Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Lost 1-3 /дискусии и линкове/

Featured Replies

Ето линк за готовите субтитри :rolleyes: .

• Отговори 386
  • Прегледи 43k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Според мен също няма да има четвърти сезон, ако решат да правят това просто губят загадъчното което ни привлича в този филм..

А кой какъв извод си направи от осми епизод.Намирисва ми,че всичко е в главите на героите.Вие как мислите?

Много скучна серия е 8. Много взеха да го разтягат и глупости да измислят.

• Автор
Много скучна серия е 8. Много взеха да го разтягат и глупости да измислят.

Въобще не е скучна , според мен...

И на мен спря да ми е толкова интересно, колкото беше в началото :angry22: Ще видим какво ще стане нататък - дано не разводняват още много нещата.

Вярно е ,че с всеи изминал епизод сериала става все по-загадъчен било то за някои лошо или добро.Особено 8-ма серия беше може би най-ненормалната от всички и може би единствената ,в която не разбрах какво всъщност се случва.Интересно беше ,че 3/4 от епизода беше ретроспекция. Признайте си именно тая непрестанна загадъчност ни кара да чакаме всеки следващ епизод.Такова нещо не може да се види в други сериали....просто е уникално laugh.gif .Пак казвам,че сериала е направен от болни мозъци ( в най-добрия смисъл на думата).

Незнам защо някои намират 8-ми епизод скучен.Аз бих го определил като необичаен :) .Може би ако гледате още ведниж епизода и видите всички скрити символи между сцените ще промените отношението си.Все пак това си е ваше мнение и нямам право да го оспорвам :)

П.С. Не си спомням ония от полюса на приятелката на Дезмънд ли се обадиха,че са ги открили ??? (Последната серия от 2-ри сезон)

Вярно е ,че с всеи изминал епизод сериала става все по-загадъчен било то за някои лошо или добро.Особено 8-ма серия беше може би най-ненормалната от всички и може би единствената ,в която не разбрах какво всъщност се случва.Интересно беше ,че 3/4 от епизода беше ретроспекция. Признайте си именно тая непрестанна загадъчност ни кара да чакаме всеки следващ епизод.Такова нещо не може да се види в други сериали....просто е уникално laugh.gif .Пак казвам,че сериала е направен от болни мозъци ( в най-добрия смисъл на думата).

Незнам защо някои намират 8-ми епизод скучен.Аз бих го определил като необичаен :) .Може би ако гледате още ведниж епизода и видите всички скрити символи между сцените ще промените отношението си.Все пак това си е ваше мнение и нямам право да го оспорвам :)

П.С. Не си спомням ония от полюса на приятелката на Дезмънд ли се обадиха,че са ги открили ??? (Последната серия от 2-ри сезон)

Мисля че на нея се бяха обадили... Едва ли е било на баща и, след като знаем мнението му за Дезмънд.

Хммм.... Исками се да кажа ,че тоя епизод не предложи нищо по-интересно, но немога.Влязоха няколко нови герои и отношенията м/у "учените" ,както започнах да наричам вече Другите, се обтегнаха.Нещо ми подсказва ,че няма да могат да се измъкнат от острова за да спасят Бен.......Deja Vu

Ето промо за 10 епизод "Tricia Tanaka is Dead" :

http://youtube.com/watch?v=uAHcLsnY1-A

Серията ще е супер яка да знаете cool.gif

Изчетох всички мнения с голям интерес.Обаче никой не спомена нищо за една от най-големите загадки-"числата".Откъде се пръкнаха тия числа?Защо не свърши света като спряха да ги въвеждат?А някой ако е забелязъл в последната серия на втори сезон, там където онея в палатката имаха компютър и се обадиха на Дезмъндската приятелка.Та на тоя компютър точно по време на врзива излезе едно голямо число.Като се умножат числата които се въвеждат в компютъра на бункера се получава точно това число което изкочи на палаткаджиите на монитора.Дали има някаква връзка?

Иначе някои друг забеляза ли на последната серия на втори сезон на един от пистолетите пишеше "ARSENAL" Made in Bulgaria:)

Изчетох всички мнения с голям интерес.Обаче никой не спомена нищо за една от най-големите загадки-"числата".Откъде се пръкнаха тия числа?Защо не свърши света като спряха да ги въвеждат?А някой ако е забелязъл в последната серия на втори сезон, там където онея в палатката имаха компютър и се обадиха на Дезмъндската приятелка.Та на тоя компютър точно по време на врзива излезе едно голямо число.Като се умножат числата които се въвеждат в компютъра на бункера се получава точно това число което изкочи на палаткаджиите на монитора.Дали има някаква връзка?

Иначе някои друг забеляза ли на последната серия на втори сезон на един от пистолетите пишеше "ARSENAL" Made in Bulgaria:)

Върна много спомени и загадки да знаеш :clap: .Някъде бях чел че 108 е някакво универсално космическо число и настина се появява навсякъде в сериала: числата,които въвеждаха, печелившите номера от билета за лотария на Хърли, надписа в/у капака на бункера и още много скрити неща.Всъшност теорията за 108 беше публикувана в един форум,който затвориха незнайно защо.Накратко-числото 108 е навсякъде около нас и по някакъв начин помага за опазването на света ( нищо не разбрахте нали... и аз като го четох за 1-ви път)

Колкото до пистолета пазя тази снимка от доста дълго време : newadobephotoshopimagecnh9.th.jpg

Няма съмнение,че пише "ARSENAL" Made in Bulgaria,но според мен няма нищо общо със сюжета.По скоро е някаква случайност...А може би не.... :computer2:

lostpj0.jpg

lostiz0.jpg

lost22hr2.jpg

lostge6.png

lostso6.png

lostcopyuf6.png

lostwatcherlockev3.jpg

.... за феновете на Lost ! :clap:

Нямам търпение да свърши сериала и да изгледам всички серии наново една след друга.Даже по два пъти трябва да се гледат за да може да се разбере повече.А също така много ми е чудно как оня кораб (черната перла) попадна по средата на острова?!Французойката има дъщеря която е дъщеря и на оня Бен от лошите.Ако не се лъжа тя разправяше на нашите хора че "другите" и откраднали детето.Може и да бъркам нещо но така си мисля че беше.Аве с две думи нямам думи ;)

Нямам търпение да свърши сериала и да изгледам всички серии наново една след друга.Даже по два пъти трябва да се гледат за да може да се разбере повече.А също така много ми е чудно как оня кораб (черната перла) попадна по средата на острова?!Французойката има дъщеря която е дъщеря и на оня Бен от лошите.Ако не се лъжа тя разправяше на нашите хора че "другите" и откраднали детето.Може и да бъркам нещо но така си мисля че беше.Аве с две думи нямам думи :yanim:

Според мен на острова са ставали катастрофи много преди самолета.Следователно една от първите катастрофи е било на "Черната Перла" , после на изследователския кораб на Русо и екипа й.Това как се е озовал по средата на острова си го обеснявам така: всички видяхме какво направи взрива на магнитното поле с бетонния бункер.Какво ли би станало с един дървен кораб попаданал на неподходящото място в неподходящото време. :clap:

• Автор

Ако направят 4-ти сезон , много ще се изложат !

Ако направят 4-ти сезон , много ще се изложат !

Говори се, че ще има четвърти сезон, но той вече трябва да е последен :)

Докъде стигнахме, да се надяваме по-бързо да свърши ;)

Редактирано от shanna (преглед на промените)

• Автор
Говори се, че ще има четвърти сезон, но той вече трябва да е последен :)

Докъде стигнахме, да се надяваме по-бързо да свърши ;)

Ама ... възможно е наистина да има 4-ти сезон , защото нали 3-ти сезон ще бъде само 16 епизода

Всичко зависи от успеваемостта на този сезон.Всички предположения са несигурни :ph34r:

Колкото до това колко епизода остават бях чувал,че от подновяването на сезона тази година ше има 17 епизода+седемте от миналата година пак стават някаде около 24.

П.С.Вчера излезе 4-ти епизод но немога да ви дам линк.Накратко беше мноо як и забавен,всички се събраха отново,нямаше много мистерии.Според мен една разтоварваща серия.Следващата ще е още по яка :).

Парите винаги развалят всичко.Този трети сезон според мен е пълен провал!Няма нищо общо с тръпката от 1ви сезон и донякаде 2ри.Изведнъж прехвърлиха мястото на събитието,старите герои...все едно гледам друг сериал.И от време на време се появява някоя безсмислена серия която запълва поредната седмица....Четвърти сезон би бил просто просто една голяма глупост...Много съм разочарован!

Според мен щеше да бъде по - добре ако разглеждаха "нашите" и "другите" паралелно,а не последователно.Това само доказва че отначало продуцентите явно са мислели да направят по - малко серии но в следтсвие от успеха на сериала са решили да го удължат...

Абе какъв четвърти сезон ,според мен на трети 23 серий са му много,те взеха да го лигавят като сапунка.

Вижте това : http://youtube.com/watch?v=0SFLD7RGvB0

Помните ли лицето а ? Очаква ни много интересна серия. cool.gif

Би ли ме светнал какъв беше тоя защото нямам никакъв спомен?Или ако можеш да ми кажеш от коя серия е за да я гледам отново?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.