Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Lost 1-3 /дискусии и линкове/

Featured Replies

Според мен в 4ти сезон никой няма да се измъкне от острова.Или както вие казахте че това ще са само Джак и Кейт(макар ,че без тях двамата на острова сериалът ще изгуби много).Просто не вярвам ,че сценаристите ще загърбят многото загадки на острова и ще изберат действията да се развиват извън него.Поне според мен няма и кой знае какво поле за изява извън острова.А не забравяйте и името на сериала "LOST"(изгубени) някак си няма да отива това заглавие ,ако всички вече са се прибрали удома.

Редактирано от AntiFashion (преглед на промените)

• Отговори 386
  • Прегледи 42,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Ето и мойта теза,трупа е на някой който не познаваме от епизодите,Кейт е бременна от Сойер,и живеят заедно,аДжак страда поКейт,и за това е стигнал до това положение.

Ето и мойта теза,трупа е на някой който не познаваме от епизодите,Кейт е бременна от Сойер,и живеят заедно,аДжак страда поКейт,и за това е стигнал до това положение.

И аз го мислех това по едно време:)

Пък и нали в последния епизод Бен го попита защо толкова иска да се върне, при положение, че вече няма никой - няма баща, няма съпруга...

Ще видим...

Тия хора са луди! Аз ще полудея чак до февруари 2008-ма angry.gif

Явно Джак е направил голяма грешка с тази "спасителна операция",но по някакъв начин той и Кейт са върнати в цивилизацията. Явно има и още някой(или някои) върнати,защото човекът в ковчега със сигурност е бил с тях на острова-иначе Джак нямаше да пита Кейт дали е ходила на погребението. Това просто беше откъс от 4-ти сезон според мен. Може би там действието ще се развива двупланово - на и извън острова. Джак наистина си беше по-добре на острова,и аз не разбирам защо толкова напираше да се маха. Явно има нещо много сбъркано в него - личи си от цялостното му описание дотук. Вечно неспокоен,вечно нещастен,загрижен за другите,но не и за себе си. Този негов стремеж да "поправя" нещата говори за някаква дълбока вътрешна неудовлетвореност...Оставам с впечатлението,че всички попаднали на този остров,всъщност са хора с много сериозни проблеми във външния свят,и престоят им на острова им дава възможност за едно ново начало - видяхме каква промяна настъпи в повечето от тях. Друг е вече въпросът какво точно представлява самият остров,и кой и защо иска да го контролира. Дано да доживеем да научим отговорите! Че чак до 2010... ;)

Ето Ви частичка от LOST season 4 fan promo! и малко от LOST 4 MYSTERIES!. А какво ще става....... февруари 2008 гл ;) !

Това си е прглед на досега случилото се, за съжаление по никакъв начин не ни е загатнато какво ще се случи в 4 сезон, но...да доживеем, пък ще видим,а иначе до самич край има ооооще време

Малко се съмнявам да е чак 2008 година.Все пак това е фен филм и нищо не е ясно.Но ако се окаже вярно тпва ще бъде най-голямата пауза в сериала.Както е да е.Ще чакаме колкото е необходимо. :wors:

За мен най-голямата мистерия в момента е не кои са Другите,а какво всъщност Острова.Ада Част от друго измерение ? Голям експеримент ? Място,което "спасява света" или нещо друго.Със сигурност външния свят не трябва да разбира за острова ,тъй като на него става нещо много по-голямо отколкото си мислим,нещо което може да промени света....Точно тези въпроси искам да разнищят в 4-ти сезон.А откога има хора на острова ?Този въпрос беше само зачекнат в отделни моменти и буквално кадри от предните сезони: Робовладелския кораб "Черната скала",който неснайно защо се е озовал в центъра на острова,четерипръстия крак,част от огромна статуя,вероятна принадлежаща на древна цивилизация (възможно ли е островът да е част от Атлантида и за това да крие толкова мистерии и да е откъснат от света сякаш в друго измерение),руините от същата тази цивилизация.В последния епизод се говореше и за някакъв храм,където другите уж щяха да се срещат или нещо такова.Тези въпроси сме ги обсъждали много малко тук,но смятам ,че те са едни от най-съществените и един ден всички ще си блъскаме главите заради тях.....Както съм казвал само времето ще покаже и ще отговори на въпросите ни.... cool.gif

Тия хора са луди! Аз ще полудея чак до февруари 2008-ма angry.gif

Явно Джак е направил голяма грешка с тази "спасителна операция",но по някакъв начин той и Кейт са върнати в цивилизацията. Явно има и още някой(или някои) върнати,защото човекът в ковчега със сигурност е бил с тях на острова-иначе Джак нямаше да пита Кейт дали е ходила на погребението. Това просто беше откъс от 4-ти сезон според мен. Може би там действието ще се развива двупланово - на и извън острова. Джак наистина си беше по-добре на острова,и аз не разбирам защо толкова напираше да се маха. Явно има нещо много сбъркано в него - личи си от цялостното му описание дотук. Вечно неспокоен,вечно нещастен,загрижен за другите,но не и за себе си. Този негов стремеж да "поправя" нещата говори за някаква дълбока вътрешна неудовлетвореност...Оставам с впечатлението,че всички попаднали на този остров,всъщност са хора с много сериозни проблеми във външния свят,и престоят им на острова им дава възможност за едно ново начало - видяхме каква промяна настъпи в повечето от тях. Друг е вече въпросът какво точно представлява самият остров,и кой и защо иска да го контролира. Дано да доживеем да научим отговорите! Че чак до 2010... :)

Нещо подобно си мислех и аз, докато гледах последния епизод. Това е нещо като синдром на несбъднатия лидер - на човека, който има харизмата да поведе другите и много силно желае непрекъснато да ги спасява и т.н., но не е уверен в решенията си, не може да поеме цялата отговорност и не може да постигне много за себе си в личен план. В същото време има болезнене нужда точно той да е "героят" - и според мен това е "наказанието" му след като се завръща в реалността (или където там се завръщат) - в очите на хората да е герой, а всъщност да е душевна развалина.

И още нещо - защо когато спореше с другия доктор, който се опитваше да му помогне и да разговаря с него, му каза: "Доведи баща ми и ако той е толкова пиян, колкото и аз ..." - бащата на Джак не умря ли още в първия сезон :speak: Или аз нещо се бъркам? :angry:

И още нещо - защо когато спореше с другия доктор, който се опитваше да му помогне и да разговаря с него, му каза: "Доведи баща ми и ако той е толкова пиян, колкото и аз ..." - бащата на Джак не умря ли още в първия сезон :angry: Или аз нещо се бъркам? :)

И на мен това ми направи впечатление.Може би дотолкова е под влиянието на разни антидепресанти,че вече не прави разлика между реалността и миналото...

И още нещо - защо когато спореше с другия доктор, който се опитваше да му помогне и да разговаря с него, му каза: "Доведи баща ми и ако той е толкова пиян, колкото и аз ..." - бащата на Джак не умря ли още в първия сезон :angry: Или аз нещо се бъркам? :)

Не бъркаш shanna точно така беше ! Той отида до Австралия да вземе трупа на баща си ! Хмммммм......... Въобще не бях се замислил върху това ! Мене ме терзае 2 въпроса : За кой говореше Кейт ? И кой веше в ковчега ? Мнения !

Не ми се вярва идеята да е, че Джак не прави разлика между реалност и халюцинации - напротив, разсъдъкът му е напълно здрав и в това е неговият проблем - че колкото и да пие и да се тъпче с хапчета не може да забрави ...

За трупа и човека, който очаква Кейт, моите предположения са най-очевидните: трупът е на Лок, на когото е трябвало да отидат на погребението, защото трябва да са му благодарни, че единствено той им е посочил, че напускането на острова е грешка ... Но все пак никой не е отишъл.

А Кейт я чака Сойер - не виждам кой друг :speak:

.................. трупът е на Лок, на когото е трябвало да отидат на погребението,...........

А Кейт я чака Сойер - не виждам кой друг :speak:

Защо пък да не е на Чарли / така и не видях името на актьора във 4 сезон :clap: / А за Кейт, как мислиш може ли да е ония щатскки шериф дето я преследваше да я чака той :clap: ?

Той шерифът умря още в първи сезон...

До колкото помня WhiteHart НЕ нали имаше един епизот в този сизон в който Кейт и една друга мадама / дето се оказа че е бремена от Соер / ходиха при майката на Кейт , че там нали пак я преследваше тоя шериф ! Или греша :speak: .

До колкото помня WhiteHart НЕ нали имаше един епизот в този сизон в който Кейт и една друга мадама / дето се оказа че е бремена от Соер / ходиха при майката на Кейт , че там нали пак я преследваше тоя шериф ! Или греша :clap: .

Грешиш в едно нещо - това беше ретроспекция от миналото,а не от настоящето на острова. Шерифът умря още в първите епизоди на острова,след като Джак не можа да го спаси,и даже го погребаха както си му е реда. Така че не се заблуждавай... :speak:

Да. Той беше с нея в самотела и нещо му се беше забило в корема след катастрофата. Накрая даже уж да не се мъчи Сойер реши да се направи на много готин и го застреля с единствения крушум останал в пистолета (той си умря няколко часа по-късно).

Извинете ме добри хора , но е човешко да се забравя ;) !

Еми нормално, то това беше чак в първи сезон (и то в началото). То оттогава колко неща се случиха ехе... (аз помня, понеже преди един месец го гледах за пръв път;))

Кой е човекът който няма близки извън острова?На кое погребение няма да има никой?Ми много ясно ,че на Бен.Той цял живот е бил на острова и е нормално да няма близки отвън.Аз поне така си мисля.Не знам как не се сетих по - рано.

Сашо , като се замисля батка и на Лок май не му останаха роднини . И той може да е в ковчега . Въпроса е кой чакаше Кейт ? :wors:

Днеска докато си настройвах tv-out гледах малко от последната серия.Точно момента в които Джак дава рецепта която е написана от баща му.Е как става тоя номер?

За погребението пишеше във вестника.Значи трябва да е някой не безизвестен човек.Което почти сигурно значи.че трябва да е някой от острова които е нашумял покрай спасяването и в същото време да няма кой да му отиде на погребението.

Когато Джак влезе в бюрото гробаря го пита дали е роднина или приятел,а Джак каза ,че не е нито едното.Според мен след като е осъзнал грешката си Джак би трябвало да счита Лок за приятел.Но по тази логика и Бен трябва да го има за приятел.

Така като заключение вариантите са няколко : Лок;Бен;Някой които не познаваме.

Между другото бях писал тука ,че съм видял стюардесата от самолета в лагера на другите.Видях я и в промото на 4ти сезон!Не знам дали това значи нещо.

Според мен Кейт я чака някой много сериозна клечка който има нещо общо с тяхното измъкване от острова.

Друго нещо което ми идва на акъл е , защо от Дарма пратиха парашут с провизии при положение ,че техните хора отдавна са избити?Да не би пък тея от спасителния кораб да имат нещо общо с Дарма.В промото пак имаше малко за Дарма.Чудя се дали някога ще видим оня пич от образователните филми на Дарма.Не може ли пък той да е умрял?

Много чудно също така как кораба се озовава по средата на острова без да се взриви динамита който е вътре?

Днеска докато си настройвах tv-out гледах малко от последната серия.Точно момента в които Джак дава рецепта която е написана от баща му.Е как става тоя номер?

За погребението пишеше във вестника.Значи трябва да е някой не безизвестен човек.Което почти сигурно значи.че трябва да е някой от острова които е нашумял покрай спасяването и в същото време да няма кой да му отиде на погребението.

Когато Джак влезе в бюрото гробаря го пита дали е роднина или приятел,а Джак каза ,че не е нито едното.Според мен след като е осъзнал грешката си Джак би трябвало да счита Лок за приятел.Но по тази логика и Бен трябва да го има за приятел.

Така като заключение вариантите са няколко : Лок;Бен;Някой които не познаваме.

Между другото бях писал тука ,че съм видял стюардесата от самолета в лагера на другите.Видях я и в промото на 4ти сезон!Не знам дали това значи нещо.

Според мен Кейт я чака някой много сериозна клечка който има нещо общо с тяхното измъкване от острова.

Друго нещо което ми идва на акъл е , защо от Дарма пратиха парашут с провизии при положение ,че техните хора отдавна са избити?Да не би пък тея от спасителния кораб да имат нещо общо с Дарма.В промото пак имаше малко за Дарма.Чудя се дали някога ще видим оня пич от образователните филми на Дарма.Не може ли пък той да е умрял?

Много чудно също така как кораба се озовава по средата на острова без да се взриви динамита който е вътре?

За кое промо става въпрос,защото единственото,което намерих са някакви фен промота :yanim: .

Почти невъзможно е в ковчега да е бащата на Джак,защото както казахте баща му умира още преди събитията на острова.Джак отива до Сидни за да вземе ковчега с баща му вътре.Самолетът се разбива.Технически ковчега с бащата на Джак е на острова.Нелогично е същия този мъртвец да умира повторно след няколко години........

А може и да може.Сега ми дойде на ума.Малко е налудничево ,но чуйте.Всички се убедихме,че островът има лечебни способности.Доказа ни го и последната серия - Лок стана сякаш не беше прострелян.При това за по-малко от 4-5 часа.Възможно ли е една по-дълга регенерация от порядъка на 3 месеца да е способна да съживи човек (бащата на Джак) ? ohmy.gif

Според мен е невъзможно да се съживи бащата на Джак!Много хора умряха на острова ,което показва че лечителните му способности имат граници! Също така защо Джак ще пита Кейт дали е отишла на погребението на баща му ,какво пък я засяга нея! Мисля че можем да изключим варианта ,че бащата на Джак е в ковчега.Един по-малко, остават обаче още доста заподозрени...

Невъзможно е да се съживи бащата на Джак - по тази логика и братът на Еко и всички вече погребани на острова да бяха възкръснали и щеше да стане класически хорър :angry:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.