Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Lost 1-3 /дискусии и линкове/

Featured Replies

Това беше най-емоционалният епизод за този сезон :wors:

Не знам как ще се чака сега 3 месеца до следващия епизод :wors:

Иначе и аз подозирам, че Лок ще види острова на другите и успее да се появи точно когато ситуацията стане твърде напечена за Джак. Те, като рационалното и ирационалното, винаги си противоречат и винаги не могат един без друг.

• Отговори 386
  • Прегледи 43k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• Автор
Това беше най-емоционалният епизод за този сезон ;)

Не знам как ще се чака сега 3 месеца до следващия епизод :)

Иначе и аз подозирам, че Лок ще види острова на другите и успее да се появи точно когато ситуацията стане твърде напечена за Джак. Те, като рационалното и ирационалното, винаги си противоречат и винаги не могат един без друг.

Абе , в този сериал трябва да се очаква и най - неочакваното ... :P Ама наистина сега 3 месеца как ше чакаме ... sad.gif

Абе , в този сериал трябва да се очаква и най - неочакваното ... ;) Ама наистина сега 3 месеца как ше чакаме ... sad.gif

Тъкмо да се зарибим още повече.Чакането ще бъде още по тежко и от лятното ohmy.gif

Мерси много за тези линкове cool.gif

Ето 3 промо видеота за 3-тия епизод:Further Instructions

http://www.youtube.com/watch?v=KgUFY59pOWs

http://www.youtube.com/watch?v=Lw75VLxSyNs

http://www.youtube.com/watch?v=JqoJisjQCTs

• Автор
Тъкмо да се зарибим още повече.Чакането ще бъде още по тежко и от лятното ohmy.gif

Дааам , сигурно си прав, много лошо ... 3 месеца за 7-ми епизод , точно когато 3-ти сезон започна да става интересен ! :)

Много съм недоволна от последния епизод. Толкова чакана любовна сцена и накрая... лошо изиграна. Не всички филми трябва да включват секс и явно този е от тях. Нито един от двамата не си вярваше.

За 7-ма серия: Ужас! Тъкмо се карах на приятеля ми, че още не я е изтеглил, пък той ми вика, че сигурно почиват. Да почиват? Ти луд ли си?

Их, горкият, без вина виновен :hush:.

Кофти за Мистър Еко. Беше много готин. Да не би Док да напуска сериала? Защо му отвориха път с операцията? Нали му обещаха, че ако направи каквото искат. ще го върнат обратно.

• Автор
Кофти за Мистър Еко. Беше много готин. Да не би Док да напуска сериала? Защо му отвориха път с операцията? Нали му обещаха, че ако направи каквото искат. ще го върнат обратно.

Аз мисля , че ще го върнат обратно в лагера му , ама не и да се махне от острова . Ама според мен по - интересно е , че като тоя Бен , пита Джак дали ше го оперира , той му отговори ( са тва не са точните думи ...) : " А ако те оперирам , после МЕ пускаш да се върна ... " , не каза " После НИ пускаш ... тва ше е много интересено в следващия епизод . :clap:

Здравейте,филмът е от любимите,да не кажа и любимия,но с един приятел си го обсъждахме,тоест краят му и изведнъж изровихме краят на филма:Самоличност"-не че може да се сравнава,не знам дали сте го гледали,но целия филм беше много як и свърши с това ,че всичките действия са се развивали в главата на един от героите,та се зачудихме и за изхода на "Изгубени"

Здравейте,филмът е от любимите,да не кажа и любимия,но с един приятел си го обсъждахме,тоест краят му и изведнъж изровихме краят на филма:Самоличност"-не че може да се сравнава,не знам дали сте го гледали,но целия филм беше много як и свърши с това ,че всичките действия са се развивали в главата на един от героите,та се зачудихме и за изхода на "Изгубени"

Интересно, но изтъркано, така че едва ли ще бъде използвано

• 2 седмици по-късно...
  • 1 месец по-късно...

Някой знае ли кога ще излизат новите серии,че вече нямам търпение? :wors::yanim:

• Автор
Някой знае ли кога ще излизат новите серии,че вече нямам търпение? :):rolleyes:

7-ми Февруари ще го пуснат по NBC... тва значи някъде 10 ще го има при нас ...

Между другото май скоро ще почнат да дават трети сезон по AXN от 22.00!

Знам че "изгубени" е един напълно откачен филм (в добрия смисъл на думата)обаче се порових в интернет и намерих трейлър за....4 сезон.

Ето ви линк.

Изобщо някой може ли да ми даде някакво разумно обяснение за това което видяхте?Аз не мога. a018.gifa078.gifc034.gifc058.gif

• Автор
Знам че "изгубени" е един напълно откачен филм (в добрия смисъл на думата)обаче се порових в интернет и намерих трейлър за....4 сезон.

Ето ви линк.

Изобщо някой може ли да ми даде някакво разумно обяснение за това което видяхте?Аз не мога. a018.gifa078.gifc034.gifc058.gif

Във Vbox-a всеки може да го е направил ...

Сезон 3 е последния сезон ...

Някой има ли информация, кога ще започне третия сезон по AXN?

на 20 или 26 февруари - едно от двете беше, а сега дават втори сезон да си припомняме

на 20 или 26 февруари - едно от двете беше, а сега дават втори сезон да си припомняме

Извинявам се за грешката, но излъчването на LOST 3 по AXN започва на 11 февруари

А това какво ще рече,

Виж тук

дали е за 4-ти сезон. Защото по abc мисля че 3-ти сезон е даван.

Ами четвърти сезон засега няма ,защото досега снимаха серийте на който вече можем да се наслаждаваме /новите 17/от трети сезон.

Най-накрая ще можем да се наслаждаваме на сериала :)

Гледам че и субтитрите скоро ще бъдат готови :clap:

Ето ви линк.

На мен ми намирисва на фейк макар и участниците във клипа да са наистина тези от филма.Според мен 4-ти сезон ще се снима това лято както беше и с другите сезони.Пък и накрая на надписа Lost 4 Coming soon Лост не беше написано в добре-познатия вид.Тези неща ме карат да си мисля,че това клипче е нечия много добра шега. cool.gif

• Автор

Аз мисля , че 4-ти сезон изобщо няма да има ! :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.