Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Lost 1-3 /дискусии и линкове/

Featured Replies

Стават,стават. В момента го гледам епизода с тия субтитри... :)

subs

• Отговори 386
  • Прегледи 43k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

понякога ми се иска да не чакам по толкова време от серийка на серийка ...

Абе хора този сериал се превърна във фантастична глупост. ;) Въпросът ми е как е възможно този черен пушак ли е прах ли е незнам, да се движи и да убие Еко. angry.gif Ех, той със сигурност не се знае дали е мъртъв на следващия епизод може и да се съвземе. След като близо 15 серии нищо не се споменаваше за черния дим . Ама това е пълна глупост, и аз харесвам сериалчето обаче на някои неща много се дразня, и след като ги споделя ми олеква. :yanim: Другото което ме дразни е Бен. Ако аз съм на мястото на Джак само да ми дадът скалпела ще му прережа гърлото. Той ще го държи във клетка и ще го третира като животно, чакайки Джак да му спаси живота като го оперира. angry.gif Чесно много се дразня на тези сцени. Призовавам всеки който знае някъква информация за този черен дим, който уби Еко нека да сподели със нас. Благодаря ви.

До колкото знам този черен дим е защитата на острова поне така се казваше в предишните серии

М-да-а-а... Много гадно sad.gif , на мен Еко ми беше любимец cool.gif ... Мисля обаче, че за съжаление другата седмица "ше го копаме".

А иначе, за дима, по западните форуми и блогове само за това питат сценаристите, ама никаква информация не е изтекла biggrin.gif ... Има доста теории, но на мен най ми допада идеята, че "димът" е поставен от Дхарма, за да пази главната им база (или някакъв източник на сила и енергия) в центъра на острова (май са я нарекли Тайфун)... После се е получил "бъг" в системата и Цербер (така е наречено "чудовището") е "подивяло" и е почнало да атакува всички "лоши хора"... Твърде е възможно също така просто Островът да е иззел командването на охранителната система и да я ползва за свои цели (евентуално затова на Другите да са им нужни деца в разузнаващите групи и полярните мечки)...

Та, пушекът винаги си е бил опасен (меко казано) - спомнете си втория епизод на първи сезон, когато "разфасова" пилота :P ... Но явно не е съвсем "праволинеен" този дим, след като завличаше Лок в дупка вместо направо да го убие, а пък Еко го пощади във втори сезон... А това, че не е споменаван дима не е вярно - сценаристите са казали, че след двадесети епизод на втори сезон сме го видяли, но не сме разбрали, че е той...

За Бен съм съгласен, наистина е противен и подмолен, но не съм сигурен дали Жулиета ;) не е още по-лоша... Но идеята на Бен беше не да накара Джак да го оперира, а да го убеди, че това ще е най-добре (като първо го зашикалкави, че "ние не сме врагът" - да бе, зависи от коя страна гледаш :huh: ). Но дори Джак да се "навие" да играе по свирката на Жулиета, не съм 100% сигурен, че ще свари Бен неподготвен (умно копеле е т'ва)... А колкото до прерязването на гърлото - малко ще е "дебелашко" :P , наистина никой няма да се усети, ако Джак го утрепе нарочно на масата (друг е въпроса дали ще му се размине, така или иначе - затова му трябва "защитата" на Жулиета :P ).

А пък аз искам да ви питам за мнението ви за "обърнатите" съзвездия... В първи сезон ясно се виждаше в два отделни епизода Голямата мечка (която е може би най-разпознаваното съзвездие), само че огледално обърната, което меко казано ме смущава - струва ми се невероятно от астрономичска гледна точка ohmy.gif ...

Първо относно пушека:

Това чудовище очевидно обича да приема различни форми:

1.Братът на Еко Йеми в 5-ти епизод.

2.Бащата на Джак(не се сещам точно кога беше).

3.Уолт-средата на втори сезон когато се яви пред саид и Шанън.

На мен лично ми се струва,че този пушек "съхранява"спомени и се явява пред хората,чиито спомени са тези и им напомня за тях.Във втори сезон когато еко и чудовището се срещнаха очи в очи секаш вътре в дима се прожектираха някакви сцени или части от филм,помните ли cool.gif

Колкото до съзвездията единственото което мога да кажа е,че острова се намира в южното полукълбо,а голямата мечка в северното.........Сами си правете по-нататъшни изводи :whist:

То е ясно, че приема формата на различни познати на героите (беше бащата на Джак от 4 до 6 епизод на първи сезон, когато отведе Джак до пещерите на "Адам и Ева" с водния източник), ама не съм на 100% сигурен, че това е именно пушека, може да е самият остров (вижте, че на тях им се явяват тези хора и насън и в транс :) )... Наистина са се "поопознали" май със загубените, явно им "преравя" паметта - нали всеки усеща в него нещо познато... А според мен просто не му беше дошъл момента на Еко "да бъде съден" през втори сезон (на Островът все още му беше нужен)...

Откъде си сигурен къде се намира Островът ohmy.gif ? Нали Русо е била на три дни (и половина) с кораб от Таити, когато са се разбили на него :) ...

P.S.: Какви са твоите изводи за съзвездията? Сподели, де, че ми стана интересно...

P.P.S.: Сега се сетих да спомена, че всички, убити по желание на Острова (Буун, Шанън, Мистър Еко; виж - за пилота не знам) са с(ъ)грешили - Буун неволно е убил гледачката си Териса, Шанън го е измамвала и е инцестирала с него :) (съответно и той с нея), за Еко мисля, че е ясно - доста животеци е отнел, включително и тези на тримата в църквата на Йеми (тарторът им беше обезоръжен и го молеше за милост)... Та по един или друг начин Островът въздава правосъдие (както той си го разбира, де :) ).

Редактирано от Shuurfak rai Shedler (преглед на промените)

Ами доколкото си спомням пилота каза ,че 2 часа са летели в погрешна посока (предполагам в югозападна посока и затова са в южното полукълбо).Второто ми по сигурно твърдение е,че когато избухна магнитното поле онези дето ги засякоха не бяха ли на южния полюс :speak: .По-вероятно е да ги засекат от южния полюс ако са в южното полукълбо отколкото ако са в северното.АААА сега се сетих какво каза оня учителя дето загина при "Черната скала" като вземаха динамит за да взривят капака на люка.Той каза нещо "......така и така....а нали знаете единствено какво на юг".Думите му бяха в смисъл,че трябва да се спасяват на север.Но най-точно ще е ако някой види какво точно казва пилотът,в каква посока точно са летели cool.gif .

Колкото до това дали острова взема жетрви или не тук спор няма.Той наказва с помощта на дима тези,които са съгрешили в нещо.Но от друга страна Шанън не умря от пушека ,а от човешка грешка.Същата е работата и с Буун.По един или друг начин острова си взима жертвите :) .Това дали всички извършили някакви злини трябва да бъдат наказани малко ме притеснява ,защото на острова безгрешни хора няма:Сойър е измамник,убивал е човек,Кейт също е престъпница,Саид е измучвал хора докато е бил в армията,Джин е ъбивал също,жена му пък му е изневерявала,Чарли е вземал наркотици и измами онази богаташката....и т.н.Даже и Лок е отглеждал марихуана laugh.gif .Бих се сетил и за още хора ,но засега стига толкова.Дано островът не вземи всички тези хора ,защото ще стане мого тъпо.сякаш всички са на острова,за да изкуват греховете си cool.gif .

като гледах

на 6 епизод

изписва финал на сезона

това истина ли е

Редактирано от lost (преглед на промените)

Въобще не е сигурно накъде са се отклонили (въпреки това наистина е по-вероятно да е било на югоизток - за 5-6 часа полет към ЕлЕй би трябвало да са подминали островите Фиджи и съответно да са тръгнали да се връщат към тях след загубата на връзките)... Колкото до магнитната аномалия, която засякоха "шахматистите" :blink: - нея могат да я засечат от Южния полюс където и на земното кълбо да се е проявила (важното е колко близо са до някой от двата магнитни полюса на Земята). А Артц каза, че само на север могат да се надяват да пресекат пътя на кораб, понеже на юг няма търговски маршрути ;) ... Но това няма значение, тъй като и той нямаше от къде да е сигурен къде се намират... За жалост климатът на Острова е достатъчно "откачен", за да не може да се определи по него в кое полукълбо се намират sad.gif ... Та, пилотът не казва накъде са летели, а че са обръщали към Фиджи (не е сигурно даже, че са успели да се насочат натам). Също така казва, че са били на 1000 мили извън курса (което си е доста - към 1600 км), когато са попаднали в турболентността...

като гледах
на 6 епизод

изписва финал на сезона

това истина ли е

Мисля, че имат предвид последния епизод за тази календарна година...

Редактирано от Shuurfak rai Shedler (преглед на промените)

P.P.S.: Сега се сетих да спомена, че всички, убити по желание на Острова (Буун, Шанън, Мистър Еко; виж - за пилота не знам) са с(ъ)грешили - Буун неволно е убил гледачката си Териса, Шанън го е измамвала и е инцестирала с него :) (съответно и той с нея), за Еко мисля, че е ясно - доста животеци е отнел, включително и тези на тримата в църквата на Йеми (тарторът им беше обезоръжен и го молеше за милост)... Та по един или друг начин Островът въздава правосъдие (както той си го разбира, де ;) ).

Колкото до това дали острова взема жетрви или не тук спор няма.Той наказва с помощта на дима тези,които са съгрешили в нещо.Но от друга страна Шанън не умря от пушека ,а от човешка грешка.Същата е работата и с Буун.По един или друг начин острова си взима жертвите :) .Това дали всички извършили някакви злини трябва да бъдат наказани малко ме притеснява ,защото на острова безгрешни хора няма:Сойър е измамник,убивал е човек,Кейт също е престъпница,Саид е измучвал хора докато е бил в армията,Джин е ъбивал също,жена му пък му е изневерявала,Чарли е вземал наркотици и измами онази богаташката....и т.н.Даже и Лок е отглеждал марихуана laugh.gif .Бих се сетил и за още хора ,но засега стига толкова.Дано островът не вземи всички тези хора ,защото ще стане мого тъпо.сякаш всички са на острова,за да изкуват греховете си cool.gif .

Аз бих добавил и Ана Мария, която също не се славеше със чиста съвест. Значи мога много да коментирам Еко,Буун и т.нат. Общо взето това че островът отмъщавал ми се струва малко фантастично- не мислите ли. Не вярвам режисьорите да са имали точно това предвид, може би засега така изглежда. На мен ми е по интересно защо тези от другия остров не им помогнат. Каква ли ще излезе развръзката накрая. Бен защо ли не отиде да си направи операцията във специализирана болница, където имат всичко необходимо да спасят живота му. angry.gif Аз си мисля че, другите не искат да имат нищо общо със цивилизованият свят. Със нетърпение очаквам следващия епизод, да го коментираме и него. :) Имам чувството че Джак се явява като главен герой на сериала - не мислите ли? ;)

Хора кога ще излезе 6 епизод?

В четвъртък cool.gif

Браво за темата! Определено трябваше една!

Според мен операцията е един вид тест за Джак, както пийсмейкъра за Сойър. Интересно ми е и какво каза Бен на Кейт: "Следващите две седмици ще бъдат много неприятни". Колко време остава? Смятам че другите просто изучават наще хора и в края на този период ще ги пуснат сред тях. Изучиха Сойер и го измамиха, сега е ред на Джак, а после и на Кейт.

П.П. Чак на 7ми Февруари ще излезе следващият епизод!!!! Не е честно!!!!

Ето го и последния епизод за тази година LOST 03x06 Enjoy cool.gif

subs още няма sad.gif

някой може ли да ми даде субтитри на английски на ЛОСТ 03х06

Откакто излезе вторият сезон има повишено търсене на клавиатури с клавиш Execute. Поздрави. biggrin.gif

Редактирано от The_Long_Shot (преглед на промените)

:speak: Малко не схванах смисъла

Ето тък има субтитри http://free.linkos.bg/details.php?id=63771

Новият епизод не беше толкова шокиращ за какъвто чакахме,но все пак предостави някои яки моменти.Лично мен ме изкефи как Джак изигра Другите и по този начин спаси Сойър.Но всъщност истинската причина да късам нерви до февруари месец е какво ще види Лок като "Lift your eyes and look north " :eek:

до февруари ще забравя за какво се разправяше филма

ужас

:offtopic_s: Малко не схванах смисъла

Ето тък има субтитри http://free.linkos.bg/details.php?id=63771

Новият епизод не беше толкова шокиращ за какъвто чакахме,но все пак предостави някои яки моменти.Лично мен ме изкефи как Джак изигра Другите и по този начин спаси Сойър.Но всъщност истинската причина да късам нерви до февруари месец е какво ще види Лок като "Lift your eyes and look north " :eek:

Почти съм убеден, че Лок ще види островчето на Другите и ще им развали идилията cool.gif (най-малкото ще им спре читателския клуб biggrin.gif )... Ама според мен би било адски тъпо, ако Островът е убил Еко само за да го покаже на Лок angry.gif !

Но всъщност май Джак никого не е спасил още, ще трябва рандеву с някакъв плавателен съд, за да избягат от острова, на който са. Не знам, според мен Кейт няма да тръгне да плува с акулите...

Почти съм убеден, че Лок ще види островчето на Другите и ще им развали идилията cool.gif (най-малкото ще им спре читателския клуб biggrin.gif )... Ама според мен би било адски тъпо, ако Островът е убил Еко само за да го покаже на Лок angry.gif !

Но всъщност май Джак никого не е спасил още, ще трябва рандеву с някакъв плавателен съд, за да избягат от острова, на който са. Не знам, според мен Кейт няма да тръгне да плува с акулите...

Има логика да види острова :hush: (въпреки ,че се съмнявам да види нещо в тази гъста гора но... :rolleyes: ).Относно Джак ми се струва ,че ще хитрува до последно и ще "спаси" Кейт и Сойър (освен ако не ревнува от него).После здравия разум и лекарската дума ще надделеят и ще спаси Бен.Може и това да ви се струва невероятно,но Джак е способен на чудеса.Помните как спаси жена си нали ? cool.gif

Редактирано от saber123 (преглед на промените)

Честно казано очаквах доста повече от 6-тия епизод... Не че не беше хубав, но завършекът му беше като на нормален епизод, а не на последен за 3 месеца напред ;)

• Автор

Според мен завършекът на 6-ти не беше лош , но мене ме хвана много яд за Еко , много глупаво умря ... sad.gif

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.