Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Израел атакува Иран

Featured Replies

преди 15 минути, Anneliese написа:

Нека го направят, нека ударят Иран, та ако ще и с ядрено оръжие, отговорът никак няма да се хареса на ционистите. Ще го кажа така - само една - единствена атомна бомба с мощността на "Цар Бомба" е способна да направи цял Израел негоден за обитаване много дълго време!

Не знам какво толкова злобеете и се радвате за унищожените ирански научни центрове, като това, което ще ви застигне като възмездие, ще е нещо неописуемо за вас!

И не, не си и помисляйте да идвате в Европа и да крадете чужди земи! Не и нашата. Предполагам, че не искате да събудите антисемитските и скинарски организации, те само това и чакат. Към тях като едното нищо, ще се присъединят и българските мюсюлмани. Сега чаткате ли на какво сами се насаждате от арогантност?

Значи Валкирия е от малкото заспало градче Елхово. Била съм там покрай 100 - те обекта. Малко и скучно място, нищо особено, по - скоро имаше вид на село. Ама нищо чудно, точно най - бедните духом са най - алчните за парички и готин живот.

на теб още ли не ти направиха операцията от която няма да се събудиш

• Отговори 4,2k
  • Прегледи 145,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Нямам отговор на няколко въпроса. Защо хамас направи терористичният акт, защо гадняху в отговор изтребваше цивилното население в Газа и най-вече защо сега Иран, това са все въпроси без отговор за мен,

• Ми в Иран имаше светска демокрация, ама Карвария реши да организира там една (може би първата от многото) цветна революция и свали Мохамед Мосадък за да постави на негово място на власт религиозни фан

• В. Велев
    В. Велев

Когато бяхме със СССР сами се защитавахме защото имахме 400 самолета, ракети СС, хиляди танкове и няколко стотин хилядна войска. И Гърция и Турция се плашеха от нас. А сега могат да ни превземат за 3

Публикувани изображения

преди 6 минути, Мери) написа:

Израел не е сам, Америка се крие зад гърба му. 

Америка се криеше зад милионите изтребени индианци. В съвремието се крие зад Корея, Виетнам, Афганистан, Ирак...

Става страшно!

Доналд Тръмп призова всички, повтарям всички без изключение да напуснат Иран!

Още Американски бойни кораби и самолети са пренасочени към Израел!

преди 2 минути, Staff. написа:

Става страшно!

Давай източник. 

преди 13 минути, Без умствен капацитет написа:

на теб още ли не ти направиха операцията от която няма да се събудиш

Е чак такава простотия не очаквах.

Някой да даде линк към ирански канал или нещо такова, защото на ционистите и приятелчетата им грам не им вярвам. Пуснала съм BBC, там няма нищо, със сигурност няма нищо и по CNN и Sky News. Нашите медии са много политкоректни и последни ще дадат информация даже за ядрен взрив.

Дайте някакъв сигурен източник какво точно става в Техеран!

От мен да зависеше, щях да я бия Валкирия с ето тази книга!  Ако ционистите я бяха прочели, както и въобще всички нормални хора, сега светът щеше да е съвсем друг!

7833.max.jpg

преди 27 минути, Staff. написа:

Става страшно!

да обаче  нещо българите пак недочули

взеха да се евакуират  от израел 

преди 8 минути, N1K17Y написа:

Ти откъде се информираш? 

От възможно повече източници, напоследък избягвам масовите и чета предимно регионалния Le voix du nord, все пак за света гледам се информирам както от наши медии(Разбирай европейски) така и от тези които се цензурират, с други думи стремя се да се запознавам наистина с всички гледни точки а не като повечето хора да слушкам само какво ми говори телевизора щот мосю Жил дрънка същото дословно като Косьо Филипов само че на френски, тъпо е да не говорим че е доста съмнително защото са буквално като по калъп.

Каква изненада... Краварската измет пак ще се намесва военно с поредната си измислена война. Тия има ли държава, в която да не са се намесвали военно или политически? Бахти боклучарската страна!

От канала на Сашо Сивилов...

Цитат

Здравейте, приятели, вероятно тази нощ САЩ ще ударят Иран. Все още нищо не е сигурно, но Доналд Тръмп е събрал екипа си в ситуационната стая. Ще ви разкажем утре. Дано да вземат друго решение!

преди 3 минути, communismatic написа:

Каква изненада... Краварската измет пак ще се намесва военно с поредната си измислена война. Тия има ли държава, в която да не са се намесвали военно или политически? Бахти боклучарската страна!

Или с две думи казани от пиян македонец: КЕ ФЪРЧЪТ БУРКИ И ШАЛВАРИ.

Мхм. Аз само не разбрах, някой доказа ли по някакъв начин, че Иран наистина "готвят" атомна бухалка? Да не стане накрая като с епруветката? Щото бая баламурници гледам, че са се вързали на "хуманните" действия на Израел? Къде има доказателства?

преди 1 минута, Борил написа:

Или с две думи казани от пиян македонец: КЕ ФЪРЧЪТ БУРКИ И ШАЛВАРИ.

Само да не стане да хвърчат телешки пържоли.

Тоя е решил или да използват най - голямото неядрено оръжие или пък ядрено. Явно не вярват, че Пакистан ще се намеси. Е, отговорът няма да им хареса хич!!!!

преди 5 минути, communismatic написа:

Ако под "краваи" имаш в предвид САЩ....

Да ще се намесим. Ние опрАвляеаме

преди 1 минута, Bubbles написа:

Само да не стане да хвърчат телешки пържоли.

Видиш ли да хвърчът телешки пържоли взимай йод на корем колкото повече толкова повече.

преди 4 минути, Борил написа:

Видиш ли да хвърчът телешки пържоли взимай йод на корем колкото повече толкова повече.

Нема страшно дедо Доне вече е напълнил гащите но не вярвам да натисне копчето защото знае че това ще е края на всичко и всички, лошото е че и на него му се дърпат конците.

преди 32 минути, Anneliese написа:

От мен да зависеше, щях да я бия Валкирия с ето тази книга!  Ако ционистите я бяха прочели, както и въобще всички нормални хора, сега светът щеше да е съвсем друг!

Стига с тия ционисти. Това са еврейски националисти. Все едно да обвиняваш някой българин, че иска България на три морета.

преди 1 минута, Bubbles написа:

Нема страшно дедо Доне вече е напълнил гащите но вярвам да натисне копчето защото знае че това ще е края на всичко и всички, лошото е че и на него му се дърпат конците.

Хареса ми коментара ти,,,,,,, Значи знаеш истината. Поздравления за което.

преди 3 минути, Bubbles написа:

Нема страшно дедо Доне вече е напълнил гащите но не вярвам да натисне копчето защото знае че това ще е края на всичко и всички, лошото е че и на него му се дърпат конците.

Не, не мисля, че знае, много е арогантен!

преди 1 минута, The Lone Star написа:

Стига с тия ционисти. Това са еврейски националисти. Все едно да обвиняваш някой българин, че иска България на три морета.

Три морета... ОК ама къде д

З парите?

преди 2 минути, The Lone Star написа:

И аз съм християнка, но не смятат Светите земи за мое родно място. Аз си имам родина и тя се нарича България. Ционистите са едни безродници. Имат предци в Европа, но не искат там. Искат земи, които от много отдавна не са еврейски.  Опитват се да върнат нещата 2000 години назад. Пълни смешници!

преди 2 минути, Bubbles написа:

Принципно, американската армия е тотално прехвалена. Единственият им коз е ядрената бухалка. В абсолютно всяка война, където се изправяха срещу противник, който получава щедро финансово и всякакво друго рамо от голям съюзник си счупи зъбите. Примерно срещу Виетнам (СССР), срещу Корея (СССР). А за войната в Афганистан, там пък да не говорим. Монтираха си един удобен режим, и при първият момент направо си ги за*баха. Абсолютен провал... В момента Русия е в тяхната позиция, а Украйна е в позицията на Виетнам и Корея. Така като гледам... нещата са пределно ясни. Даже са ясни още от краят на 2022-ра.

преди 2 минути, communismatic написа:

Принципно, американската армия е тотално прехвалена. Единственият им коз е ядрената бухалка. В абсолютно всяка война, където се изправяха срещу противник, който получава щедро финансово и всякакво друго рамо от голям съюзник си счупи зъбите. Примерно срещу Виетнам (СССР), срещу Корея (СССР). А за войната в Афганистан, там пък да не говорим. Монтираха си един удобен режим, и при първият момент направо си ги за*баха. Абсолютен провал... В момента Русия е в тяхната позиция, а Украйна е в позицията на Виетнам и Корея. Така като гледам... нещата са пределно ясни. Даже са ясни още от краят на 2022-ра.

Нещо да споменеш за руския провал в Авганистан,,,,, или не ти подхожда на политическата ориентация. ха ха ха.

преди 6 минути, Anneliese написа:

И аз съм християнка, но не смятат Светите земи за мое родно място. Аз си имам родина и тя се нарича България. Ционистите са едни безродници. Имат предци в Европа, но не искат там. Искат земи, които от много отдавна не са еврейски.  Опитват се да върнат нещата 2000 години назад. Пълни смешници!

А българите как са? Не са ли дошли отнякъде? Сбъркали са само в началото като не са изтребили всички, както им е казал Господ, и затова сега са така.

И после, разбира се, когато не са Го слушали.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.