Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Lost 1-3 /дискусии и линкове/

Featured Replies

• Автор
Би ли ме светнал какъв беше тоя защото нямам никакъв спомен?Или ако можеш да ми кажеш от коя серия е за да я гледам отново?

Появи се когато Лок откри втория бункер заедно с Еко ... "Перлата" май му казваха :rolleyes:

• Отговори 386
  • Прегледи 43k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Появи се когато Лок откри втория бункер заедно с Еко ... "Перлата" май му казваха :computer2:

Точно....Тогава когато се опитаха да оправят сигнала на мониторите в бункера.Саид успя и ся появи образ и го показаха тоя едноокия ,как в същия момент изключва камерата,която го снима :help wanted3:

Ето 12 серия :angry: : http://######/details.php?showcomment...7#startcomments

Фаилът е малко големичък,но замундата е затворена пак и затова немога още да ви дам по-добър линк.

Субтитри по-късно ENJOY cool.gif

Последната сцена наистина ме шокира ohmy.gifohmy.gifohmy.gif Явно се промили мозъка на Джак както се канеха да направят и на приятеля на Алекс.Може това просто да е "поза" на Джак

П.С. Клеър и Джак са доведени брат и сестра хахахаха laugh.gif

Изобщо като цяло най-много ми харесва трети сезон, защото много мистерии се изясниха, :yanim: като изключим два три епизода (не си спомням кои точно) във които нямаше абсолютно никакво развитие. Така че не виждам за какво толкова се оплаквате точно от трети сезон. :angry: За мен Lost си остава най-готиния сериал. :yanim:

Същисах се от този епизод !

Трябва да има Четвърти сезон ! Мистерийте не може да се решат толкова набързо ! Ще убият интригата и ще обезмислят всичко !

Лок прекъсна много важен разговор днес . Защо ли ?

Не смятам че на Джак са му промили мозъка.В края на една от сериите мисля 4е беше 10 когато се изнасяха от по - малкия остров се видя как техните отношения станаха по - дружелюбни.А и той може и да играе някаква роля за да ги проучи.Все пак по добре да играеш ръгби отколкото да седиш в клетка :ph34r: Освен ако не играеш ръгби в клетка...:clap:

Все пак по добре да играеш ръгби отколкото да седиш в клетка :) Освен ако не играеш ръгби в клетка...:)

Умно :wors: ,но да се замислим дали Джак е забравил всичко онова,което сториха другите на нашите хора и дали би се сприятелил с тях за 2 седмици (казвам 2 седмици защото едноокия каза,че преди 2 седмици е било избухването на електромагнитното поле) :hush: ,за мен лично това е поза.От друга страна,кой нормален човек би отказъл след 80 дни прекарани в мизерия на необятен остров,да има на разположение собствен дом ,баня ,тоалетна,свястна храна,развлечения и дори легло.Това ме кара да мисля,че Джак се е отдал на изкушението sad.gif .

П.С. Сега се замислих за онова,което каза Русо относно дъщеря си.Дали тя въобще помни майка си 16 години след раздялата си.Алекс вероятно не помни или въобще не знае за съществуването на майка си.Същото може да се случи м/у Джак и Кейт и той вече да е забравил за старите си приятели макар да не са минали 16 годин а 16 дни :speak:

Редактирано от saber123 (преглед на промените)

Умно :wors: ,но да се замислим дали Джак е забравил всичко онова,което сториха другите на нашите хора и дали би се сприятелил с тях за 2 седмици (казвам 2 седмици защото едноокия каза,че преди 2 седмици е било избухването на електромагнитното поле) :hush: ,за мен лично това е поза.От друга страна,кой нормален човек би отказъл след 80 дни прекарани в мизерия на необятен остров,да има на разположение собствен дом ,баня ,тоалетна,свястна храна,развлечения и дори легло.Това ме кара да мисля,че Джак се е отдал на изкушението sad.gif .

П.С. Сега се замислих за онова,което каза Русо относно дъщеря си.Дали тя въобще помни майка си 16 години след раздялата си.Алекс вероятно не помни или въобще не знае за съществуването на майка си.Същото може да се случи м/у Джак и Кейт и той вече да е забравил за старите си приятели макар да не са минали 16 годин а 16 дни :speak:

Според мен Джак играе роля. Все пак той е прекалено умен за да се остави на "сляпа вяра" в другите. Освен това показа че има стабилна психика и е жертвоготовен за приятелите си. Според мен просто се опитва да научи повече за другите. "Ако не можеш да победиш врага си на бойното поле, стани му приятел и тогава го унищожи"

Някой знае ли кога ще 13 епизод? biggrin.gif

Айде дочакахме фаталния 13-ти епизод :nono::):) :

http://######//details.php?id=70642 Enjoy и теглете докато не затворят и арената sad.gif

Айде дочакахме фаталния 13-ти епизод ;):clap::clap: :

http://######//details.php?id=70642 Enjoy и теглете докато не затворят и арената sad.gif

ето и субтитрите http://######/getsubs.php/lost.s03e13.hdtv.xvid-xor.srt :P

Е вече знаем,че Лок не е унищожил базата по погрешка,а го е направил,аз да не се махне от острова.Уникалната му обвързаност с острова,за която говори Бен му дава отново възможността да ходи,а и спасение от коварния му "баща".Донякъде разбирам потъпката му,разбирайки какво му се е случило,но да унищожи единствения начин за спасение на всички останали...Е това не го одобрявам :rolleyes: .А какво ще кажете за "ккутията на желанията" и по "магически" начин ли се е появил оня на остова или е бил доведен някак laugh.gif .Ще разберем след седмица .

Донякъде разбирам потъпката му,разбирайки какво му се е случило,но да унищожи единствения начин за спасение на всички останали...Е това не го одобрявам :rolleyes: .

Погледни от хубавата страна на нещата - ако не беше унищожил подводницата, филма трябваше да свърши ;)

Това беше интересен епизод. Но нещо ми подсказва, че следващата седмица няма да разберем нищо за Джон и "баща" му, а по-скоро следващия епизод ще е за първоначалните герои, които си останаха от другата страна на острова. Така се поддържа интригата ...

Редактирано от shanna (преглед на промените)

И аз съм на същото мнение!

Saber123 Мисля че още миналата серия се разбра че Лок не е унищожил базата по погрешка.Ако беше така едва ли щеше да има време да си събира експлозиви които май бяха в мазето?

Редактирано от AlexanderH (преглед на промените)

Много ми е интересно Бен от къде се сдобива със подробна информация за всички от острова. Магическа кутия- глупости. :)Не ми се вярва последната възможност за измъкване от острова да е тази подводница която взриви Люк. chevalcourse.gifКой ли знае какво още ще измислят.108.gif

100% не е последната възможност защото Майкъл и малкия келеш се измъкнаха с лодка поддържайки точно определен курс(ако изобщо са се измъкнали).Друг е въпроса ако са се измъкнали защо не пращат помощ за останалите,или просто е невъзможно да се намери острова.Но пък си мисля че в края на втория сезон онея от палатката ми се струва че намериха острова по изригването на бункера.Те също защо не пращат помощ?Може би защото сериала ще свърши.

Сериалът не може да сврши просто ей така.Колкото до Майкъл и детето си мисля,че ги измамиха,защото според мен от острова изход няма.Поне не и по вода и по въздух.Не съм сигурен дали Бен каза ,че подводницата е единствения начин да се напусне острова тоест под водата или по скоро под "нещо",което огражда острова и го прави неоткриваем.Същото нещо,което ограждаше като триъгъхик острова на картата на Русо още през 1-ви сезон.Личното ми мнение ,което съм изказвал и преди е,че острова е ограден от някакъв вид електромагнитно поле и по този начин остава скрит за радари и други идентифициращи средства :speak: .Явно при "взрива" това поле се нарушава по някакъв начин и островът става видим за момент (както се случи в края на 2-ри сезон).При същото това нарушение на магнитното поле в него могат да навлизат обекти например самолетът с наште ,кораба на Русо отпреди 16 години и може би "Черната скала" :ph34r:

Това си е мое предположение и незнам дали е достоверно,но според мен едно логично обяснение.... (всъщност не съм сигурен дали това което написах не е в разрез със законите на физиката :whist: ,така че не си пестете критиките cool.gif ).

Ако Майкъл и келеша бяха излъгани то те би трябвало да се върнат отново на острова.Нали течението така ги връщаше.Обаче на тях им казаха да следват точно определен курс.И е възможно по този начин да са ги запратили на някоя друга част на острова или на някой друг остров или нещо от сорта.

Няма да се учудя ако в дъното на цялата история седи на Дезмънд свекъра(мисля че свекър се казваше:)

Ако можеше толкова лесно да се напусне острово Дезмънд досега да беше се върнал в останалия свят. В една от сериите кога се появи отново той каза че не е успял да напусне острова и се е въртял в кръг около него...

Редактирано от selia (преглед на промените)

Да нали точно по тази причина "другите" казаха на Майкъл да следва точно определен курс за да се измъкне.Въпроса е накъде го води този точно определен курс.Дали наистина го измъква или го праща някъде другаде.Между другото по съм склонен да вярвам че го измъква защото другите винаги са си държали на думата.

Според мен Майкъл ще се появи отново накрая на сезона,за да направи интрига за нов сезон. :rolleyes:

Редактирано от saber123 (преглед на промените)

Да, интересно.Може би появата му да бъде свързана с това как да се измъкнат нашите от острова.А пък Лок да остане там да помага на другите ;)

Тази неделя даваха ли сериала защото чаках до 23:30 но не започна проверих в програмата на AXN но не пишеше, че ще го дават проверих и за 2.04.2007 но и за тогава не пишеше, че ще го дават. Ако някой знае нещо нека да пише.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.