Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво е бъдещето на Европейският съюз?

Какво е бъдещето на Европейският съюз? 29 гласували потребители

1. 1. Какво е бъдещето на Европейският съюз?

• Ще продължи, да съществува в сегашният му вид
      6%
    • Ще има преструктуриране, ще има промени, но все пак ще се запази
      51%
    • Ще се разпадне до няколко години
      34%
    • Кво ме занимаваш с глупости, пърцуцата ми е по-важна от някакви тъпи анкети
      6%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

на 14.05.2025 г. в 20:52, attj написа:

И кога въобще смятат да я пенсионират?   Не, че Кая Калас дори е още много по-зле....

Да. Вещици колкото щеш. Откъде ги намират идея си нямам. Трябва да е с някакъв конкурс. Коя от коя по тъпа ... 

• Отговори 529
  • Прегледи 24,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• В. Велев
    В. Велев

ОБИКНОВЕН ФАШИЗЪМ, 80 години по-късно. - Забраниха на Фицо и Вучич да прелитат над Полша, Латвия и Литва на път за Москва. Ограничено е свободното придвижване на държ

• Украйна ли ни защитава!?А стига бе,верно ли?Първо идиотите(ЕС и НАТО) провокираха войната,сега пък и трябва и да им плащаме за това...на другите идиоти в Украйна...Абе вие верно нямате грам връзка с г

• Мдаа, днес и тук се празнува ден на Европа, 80 години от победата над фашизма, даже е почивен ден и няма лошо, обаче глупавото е, че отричат историята, забравят, че ако не не са били ония срещу които

Публикувани изображения

• Автор

Урсула не е тъпа, повярвай ми... Тия хора, които взимат решенията в Брюксел (или по-точно тия които им се спускат), определено не са глупави. Просто те чинно изпълняват всяка заръка на Вашингтон. Защо парите за Украйна не секват? Ами защото и парите от Вашингтон не са секвали изобщо... Писах ви го няколко пъти, няма никаква логика Доналд Тръмп да спира помощта за Украйна, просто защото американските ВПК-та бачкат на няколко смени. Това са милиарди, които захранват американската икономика. Тя даже и по тоя начин си функционира, дайте да си кажем истината. Това е и причината САЩ постоянно да се месят тук и там.
Специално Урсула много добре е наясно, че санкциите срещу Русия ще се обърнат именно срещу ЕС. Няма как да налагаш санкции срещу държавата, която те снабдява с евтини суровини. По същата причина и тя приказва глупости за "диверсификация" и т.н. Пределно ясно е, че ЕС не прави никаква диверсификация, защото диверсификация означава, да имаш поне 5-6 източника на газ и петрол, с които да можеш малко от малко, да подбиеш цената, а не да разчиташ само на един (40% от вносът на европейски газ беше руски). Чисто и просто ЕС замести руският тръбен с американски втечнен и ето защо цените скочиха веднага. Да не говорим, че е пълен абсурд твърдението й, че щяло да излиза по-евтино и т.н. Това дори на теория е абсурдно... Питах Госта каква е разликата между тръбен газ и втечнен, ясно е че няма да отговори. Тръбният газ излиза най-евтино, просто защото се доставя посредством тръби и отива до Германия, Франция, Италия и т.н. директно. Докато втечненият от САЩ се доставя на хиляди километри чрез танкери, което само за транспорта до Европа се оскъпява драстично. Ама освен това има и допълнителни разходи за втечняване, регазификация и т.н. И какво става... Ми наблюдаваме го в Германия. Сума ти заводи фалираха, производството просто се изнася от континента... Никой не иска, да произвежда тук. Просто енергията се оскъпява.

• Автор

Ъ... извинявай... тия тъпи карикатури на Комарницки, какво общо имат с темата, че много ми е чудно? 😆

преди 43 минути, nikssi написа:

Да. Вещици колкото щеш. Откъде ги намират идея си нямам. Трябва да е с някакъв конкурс. Коя от коя по тъпа ... 

Ще превъоръжават Европа за 800 милиарда Евро - без гласувано решение в Европарламента.  За целта ще изгонят военните от САЩ обратно зад океана.  Макрон вече иска пари за осигуряване бъдеща френска ядрена защита за Европа.  Изглежда ще свършва атлантическото партньорство със САЩ.   Заради Урсула и Кая.

на 18.05.2025 г. в 21:50, communismatic написа:

Aха. И? Как й осигурява финансиране? От ЕС явно не знаят за какво става дума... Много са заблудени горкичките.

Нека се опитам да ти обяснява отново. Европа е на "две скорости". Това е идеята, че различни части от Европейския съюз могат да се интегрират с различна скорост и на различни нива, в зависимост от политическата ситуация, икономическите възможности и волята на всяка отделна държава членка. В момента като една от най-бедните в ЕС ние получаваме от него единствено пари. И то МНОГО пари. Определено това което виждам като инвестиции, строеж на инфраструктурни проекти и т.н. в пъти надвишава това, което ние имахме преди да влезем в ЕС докато разчитахме само на себе си корумпираните си политици.

То може да е естествено явление, ама на никой нормален човек не му е приятно когато дава 5 лева за нещо, което до преди два месеца е струвало 4.

Това не означава, че сме на просешка тоята. Когато има инфлация заплатите (в обичайния случай би трябвало да) вървят също нагоре. Ти не качи ли цената на бургерите си? На персоналът си не вдигна ли също заплатите?

Ти бавноразвиващ ли си, по дяволите? Ти кое не разбра, че тук не говорим за свободен пазар, а за нещо, което трябва да бъде изгодно за нас, българите. Внасяйки ток отвън енергията се оскъпява и това удря по джоба на българина. Не знам, на какъв език, да го напиша, за да го разбереш.

Не знам кой е бавноразвиващ се. Аз или ти, който отричаш свободния пазар. Електроенергията е част от него. Освен това, ако ние произвеждаме излишък от електроенергия, какво ще го правим, ако отказваме да купуваме електроенергия от други държави? В международната икономика има реципрочност и ако ние налагаме ограничения на други държави да продават в нашата, ние също ще сме под ограничения да продаваме своя продукция и така дори и да имаме излишък от електроенергия, ние няма да имаме на кого да я продадем, защото другите държави няма да купуват от нас, когато ние сме им забранили те да си изнасят електроенергия от тях.

И какви съюзници са ни щом ни извиват по такъв начин ръцете? Купуваме самолет от 1974-та на цената на на последният модел от същата серия? Това съюзническо ли е? Или направо си е все едно търгуваме с Дявола?

Отново да повтарям, че самолетите от 1974-та като системи нямат нищо общо с модерните системи, които получихме не виждам смисъл. Аеродинамиката или "фасона" на самолета може да се е запазила, но това не трябва да те лъже, всички други системи са най-модерните възможни.

Ква следваща партида, то още първият самолет не е готов, ти говориш за следваща партида!? И кой те излъга, че ще е на по-ниска цена? И двете сделки за Ф16 са на една и съща цена. Ето, че отново манипулираш, както винаги...

Не манипулирам с нищо, не зависи от мен кога ще стане това. Когато му дойде времето ще разберем. Аз съм оптимистично настроен. Така е и в живота. Негативисти като теб винаги ще гледат черното.

Колко време? Те и "Страйкърите" са същият пладнешки грабеж...

Защо?

Гост, преди да тръгнеш на дискусия с мен е хубаво малко да се подготвиш. Тиквата е подписал този договор, отказвайки се от предходният с "Газпром". Идеята е била да се строи още един газопровод, който да ни захранва. Ама след това дойдоха протестите срещу него, дойде и служебното правителство, дойде и войната и санкциите срещу Русия... та това е и причината ние да губим толкова много от цялата сделка, ако не вземем нещата в своите ръце. Идеята е естествено чрез преноса на тръбен газ, тия пари после да си ги избием чрез транзита след 10-15 години. Ама понеже ЕС се управлява от корумпирани псета, това не се случва и не само, че ние не взимаме газ, а не взима и Европа. Говорим за тръбен газ, а не за втечнен. Между другото, така и не ми отговори за разликата между втечнен и тръбен газ... Щото в момента взимаме втечнен, а не тръбен.

Протестите срещу Бойко дойдоха, за да го стреснат какво ще му се случи, ако не довърши проекта. Според мен неговият майдан не беше спонсориран от САЩ.

Ти нормален ли си ве? Путин и олигарсите ще се откажат от милиарди долари ежегодишно, понеже трябвало да "заобикалят" европейските заради СВО-то? И то СВО-то кво общо има тук? Той потока е строен преди СВО-то... 😆

Ами нали точно заради това изчакаха началото на СВО-то след като завършат Балкански поток? От Украйна десетилетия дамбили бамбас или там квото беше, ама Русия чакала търпеливо още няколко години отлагайки да започнат войната защото били много отстъпчиви до последно...

• Автор
преди 1 минута, Гoст написа:

Определено това което виждам като инвестиции, строеж на инфраструктурни проекти и т.н. в пъти надвишава това, което ние имахме преди да влезем в ЕС докато разчитахме само на себе си корумпираните си политици.

Айде бе? Надвишава... Я ми кажи, какво огромно нещо сме построили от 2007-ма насам. Дай пет примера.

Ти не качи ли цената на бургерите си?

Цената на бургерите ги качих, точно щото имаше инфлация. Друго?

преди 2 минути, Гoст написа:

Аз или ти, който отричаш свободния пазар.

Аха... Гениално! 😆
Я ми кажи, когато внасяме електроенергия отвън... това по-евтино ли ще ни излезе или по-скъпо?

преди 4 минути, Гoст написа:

Аеродинамиката или "фасона" на самолета може да се е запазила, но това не трябва да те лъже, всички други системи са най-модерните възможни.

Я ми кажи, що руснаците са ни "пробили" там? Каква е целта им?

Когато му дойде времето ще разберем.

Аха. ОК... Еми ще изчакаме... Дано да дойдат за никакви пари.

преди 5 минути, Гoст написа:

Защо?

Защото е имало други доста по-изгодни сделки, затова. Пак не си разбрал. Да не говорим, че те също са стари машини.

преди 7 минути, Гoст написа:

Ами нали точно заради това изчакаха началото на СВО-то след като завършат Балкански поток?

Аха. ОК... 😆

преди 2 минути, communismatic написа:

Айде бе? Надвишава... Я ми кажи, какво огромно нещо сме построили от 2007-ма насам. Дай пет примера.

Има метростанции, строят се най-големите сгради след НДК (няколко небостъргача поне) в историята на България, закупиха са много чисти модерни и точни трамваи в София, построиха се магистрали, кво ли още не.

Цената на бургерите ги качих, точно щото имаше инфлация. Друго?

И като качи цените оплакваш ли се нещо? Хората спряха ли да си купуват бургери като преди?

Аха... Гениално! 😆
Я ми кажи, когато внасяме електроенергия отвън... това по-евтино ли ще ни излезе или по-скъпо?

Като си тъп си тъп. Според теб като няма конкренция цените са по-евтини. Доообрем!

Я ми кажи, що руснаците са ни "пробили" там? Каква е целта им?

Къде съм казал, че са ни поробвали бе, тъп? Обаче само дето насила са ни конвертирали в комунистическа кочина, а и до сега навсякъде имат влияние в нашите служби и високи етажи на властта.

Аха. ОК... Еми ще изчакаме... Дано да дойдат за никакви пари.

Защото е имало други доста по-изгодни сделки, затова. Пак не си разбрал. Да не говорим, че те също са стари машини.

Аха. ОК... 😆

Не знам дали има повече смисъл да си коментирам с теб каквото и да било.

• Автор

Има метростанции, строят се най-големите сгради след НДК (няколко небостъргача поне) в историята на България, закупиха са много чисти модерни и точни трамваи в София, построиха се магистрали, кво ли още не.

Метростанции? Че то метрото е с чертежите от соца? Това отпада...
Небостъргачи около НДК?
Трамваи имало закупени? Това е безумен аргумент...
Магистралите на Тиквата? Ония с дупките по тях?

Благодаря, че току що доказа това което твърдя...

И като качи цените оплакваш ли се нещо? Хората спряха ли да си купуват бургери като преди?

Не, бе. Мен ми е чудно, как навързваш инфлацията с просперитета под крилото на Брюксел. Оня дето направо ни проглушаваш ушите... Така и не можах, да разбера, къв просперитет е. Ти така и не успя, да го обясниш.

Като си тъп си тъп. Според теб като няма конкренция цените са по-евтини. Доообрем!

Т.е. на страната ни ще излезе по-евтино, когато внася електричество отвън, отколкото ако си го произвежда сама. ТИ СЕРИОЗЕН ЛИ СИ В МОМЕНТА!? 😆😆😆

Къде съм казал, че са ни поробвали бе, тъп?

Ъ... "умен", ти ми написа, че имало руска намеса в това, че Ф16-ката не функционира. Питам те, що Русия ще "пробие" там? Каква й е целта?

преди 5 минути, Гoст написа:

Не знам дали има повече смисъл да си коментирам с теб каквото и да било.

Ъ... що? Добре ти се получават нещата. 😆

преди 10 минути, communismatic написа:

Метростанции? Че то метрото е с чертежите от соца? Това отпада...
Небостъргачи около НДК?
Трамваи имало закупени? Това е безумен аргумент...
Магистралите на Тиквата? Ония с дупките по тях?

След НДК съм написал бе, тъп. Като времева линия имам предвид. Най-голямата сграда сторена до тогава преди да почнат най-новите проекти. Егати, чак да ми извърташ думите нарочно, за да манипулираш как не съм прав. Толкова ниско да падне трол чак не съм виждал.

Благодаря, че току що доказа това което твърдя...

Какво съм доказал?

Не, бе. Мен ми е чудно, как навързваш инфлацията с просперитета под крилото на Брюксел. Оня дето направо ни проглушаваш ушите... Така и не можах, да разбера, къв просперитет е. Ти така и не успя, да го обясниш.

Просперитет има, просто не е за хората, които са бачкери ниско ниво и гласуват за копейки.

Т.е. на страната ни ще излезе по-евтино, когато внася електричество отвън, отколкото ако си го произвежда сама. ТИ СЕРИОЗЕН ЛИ СИ В МОМЕНТА!? 😆😆😆

Сериозен съм, че не разбираш от елементарна икономика.

Ъ... "умен", ти ми написа, че имало руска намеса в това, че Ф16-ката не функционира. Питам те, що Русия ще "пробие" там? Каква й е целта?

Как да няма интерес Русия към НАТОвски тайни и оръжия? Ти наистина ли го твърдиш това, че не се шпионира в сферата на въоръжаването или че Русия играе по правилата и не би направила такова нещо?

Ъ... що? Добре ти се получават нещата. 😆

Добре ми се получават, повярвай ми, много ти смях.

• Автор
току-що, Гoст написа:

Егати, чак да ми извърташ думите нарочно, за да манипулираш как не съм прав.

С кое си прав по-точно? Магистралите на Тиквата? Метростанции? Ти сериозно ли? 😆

Какво съм доказал?

Нищо, остави... 😆

Просперитет има, просто не е за хората, които са бачкери ниско ниво и гласуват за копейки

Да, доказа го току що. Имаме магистрали с дупки по тях.

Сериозен съм, че не разбираш от елементарна икономика.

Така... така. 😆

Как да няма интерес Русия към НАТОвски тайни и оръжия? Ти наистина ли го твърдиш това, че не се шпионира в сферата на въоръжаването или че Русия играе по правилата и не би направила такова нещо?

Кви НАТО-вски тайни и оръжия, Ф16 е самолет от 50 години? Ти нормален ли си изобщо? В Украйна им ги отупаха за една седмица цели два самолета. Това беше самолет с "тайното" оръжие...

Добре ми се получават, повярвай ми, много ти смях.

Вече си почнал сам да се смееш на тъпотиите си? Е, значи има напредък... 😆

преди 18 часа, communismatic написа:

Много трудно ще стане това. Особено със сегашното тежко положение на ЕС...

Не са само нещата със САЩ.   Урсула и Кая разединяват ЕС вместо да работят ползотворно с всички страни-членки.   Заради такива като тях ЕС е пред заплаха за разпад.    Кая незнайно защо преповтаря,  че трябва да се разпада Руската федерация.   И  да се възстанови задължително  териториалната цялост на Украйна?   Тези баби им е време вече да се занимават с внуци.

преди 9 часа, communismatic написа:

С кое си прав по-точно? Магистралите на Тиквата? Метростанции? Ти сериозно ли? 😆

Ако според теб метрото и пътната инфраструктура и новите чисти и трамваи, на които дори руснаците, които идват тук ни завиждат са малки или никакви постижения, значи аз говоря с кръгъл идиот. Тук пускам видеото на точната минута, от която започва Варломов да се оплаква защо в Русия не могат да си имат такъв спретнат и точен европейски транспорт като в София.

преди 9 часа, communismatic написа:

Нищо, остави... 😆

Да, доказа го току що. Имаме магистрали с дупки по тях.

Така... така. 😆

Кви НАТО-вски тайни и оръжия, Ф16 е самолет от 50 години? Ти нормален ли си изобщо? В Украйна им ги отупаха за една седмица цели два самолета. Това беше самолет с "тайното" оръжие...

Вече си почнал сам да се смееш на тъпотиите си? Е, значи има напредък... 😆

За Ф16-ките вече казах, че си в голяма грешка. Няма какво повече да ти обяснявам. Само кръгъл идиот може да твърди, че системите, които получихме сега са 50 годишни или гнусен манипиулатор.

Кажи сега за модерната електроника да ти разбия илюзията с две изречения :)

Та ф16 има една главна екстра - линк16. Важна е да не те гърмят Патриотите (справка Украйна) и ауакса да ти казва кога си на прицел.

Тая екстра чехите си я поръчаха има ръгнаха на Грипен. 
    Поляците отидоха още по далече. Понеже фъ16 е топ самолет който добре познават от 2000-та купиха корейски самолетчета - не само са по модерни, ами са по евтини и най важното - получаваш гимВЕДНАГА

И на тях ръгнаха радара и линк16. И кой остана н@ебан - пак ние :)

преди 38 минути, Гoст написа:

... защо в Русия не могат да си имат такъв спретнат и точен европейски транспорт като в София...

Ахахаха, добре се посмях! 🤣🤣🤣

И ти като Простата Кирца си ги плещиш алангро, който веднъж каза, че не иска София да прилича на Москва! 🤡

Е, наистина не прилича - Москва е на светлинни години от София! 😉

Карта на метрото в Москва:

moscow_metro_map_2025_big.jpg

За сравнение рехавото метро в София:

%D0%A1%D1%85%D0%B5%D0%BC%D0%B0%20%D0%BD%

преди 10 минути, Flashback написа:

Ахахаха, добре се посмях! 🤣🤣🤣

И ти като Простата Кирца си ги плещиш алангро, който веднъж каза, че не иска София да прилича на Москва! 🤡

Е, наистина не прилича - Москва е на светлинни години от София! 😉

Карта на метрото в Москва:

moscow_metro_map_2025_big.jpg

За сравнение рехавото метро в София:

%D0%A1%D1%85%D0%B5%D0%BC%D0%B0%20%D0%BD%

Само дето София е 10 пъти по-малка от Москва сигурно. И пътищата в Русия са мега зле. Както и градския транспорт. Ние си имаме европейски и хубав и точен транспорт! Пропусна да коментираш какво казва Варломов, един истински руснак. Сега сигурно ще пропуснеш да коментираш какво говори и този руснак.

току-що, Гoст написа:

Само дето София е 10 пъти по-малка от Москва сигурно. И пътищата в Русия са мега зле. Както и градския транспорт. Ние си имаме европейски и хубав и точен транспорт! 

Имаш си таратанци!

Като инфраструктура България изостава дори от Сърбия, която дори не е в ЕС. 

Аз съм бил няколко пъти в Москва и София може само да си мечтае за подобна инфраструктура, транспорт и чистота, да не споменавам и че по отношение на дигитализацията Русия изпреварва България с няколко обиколки.

Тези кухи опорки не на мен, не хващат дикиш!

Имаш ли подобен воден транспорт някъде в България, защото в Москва ето каква е реалността:

преди 34 минути, Flashback написа:

Имаш си таратанци!

Като инфраструктура България изостава дори от Сърбия, която дори не е в ЕС. 

Аз съм бил няколко пъти в Москва и София може само да си мечтае за подобна инфраструктура, транспорт и чистота, да не споменавам и че по отношение на дигитализацията Русия изпреварва България с няколко обиколки.

Тези кухи опорки не на мен, не хващат дикиш!

Имаш ли подобен воден транспорт някъде в България, защото в Москва ето каква е реалността:

Ти си като тия подлоги от израждане дето ходиха наскоро в Москва и почнаха да рекламират как в Русия можело да си запазиш час за лекар специалист през приложение и колко революционно, напредничааво и уникално било това, все едно в България си нямаме супердок. Първо, в Сърбия заради корупция си нямат метро повече от 30 години от както им е обещано такова в Белград. Второ, като инфраструктура бием Русия от всякъде, ти така и не коментира и двата клипа от по-горе все едно такива руснаци и гледки в Русия няма. А ето и междувременно как изглеждат безаналоговите руски болници и първите резултати в Гугъл. Какво ти е оправданието, което ми е много чудно да чуя от един руски трол.

BoSMGSs.jpeg

Псевдо-гражданино, колкото и да се мяташ на амбразурата с тези фейкометщини и дезинформации, това няма да промени факта, че София изглежда като столица на държава от Третия свят в сравнение с Москва. 

Сега се сетих, че твоят идол Простата Кирца щеше да строи четири моста на Дунав, но си остана само с празните приказки.

Отиди в Google и виж Русия какви мостове построи, можеш само да си мечтаеш за подобни проекти. 

преди 3 минути, Flashback написа:

Псевдо-гражданино, колкото и да се мяташ на амбразурата с тези фейкометщини и дезинформации, това няма да промени факта, че София изглежда като столица от третия свят в сравнение с Москва. 

Руски бот фейкомен, що? Руснаците горе с какво излъгаха? Картинките от Гугъл с какво излъгаха?

преди 9 минути, Гoст написа:

Руски бот фейкомен, що? Руснаците горе с какво излъгаха? Картинките от Гугъл с какво излъгаха?

Ти излъга за метрото!

Показах ти карти, софийското метро е като някакво недоносче в сравнение със сложната метро мрежа, каквото има в Москва.

За всичко лъжеш, този колаж с фейк снимки уж от руски болници го размяташ за стотен път. Това са снимки отпреди 20 години. 

А такива снимки съм ти показвал и от български болници, актуални от провинцията.

Толкова си можеш, лъжеш алангро като твоя идол Простата Кирца!

преди 1 минута, Flashback написа:

Ти излъга за метрото!

Показах ти карти, софийското метро е като някакво недоносче в сравнение със сложната метро мрежа, каквото има в Москва.

За всичко лъжеш, този колаж с фейк снимки уж от руски болници го размяташ за стотен път. Това са снимки отпреди 20 години. 

А такива снимки съм ти показвал и от български болници, актуални от провинцията.

Толкова си можеш, лъжеш алангро като твоя идол Простата Кирца!

За какво съм излъгал за метрото? Как е животът извън Москва? Защо няма интелигентни руснаци, които да не се оплакват от мизерията? Защо не коментира двамата руснака от видеата по-горе? Защо толкова се жегна на снимките от горе? Болници в Русия в 21 век докато всичките пари от природните богатства отиват за войни, така че диктаторът да си прави реклама на голям завоевател пред простите крепостници? Не те ли е срам от държавата си? Сигурен съм, че си руснак. Толкова да се жегваш когато ти гововят за Русия колко е зле може само някой платен фейкомет или тотално промит и глупав бот.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.