Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Отношенията между България и Русия

Featured Replies

преди 2 минути, communismatic написа:

По-добре недей да мислиш... Не ти се отдава, просто...

Капутин е най-умния. 😆

• Отговори 69
  • Прегледи 3,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• След като април 2022г Россия обяви България за вражеска държава, то България трябваше още тогава да приеме ответни мерки и да забрани всички поруски партии като Възраждане например, а Копейкин след ви

• Колев 74
    Колев 74

Моме! Аз вчера те похвалих, но ти отново се излагаш като кифладжийка. Правилно ти казва господина че имаш право да пишеш, но пиши в празни приказки и забава, а не там, кудето не чуваш петлите.

• волята на гражданите не е да влезем нито в  ЕС нито в НАТО трябва да се проведе спешен референдум за  излизане от  ЕС Путин  е объркан американските бази не   са  за нападение а за

току-що, Муца написа:

Капутин е най-умния. 😆

Е, то от теб, специално... кой ли не е по-умен... 😆

преди 9 минути, Муца написа:

Капутин е най-умния. 😆

Моме! И тук ли даваш "акъл" на хората?

Политиката не е за теб. Стой си в празни приказки, че ти е по лесно. За тези теми ти липсват първите не 14, а 28 години!

преди 8 минути, Гoст написа:

Щяхме да сме още Царство България. Нямаше да ни се прекъсне демокрацията с 45 години и да се русофицира съзнанието на хората. Комунистическата мизерия нямаше да ни остави на просешка тояга 89-та. Щеше да има много повече генерационно богатство (активи или финансови ресурси, предавани от едно поколение на следващо), което не е прекъсвано от комунизъм. Капиталистическата система щеше да ни постави като една развита икономика, някъде до стандарта на старите европейски демократични режими. Поне така си мисля аз.

Да се смееш ли, да плачеш ли? Три национални катастрофи, това е резултата от царството България. Политическата омраза не опровергава фактите. Носталгията по монархията ви доведе един беден роднина на европейските владетели,чиято цел за 900 дни бе да си върне дворци, имоти и гори.   Един полуидиот Борис Димовски разправяше,че където имало монархия нямало фашизъм. Трябваше да си остане само с картините, не е хубаво,човек да си надхвърля амплоато, особено когато няма качества затова. Обидно е да не познаваш историята. Защото освен България, още Япония, Италия, Румъния също бяха монархии.

преди 2 минути, Муца написа:

Ти.

Не, бе. Беше ирония, пак не си разбрала...

преди 3 минути, Колев 74 написа:

Моме! И тук ли даваш "акъл" на хората?

Аз къде другаде съм давала акъл. 

Специално на теб от 50 години само жена ти ти дава акъл, ама само тя така си мисли, щото нямаш.

преди 8 минути, Муца написа:

Ти.

Хем голяма - хем ,НАСРАНА!

Аз къде другаде съм давала акъл. 

Специално на теб от 50 години само жена ти ти дава акъл, ама само тя така си мисли, щото нямам.

преди 1 минута, Колев 74 написа:

Хем голяма - хем ,НАСРАНА!

Проблема е там,че за насрани уста, памперси няма. Остава да се молите,  заразата да  остане затворена в своя резерват и няма да се превърне в национална епидемия.

Единственото място където дядо Колев може да говори с жени, защото му е забранено в реалния живот и а е обелил дума с магазинерката, а жена му го лишава от телевизия за една седмица и от хранат з три дни.

Ама защо се е вторачил точно в мен. Каква е тая моя съдба бе! :helpwanted4:

преди 1 минута, valkiria1 написа:

Проблема е там,че за насрани уста, памперси няма. Остава да се молите,  заразата да  остане затворена в своя резерват и няма да се превърне в национална епидемия.

Здравей и поздрави на Капитанчето и синчето.

Епидемията при нас е всеобша и отдавна. И да им обясняваш или не,  едва ли ще те разберат. За Муцангуна, хич да не говорим.

преди 1 минута, Муца написа:

Единственото място където дядо Колев може да говори с жени, защото му е забранено в реалния живот и а е обелил дума с магазинерката, а жена му го лишава от телевизия за една седмица и от хранат з три дни.

Ама защо се е вторачил точно в мен. Каква е тая моя съдба бе! :helpwanted4:

Много те обичкам,сладката ми! Затова.

преди 6 минути, valkiria1 написа:

Ти пък кога си комуникирала с мен, че мнение даваш? 

Нагла българомразка!

преди 3 минути, Муца написа:

Нагла българомразка!

Явно, не хората са ти виновни за твоята съдба, а самата  ТИ!

Нещо като не ти изнася и веднага се хващаш да обиждаш хората. Разговаряш в момента с една твърде еродирана жена, а не пъча като теб.

преди 3 минути, Колев 74 написа:

Здравей и поздрави на Капитанчето и синчето.

Благодарим ти.

преди 4 минути, Колев 74 написа:

Епидемията при нас е всеобша и отдавна. И да им обясняваш или не,  едва ли ще те разберат. За Муцангуна, хич да не говорим.

.

Виждам, положението е още по зле.

преди 3 минути, Муца написа:

Описах общия случай, без да те споменавам.

Ти пък взе ,че се разпозна. Не възразявам, човек познава най-добре себе си.

преди 5 минути, Колев 74 написа:

Явно, не хората са ти виновни за твоята съдба, а самата  ТИ!

Нещо като не ти изнася и веднага се хващаш да обиждаш хората. Разговаряш в момента с една твърде еродирана жена, а не пъча като теб.

Пъчата си го слага на гза и раздрусва здраво. :ass:

Пъчата си го слага на гза и раздрусва здраво. :ass:

Написала си: "Пъчата си го слага.....". Явно си ме послушала и си сменила вибратора с нов и вграден в него IT интелект. Да ти е честит.  Купи си не батерии, а акумулатори, за да те кара по дълго време. Това ще ти остане като спомен за твоя живот.

преди 11 минути, Муца написа:

Извратен перверзен дядка.

Ластичето му не става, ама какви неща си мисли. 🤭

Погледни заглавието на темата. Твоето присъствие сред хората  тук е недопустимо. Понеже посети два три такива подфорума, остава да се включиш и в техническите с бисерите си, за да те опознаят добре всички. Няма да се учудя, ако го направиш. А най добре е, да си стоиш в твоята тема. Белким се харесаш на някой.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.