Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Lost 1-3 /дискусии и линкове/

Featured Replies

Някъде бях чул,че в края на филма някакъв шишко се събужда и всичко е само сън.Дали това не е наш Хърли?

Направо уби всичко детско в мен :) Повече ще ми хареса всички да са в лудница :ph34r:

Редактирано от shanna (преглед на промените)

• Отговори 386
  • Прегледи 43k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Айде излезе 18-ти епизод:

http://######//details.php?id=72997 ENJOY! cool.gif

П.С. Субтитрите по-късно .

Редактирано от saber123 (преглед на промените)

Айде излезе 18-ти епизод:

http://######//details.php?id=72997 ENJOY! cool.gif

П.С. Субтитрите по-късно .

Серията е невероятна а има вече и субтитри

Ето ги - Субтитри за Lost E18!

Имат и някоя и друга правописна грешка но не е болка за умиране. Тка че теглете и Гледайте а после ще каментираме

П. П. Стават невероятни неща в серията как ще се издържа до четвъртък !

offtopic:мацката от аватара ти е много яка :)

Мерси;)

А някой знае ли колко епизода ще бъде третия сезон?

Мерси:)

А някой знае ли колко епизода ще бъде третия сезон?

Ето ти линк Lost !

Има и даже датите за четвъртия сезо ;) ........ Сериозно !!!!

Невероятно...просто невероятно...Станахме свидетели на една от най-шокиращите серии.Единствено бих я сравнил с края на 2-ри сезон,но това....е не.Дори и аз неможах да осъзная как така ВСЪЩНОСТ всички са умрели.Дали островът не е друго измерение ,и затова да няма връзка с външния свят.Как е възможно...просто незнам :О.Немога да сдържа емоциите си. laugh.gif А как пък Михаил (едноокия) е оцелял.Доколкото помня той умря.Наистина незнам как ще чакаме следващите епизоди ,но несъмнено ни очакват още шокиращи ситуации

Е,върнах си интереса към филма,бях писал,че на трети сезон са му много серийте,камоли да има четвърти,но сега тръпката се възвърна и го чакам с нетърпение.

КОЙТО НЕ Е ГЛЕДАЛ LOST 3x18 ДА НЕ ЧЕТЕ ПО ДОЛНОТО НАПИСАНО ОТ МЕН !!!

Ето накратко за какво ше става дума в следващия епизот :

Lost 3x19 The Brig

След като зарязва Другите, Лок взема със себе си Сойер на пътешествие през джунглата за да му помогне да елиминира общ враг. През това време, на плажа парашутистката Наоми разполага с много важна информация за полет 815.

Hanibal беше прав, серията е невероятна. И потвърждава една друга теория - ами ако не са в друго измерение, а са на границата на два свята и не са нито живи, нито мъртви. Когато се прави ретроспецкция за някой от героите - много често на острова му се случват такива неща, които приличат на ситуациите от предишния му живот, поставят го пред подобен избор, и ако този път направи правилното решение, е готов да ... умре :speak: Дали Еко не направи точно това преди да го убие димът - дали не изкупи греховете си и не стигна до някаква истина за себе си и затова да беше оставен да умре :) Това че се появи герой, който преди 2-3 серии се видя как умира и че се "лекуват" неизлечими болести, а на острова не може да се създаде нов живот и забременелите на острова жени умират - също може да се обясни така: няма как хора, които не са живи, да създадат живот.

Малко е налудничаво, може истината за острова накрая да се окаже съвсем друга :ph34r:

Hanibal беше прав, серията е невероятна. И потвърждава една друга теория - ами ако не са в друго измерение, а са на границата на два свята и не са нито живи, нито мъртви. Когато се прави ретроспецкция за някой от героите - много често на острова му се случват такива неща, които приличат на ситуациите от предишния му живот, поставят го пред подобен избор, и ако този път направи правилното решение, е готов да ... умре :speak: Дали Еко не направи точно това преди да го убие димът - дали не изкупи греховете си и не стигна до някаква истина за себе си и затова да беше оставен да умре :ph34r: Това че се появи герой, който преди 2-3 серии се видя как умира и че се "лекуват" неизлечими болести, а на острова не може да се създаде нов живот и забременелите на острова жени умират - също може да се обясни така: няма как хора, които не са живи, да създадат живот.

Малко е налудничаво, може истината за острова накрая да се окаже съвсем друга :speak:

Съласен съм с теб, само едно се чудя ....... като са намерили останките от самолета на полет 815 и никой не е оцелял какво подяволите търси Наоми на острова ! Да спасява някой ........... или да ни объркат още повече сценаристите :)

Hanibal беше прав, серията е невероятна. И потвърждава една друга теория - ами ако не са в друго измерение, а са на границата на два свята и не са нито живи, нито мъртви. Когато се прави ретроспецкция за някой от героите - много често на острова му се случват такива неща, които приличат на ситуациите от предишния му живот, поставят го пред подобен избор, и ако този път направи правилното решение, е готов да ... умре :speak: Дали Еко не направи точно това преди да го убие димът - дали не изкупи греховете си и не стигна до някаква истина за себе си и затова да беше оставен да умре :ph34r: Това че се появи герой, който преди 2-3 серии се видя как умира и че се "лекуват" неизлечими болести, а на острова не може да се създаде нов живот и забременелите на острова жени умират - също може да се обясни така: няма как хора, които не са живи, да създадат живот.

Малко е налудничаво, може истината за острова накрая да се окаже съвсем друга :ph34r:

Браво :clap: Ей на това му се викат разсъждения .Продължавай в същия дух :go ahead:

Много правилно,как не се сетих мъртви хора наистина немогат да създават живот.Мисля,че разбирам ролята на дима.Той решава кой да живее и кой не според това какви грехове е извършил.Точно затова си мисля,че в един момент всички ще умрат както е станало в истинското измерение :eek: .4-ти сезон е прото неизбежен.Аз ненам как ще чакаме 1 седмица до новия епизод, камоли 3 мъчителни летни месеци без Изгубени. :ph34r:

:eek:Hanibal_Lektar какво се оказа бе...,че имаме рожден ден двамата днес.Ае да си жив и здрав ного здраве щастие и успехи cool.gif

Редактирано от saber123 (преглед на промените)

Ми айде да сте живи и здрави тогава;)

Що се отнася до серията наистина е лудница.Може би от правителството умишлено са обявили всички за мъртви и това е някакъв много сериозен експеримент в които накрая всички ще умрат.Или ще им дадат много пари и нова самоличност и ще ги пуснат накрая.Понякога нещата са по прости отколкото изглеждат.

Все пак да не забравяме ,че Бен изобщо не е напускал острова.Което ще рече,че той е роден на острова.Най - вероятно е направен извън острова,но дали някога ще разберем защо е роден там.

А малкия Арън каква ретроспекция трябва да има?:computer2:По теорията на shannа той не би трябвало да се ражда.

Практически и научно погледнато живот на острова може да се създава!Има неоспорими факти за това.Как биха се появили всичките животни там.Глигани,мечки,паяци?Между другото не е ли странно ,че мечката беше само 1?От тогава насам мечка не сме виждали(освен при Еко).Само глигани;).А самата поява на ембрион в стомаха на Сън вече си е чисто създаване на живот.Друг е въпроса,че всяко нещо си има положителни и отрицателни страни.Едно хапче лекува,но и вреди.Острова помага на едни и вреди на други.В случая помага на Джин и вреди на Сън :)Каква ирония само...;)

А между другото сега ми хрумна нещо.Тази парашутистката говореше на испански и това по някакъв начин ме кара да мисля ,че има нещо общо с испанците от края на втори сезон които намериха Дезмънд.В крайна сметка тя е там заради Дезмънд,без да подозира,че има и други хора наоколо!!!

Имам и друга,но по-малко вероятна версия.Видя се ,че другите изчезнаха нанякъде.И след като е ясно,че тая мацка не е там заради полета нещо ме навежда на мисълта,че може другите да са я пратили там за да заблуди нашите и един вид да ги демотивира и да загубят надежда за спасение.По този начин Бен ще може да ги привлече на негова страна.Тази теория се подкрепя от появата на едноокия които не е ясно как така точно се натъкна на Дезмънд и ко.Тук някои ще каже ,че сигналния пистолет го е примамил ,но ако беше така щеше ли едноокия да се втурне така напред с двата крака.И начина по които се престори ,че не знае за сателитния телефон също беше много интересен.Остава ни само да чакаме и да гледаме :)

Между другото вчера си пуснах да гледам 1ви епизод от 1ви сезон и видях,че пушека се появява още в първите 20 мин от филма.Също така не мечка ,а пушека убива пилота на самолета.Също така при срещата на Чарли с пушека малко след това той каза:бях мъртав!Много странно

Редактирано от AlexanderH (преглед на промените)

ае хора ко стаа с тез изгубени ас като гледам той май края няма да има тоя сериал,имам чувството че ше стане като дарзост и красота с 60000 милиона серии.някои знае ли за 4 сезон и този сезон колко епизода 6те има.

Пичове и пички,гледах новата серия и веднага искам да споделя нещото което най - много ми се наби на очи.Стюардесата от самолета който се разби е в лагера на "другите"!!!Не знам дали не е просто някаква статистка която има повече роли,но е факт ,че е тя.Които иска може да си пусне първия епизод и да види.Именно същата стюардеса даде на Джак две патрончета с алкохол.Едното го изпи ,а с другото си дезинфекцира раната.Много интересно.

КОЙТО НЕ Е ГЛЕДЪЛ LOST 3X19 ДА НЕ ЧЕТЕ НАПИСАНОТО ОТ МЕН ПО ДОЛУ !!!

Ето в ретроспекция за какво ще става дума в новата серия :

Lost 3x20 The Man Behind the Curtain

Против волята си Бен разкрива информация за острова на Лок, като го завежда на различни места, включително при странни монументи и тайнствения Джейкъб. На плажа, Джулиет е разкрита. Ретроспекциите ще ни покажат произхода на ДАРМА и историята на острова, включително и 'чистката'.

Между другото изобщо няма да се учудя,ако се окаже ,че Дезмънд е от другите.Досега всеки човек които е бил с дрехи на които пише Дарма е бил от другите.А Джулиет мрази Бен ,но играе за него защото той може да навреди на сестра и и племеницата.

Значи следващата седмица ще разберем повечето от мистериите на острова ,така ли да разбирам... cool.gif Надявам се да не разкрият всичко все пак :)

Колкото до испанката,в момента толкова много неща ми се въртят в главата,че не се спомням за стюардесата но предполагам,че AlexanderH е прав :)

За Дезмънд не си мисля,че е от другите по няколко основни причини:

1-во той както всички останали беше опитна мишка в изследването ан Дарма и трябваше да натиска копчето преди нашите.Това го прави поредната тяхна жертва.

2-ро си мисля,че ако беше от другите нямаше да ги мрази толкова нали ?

Ето и моите впечатления за миналия епизод.

Случиха се много ключови неща и научихме много.Очевидно е нямало "магическа кутия" , а Другите просто са отвлекли бащата на Лок.Това показва,че Островът може да бъде напускан.Озадачава ме факта обаче,че "всъщност" всички са умрели в реалния свят и на мястото на острова има океан.Може би затова нашите хора немогат да излязат от острова.Защото ако излязат всичко ще се обърка....

Бащата на Лок много правилно каза,че острова всъщност е Ада и сега като се замисля има право.Всички страдат заради делата си във външния свят... :) Между другото страшно се радвам,че този негодник умря заслужаваше си го.

Мисля си ,че отсега нататък Лок ще играя много важна роля в сериала,защо не и главна.Той ще работи под прикритие,той ще научи всички тайни,той ще помага на нашите в трудни ситуации,той ще е човека,който се надявам да забие нож в гърба на Бен cool.gif

П.С. Забелязахте ли къде беше завързан бащата на Лок?Това не беше ли колона доста приличаща на древногръцка (може би от същата цивилизация оставила и гигантския четерипръст крак) ?

Хм, това за ада си е доста добро, само че сценаристите не биха си разкрили сами загадката доста преди края на сериала biggrin.gif И ако вече са мъртви, как така бащата на Лок беше отново убит от Сойер ... или да очакваме и той да "възкръсне" като Михаил :)

И AlexanderH е прав - ако бяха наистина мъртви, трябваше да е невъзможно Сън да забременее, а не да е невъзможно да роди - т.е. не би трябвало да са мъртви ...

На мен ми се върти друго нещо в главата - очевидно островът за който става въпрос, не фигурира на картата на света - както каза испанката, координатите на които са търсили Дезмънд са за място насред океана, без суша ... а самолетът е бил намерен на друго място, близо до остров Бали.

Тогава - или всички са мъртви (което вече си мисля, че не е така), или става въпрос за някакво преминаване в друго пространство или друго време, за попадане в точка, в която пространството и времето са разбъркани и текат по различен начин, не като в "нормалния свят". Това донякъде може да обясни и мечката (също, изгубила се в дупка, която води към това място), и отклоненията на компаса ... :)

Да е използвана идея, подобна на тази история и други такива разкази :)

Редактирано от shanna (преглед на промените)

И ако вече са мъртви, как така бащата на Лок беше отново убит от Сойер ... или да очакваме и той да "възкръсне" като Михаил :)

Ами бащата на Лок не е умрял,защото не е преживал например самолетна катастрофа.Не са умрели и всички отишли доброволно на острова.Можеби затова някои от тях могат да напускат острова.Възможно е да възкръсне като Михаил.

Видяхме колко бързо се оправи Бен след операцията на гръбнака.Има няма 1 месец.А раната на Лок от ухапването на баща му заздравя буквално за 1 ден.Явно островът предоставя повъшена възможност за регенерация на човечкото тяло.Точно затова и всичкис някакъв здравословен проблем на отстрова биват "излекувани':Лок проходи,Роуз се излекува от рака,а Джин вече може да "прави бебета" :).

Елизабет каза ,че на острова всички мъже имат 7 пъти повече сперматозоиди от нормалното.Дали е възможно и други съществени неща да се умножават 7-кратно (например регенерацията на човешкото тяло) ?

Не изключвам възможноста именно това да е в основата на Дарма.Да направят нещо като остров - лечебница и затова да правят толкова опити.Според мен Дарма и "Другите" са си едно цяло.Може би падането на самолета да е един от последните опити.Забелязахте ли колко бързо Бен раздаде заповеди когато видя самолета да пада.

Що се отнася до това ,че тези които вече са на острова са умрели нещо не съм съгласен.Значи Бен трябва да не се е раждал изобщо.Някои ще каже ,че това важи само за тези които са паднали от самолета.И как тогава тези които са живи и не са паднали се виждат с тези които са паднали и са умрели?Според мен истината е някъде по средата между реалното и нереалното.Всичката тази свързаност между героите и техни близки е много странна.Най - накрая ще се окаже че всичко става в нечие съзнание...Най яко би било на края на филма да видим как някои се събужда и като се огледа да види катастрофата и всъщност целия филм да започне отначало :rolleyes:

А за стюардесата вероятно е другите да са я отвлекли и тя да се е отдала на тяхната кауза.

Не изключвам възможноста именно това да е в основата на Дарма.Да направят нещо като остров - лечебница и затова да правят толкова опити.

Да - като че ли тази хипотеза се внушава след последните епизоди. И все пак.....

По-интереното е обаче как изобщо са отишли на островът. Вероятно група хора са попаднали там и след това наякак си са успели да се измъкнат. Вероятно това е станало с кораб или подводница. Даже е възможно да са се въртяли на това място, като част от някаква научна експедиция, привлечена от нещо. Не е възможно от самото начало да е имало сонар.

Още по-интересното е че най-удобния начин си остава чрез подводницата. Очевидно би им било по-удобно със самолет или кораб, но се видя какво става в този случай :) .

Що се отнася до самолетните останки има добър шанс да са нагласени, за да може полет 815 да бъде забравен.

А кога ще излезе следващият епизод? Че нямам търпение вече... ;)

А кога ще излезе следващият епизод? Че нямам търпение вече... ;)

Утре е денят !!! Преди няколко коментара съм посочил в резюме за какво ще иде приказка в Lost S03E20 , прочети го ако искаш ;) или недей и чакай утре епизода :)

Утре е денят !!! Преди няколко коментара съм посочил в резюме за какво ще иде приказка в Lost S03E20 , прочети го ако искаш ;) или недей и чакай утре епизода :)

По AXN от колко ще го дават утре? Че нямам търпение да видя какво ще стане :speak:

Пф, тази Джулиет хич не ме радва обаче...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.