Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Lost 1-3 /дискусии и линкове/

Featured Replies

Най-вероятно догодина.По AXN дават по няколко епизода на ден обикновено.Ще чакат да се по съберат малко повечко епизоди и тогава и там ще ги пуснат.

Виж това:http://www.lost-axn.com/ май е на испански

Тук също може да има нещо :http://www.axn.com/ cool.gif

Пускат по няколко епизода, чак когато вече са гледани всички серии (тоест, това са повторения). Иначе дават по един епизод на седмица в Неделя.

• Отговори 386
  • Прегледи 43k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Със здраве,адаш.

Ама аз стигнах до средата на 2ри сезон и оная с дръпнатите очички и тя забременя и май ше стане ебахти детската градина там. Тая серия си беше сапунка,нема кво...

Заговор срещу японеца,лишили го от поколение - тра ла ла...

• Автор
Със здраве,адаш.

Ама аз стигнах до средата на 2ри сезон и оная с дръпнатите очички и тя забременя и май ше стане ебахти детската градина там. Тая серия си беше сапунка,нема кво...

Заговор срещу японеца,лишили го от поколение - тра ла ла...

biggrin.gifbiggrin.gif Вече има 1-2 епизод от 3-ти сезон !!!

...Лошото е , че нещо не мога да дам линк ! В Датат ги има иначе !

Редактирано от ToBy (преглед на промените)

Има цяла тема с линкове,а и аз ги имам тия епизоди,просто не съм стигнал до тях.

Какво мислите за сериала "Изгубени"?

Ами, ами Изгубени..... biggrin.gif

• Автор
Има цяла тема с линкове,а и аз ги имам тия епизоди,просто не съм стигнал до тях.

Окай , И аз ги имама , ама не съм ги гледал още ! :P След малко , сядам пред телевизора !

Новия епизод беше супер biggrin.gif

На мен ли така ми се стори или Дезмънд предсказа бъдещето като каза ,че Лок е казал на някаква "реч" ,че ще спаси Джак Кейт и Сойър .Това наистина стана но по -късно :wub:

Незнам дали не получавам някакво дежаву но първите два епизода от новият сезон на LOST ги гледах и знаех какво точно ще се случи дори на места и репликите бяха същите ?! незнам какво става или това което се случва много прилича на някои филм които съм гледал по рано или нямам нормално обяснение за това.Трети епизод пак почват с тоталната обърквация която е характерна за LOST ще таиме дъх да видим какво ще се случи.

Ето 2 промо видеота на следвашия епизод.Става все по-интересно (и гадно).Надявам се на Сойър нищо да не му е станало от тая инжекция....Абе вижте сами:

http://www.youtube.com/watch?v=ETpLwIbprlQ&eurl= американска версия

http://www.youtube.com/watch?v=FhqqHWflwKw&eurl= канадска версия

Новия епизод беше супер biggrin.gif

На мен ли така ми се стори или Дезмънд предсказа бъдещето като каза ,че Лок е казал на някаква "реч" ,че ще спаси Джак Кейт и Сойър .Това наистина стана но по -късно :baby:

Според мен не е изключено и "Островът да му го е говорил" това :baby: (в образа на Лок; както беше казано на Джон да си оправи бакиите, така да е казано на Дезмънд примерно за участието му в спасителната мисия :baby: )...

Най-накрая отделна тема за сериала :wors:

Третата серия излезнала ли е някаде?

И третата серия вече я има в някои торент - тракери :)

Нея още не съм я изгледала, но току що гледах Епизод 2 - и съм малко раздвоена. От една страна - ми писна от тази постоянна неизвестност :) От друга страна - все повече ме интригува цялата тази работа и продължавам да гледам сериите - точно сега е грехота да спра - преди може би най-сетне да се разбере кой кой е , къде е острова и т.н.

И третата серия вече я има в някои торент - тракери :)

Нея още не съм я изгледала, но току що гледах Епизод 2 - и съм малко раздвоена. От една страна - ми писна от тази постоянна неизвестност :) От друга страна - все повече ме интригува цялата тази работа и продължавам да гледам сериите - точно сега е грехота да спра - преди може би най-сетне да се разбере кой кой е , къде е острова и т.н.

И аз съм така по отношение на новите серии.

В интерес на истината трябва да си призная че сериала ме кефи точно заради тази неизвестност и загадка :)

Права беше за третата серия излезнала е. Ето линк към нея.

Редактирано от selia (преглед на промените)

Някоий знае ли кога ще излязат субтитрите за 03x04 ohmy.gif

ааа btw ето линк към епизода LOST 03x04 cool.gif

Бая тормоз ще видиме с тези серий ! За тази година ще бъдат пуснати само още две-5 и 6 ,а седмата ще бъде излъчена чак на 7.02.2007 година !? angry.gif

Е,ще ни държат в напрежение дотогава,имайки предвид,какво се вижда в промото на следващият епизод !

http://www.youtube.com/watch?v=g-zn0MjxRDk&eurl=

Някоий знае ли кога ще излязат субтитрите за 03x04 ohmy.gif

ааа btw ето линк към епизода LOST 03x04 cool.gif

Субтитри вече излязоха ето ги и тях

p/s

Приятно гледане на серията.

Следващия епизод ще бъде най-добрия засега според мен.Направо немога да чакам.

След като гледах новия епизод разбрах защо Другите се шашнаха толкова като разбраха,че наще имат лодка.Те така или иначе не могат да се измъкнат от острова ,но могат да стигнат до малкия остров където са Другите . cool.gif

Тъпият сериал вече ми писна със тази тайнственност. Немислите ли че вече прекалиха. Заключиха ги във клетки като животни и на всичко отгоре ги бият защо angry.gifangry.gifangry.gif Не виждам смисъл. Изведнъж се появи още един остров angry.gif а ми нашите как не са го видели досега този другия остров angry.gif да неса кьорави. Поредната глупост която измислиха обаче ме накара да си мисля те наистина се подиграват със зрителите- белите мечки angry.gif Вярвайте им уважаеми зрители аз пък пред нашия блок спасих един пешеходец от хипопотам добре че си носех дездорант и запалка angry.gif

Незнам защо си мислиш така,но според мен точно тази тайственост прави сериала толкова интересен.Колкото до втория остров нормално е да не са го видели защото нашите са на другия край на острова ,а доколкото се вижда острова не е много малък.Някой неща във сериала наистина са необясними, загадките са много и всеки следващ епизод малко по малко ги разкрива.Белите мечки пък са част от научен експеримент на Dharma ,а други експерименти например с електромагнитното поле на острова довеждат до подобни аномалии и дори преминавания на обекти от други измерения (асоциирам го с големия крак с 4 пръста).Това,че не можем да разберем някои неща не прави сериала тъп ,а точно обратното-желанието да го разберем ни мотивира да го гледаме.Незнам на мен,а и на много други хора им харесва ,но все пак всеки си има мнение .

И на мен ми харесва гледам съм всички серии по два пъти, просто започва да ме нервира тази загадъчност която, вместо да се разбулва малко по малко обстановката той става все по- загадъчно. Тези другите защо не се опитат да помогнат на изгубените, все пак те са оцелели от самолетна катастрофа. Този инвалида Джон как тъка след катастрофата проходи. След като бункера се взриви как оцеляха тримата които бяха вътре във бункера. Имам още стотици подобни въпрвоси на които едва ли някога ще разберем отговорите. :wors: Като гледам скороста със която разкриват мстериите си мисля че много неща от филма ще си останат загадка. Тези въпроси които си задавам и нетърпението със което чакам всеки следващт епизод да не се окажат накрая напразни. :wors:

леко затъпя тоя сериал с тези клетки и аквариуми

а пък и сега се вижда в промото на следващите епизоди извънземни

и остават само 2 епизода за тази год

другите чак догодина сигурно сценаристите са се заплели съвсем и сега мислят какви да ги измислят още

И на мен ми харесва гледам съм всички серии по два пъти, просто започва да ме нервира тази загадъчност която, вместо да се разбулва малко по малко обстановката той става все по- загадъчно. Тези другите защо не се опитат да помогнат на изгубените, все пак те са оцелели от самолетна катастрофа. Този инвалида Джон как тъка след катастрофата проходи. След като бункера се взриви как оцеляха тримата които бяха вътре във бункера. Имам още стотици подобни въпрвоси на които едва ли някога ще разберем отговорите. :) Като гледам скороста със която разкриват мстериите си мисля че много неща от филма ще си останат загадка. Тези въпроси които си задавам и нетърпението със което чакам всеки следващт епизод да не се окажат накрая напразни. :)

Да ти кажа за много неща си прав но и за някои грешиш.Ние гледаме от наша гледна точка и искаме в един епизод да се разкрият всички мистерии и серияла да свърши .Никой от нас не си прави сметка,че със всеки следващ епизод печели доста мангизи не е ли така. :wors: Да разгадат набързо загадките е все едно да се откажат от печеливш бизнес само защото на някой като мен или на някой като теб не им се гледат вече мистерии.Просто не става толкова лесно според мен.Спокойно и този момент ще дойде,когато сериала затъпее и изгуби рейтинг (това май-няма да стане скоро).Този сериал може да е дело само на някои болни мозъци и тези болни мозъци според мен имат още много неща да ни разкриват.

Колкото до другите въпроси които зададе ще се опитам да ти обясня с моите "теории".Първо факта ,че си имаме работа с място където има силно магнитно поле като острова е красноречив.На това магнитно поле се дължат много странности,които не мога и аз да си обясня все още.Едно от тях е как така Джом проходи след катастрофата.Той е благодарен на острова задето му е върнал способността да ходи и т.н.Колкото до експлозията,според мен не става дума за обикновена експлозия със взрив и отломки и огньове,а отново взрив на магнитното поле,което като по чудо не доведе до пряко физическо нараняване на героите, но доведе до други "аномалии"-Джон изгуби гласа си за един ден,Дезмънд се оказа гол насред джунглата и започна да предсказва бъдещето и други неща.Още веднуж казвам,че това магнитно поле е доста необяснимо...... cool.gif

Ето го и LOST 03x05 cool.gif

Субтитри още няма sad.gif

• Автор
tap serial

Обоснови се , какво не ти харесва в него , кой е по - добър сериал според теб от този ? Според мне това е най - добрия сериал в последно време и съм му върл фен :P

Иии ... ПИШИ НА КИРЕЛИЦА

Subs.unacs

Тука видях някакви на " Игубени " 3 сезон , епизод 5 , ама незнам дали ше станат ...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.