Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво е бъдещето на Европейският съюз?

Какво е бъдещето на Европейският съюз? 29 гласували потребители

1. 1. Какво е бъдещето на Европейският съюз?

• Ще продължи, да съществува в сегашният му вид
      6%
    • Ще има преструктуриране, ще има промени, но все пак ще се запази
      51%
    • Ще се разпадне до няколко години
      34%
    • Кво ме занимаваш с глупости, пърцуцата ми е по-важна от някакви тъпи анкети
      6%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

на 5.05.2025 г. в 6:11, communismatic написа:

Гост...? Нещо пак пропусна, да ми отговориш на въпросчетата...
1.jpg

Не съм на работа като теб, за да вися във форума 24/7 и да мога да отговоря на всичко 24/7

Първия въпрос, как ми се свързвало с "малоумната теза", че ни управляват копейки. Първо, нека вникнем какво значи "копейка", дай да изясним че това "копейка" го ползвам с два смисъла, понякога го ползвам като заместител на обикновен полезен идиот подлога на Кремъл, а другото е когато някой политик е подчинен на Кремъл за много пари. Мега инфраструктурни проекти като Турски поток, наричан "Балкански поток" колкото да замазва очите няма как да станат в България без мощен политически натиск. Да не си мислиш, че разузнаването на ЕС е толкова тъпо, че не вижда какво се случва и кои сме ние? Да се построят, които точмно сега заобикалят перфектно зоната на военни действия.

https://www.dw.com/bg/turski-potok-gordost-za-borisov-sram-za-blgaria/a-68535194

Втория ти въпрос, "Възраждане" и "Величие" уж не са в управлението, но си правят така нареченият https://en.wikipedia.org/wiki/Logrolling

С тяхна помощ като играят на "златен пръст" (има много начини да се играе такъв с излизане от зала, за да няма кворум, да са "въздържал се", или пък директно да гласуват както им се каже). Ако от въпрос 1 по-горе излиза че ГЕРБ е с русофилски лидер, няма значение какви го играят уж на цвят. Цялата работа на преструвките е, за да са всички в управлението и да режат от баницата.

Третият ти въпрос, цитираш ми че САЩ дали нови 350 милиона. Може това да са пари от старите одобрени пакети от помощ. До колкото ми беше известно Тръмп спря кранчето. Ако е обърнал палачинката няма да му е за първи път. Ако е така е добре, на мен не ми се иска Украйна да загуби войната, защото мандатът на Тръмп е 4 години. Путин има сега историческата възможност да нападне още държави докато Тръмп е на власт, защото той със сигурност ще блокира помощи за нови конфликти. Според някои експерти до 2026 - 2027 може да очакваме конфлик между Русия и Армения, Молдова или Грузия. Руската армия тренира вече 3 години, цялата държава се е превърнала в една гигантска военна машина.

Третият ти по-малък въпрос, или вметване за Мъск. Той е бизнесмен, естествено че ще си включи старлинка за Украйна. Не знам много хора да ползват сателитните му интернет услуги. Сигурно Украйна му е най-големият клиент та как ще им "спре интернета"?

За ветрогенераторите мисля че ти обясниха по-назад в темата от къде си копирал текста за 8000 кв метра гори. Стана ясно, че се карате за това че там щяло да има (или вече имало) и батериен парк. На мен не ми се навлиза в подробности за нещо, което дори не го строят в България. Покажи ми къде в България ние имаме такъв проблем и къде ще сечем горите, не ми показвай къде чужденците си имат драми. Специално за ветрогенераторите отвори тема, ако желаеш. В самият ЕС има много дебати по въпроса за такива инсталации, няма закон който е казал, че трябва задължително да правим ветрогенератори. Ако беше така онзи самовар в Белене нямаше да си го задържим за още няколко десетилетия да ръждясва на площадката уж с перспективата, че може все пак да си го ползваме. Което също е отделна тема, сигурно има такава някъде в раздела. Като ти е интересно по тези теми повдигни ги там.

• Отговори 529
  • Прегледи 24,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• В. Велев
    В. Велев

ОБИКНОВЕН ФАШИЗЪМ, 80 години по-късно. - Забраниха на Фицо и Вучич да прелитат над Полша, Латвия и Литва на път за Москва. Ограничено е свободното придвижване на държ

• Украйна ли ни защитава!?А стига бе,верно ли?Първо идиотите(ЕС и НАТО) провокираха войната,сега пък и трябва и да им плащаме за това...на другите идиоти в Украйна...Абе вие верно нямате грам връзка с г

• Мдаа, днес и тук се празнува ден на Европа, 80 години от победата над фашизма, даже е почивен ден и няма лошо, обаче глупавото е, че отричат историята, забравят, че ако не не са били ония срещу които

Публикувани изображения

• Автор
преди 6 минути, Гoст написа:

Не съм на работа като теб, за да вися във форума 24/7 и да мога да отговоря на всичко 24/7

Ква работа? Ти онази вечер в другата тема беше изключително активен, даже с мен си писа, а в тази тема доста удобно реши, да подминеш въпросите. Случайност, предполагам?

преди 8 минути, Гoст написа:

Първия въпрос, как ми се свързвало с "малоумната теза", че ни управляват копейки. Първо, нека вникнем какво значи "копейка", дай да изясним че това "копейка" го ползвам с два смисъла, понякога го ползвам като заместител на обикновен полезен идиот подлога на Кремъл, а другото е когато някой политик е подчинен на Кремъл за много пари.

Не ми обяснявай какво си визирал. Питам те, как ни управляват "копейки", а не допускат дори разговор с Елеонора Митрофанова, която е руски посланик. Как така се печелят все американски търгове. Конкретно те питам, няма нужда от алабализми, това няма да те спаси от излагацията.

преди 9 минути, Гoст написа:

Мега инфраструктурни проекти като Турски поток, наричан "Балкански поток" колкото да замазва очите няма как да станат в България без мощен политически натиск.

Турски поток няма ли да е от добро значение за българският народ? От коя държава, да взимаме газ? Дай някакво предложение. Изключваме руският газ, той е много лош. Дай предложение откъде да взимаме газ.

преди 10 минути, Гoст написа:

Ако от въпрос 1 по-горе излиза че ГЕРБ е с русофилски лидер, няма значение какви го играят уж на цвят. Цялата работа на преструвките е, за да са всички в управлението и да режат от баницата.

Ти правиш ли разлика между коалиция и някакви второстепенни играчи? Пак питам... Как сме "руска губерния", при положение, че всички търгове се печелят все от американски компании - Ф16-ките, Страйкърите, оборудването за АЕЦ-а. Не се допуска даже посланика на Русия, да си изкаже мнението, гонят постоянно някакви УЖ руски шпиони, затварят руската църква в София и прочее. Ти наясно ли си с глупостите, които бръщолевиш? Поповете в руската църква сигурно са путински шпиони?

преди 12 минути, Гoст написа:

Ако е така е добре, на мен не ми се иска Украйна да загуби войната, защото мандатът на Тръмп е 4 години.

Че то има ли шанс, да я спечели?

преди 12 минути, Гoст написа:

Може това да са пари от старите одобрени пакети от помощ.

Моля те, не се опитвай, да мислиш...

преди 13 минути, Гoст написа:

За ветрогенераторите мисля че ти обясниха по-назад в темата от къде си копирал текста за 8000 кв метра гори.

Кой ми е обяснил? Баалбек? Тя забеляза ли цитата от сайта "Фактчек"? Щото нарочно копирах и него, понеже това е от "хубав" източник... Няма кой да ми обяснява на мен, още повече пък ти или тя, вие нищо не разбирате от всички тия неща. Примерите из Европа са адски много, масово се секат гори за да се произвежда "зелена" енергия. Обяснявала ми била, майко мила...

преди 15 минути, Гoст написа:

На мен не ми се навлиза в подробности за нещо, което дори не го строят в България. Покажи ми къде в България ние имаме такъв проблем и къде ще сечем горите, не ми показвай къде чужденците си имат драми

Кое не строят? Я пак? Ти май изобщо не излизаш от вас, а?

Цитат

Недоволство на жителите на варненското село Аврен срещу изграждането на вятърна електроцентрална с 29 турбини, предаде БНТ.

Според жителите на селото и съседните населени места, ако проектът бъде одобрен, ще трябва да бъдат изсечени 238 декара държавни гори, а някои от турбините ще бъдат разположени много близо до Аврен - на по-малко от километър от първите къщи. Те са притеснени, че изсичането на гората ще доведе до необратими последствия за екосистемата и до наводнения. Те са готови да протестират.

преди 16 минути, communismatic написа:

Ква работа? Ти онази вечер в другата тема беше изключително активен, даже с мен си писа, а в тази тема доста удобно реши, да подминеш въпросите. Случайност, предполагам?

Не съм ти подминал въпросите, както виждаш ето ти на, пишем си. Може би не с интензитета, който би ти се искало, за да се монетизираш по-бързо и затова си такъв нервен докато чакаш отговорите ми, но ето на, пишем си.

Не ми обяснявай какво си визирал. Питам те, как ни управляват "копейки", а не допускат дори разговор с Елеонора Митрофанова, която е руски посланик. Как така се печелят все американски търгове. Конкретно те питам, няма нужда от алабализми, това няма да те спаси от излагацията.

Множество пъти ти отговорих, че аз лично не виждам проблем с това интервюто да се беше състояло стига да не го провеждаше някой, за който се говори че е четирихилядник. Ето това ти наричаш алабализъм ли? Това ми е мнението, колко пъти искаш да ти го изпиша? Обосновах се защо не ми се вижда редно интервюиращият да е русофил, дори се обосновах конкретно защо го смятам за русофил и то от най-близките на Кремъл. Все пак евродепутат от коя формация стана? И това казах. Общо взето може да си събереш текст по тази точка от мен за поне няколко страници реферат и продължаваш да не зацепваш или да си тъп поради друга причина. Тук вече не мога да ти помогна.

Турски поток няма ли да е от добро значение за българският народ? От коя държава, да взимаме газ? Дай някакво предложение. Изключваме руският газ, той е много лош. Дай предложение откъде да взимаме газ.

Ние от този поток обаче не получаваме газ. Целта му е друга, даже ние си го платихме. Трябва да минат десетилетия преди да почнем от транзитните такси да сме на плюс. За това трябва да има отделна тема

Ти правиш ли разлика между коалиция и някакви второстепенни играчи? Пак питам... Как сме "руска губерния", при положение, че всички търгове се печелят все от американски компании - Ф16-ките, Страйкърите, оборудването за АЕЦ-а. Не се допуска даже посланика на Русия, да си изкаже мнението, гонят постоянно някакви УЖ руски шпиони, затварят руската църква в София и прочее. Ти наясно ли си с глупостите, които бръщолевиш? Поповете в руската църква сигурно са путински шпиони?

Кога съм казал, че сме "руска губерния"? Чакам цитата да видя. Не американци имат 500 000 имота в България. Комплекс Камчия американски ли е?

Че то има ли шанс, да я спечели?

Не става въпрос за печалба, а за други неща. Отблъксване на Русия и възпирането ѝ срещу това да поведе нова война.

Кой ми е обяснил? Баалбек? Тя забеляза ли цитата от сайта "Фактчек"? Щото нарочно копирах и него, понеже това е от "хубав" източник... Няма кой да ми обяснява на мен, още повече пък ти или тя, вие нищо не разбирате от всички тия неща. Примерите из Европа са адски много, масово се секат гори за да се произвежда "зелена" енергия. Обяснявала ми била, майко мила...

Дай примерите за масово сечене на гори в България. Продължавам да казвам, че мен ме интересува темата ЕС спрямо нашата страна, а не спрямо това какво се случва някъде там в другите. Обсъждам съществуващи проблеми, а не несъщшествуващи към днешна дата на територията, върху която имаме право на глас.

Кое не строят? Я пак? Ти май изобщо не излизаш от вас, а?

Както виждаш, това е местен проблем, а не на ЕС. Никъде в ЕС няма пряк закон задължаващ България да строи ветрогенератори на неадекватни места, където ята пеликани ще стават на кайма или пък ще трябва да се изсичат гори. Изчакай да видим хората в това населено място как ще се справят с проблема и как ще защитят интереса си и ако ЕС наистина защитава инвеститора, товагава ставай да квичиш. Но тук ЕС не е виновен за ситуацията, а вероятно корупция в общината и министерство на земеделието и горите.

ще се разпадне  ЕС

политиците не знаят къде се намират 

гражданите в брюксел  нямам идея как не са направили един  бунт и да потрошат и коли и всичко 

преди 4 минути, Banesc написа:

гражданите в брюксел  нямам идея как не са направили един  бунт и да потрошат и коли и всичко 

Всичко е минало под дъгата...

• Автор
преди 1 минута, Гoст написа:

Множество пъти ти отговорих, че аз лично не виждам проблем с това интервюто да се беше състояло стига да не го провеждаше някой, за който се говори че е четирихилядник

Тоя е уникален. Дори не осъзнава какви мега тъпотии пише и си противоречи през десет минути. Т.е. в страната упрявлявана от "копейки", не се допуска интервю с руският посланик, понеже журналиста, дето я интервюирал бил платен от... Русия!? Брато, ти си направо някакъв уникат... Аз наистина вече съм без думи... 😆😆😆

преди 3 минути, Гoст написа:

Трябва да минат десетилетия преди да почнем от транзитните такси да сме на плюс.

Ми, по-добре да е така, отколкото да взимаме азерски, който пак е руски, но да даваме отгоре едни 15-20% за посредничеството им. Не мислиш ли?

преди 4 минути, Гoст написа:

Кога съм казал, че сме "руска губерния"? Чакам цитата да видя.

Руска губерния беше в преносен смисъл, ти изобщо не умееш, да вникваш в нещата. Ти наясно ли си, че в "Уикилийкс" излязоха данните как Тиквата се договаря с американското посолство, с кои хора да се състави правителство? Сигурно "Уикилийкс" са путинисти?
https://wikileaks.org/plusd/cables/09SOFIA377_a.html

преди 7 минути, Гoст написа:

Дай примерите за масово сечене на гори в България.

Дадох ти два примера. Малко ли са ти?

преди 7 минути, Гoст написа:

Обсъждам съществуващи проблеми, а не несъщшествуващи към днешна дата на територията, върху която имаме право на глас.

Несъществуващи, да. То има протести, ама няма проблем. Всичко си е 6+! 😆

Никъде в ЕС няма пряк закон задължаващ България да строи ветрогенератори на неадекватни места, където ята пеликани ще стават на кайма или пък ще трябва да се изсичат гори.

Оф... взе да ми става лошо вече. Аз не казвам, че те задължават. Казвам, че е същинско лицемерие да се говори за екология, зелена политика, зелена енергия и в същото време, да се секат гори. Ти кво ще ми кажеш, че ЕС не знаят това ли? Ми как получават фирмите финансиране? И основният въпрос беше... как това ще повлияе на цената на електроенергията, тоя въпрос така усърдно го подминаваш всеки път.

преди 3 минути, communismatic написа:

Тоя е уникален. Дори не осъзнава какви мега тъпотии пише и си противоречи през десет минути. Т.е. в страната упрявлявана от "копейки", не се допуска интервю с руският посланик, понеже журналиста, дето я интервюирал бил платен от... Русия!? Брато, ти си направо някакъв уникат... Аз наистина вече съм без думи... 😆😆😆

Значи според теб няма проблем журналист платен от Русия да интервюира руския посланник в националното ни радио? Тоест Да или не? Отговори ми с "да" или "не", за да те видим като толкова ми се смееш на отговора.

Ми, по-добре да е така, отколкото да взимаме азерски, който пак е руски, но да даваме отгоре едни 15-20% за посредничеството им. Не мислиш ли?

Ти не чу ли току-що отговора ми, че ние не получаваме газ от тая тръба и че сами си я платихме уж, за да прибираме от транзитни такси, с които в следващите десетилетия няма да покрием инвестицията? Какво значи "по-добре така"? Действително се доказваш като трениран руски трол. Едно ти казват, ти с друго ала "what about" влизяш. Смях!

Руска губерния беше в преносен смисъл, ти изобщо не умееш, да вникваш в нещата. Ти наясно ли си, че в "Уикилийкс" излязоха данните как Тиквата се договаря с американското посолство, с кои хора да се състави правителство? Сигурно "Уикилийкс" са путинисти?
https://wikileaks.org/plusd/cables/09SOFIA377_a.html

А, ама сега било в преносен смисъл? Ама ми слагаш думи в устата. В линка, който даваш никъде не пише, че Борисов е американски проект. Даже за какво го даваш като изглежда не си го чел. Явно искаш да ти превеждам, въпреки че има гугъл преводач. Да взема да напиша нещо дето после ще го цитираш и ще ми извъртиш думите.

Дадох ти два примера. Малко ли са ти?

Несъществуващи, да. То има протести, ама няма проблем. Всичко си е 6+! 😆

Аз нали казах, че това си е въпрос на местната власт, а не на ЕС?

Оф... взе да ми става лошо вече. Аз не казвам, че те задължават. Казвам, че е същинско лицемерие да се говори за екология, зелена политика, зелена енергия и в същото време, да се секат гори. Ти кво ще ми кажеш, че ЕС не знаят това ли? Ми как получават фирмите финансиране? И основният въпрос беше... как това ще повлияе на цената на електроенергията, тоя въпрос така усърдно го подминаваш всеки път.

Хайде покажи линк, където пише, че ветрогенераторите ще се строят със средства от ЕС, ако преди това няма одобрение на местно ниво? Излиза, че ЕС не са диктатура, оставят всеки народ сам да реши съдбата си преди да му осигурят средства.

• Автор
току-що, Гoст написа:

Значи според теб няма проблем журналист платен от Русия да интервюира руския посланник в националното ни радио? Тоест Да или не? Отговори ми с "да" или "не", за да те видим като толкова ми се смееш на отговора.

Няма проблем, ако страната ни се управлява от "копейки", както ти твърдиш. Това е твоето мнение, а не моето. Просто, дори не осъзнаваш, какви чудовищни простотии пишеш. Противоречиш си през пет минути, опитваш се да дискутираш теми, от които нищо не разбираш.

преди 2 минути, Гoст написа:

Действително се доказваш като трениран руски трол.

Е, нали уж щяла да ни се върне инвестицията, ама след години? Ти май не четеш какво самият ти пишеш? Ето ти го поста...

Трябва да минат десетилетия преди да почнем от транзитните такси да сме на плюс.

Т.е.? Кой е "трола", мисля, че става пределно ясно...

преди 5 минути, Гoст написа:

В линка, който даваш никъде не пише, че Борисов е американски проект.

Никъде не пише, не. Изобщо...

Цитат

Defying critics who suggested he would appoint only cronies top positions, he has made it clear that he desires the closest relationship possible with the United States and is aware that he needs outside expertise to restore Bulgaria's credibility on rule of law issues.

Т.е. "копейката" Борисов... желае тясно сътрудничество със... САЩ!? Странна работа...

Цитат

Moreover, given the strong pro-U.S. leanings of Borissov and much of his team, we will be well positioned to work with the new government.

Сигурен съм, че няма такова нещо, това са само слухове...

Хайде покажи линк, където пише, че ветрогенераторите ще се строят със средства от ЕС, ако преди това няма одобрение на местно ниво? Излиза, че ЕС не са диктатура, оставят всеки народ сам да реши съдбата си преди да му осигурят средства.

Ще ти покажа, само че първо ще ми отговориш на въпроса за цените на електроенергията, щото взе да ми писваш на оная работа, че отговаряш само на избрани въпроси. Писна ми, да те питам едно и също нещо по 200 пъти. За последен път - Как цената на електроенергията ще се промени с ВЕИ-тата? И това как ще се отрази на икономиката?

преди 1 час, Bubbles написа:

Такам, Румънците изритаха ЕНПджиите, в Германия същите не успяха да съставят правителство...
...добре започва седмицата.

Не ги е срам тези германци начи....   Избраха Фридрих Мерц за канцлер на Германия от втория опит - Свят - Vesti.bg   Тюхххх, да му съ ни види!

преди 9 часа, communismatic написа:

Няма проблем, ако страната ни се управлява от "копейки", както ти твърдиш. Това е твоето мнение, а не моето. Просто, дори не осъзнаваш, какви чудовищни простотии пишеш. Противоречиш си през пет минути, опитваш се да дискутираш теми, от които нищо не разбираш.

В страната ни няма само копейки! Затова и будни граждани са осъзнали, че не може Волгин, който ти доказах, че е пристрастен да симулира интервю с посланника задавайки му само удобни въпроси. Няма как да ме убедиш, че той би задавал неудобни въпроси на Митрофанова. Или се опитваш да ме убедиш в противното, че са го спряли да си зададе неудобните въпроси. Щели сме да видим много обективно интервю, това ли се опитваш да кажеш?

Е, нали уж щяла да ни се върне инвестицията, ама след години? Ти май не четеш какво самият ти пишеш? Ето ти го поста...

Написал съм също така, че ще се върне след десетилетия, което означава че не е добра инвестиция, защото на хората им трябват пари в момента! Реално сме направили подарък на Русия, а може би е било по команда! И понеже имаше вероятност Борисов да не завърши "Балкански поток" му спретнаха майдан 2020-та. Чети надолу където съм обяснил, че САЩ тъкмо го притискат да откаже проекта и точно тогава му спретват майдана. И линк съм дал.

Никъде не пише, не. Изобщо...

Defying critics who suggested he would appoint only cronies top positions, he has made it clear that he desires the closest relationship possible with the United States and is aware that he needs outside expertise to restore Bulgaria's credibility on rule of law issues.

Т.е. "копейката" Борисов... желае тясно сътрудничество със... САЩ!? Странна работа...

Сигурен съм, че няма такова нещо, това са само слухове...

Пише само, че САЩ могат да работят с Борисов, защото той демонстира, че не иска да се обгради единствено приближени ("cronies") на топ позиции, а е склонен да работи тясно със САЩ при търсенето на решения, които ще възвърнат кредибилността на силата на закона в България.

Този текст звучи много хубаво, ако говориш английски и в него никъде не пише, че САЩ искат България да ѝ бъде робска колония, искат единствено демокрацията тук да укрепне чрез засилване на силата на правото. САЩ и до ден днешен искат в България да има съдебка реформа. Копейките са тези, които не искат такава, искат мутренска държава по руски образец. Дали Борисов все още е същият политик какъвто е бил преди 20 години, когато този текст е писан е отделна тема. Нищо не пречи да се е превърнал в копейка, както ти обясних по-горе, смятам че му му спретнаха майдан 2020-та форсирайки го да побърза да завърши "Балкански поток". САЩ го натискат да не го завършва и хоп, майдан. Събитията се навръзват.

https://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/bulgaria/2020/01/10/4014745_nomerut_na_borisov_s_balkanski_potok_ne_mina_v_sasht/

Ще ти покажа, само че първо ще ми отговориш на въпроса за цените на електроенергията, щото взе да ми писваш на оная работа, че отговаряш само на избрани въпроси. Писна ми, да те питам едно и също нещо по 200 пъти. За последен път - Как цената на електроенергията ще се промени с ВЕИ-тата? И това как ще се отрази на икономиката?

За апореден път обсъждаме нещо, което е в компетенцията на местното управление. Хората могат да се отрекат от ВЕИ-тата и ако не се вземе решение на местно ниво, ЕС няма да принуждава никого да прави вятръни електроцентрали. И все пак, за да ти отговоря на глупавия въпрос и да спреш да ме занимаваш с отклоняване от темата, това как цената на електроенергията ще се промени с ВЕИ-тата ще се види единствено когато такива се появят. Доволен ли си?

• Автор
преди 3 часа, Гoст написа:

Затова и будни граждани са осъзнали, че не може Волгин, който ти доказах, че е пристрастен да симулира интервю с посланника задавайки му само удобни въпроси.

Кви будни граждани? Какво общо имат "будните" граждани с БНР и факта, че "отгоре" са забранили на Петър Волгин, да излъчва интервюто? Нали той им каза "Те твърдят, че тя е заплашвала България!? Ми, нека да пуснат интервюто за да го докажат!" Харесва ми, обаче... как продължаваш, да затъваш в собствените си смехории, които пишеш. "Будни граждани" вика... Някой звъннал в радиото и им казал "Недейте да пускате интервюто с Елеонора Митрофанова!". Колкото имаше руски "шпиони" в църквата, толкова и Митрофанова е заплашвала България. Глупости на квадрат...

Реално сме направили подарък на Русия, а може би е било по команда!

Аха, команда, да... А сега защо купуваме руски газ, ама чрез азерски посредник? Каква ли е причината... Много странно, наистина...

Пише само, че САЩ могат да работят с Борисов, защото той демонстира, че не иска да се обгради единствено приближени ("cronies") на топ позиции, а е склонен да работи тясно със САЩ при търсенето на решения, които ще възвърнат кредибилността на силата на закона в България.

Ама то не пише само това... Ето и какво друго пише...

Цитат

Ние трябва да продължаваме да го бутаме в правилната посока, но никога не трябва да забравяме с кого си имаме работа. Това е заключението на доклада на американския посланик Джон Байърли от 2006 година, посветен на настоящия премиер Бойко Борисов. Документът, придобит от WikiLeaks и публикуван от bivol.bg, е с най-високото ниво на поверителност, до което сайтът на Джулиан Асандж се е добрал („Секретно/Не за чужденци") и е сред малкото грами от София, прегледани и одобрени едновременно от политическия съветник, военния съветник и съветника по сигурността на американското посолство, както и от посланик Байърл

Интересно, какво ли ще рече един американски посланик, да "бута" премиера на друга държава. Ти как си го обясняваш? Интересно ми е, да разбера...

Хората могат да се отрекат от ВЕИ-тата и ако не се вземе решение на местно ниво, ЕС няма да принуждава никого да прави вятръни електроцентрали.

Ти кое не разбра, че ЕС те задължават, да плащаш "въглеродни квоти" и по този начин те желаят, да елиминират всички "незелени" електроцентрали?! Това не е ли "принуда"? Или как го наричате на Мелмак? Даже едно от основните изисквания за да станем член на ЕС беше да си закрием двата блока от АЕЦ "Козлодуй"... Поредното доказателство, че нямаш никакво понятие по темата. Пишеш само някакви алабализми.

И все пак, за да ти отговоря на глупавия въпрос и да спреш да ме занимаваш с отклоняване от темата, това как цената на електроенергията ще се промени с ВЕИ-тата ще се види единствено когато такива се появят.

Извинявай... коя е тая "тема", която съм "отклонявал"? Аз ти задавам този въпрос вече сигурно над 20 пъти и ти все не желаеш, да отговориш и все отклоняваш темата. ТИ! А не аз! Относно останалите глупости... то вече се появи, само дето ти още не си разбрал. Дадох ти и примери с масовите фалити из цяла Европа. Производството се изнася и отива основно в Китай, просто защото енергията поскъпва. ВЕИ-тата няма как да заместят силата на една АЕЦ, това е и причината енергията да поскъпва. Производството става нерентабилно и собственика на "Мишлен" си казва "Еб*л съм му майката, махам се от Европа..." Но основната причина е спирането на руският тръбен газ. Другата са зелените извращения...

Ето и доказателтво за думите ми. За разлика от теб, аз знам какво говоря. Думите са на Жозеп Борел, провери кой е той...

Цитат

Europe’s reaction to the war against Ukraine was indeed remarkable. First, we succeeded in drastically reducing our energy dependence on Moscow, which seemed almost impossible at first sight, with a 40% dependence on Russian gas. Moscow thought that this dependence would prevent us from reacting, but we proved otherwise. However, this came at a high cost. Inflation rose and the economy held back. We also paid a significant geopolitical price because we bought the available gas at a price that many less affluent countries could not afford to pay, thus depriving them of this resource. But, at the end of the day, we largely freed ourselves from our energy dependence on Russia, which was a major constraint on our foreign policy.

------------------------------------------
Само да дообясня на хората, които умеят да мислят. Нещата са навързани. Пределно е ясно, че на Доналд Тръмп му е през оная работа и за мигрантска измет, и за негрите, и за ЛГБТИ+ извращенията и т.н. Просто той желае, да не пуска властта. Кой беше "закрилникът" на мигрантите и гей парадите? Демократическата партия, разбира се. Хората около Джо Байдън и след това Камала Харис. Харис малко преди изборите дори беше обещала помощ за всички негри, до 20 000 долара... и забележете... "опростими". Демократите даже искаха да дадат американско гражданство на над 11 милиона мигранти. Защо им е да го правят, според вас? Ами защото искат просто да си бетонират властта... това е. Тя корупцията не е измислена у нас, има си я навсякъде. Имайте предвид, че демографската криза в САЩ също е доста сериозна. Има огромна вероятност след 20-30 години САЩ да си е абсолютно еднопартийна държава. Бялата жена не ражда повече от едно дете...
Как това се отразява у нас и в Европейският съюз? Виктор Блъсков нали направи едно журналистическо разследване относно това дали Тръмп(инатора) е спрял парите за американските неправителствени организации. И какво се оказа? Че парите изобщо не са спирали, просто ги е пренасочил тук и там, за да не правят толкова силно впечатление. Вие наясно ли сте, че 90% от основните медии у нас са на хранилка при "Америка за България" или "Отворено общество"? Защо една американска НПО ще дава пари на телевизия като БТВ примерно? Официално ги дават за проект. Ама реално? Ми, естествено, че е за да се манипулира общественото мнение. Вие по БТВ или по Нова да сте чули различна гледна точка от украинската? Различна гледна точка от американската? Различна гледна точка от тази на ГЕРБ и ПП-ДБ? Ми, няма и да чуете... Защо се канят само удобни хора като Любомир Жечев, Асен Генов (вечно неработещият), Евгени Дайнов, Иво Инджев и прочее? Каква е идеята? Защо се наливат толкова много пари от "Америка за България" в проекти като "Второто освобождение", в сайта "ДеСе.БГ", в една дузина книги на Христо Христов, Иво Инджев, Евелина Келбечева и прочее? Каква е логиката, според вас? Ами логиката е много проста. Манипулирането на общественото мнение води и до накланяне везните по време на избори. И когато зомбираш едно население, то започва и да насочва гласа си по време на избори... за който трябва. Я ми кажете... кой нормален човек би се аргументирал, защо гласува например за "Продължаваме промяната"? Наистина ми е много чудно. Кирил Петков, завалията... тоя няма нито едно логически издържано изказване от както влезе в политиката. За Лена Бориславова, да не коментираме. Ама когато се гласува за подобни... открито проамерикански партии, самите американски компании, които стоят зад "Козяк" намазват здравата от цялата работа. Държат ги и с комромати, естествено. Как става така, че търговете се печелят все от американски компании? То, голяма случайност, голямо чудо... Взимаш F16 дето е самолет на 50 години на същата цена, на която Гърция са си взели F35. Даваме на Украйна оборудването за АЕЦ "Белене", понеже на нас не ни трябва... а им го даваме на тях, щото на тях ще им потрябва?! Логика!? Логиката е, че американците ще ни го продадат оборудването на нас, а ние ще пием по една студена вода от това което ще дадем на Украйна. Страйкърите? Пак американски компании... Иначе БТР-ите и МТЛБ-тата им ги подарихме на Украйна, то щото ние си имаме предостатъчно. Ама нали после САЩ ще ни продадат на нас по-хубави, по-демократични и по-либерални машини. Това е положението...

Така... Искам да погледнете по-горе постовете на Госта и да ми кажете "Това работи ли?". Искам да погледнете глупостите, които пишат една дузина съфорумци тук и да ми кажете "Това работи ли?". Аз знам отговора... вас питам. :))))

преди 21 часа, communismatic написа:

Кви будни граждани? Какво общо имат "будните" граждани с БНР и факта, че "отгоре" са забранили на Петър Волгин, да излъчва интервюто? Нали той им каза "Те твърдят, че тя е заплашвала България!? Ми, нека да пуснат интервюто за да го докажат!" Харесва ми, обаче... как продължаваш, да затъваш в собствените си смехории, които пишеш. "Будни граждани" вика... Някой звъннал в радиото и им казал "Недейте да пускате интервюто с Елеонора Митрофанова!". Колкото имаше руски "шпиони" в църквата, толкова и Митрофанова е заплашвала България. Глупости на квадрат...

Не знам колко пъти да ти обяснявам, че проблемът беше, че Волгин ще интервюира Митрофанова. Никъде не ѝ е забранено да ходи, но тя няма да отиде никога при безпристрастен журналист, който може да я пита неудобни въпроси за войната. Съжалявам, че нивото ти на интелект е толкова ниско, че не го разбираш въпреки сигурно вече 20-те поста, които обмених с теб така търпеливо по тази тема.

Аха, команда, да... А сега защо купуваме руски газ, ама чрез азерски посредник? Каква ли е причината... Много странно, наистина...

Ама то не пише само това... Ето и какво друго пише...

Интересно, какво ли ще рече един американски посланик, да "бута" премиера на друга държава. Ти как си го обясняваш? Интересно ми е, да разбера...

Отново нивото ти на интелект не схваща, че в политиката няма вечни приятели. Тогава са разчитали на Борисов както сигурно са разчитали и на Путин, че по онова време изглеждаше като либерал. Времената се менят. Това че преди 20 години (все пак текстът е от 2006-та) са казали за някого нещо в доклад, съвсем не означава че и до ден днешен ще пишат същото в нов друг такъв доклад.

Ти кое не разбра, че ЕС те задължават, да плащаш "въглеродни квоти" и по този начин те желаят, да елиминират всички "незелени" електроцентрали?! Това не е ли "принуда"? Или как го наричате на Мелмак? Даже едно от основните изисквания за да станем член на ЕС беше да си закрием двата блока от АЕЦ "Козлодуй"... Поредното доказателство, че нямаш никакво понятие по темата. Пишеш само някакви алабализми.

Въглеродните квоти са заради глобалното затопляне и това, че ЕС иска да покаже, че като най-развитата част на човечеството е готова да предприеме стъпки в посока на намаляване на вредните емисии. Това не е принуда, а общо изискване към всички страни членки. Не ти харесва ли? Еми съжалявам, но все пак е по-добре да се прави нещо от някого по въпроса от колкото никой да не прави нищо по въпроса и един ден да се стопят ледниците и да се предизвика най-голямата имигрантска криза в съвременната история на човечеството. Поне това е гледната точка. Не виждам ЕС да страда особено много от факта. Нито замръзна през последните 3 зими, нито е спрял да бъде едно от най-проспериращите и предпочитани за живот части на земята.

Извинявай... коя е тая "тема", която съм "отклонявал"? Аз ти задавам този въпрос вече сигурно над 20 пъти и ти все не желаеш, да отговориш и все отклоняваш темата. ТИ! А не аз! Относно останалите глупости... то вече се появи, само дето ти още не си разбрал. Дадох ти и примери с масовите фалити из цяла Европа. Производството се изнася и отива основно в Китай, просто защото енергията поскъпва. ВЕИ-тата няма как да заместят силата на една АЕЦ, това е и причината енергията да поскъпва. Производството става нерентабилно и собственика на "Мишлен" си казва "Еб*л съм му майката, махам се от Европа..." Но основната причина е спирането на руският тръбен газ. Другата са зелените извращения...

Ето и доказателтво за думите ми. За разлика от теб, аз знам какво говоря. Думите са на Жозеп Борел, провери кой е той...

------------------------------------------
Само да дообясня на хората, които умеят да мислят. Нещата са навързани. Пределно е ясно, че на Доналд Тръмп му е през оная работа и за мигрантска измет, и за негрите, и за ЛГБТИ+ извращенията и т.н. Просто той желае, да не пуска властта. Кой беше "закрилникът" на мигрантите и гей парадите? Демократическата партия, разбира се. Хората около Джо Байдън и след това Камала Харис. Харис малко преди изборите дори беше обещала помощ за всички негри, до 20 000 долара... и забележете... "опростими". Демократите даже искаха да дадат американско гражданство на над 11 милиона мигранти. Защо им е да го правят, според вас? Ами защото искат просто да си бетонират властта... това е. Тя корупцията не е измислена у нас, има си я навсякъде. Имайте предвид, че демографската криза в САЩ също е доста сериозна. Има огромна вероятност след 20-30 години САЩ да си е абсолютно еднопартийна държава. Бялата жена не ражда повече от едно дете...
Как това се отразява у нас и в Европейският съюз? Виктор Блъсков нали направи едно журналистическо разследване относно това дали Тръмп(инатора) е спрял парите за американските неправителствени организации. И какво се оказа? Че парите изобщо не са спирали, просто ги е пренасочил тук и там, за да не правят толкова силно впечатление. Вие наясно ли сте, че 90% от основните медии у нас са на хранилка при "Америка за България" или "Отворено общество"? Защо една американска НПО ще дава пари на телевизия като БТВ примерно? Официално ги дават за проект. Ама реално? Ми, естествено, че е за да се манипулира общественото мнение. Вие по БТВ или по Нова да сте чули различна гледна точка от украинската? Различна гледна точка от американската? Различна гледна точка от тази на ГЕРБ и ПП-ДБ? Ми, няма и да чуете... Защо се канят само удобни хора като Любомир Жечев, Асен Генов (вечно неработещият), Евгени Дайнов, Иво Инджев и прочее? Каква е идеята? Защо се наливат толкова много пари от "Америка за България" в проекти като "Второто освобождение", в сайта "ДеСе.БГ", в една дузина книги на Христо Христов, Иво Инджев, Евелина Келбечева и прочее? Каква е логиката, според вас? Ами логиката е много проста. Манипулирането на общественото мнение води и до накланяне везните по време на избори. И когато зомбираш едно население, то започва и да насочва гласа си по време на избори... за който трябва. Я ми кажете... кой нормален човек би се аргументирал, защо гласува например за "Продължаваме промяната"? Наистина ми е много чудно. Кирил Петков, завалията... тоя няма нито едно логически издържано изказване от както влезе в политиката. За Лена Бориславова, да не коментираме. Ама когато се гласува за подобни... открито проамерикански партии, самите американски компании, които стоят зад "Козяк" намазват здравата от цялата работа. Държат ги и с комромати, естествено. Как става така, че търговете се печелят все от американски компании? То, голяма случайност, голямо чудо... Взимаш F16 дето е самолет на 50 години на същата цена, на която Гърция са си взели F35. Даваме на Украйна оборудването за АЕЦ "Белене", понеже на нас не ни трябва... а им го даваме на тях, щото на тях ще им потрябва?! Логика!? Логиката е, че американците ще ни го продадат оборудването на нас, а ние ще пием по една студена вода от това което ще дадем на Украйна. Страйкърите? Пак американски компании... Иначе БТР-ите и МТЛБ-тата им ги подарихме на Украйна, то щото ние си имаме предостатъчно. Ама нали после САЩ ще ни продадат на нас по-хубави, по-демократични и по-либерални машини. Това е положението...

Така... Искам да погледнете по-горе постовете на Госта и да ми кажете "Това работи ли?". Искам да погледнете глупостите, които пишат една дузина съфорумци тук и да ми кажете "Това работи ли?". Аз знам отговора... вас питам. :))))

Прочетох ти есето, страшни глупости. НПО-тата с теб в стаята ли са в момента?

• Автор
преди 1 час, Гoст написа:

Не знам колко пъти да ти обяснявам, че проблемът беше, че Волгин ще интервюира Митрофанова. Никъде не ѝ е забранено да ходи, но тя няма да отиде никога при безпристрастен журналист, който може да я пита неудобни въпроси за войната. Съжалявам, че нивото ти на интелект е толкова ниско, че не го разбираш въпреки сигурно вече 20-те поста, които обмених с теб така търпеливо по тази тема.

Не, бе. Напълно те разбрах. Ние сме държавата, която се управлява от "копейки", които дават ударно безвъзмезна помощ на Украйна, която ударно предоставя възможността на американските компании, да печелят всички търгове, но и най-важното... която не дава възможност на руската посланичка, да си каже думата, понеже Волгин бил от "копейска" партия. А, да... имало и будни граждани, дето се възмутили и тия от БНР решили, да вземат нещата в свои ръце. Наистина има много логика в думите ти, наистина не се бях замислял досега... 😆😆😆😆

Отново нивото ти на интелект не схваща, че в политиката няма вечни приятели. Тогава са разчитали на Борисов както сигурно са разчитали и на Путин, че по онова време изглеждаше като либерал. Времената се менят. Това че преди 20 години (все пак текстът е от 2006-та) са казали за някого нещо в доклад, съвсем не означава че и до ден днешен ще пишат същото в нов друг такъв доклад.

Правилно, да. Той Бойко тогава е бил "американски" лизач, сега изобщо не е. Интересно само, защо всички търгове се печелят все от американски компании и ние бяхме една от страните, които първа обърна гръб на Русия след началото на СВО-то. Странно, наистина. Вероятно имаш някакво обяснение и за това? 😆😆😆

Въглеродните квоти са заради глобалното затопляне и това, че ЕС иска да покаже, че като най-развитата част на човечеството е готова да предприеме стъпки в посока на намаляване на вредните емисии. Това не е принуда, а общо изискване към всички страни членки. Не ти харесва ли?

Ти обаче успяваш, да ме изненадаш след всеки твой пост. Направо си като машина за писане на глупости. ЕС била загрижена за глобалното затопляне!? 😆😆😆
Т.е. понеже ЕС е загрижена за глобалното затопляне, та затова и ударно се секат гори за да се произвежда "зелена" енергия!? Сега... следващият малоумен въпрос ще бъде "Ти отде знайш, че ЕС знае за всичко това!?" 😆😆😆 
Между другото, имаш ли идея, какво се случва с птиците, когато наоколо има "перка"? Много им е приятно, да ти кажа... Е, по-важното е, че ЕС е загрижена за "глобалното затопляне". 😆

Не виждам ЕС да страда особено много от факта.

Е, аз не съм очаквал и да видиш нещо подобно. То... до момента не доказваш особено, че излизаш от сайтове като "Свободна Европа", "Дойче Веле", "Дневник", "Фактор БГ" и прочее... Много е странно, защо швабите почнаха така рязко да внасят електроенергия!? На какво ли се дължи!?

НПО-тата с теб в стаята ли са в момента?

Кое от написаното не е вярно? Бъди по-конкретен. Но те предупреждавам, че гаврата ще продължи с пълна сила... Просто вмятам. До момента единственото, което правиш е да се излагаш като кифладжия.

- Забраниха на Фицо и Вучич да прелитат над Полша, Латвия и Литва на път за Москва. Ограничено е свободното придвижване на държавни глави на суверенни държави.
- Розовите либерасти от "Обнови Европа" обвиниха тримата евродепутати от "Възраждане", че се издържат с пари от Путин. Поискаха да бъдат...разследвани?!
- В люлката на хитлеризма - Германия, водещата във всички социологически проучвания партия "Алтернатива за Германия" е обявена за "екстремистка", а на спецслужбите са дадени широки правомощия да следят и подслушват нейни активисти.
- Във Франция забраниха на най-рейтинговия политик Марин Льо Пен да участва в президентските избори чрез саморазправа в съда.
- В Румъния арестуваха победителя в изборите Калин Джорджеску и отмениха изборите.
- В Словакия опитаха да убият Фицо, в Америка - Доналд Тръмп. В Сърбия и Грузия инсценираха и платиха поредните "цветни революции", по подобие на Майдана, за да свалят с уличен метеж неудобната за ЕС и байдънистите власт.
- Еврокомисията на Сорос и Урсула фон дер Хитлер обяви открит курс към война с Русия и превъоръжаване с намеци, че може да посегне на личните спестявания на данъкоплатците.
- В България държаха в следствения арест повече от месец участници в политическа демонстрация за опазване на българския лев.
- Пак в България - мощна кампания срещу училища, в които руският език се изучава като свободно избираем. Кампанията е провокирана от депутати на соросоидните формации ДБ и ПП.
- Българските власти забраниха провеждането на референдум за въвеждане на еврото, потъпквайки волята на 604 000 граждани и принципите на народовластието.
- Навръх 9 май поукраинчени жълтопаветници от София заплашват да ограничат достъпа на публиката до прожекция на антивоенен филм в Руския културен център.
- Пропагандната машина на колониалното българско правителство изманипулира брутално стари изявления на Путин от 2007 г., като му вмени фразата - "България е виновна за войната в Украйна". Външно министерстно дори излезе с протестна декларация, подклаждайки фалшификацията.
- В интернет-форуми и социални мрежи се сипят заплахи и обиди към всеки, който изяви намерение да празнува 9 май като Ден на победата, а не като Ден на Европа - исторически ерзац, продуциран от неонацисткия Брюксел в опит да бъдат ревизирани резултатите от Втората световна война...
Има още много. Мислете, мислете с главите си и не вярвайте на БТВ, Нова, БНТ, които съзнателни изкривяват реалността и укриват истината.
Спомнете си Юлиус Фучик и неговия "Репортаж, писан с примка на шията" в пражкия фашистки затвор през 1943 г.:
"Героят е човек, който в решителен момент прави това, което трябва да се прави в интерес на човечеството…Хора, бдете!"
May be an image of 3 people
преди 2 часа, В. Велев написа:
- Забраниха на Фицо и Вучич да прелитат над Полша, Латвия и Литва на път за Москва. Ограничено е свободното придвижване на държавни глави на суверенни държави.
- Розовите либерасти от "Обнови Европа" обвиниха тримата евродепутати от "Възраждане", че се издържат с пари от Путин. Поискаха да бъдат...разследвани?!
- В люлката на хитлеризма - Германия, водещата във всички социологически проучвания партия "Алтернатива за Германия" е обявена за "екстремистка", а на спецслужбите са дадени широки правомощия да следят и подслушват нейни активисти.
- Във Франция забраниха на най-рейтинговия политик Марин Льо Пен да участва в президентските избори чрез саморазправа в съда.
- В Румъния арестуваха победителя в изборите Калин Джорджеску и отмениха изборите.
- В Словакия опитаха да убият Фицо, в Америка - Доналд Тръмп. В Сърбия и Грузия инсценираха и платиха поредните "цветни революции", по подобие на Майдана, за да свалят с уличен метеж неудобната за ЕС и байдънистите власт.
- Еврокомисията на Сорос и Урсула фон дер Хитлер обяви открит курс към война с Русия и превъоръжаване с намеци, че може да посегне на личните спестявания на данъкоплатците.
- В България държаха в следствения арест повече от месец участници в политическа демонстрация за опазване на българския лев.
- Пак в България - мощна кампания срещу училища, в които руският език се изучава като свободно избираем. Кампанията е провокирана от депутати на соросоидните формации ДБ и ПП.
- Българските власти забраниха провеждането на референдум за въвеждане на еврото, потъпквайки волята на 604 000 граждани и принципите на народовластието.
- Навръх 9 май поукраинчени жълтопаветници от София заплашват да ограничат достъпа на публиката до прожекция на антивоенен филм в Руския културен център.
- Пропагандната машина на колониалното българско правителство изманипулира брутално стари изявления на Путин от 2007 г., като му вмени фразата - "България е виновна за войната в Украйна". Външно министерстно дори излезе с протестна декларация, подклаждайки фалшификацията.
- В интернет-форуми и социални мрежи се сипят заплахи и обиди към всеки, който изяви намерение да празнува 9 май като Ден на победата, а не като Ден на Европа - исторически ерзац, продуциран от неонацисткия Брюксел в опит да бъдат ревизирани резултатите от Втората световна война...
Има още много. Мислете, мислете с главите си и не вярвайте на БТВ, Нова, БНТ, които съзнателни изкривяват реалността и укриват истината.
Спомнете си Юлиус Фучик и неговия "Репортаж, писан с примка на шията" в пражкия фашистки затвор през 1943 г.:
"Героят е човек, който в решителен момент прави това, което трябва да се прави в интерес на човечеството…Хора, бдете!"

Мдаа, днес и тук се празнува ден на Европа, 80 години от победата над фашизма, даже е почивен ден и няма лошо, обаче глупавото е, че отричат историята, забравят, че ако не не са били ония срещу които сега скачат и се отричат от тях, днеска нямаше да има 80 годишнина а вместо Марсилезата щехме да викаме Хайл!

преди 2 часа, В. Велев написа:

българско правителство изманипулира брутално стари изявления на Путин от 2007 г., като му вмени фразата - "България е виновна за войната в Украйна". Външно министерстно дори излезе с протестна декларация, подклаждайки фалшификацията.

Ха-Ха, румънците и те ли са участвали в манипулация та на филма за Путин? 

Гоуем смяу

преди 2 часа, цър-вул написа:

Гоуем смяу

Винаги се пуска малко истина, за да се пробута по-важната и голяма лъжа и манипулация.

• Автор
преди 8 часа, цър-вул написа:

Не съм много наясно с нещата, понеже не ми е от особена важност, ама защо и да не са го изманипулирали в румънските медии? Румъния, да не мислиш, че е с нещо по-различно от нашата кочинка? Защо не допуснаха Джоржеску да се яви на избори, имаш ли някакво обяснение? Тик-Ток пропаганда? А истината?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.