Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Lost 1-3 /дискусии и линкове/

Featured Replies

По AXN от колко ще го дават утре? Че нямам търпение да видя какво ще стане :speak:

Пф, тази Джулиет хич не ме радва обаче...

По AXN са все още на Е12 и го дават само в неделя от 21 часа ,а утре в интернет ще излезе Е20 ;) не ми издържаха нервите и го подкарах от нета , иначе за предните 2 сезона ги изчаках да излязат целите и си правих маратан LOST :)

DemoVision Публикувано на Преди 11 минути

3 сезон ли беше последният ?

Не ! прочети в темата някъде по напрет има линк който показва датите и на 4 сезон ;)

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

• Отговори 386
  • Прегледи 43k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

По AXN са все още на Е12 и го дават само в неделя от 21 часа ,а утре в интернет ще излезе Е20 ;) не ми издържаха нервите и го подкарах от нета , иначе за предните 2 сезона ги изчаках да излязат целите и си правих маратан LOST :)

Не ! прочети в темата някъде по напрет има линк който показва датите и на 4 сезон ;)

Aaa...ясно;)

Еми значи утре е денят;)

Дано сутринта да го има в нета, че да мога преди даскало да го пусна да се тегли:)

Бахти зарибявката дето е тоя сериал :speak:

Aaa...ясно;)

Еми значи утре е денят;)

Дано сутринта да го има в нета, че да мога преди даскало да го пусна да се тегли:)

Бахти зарибявката дето е тоя сериал :)

Обикновено го пускат в торентите м/у 04:00 ч. и 04:30 ч. и веднага си има сийдъри , НО субтитрите най - рано към 18:00 ч. Чакам го с нетъртение . Я виж малко от утрешната серия

Плей ! , да се побъркаш и ти малко като мен ;) . Как ли ще рейгират като Сойър им каже че Джулиет и предателка :speak:

Що се отнася до самолетните останки има добър шанс да са нагласени, за да може полет 815 да бъде забравен.

Има логика--> всичко е забравено,Дарма продължава секретната си работа,островът остава в тайна.....по-добър план просто няма.

А дали и членовете на Дарма са забравени от външния свят ??? Дано разберем част от тези тайни до края на сезона,че цяло лято незнам как ще ми издържат нервите cool.gif.

Обикновено го пускат в торентите м/у 04:00 ч. и 04:30 ч. и веднага си има сийдъри , НО субтитрите най - рано към 18:00 ч. Чакам го с нетъртение . Я виж малко от утрешната серия <a href="http://youtube.com/watch?v=WCp-PNMrjfo" target="_blank">

Плей !</a> , да се побъркаш и ти малко като мен ;) . Как ли ще рейгират като Сойър им каже че Джулиет и предателка :speak:

Аз тва чакам да видя:)

Щото тази мацка хич не ми харесва.

Всъщност ми е интересно да видя как ще реагира Джак, тъй като само той й вярваше (като единствения малоумник ;)).

Редактирано от AciDBurn (преглед на промените)

То ако ме питаш мен,и Джак не ме кефи,има нещо гнило,неможе целият филм да е един от най печените,и изведнъж да се обърне като фурнаджийска лопата.

То ако ме питаш мен,и Джак не ме кефи,има нещо гнило,неможе целият филм да е един от най печените,и изведнъж да се обърне като фурнаджийска лопата.

Може, може:whist:

То нали знаеш, че накрая в дъното на нешата стои този дето най-малко очакваш:wors:

Абе то и аз го гледах по AXN,ама накрая не издържах и го подкарах от торентите... :whist: Вчера си устроих киновечер - изгледах от 14 до 19 епизод...Лично мен Джулиет ме кефи,явно е принудена от обстоятелствата и от Бен да прави разни гадости...Колкото до Острова,мнението ми е,че той не е в нашия свят,а в някакво паралелно измерение,и е възможна обратната връзка с него.А проектът Dharma си остава загадка за мен. Интересното е,че Dharma всъщност е дума,използвана от будистите и индуистите, и означава "религия" или "път"

http://lost-bg.com/web/

какво пише тук,а? още цели 48 епизода в 3 сезона,край 2010г.айде честито,ще си отгледаме..

Ще видим дали ще е за "честито" или напротив :speak:

Малеее тая серия макар и яка завърши отвратително......Сега само и единствено се моля Джон да не умре,защото сериала ще изгуби много sad.gif .....

Важните неща,които разбрахме са:

1.Бен не е роден на Острова.

2.Всички оригинални членове на Дарма са убити от Бен,който е работил с местното население,за което незнаем абсолютно нищо...

Незнам как ще се чака до следващата седмица ..... :whist:

Споко бе,той Джон е безсмъртен... :whist: И бункера кат гръмна,пак си оживя като пич,ще оживее и сега. Не вярвам да премахнат един от главните герои толкова скоро.

Дано да си прав ..... cool.gif

Малеее тая серия макар и яка завърши отвратително......Сега само и единствено се моля Джон да не умре,защото сериала ще изгуби много sad.gif .....

Важните неща,които разбрахме са:

1.Бен не е роден на Острова.

2.Всички оригинални членове на Дарма са убити от Бен,който е работил с местното население,за което незнаем абсолютно нищо...

Незнам как ще се чака до следващата седмица ..... :wors:

В Lost E22 името на героя който играе Джон Лок /Terry O'Quinn/ още е в списъка на участващите, надявамсе че това е признък че ще оцелее и героя във филма ;) . Който не вярва да погледне тук! . А ето в ретроспекция за какво ще става въпрос в другия епизот Lost E21 "Джак измисля план как да се справят с 'Другите' веднъж за винаги, а Саид открива слабо място в системата на 'Другите', което може да доведе до спасението на всички. За да се осъществи планът, Чарли трябва да изпълни опасна задача, което може да предизвика сбъдването на видяниеята на Дезмънд." и промо видиото Плей! към него :angry:

П.П. Ще чакаме четвъртък да витим :)

Несъмнено ни чака страшна битка.

Напомня ми на края на 1-ви сезон :wors: .

Като гледам ще има и четвърти сезон.Няма ли край тоя сериал,бе?

2010г. ще приключи:)

Официална информация.

Не :rolleyes: .

Малииии,взе да ме хваща страх,че ще се появи Стефани Форестър в "Lost" и тогава вече... biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Малииии,взе да ме хваща страх,че ще се появи Стефани Форестър в "Lost" и тогава вече... biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Има и по-кофти развръзка - да възкръсне Сали Спектра:)

Има и по-кофти развръзка - да възкръсне Сали Спектра:)

ohmy.gif Пепел ти на ... клавиатурата! biggrin.gif

Почнахме да спамим не мислите ли :) ?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.