ми, той Брюксел е в тотално подчинено положение спрямо Вашингтон, нали това ти пиша. Ти изобщо вникваш ли в нещата, които ти обяснявам? И освен това, аз го постнах това, за да се види каква пълна смехория е твърдението ти, че сме някаква "локална сила". Абсолютно никой не ни бръсне за живи, дори и по казуса за македонците, пак се застъпиха за тях. Ти прави сметка за каква държава ни имат...

Толкова подчинен, че вместо да спре да помага на Украйна както Тръмп им спря помощите, продължи да помага.

Ми, естествено, че не става за нищо. Това е все едно да ми дадеш как Путин обяснява защо нападнал Украйна...

Значи според теб Путин не е искрен в обясненията си защо напада Украйна? Интересно ми е да чуя защо.

• Автор
току-що, Гoст написа:

Ама как да разбереш като ти е любим пропагандист?

Пак подмина удобно въпросите, които съм ти задал. Държава се управлява от "копейки" (ти си автора на тая умопомрачителна тъпотия), а в същото време се помага ударно на Украйна, която води война с Русия, а на руската посланичка дори не й дават, да говори в националното радио, понеже щяла да приказва "руски опорки"? Деазнам... Само на мен ли ми се струва, че тотално вече се оплете в простотиите си?

Толкова подчинен, че вместо да спре да помага на Украйна както Тръмп им спря помощите, продължи да помага

Абсолютно никой нищо не е спирал. Парите продължават да текат като реки. Както сам виждаш Тръмп изобщо няма интерес войната, да спира. Той продължава, да дава ударно помощ на Украйна, а Мъск продължава все така да не спира "Starlink". То и парите от американските НПО-та тук УЖ бяха спрени от Тръмп, после се оказа, че изобщо не са спрени, просто са поразпръснати тук и там за да не правят толкова впечатление.

Интересно ми е да чуя защо.

Ще чуеш? Първо ми отговори на въпроса за ВЕИ-тата. 23-ти път задавам този въпрос.
Не разбрах и как сме "локален" фактор (или каквото там твърдиш), а дори и по казуса с Македония никой не ни подкрепи. Това също е адски забавно.

преди 22 минути, communismatic написа:

Пак подмина удобно въпросите, които съм ти задал. Държава се управлява от "копейки" (ти си автора на тая умопомрачителна тъпотия), а в същото време се помага ударно на Украйна, която води война с Русия, а на руската посланичка дори не й дават, да говори в националното радио, понеже щяла да приказва "руски опорки"? Деазнам... Само на мен ли ми се струва, че тотално вече се оплете в простотиите си?

Казах ти, че рускиЯТ посланнИК нямаше проблем да отиде в радиото, ако интервюиращият я не беше четирихилядник. А иначе в държавата има копейки на всяко едно ниво. Патриархът ни например колко пъти се снима с Митрофанова, а? А сега ДС ченгета ще искат да прокарват вероучение по руски образец в училищата. Ти казваш, че Русия няма никакво влияние в България въпреки много копейкаджийски партии в НС.

Абсолютно никой нищо не е спирал. Парите продължават да текат като реки. Както сам виждаш Тръмп изобщо няма интерес войната, да спира. Той продължава, да дава ударно помощ на Украйна, а Мъск продължава все така да не спира "Starlink". То и парите от американските НПО-та тук УЖ бяха спрени от Тръмп, после се оказа, че изобщо не са спрени, просто са поразпръснати тук и там за да не правят толкова впечатление.

Как Тръмп дава ударно помощ на Украйна, когато им спря парите? А за Starlinkът Мъск поне няма да иска да спре да си получава парите при условие, че от Starlinkът му изглежда полза има само Украйна. Но Мъск не е президент на САЩ, нито дава безвъзмездна помощ на Украйна.

Ще чуеш? Първо ми отговори на въпроса за ВЕИ-тата. 23-ти път задавам този въпрос.
Не разбрах и как сме "локален" фактор (или каквото там твърдиш), а дори и по казуса с Македония никой не ни подкрепи. Това също е адски забавно.

Не ти разбирам въпроса. Искаш АЗ да опровергавам зелената стратегия на ЕС. Кажи ми къде ЕС налага строенето на ветрогенератори и иска да се изсичат гори заради това. Дай линк с новината и тогава мисля, че повече ще мога да говоря. Сега на такива въпросчета, които просто подхвърляш, за да се заяждаш ама без линк към новината, нито към всеизвестен факт, е чиста спекулация и опит да ме тролваш.

Смених само две думи от Queen/England на EU в една велика песен и перфектно пасна за Eврепейския съюз.

God Save the EU 
Song by Sex Pistols - 1977

God save the EU
The fascist regime
They made you a moron
A potential H bomb

God save the EU
She ain't no human being
There is no future
In EU's dreaming

Don't be told what you want, you want
And don't be told what you want to need
There's no future, no future
No future for you

God save the EU
We mean it, man
We love our EU
God saves

God save the EU
'Cause tourists are money
And our figurehead
Is not what she seems

God save history
God save your mad parade
Oh lord God, have mercy
All crimes are paid

When there's no future, how can there be sin?
We're the flowers in the dustbin
We're the poison in your human machine
We're the future, your future

God save the EU
We mean it, man
We love our EU
God saves

God save the EU
We mean it, man
There is no future
In EU's dreaming

No future
No future
No future for you
No future
No future
No future for me

No future
No future
No future for you
No future
No future for me

Енджой:

• Автор

Казах ти, че рускиЯТ посланнИК нямаше проблем да отиде в радиото, ако интервюиращият я не беше четирихилядник.

Да, де. Това го разбрахме всички, много добре ти следим мненията, понеже се скъсваме от смях. Интересува ме как това се вързва с малоумната ти теза, че страната ни се управлява от "копейки". Щото едното тотално не кореспондира с другото. Уж "копейки", пък руският посланик даже не го допускат да си каже мнението.

Ти казваш, че Русия няма никакво влияние в България въпреки много копейкаджийски партии в НС.

"Възраждане" и "Величие" в управлението на държавата ли са? Имали ли са министри в последните 20 години?

преди 16 минути, Гoст написа:

Как Тръмп дава ударно помощ на Украйна, когато им спря парите?

Тъй ли? Ето ти новина от онзи ден... От Блумбърг.

Цитат

Държавният департамент на САЩ одобри обучение и услуги за Украйна с изтребители F-16 на стойност до 350 млн. долара, с което даде знак, че Белият дом ще продължи да подкрепя Киев в борбата срещу Русия въпреки нетърпението на президента Доналд Тръмп да сложи край на войната. 

преди 17 минути, Гoст написа:

Но Мъск не е президент на САЩ, нито дава безвъзмездна помощ на Украйна.

Той не е президент на САЩ, ама беше част от екипа му. Както сам виждаш... и той не спира, да помага на Украйна.

преди 18 минути, Гoст написа:

Кажи ми къде ЕС налага строенето на ветрогенератори и иска да се изсичат гори заради това.

Т.е. Брюксел налага "въглеродни квоти", а в същото време не налага строене на ветрогенератори? Освен това, няма как въпросната компания, да получи финансиране от там, ако от Брюксел не са наясно какво точно е станало за да се направи. Ти верно ли си толкова некомпетентен? Все едно Брюксел няма да разбере, че се изсичат гори.
Eто още един пример, от чужбина. Става дума за Генк и компанията "Storm".

Цитат

In order to construct the battery site, an area of 8,000 m² of forest still needs to be cleared. This mainly concerns oak, birch and American bird cress.

Ta... пак да питам "Как това ще се отрази на цената на електроенергията?"

преди 13 часа, communismatic написа:

Между другото, не знам, някой, дали си дава сметка, че ситуацията от 2014-та насам... доста наподобява тази от преди Втората световна война. Запада изигра Владимир Путин с Минските споразумения. Самата Меркел призна, че изобщо не са и имали намерение, да ги спазват, просто са дали време на Порошенко и Украйна, да се подготви за война с руснаците. През цялото време подливаха вода на Путин, през цялото време тласкаха украинците към война с Русия.
През 30-те години Франция и Великобритания допуснаха Хитлер и Германия, да се милитаризират, като потъпкаха договора с швабите, които самите те подписаха. Идеята на Чембърлейн е била, да се използват швабите като пушечно месо за да се спре разпространението на болшевизма като идеология. Буквално цяла Европа е изолирала тотално руснаците, както и в момента. Сталин, понеже е притиснат, на няколко пъти прави опити за сближаване с Франция и Великобритания заради военните интервенции на Фюрера, но те естествено му отказват. Следва и Мюнхенското споразумение. И накрая успява временно, да си "върже гащите" с пакта Рибентроп-Молотов. Той просто няма друг избор, понеже СССР е направо обграден от неприятели. Води се и война с жълтурите в Халхин Гол. Изолацията на СССР се вижда изключително ясно още по време на гражданската война в Испания, където почти цяла Европа подкрепя франкистите.
У нас? Войната още след Сталинград, след Москва, след Курск... е ясно накъде върви. Ясно е, че Вермахта няма как да премаже РККА. И какво правят нашите политици? До последно тупат топката, въпреки че почти целият народ подкрепя руснаците. Сега не е ли така? Айде не целият народ подкрепя руснаците, ама... поне 60%. Изключвам разни зомбирани типове, които не излизат от "Дойче Веле" и "Свободна Европа" и вярват, че Путин отвлякъл 700 000 украинчета и руснаците нападали с магарета.

Не знам какво знаеш за Финско руската война от 39-40 година, но предисторията, отношенията между СССР и Финландия преди и по време на войната, поведението на западна Европа(Франция и Великобритания) поразителна приличат на това което гледахме преди началото на ескалацията в Украйна и продължаваме да гледаме днес, а както се вижда и изхода ще е същия.

преди 4 часа, цър-вул написа:

Уоу тези не се шегуват, обаче индекс с една снимка е доста несериозно, да направят кампания като хората да изложат вижданията си накъде и по какъв начин виждат България да върви след евентуалното напускане на ЕС, под какво управление и пр.

• Автор
преди 1 час, Bubbles написа:

Не знам какво знаеш за Финско руската война от 39-40 година, но предисторията, отношенията между СССР и Финландия преди и по време на войната, поведението на западна Европа(Франция и Великобритания) поразителна приличат на това което гледахме преди началото на ескалацията в Украйна и продължаваме да гледаме днес, а както се вижда и изхода ще е същия.

Ми, чети Ленин примерно... Или Сталин... Изключително актуални са. Особено това какво казва Сталин след Мюнхенската конференция 1938-а и при първите пламъци на "Студента война". То... изобщо Сталин въобще не е бил това, с което в днешно време повечето хора го свързват. Изключително прагматичен политик, въпреки ирационалният терор, на който подлага СССР.

преди 43 минути, communismatic написа:

Ми, чети Ленин примерно... Или Сталин... Изключително актуални са. Особено това какво казва Сталин след Мюнхенската конференция 1938-а и при първите пламъци на "Студента война". То... изобщо Сталин въобще не е бил това, с което в днешно време повечето хора го свързват. Изключително прагматичен политик, въпреки ирационалният терор, на който подлага СССР.

Чел съм спокс, много неща от миналото днес са актуални обаче много хора не им отърва като им кажеш, дори и в тая тема е видно.

преди 3 часа, communismatic написа:

Т.е. Брюксел налага "въглеродни квоти", а в същото време не налага строене на ветрогенератори? Освен това, няма как въпросната компания, да получи финансиране от там, ако от Брюксел не са наясно какво точно е станало за да се направи. Ти верно ли си толкова некомпетентен? Все едно Брюксел няма да разбере, че се изсичат гори.

Цитат

In order to construct the battery site, an area of 8,000 m² of forest still needs to be cleared. This mainly concerns oak, birch and American bird cress.

Много си кух и тези, които ти плащат знаят това!!!!!!!

:hush:

https://www.brusselstimes.com/262127/one-of-europes-largest-battery-parks-proposed-in-genk

Това е от 2022г. Дай нещо по-прясно?

:lol6:

• Автор
преди 1 минута, БаалБек написа:

Това е от 2022г. Дай нещо по-прясно?

Т.е. щом е от 2022-ра вече не е валидно. Минали са толкова много години от тогава... 😆😆😆😆😆

Баалбек, я се включи и ти в темата, че поне смеха, да продължи. Госта нещо е в "отпуска"...

преди 3 минути, communismatic написа:

Т.е. щом е от 2022-ра вече не е валидно. Минали са толкова много години от тогава... 😆😆😆😆😆

Ти прочете ли какво пише в статията?

Е щом искаш да се гаврят с теб (за пореден път)

Автоматичен превод!!!

Цитат

Енергийната компания Storm предложи нов батериен парк в Генк. Сега тя е подала заявление за екологично разрешително за батериен парк, съобщава Het Belang van Limburg. Публичното обсъждане продължава до 12 август, като решението се очаква до края на октомври.

Благодаря за вниманието!

:lol6:

Вярно много кух трол са избрали твоите Господари от Изток (моухонасранск)......

• Автор
преди 5 минути, БаалБек написа:

Автоматичен превод!!!

И функционира ли тоя парк? :))))
Сигурно не функционира...
https://www.storm.be/en/wind-farm/genk

преди 4 минути, БаалБек написа:

Вярно много кух трол са избрали твоите Господари от Изток (моухонасранск).....

Много ме мрази, горкичката... 😆
Толкова много срам съм й докарал, направо беше изплискала легена оня ден...

преди 5 минути, БаалБек написа:

Е щом искаш да се гаврят с теб (за пореден път)

Аха... така-така... 😆

Брюксел налага "въглеродни квоти", а в същото време не налага строене на ветрогенератори?

Кухия, ти правиш ли разлика между ветрогенератори и батериен парк за съхранение на енергия?

• Автор

Кухия, ти правиш ли разлика между ветрогенератори и батериен парк за съхранение на енергия?

Kъв батериен парк за съхранения на енергия? Ти нормална ли си? Английски владееш ли? 😆😆😆😆

Яко гора са изсекли, а?

В твоята опорка друго казваше, а сега даваш друг линк. Смешкоооо.

преди 3 минути, communismatic написа:

Сигурно не функционира...
https://www.storm.be/en/wind-farm/genk

• Автор

Яко гора са изсекли, а?

Я кажи къв е тоя батериен парк за съхранение на енергия, че много ми стана смешно... 😆

В твоята опорка друго казваше, а сега даваш друг линк.

Друг линк, да. От сайта на самите Storm... 😆😆😆

Много интелигентно момиче... 😆

Друг линк, да. От сайта на самите Storm... 😆😆😆

Ти разглежда ли линка?

Посочи къде е била гората? 🤣🤣🤣

https://www.storm.be/en/our-story

• Автор

Посочи къде е била гората?

Tи искаш точни снимки с това как са я секли ли? 😆😆😆

Изключително интелигентно момиче... 😆😆😆

Цитат

Смешко ти даде този цитат?

А цитатът е от:

https://www.brusselstimes.com/262127/one-of-europes-largest-battery-parks-proposed-in-genk

Хайде преведи го за съфорумците!

Хахахаха....

или трябва всичкото държавни чантажии от ЕС да се вкара по затворите

или трябва революция да се изкара гилотината и палежи на коли и народен съд

или ЕС ще въведе диктатура и на послушните  ще има морков 

а на непослушните  тояга 

• Автор
преди 2 минути, БаалБек написа:

Смешко ти даде този цитат?

А цитатът е от:

Хайде преведи го за съфорумците!

Хахахаха....

Да, де. Ти цитира точно същият сайт, твърдейки, че статията е остаряла, щото била на три години. Влизаш в сайта на Storm и виждаш къде се намира. Интересно само как реши, че ще покажат и изсичането на гората. Това направо ме хвърли зад борда, ама отдавна съм ти свикнал на бисерите, така че няма страшно... :)))

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.