Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Lost 1-3 /дискусии и линкове/

Featured Replies

то е ясно че ще има и още един сезон. а после и още един:) и още един.

това не ми харесва на хитовите сериали че като видят продуцентите че се гледат, почват да размиват сюжета и в общи линии да измислят всякакви простотии, за да се продължва все повече и повече. един вид вече си изсмукват от пръстите всякакви глупости, за да има още епизоди и още пари. за съжаление вече се усеща това и в Лост

• Отговори 386
  • Прегледи 42,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Офф,такмо вчера изтеглих първи и втори и ся още ще има да тегля... sad.gif

Но пък е добре,че ще има повече време да се наслаждаваме! biggrin.gif

<{POST_SNAPBACK}>

Кажи от каде изтегли втори сезон. Моля те :bye:

Може ли да ми кажеш от къде ги изтегли да ги изтегля и аз? :baby:

<{POST_SNAPBACK}>

ето тук има 1 и 2 сезон , но искрено си признавам,че не съм ги гледал и не знам дали са всичките :bye:

За всички фенове на LOST - моля погледнете ТОВА сайтче мисля, че ще ви бъде интересно cool.gif

<{POST_SNAPBACK}>

Определено си струва човек да види страницата

http://torrents.bol.bg/browse.php?search=Lost&cat=7

От втори сезон са излезли 12 серии - тук ги има всички (май във всички торенти ги има). На 8.02 се излъчва и 13 епизод, но не знам кога ще се появи и при нас.

Сега започнаха да го дават втори сезон и по ТВ-то само че всяка неделя за съжаление.

Доколкото знам Сезоните са 4. Като във втори сезон ще се разбере нещо повече за ТЕ, в следващия сезон ще се открие и мистерията около числата 4,8 ......а в последния още май не се знае??/

И аз много харесвам ЛОСТ но сте прави че започването на т.нар "разстягане" на сюжета просто губи интереса...но въпреки това продължавам да го следя с интерес колко и сезони да има...все пак мисля че е стойностен сериал и дано тва нещо с разстягането не го провали...мносо се надявам :wors:

Lost.S02E14.HDTV.XviD-LOL@######

[email protected]

[email protected]

Lost.S02E14.HDTV.XviD-LOL@Torrents-bg

[email protected]

[email protected]

( ще намерите из тракерите и другите епизоди )

филма лично на мене ми харесва много

гледам когато мога :offtopic_s:

замисала на филма ..режисурата е доста добра и завладяваща

Е това много добре, че ще има и трети сезон да му се покефим още на сериала, защото за мене тва е един от най - хубавите и интригуващи сериали, който съм гледа.

П.С. - сега се сещам за една серия (мисла че беше от втория сезон) там където тая Кейт нали вижда един черен кон и там, където беше застанал за 2-3 секунди се вижда ръката на дресьора biggrin.gif (сички знаем за такива "гафове" във филмите като напримерно влиза във водата и излиза сух и тем подобни biggrin.gif )

Eто и датите за другите епизоди взети от http://lost-bg.hit.bg/:

213: The Long Con

Sawyer-centric

Air date: 2/08/06

214: One of Them

Sayid-centric

Air date: 2/15/06

215: Maternity Leave

Claire-centric

Air date: 2/22/06

216: Destination

Locke-centirc

Air date: 3/22/06

217: To Have the Rainbow

Sun-centric

Air date: 3/29/06

218: Crossover

Michael-centric

Air date: 4/05/06

219: N/A

Libby-centric

Air date: 4/26/06

220: N/A

N/A

Air date: 5/03/06

221: N/A

N/A

Air date: 5/10/06

222: N/A

N/A

Air date: 5/17/06

223: N/A

Air date: 5/24/06

Виждате че между 15 и 16 има 1 месец почивка ОТНОВО!и между 18 и 19 има 3 седмици !!!! А за трети сезон ще чакаме много.

Ето нещо и от мен:http://lost3.skyblog.com/4.html

До колкото можах да видя сайта е на френски,но има снимки на главните действащи лица във филма. cool.gif

Ако някой знае френски може да попреведе малко. :bye:

• 3 седмици по-късно...
Най-великия филм/сериал за мен !Само от няколко серий и ме грабна и немой ме пусне :angry::hush:

<{POST_SNAPBACK}>

Абсолютно съм съгласна страшен е !!!Най-великия филм!!

• 2 месеца по-късно...
  • Автор

Отдавна не сме писали тук и едвам изрових темата :) Преди малко гледах 23-24 епизод от втория сезон и мога да кажа , че това са най-добрите епизоди, но това е нормално тйи като те са последните от този сезон. Ако сте ги гледали споделете мнение , нека пак възродим тази тема!! ;)

ПП : Някои знае ли , дали има епизоди от третия сезон или......

• 4 месеца по-късно...

Четвъртият сезон на "Изгубени" всъщност ще се казва "Загубени" и сценаристите ще са главните действащи лица в него. Ще се разказва за несполучливите им опити да разплетат това,което са заплели и да намерят логиката,която са "загубили".

Продуцентът ще умре от глад по средата на сезона,защото вече никой няма да иска гледа тия локуми.

Драмата ще е тотална.

Искрено се извинявам на всички заклети фенове на сериала,но за мен не става.Първите 10-15 епизода ми бяха доста интересни и ги следех по AXN ,но след това "Изгубени" стана една голяма БОЗЪ.Същото ми е мнението и за "Бъфи убийцата на вампири" по FoxLife.

Четвъртият сезон на "Изгубени" всъщност ще се казва "Загубени" и сценаристите ще са главните действащи лица в него. Ще се разказва за несполучливите им опити да разплетат това,което са заплели и да намерят логиката,която са "загубили".

Продуцентът ще умре от глад по средата на сезона,защото вече никой няма да иска гледа тия локуми.

Драмата ще е тотална.

Е, хората имат нужда и от малко "загубени" от време на време - нали все искаме разнообразие и тръпка във филмите. А "Lost" беше това, за което отдавна мечтаеше редовия зрител - интрига, загадка, непредвидимост, достигаща до параноя ...

Казвам беше, защото ако наистина нещата продължават в същия дух, скоро "Изгубени" ще заприлича на сапунка, която никой няма да си прави труда да гледа :shy11:

Мисля, че всичко ще се реши от това до каква степен ще се развият нещата в първите епизоди от третия сезон - ако се дадат някои необходими отговори , преди да се поставят нови въпорси - може и да потръгнат нещата. Иначе човек трябва да си прекарва свободното време в синтезиране на "загадките" от сериала, които се стоварват в промишлени количества, по-старите като че ли се забравят и се появяват все нови и нови ... и така - до безкрай :baby:

Сериала е лудница,но вече взе да ми омръзва.

Изгубени - трети сезон - Сезон 3 ще започне да се излъчва от 4 октомври 2006. Епизодите ще бъдат 23, разделени на две части: през есента ще бъдат излъчени само 6 епизода, сле дкоето ще има почивка от няколко месеца и чак през февруари 2007 ще бъдат излъчени останалите 17 епизода. Историята започва на 65-ия ден от катастрофата, а създателите на сериала са запланували Другите да имат централно място в трети сезон. Освен водача им - "Хенри Гейл", зрителите ще се запознаят по-отблизо и с техните история, йерархия, навици и цели. Също така ще видим и още оцелели от катастрофата, така героите за пореден път ще увеличат бройката си. В трети сезон проблясъците в миналото на главните герои ще бъдат доста по-малко отколкото тези на новодошлите. Снимките на трети сезон започнаха на 4 август 2006.

Скоро май няма да мога да му видя края.Предпочитам Prison Break.

На мен първия сезон ми беше най-интересен.По нататък започна да ми омръзва и сега дори не го гледам и по нова.Първия сезон имаше някаква тръпка какво ще се случи в следващия докато втория започва да прилича малко на съпунка.

• 2 седмици по-късно...

Драмата ще е тотална.

Ааа, ти си нечовек, едвам се спрях да се хиля, за да допрочета поста ти.

Сериалът е супер. Доста трудно, в днешно време, сериал може да се открои, а този го прави.

Аре, със здраве.

Редактирано от The_Long_Shot (преглед на промените)

Ето и първата тема за третия сезон на един от най-завладяващите сериали в последно време.Тук можете свободно да обсъждате епизодите ,да давате линкове към тях и линкове към други полезни сайтове,спойлери и др .

Досега минаха 2 доста интересни епизода,които разгадаха някои загадки,но и създадоха 2 пъти повече.

Ето линкове към досега излезлите епизоди от 3-тия сезон ако още не сте ги гледали:

Lost S03E01

Lost S03E02

епизодите можете да намерите и на free.linkos.bg

Други полезни линкове:

http://www.lost-bg.com

http://www.lost-bg.com/frm/index.php?act=idx

http://lost-bg.com/web/modules.php?name=co...s&album=113

Очаквам тази тема да ви е полезна и най-вече интересна. cool.gif

Ето 3 промо видеота за 3-тия епизод:Further Instructions

http://www.youtube.com/watch?v=KgUFY59pOWs

http://www.youtube.com/watch?v=Lw75VLxSyNs

http://www.youtube.com/watch?v=JqoJisjQCTs

Някой има ли информация, кога ще започне третия сезон по AXN?

Най-вероятно догодина.По AXN дават по няколко епизода на ден обикновено.Ще чакат да се по съберат малко повечко епизоди и тогава и там ще ги пуснат.

Виж това:http://www.lost-axn.com/ май е на испански

Тук също може да има нещо :http://www.axn.com/ cool.gif

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.