Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Израел атакува Иран

Featured Replies

току-що, Борил написа:

Нещо да споменеш за руския провал в Авганистан,,,,, или не ти подхожда на политическата ориентация. ха ха ха.

Да, това е единствената загубена война за СССР през ХХ век. Една от много малкото... Да сравняваш руската армия с американската е същинска трагикомедия. Ако не беше СССР, вероятно нямаше нищо да остане от България. А да не говорим, че даже нямаше и да си имаме и собствена държава, ако не се намеси Руската империя в наша подкрепа срещу Османската империя.

• Отговори 4,2k
  • Прегледи 145,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Нямам отговор на няколко въпроса. Защо хамас направи терористичният акт, защо гадняху в отговор изтребваше цивилното население в Газа и най-вече защо сега Иран, това са все въпроси без отговор за мен,

• Ми в Иран имаше светска демокрация, ама Карвария реши да организира там една (може би първата от многото) цветна революция и свали Мохамед Мосадък за да постави на негово място на власт религиозни фан

• В. Велев
    В. Велев

Когато бяхме със СССР сами се защитавахме защото имахме 400 самолета, ракети СС, хиляди танкове и няколко стотин хилядна войска. И Гърция и Турция се плашеха от нас. А сега могат да ни превземат за 3

Публикувани изображения

преди 1 минута, communismatic написа:

Да, това е единствената загубена война за СССР през ХХ век. Една от много малкото... Да сравняваш руската армия с американската е същинска трагикомедия. Ако не беше СССР, вероятно нямаше нищо да остане от България. А да не говорим, че даже нямаше и да си имаме и собствена държава, ако не се намеси Руската империя в наша подкрепа срещу Османската империя.

За намесата им с османската империя съм съгласен,,,,,, факт . Но за след това ще ме прощаваш но само и само разрухи за БГ.

току-що, Борил написа:

Но за след това ще ме прощаваш но само и само разрухи за БГ.

Кое е "разруха"? Имаш ли идея, какво чакаше България, ако Хитлер беше спечелил войната? Тук имаше една смешница, дето ми възхваляваше Степан Бандера. Даже ми го приравняваше с Левски. Извинявай, ама Левски се бори за "чиста и свята република", докато Бандера и хората му провеждат етнически чистки.

преди 1 минута, Борил написа:

За намесата им с османската империя съм съгласен,,,,,, факт . Но за след това ще ме прощаваш но само и само разрухи за БГ.

Тази пенсия, която взимаш сега, от кой ти е? Не е ли от лошите комунисти?

преди 2 минути, communismatic написа:

Кое е "разруха"? Имаш ли идея, какво чакаше България, ако Хитлер беше спечелил войната? Тук имаше една смешница, дето ми възхваляваше Степан Бандера. Даже ми го приравняваше с Левски. Извинявай, ама Левски се бори за "чиста и свята република", докато Бандера и хората му провеждат етнически чистки.

Прощавай но темата е друга, не говорим за БАНДЕРА. Ако това ти е фикс идеа си е твой проблем. Аз мисля за БГ, и за нищо друго, не симпатизирам на никого и не съм роб на никого.

преди 1 минута, Борил написа:

Аз мисля за БГ, и за нищо друго, не симпатизирам на никого и не съм роб на никого.

Не съществуват такива хора.

преди 2 минути, Борил написа:

Прощавай но темата е друга, не говорим за БАНДЕРА. Ако това ти е фикс идеа си е твой проблем. Аз мисля за БГ, и за нищо друго, не симпатизирам на никого и не съм роб на никого.

Ми, за България говорим, да. Бандера е нацист. Не случайно го пиша... Явно не разбра, какво имам предвид.

преди 3 минути, communismatic написа:

Ми, за България говорим, да. Бандера е нацист. Не случайно го пиша... Явно не разбра, какво имам предвид.

Разбрах те напълно. Прехвърляш темата в угодна за теб посока. Но истината е някъде другаде, и ти го знаеш. Това че не ти харесва не е мой проблем.

току-що, Борил написа:

Разбрах те напълно. Прехвърляш темата в угодна за теб посока. Но истината е някъде другаде, и ти го знаеш. Това че не ти харесва не е мой проблем.

Нищо не си разбрал, ама както и да е.

преди 2 минути, Борил написа:

Пич не си ми в категорията. Бъди здрав.

Ако си над 100 кила, значи съм в категорията ти...

току-що, Т.Христов написа:

абе - да умира бе

Кой това? Аз ли да умирам?

преди 2 минути, Т.Христов написа:

абе - да умира бе

Тои си е мижетурка, к'во да го правиш, НО и тои е хомосапиенс. ХА ХА ХА

преди 6 часа, Мери) написа:

По-точно е да се каже, че Израел никога не би предприел такива действия, ако Щатите не бяха зад него. 😉

Щатите винаги ще са зад Израел! Защото Щатите се ръководят от евреите! 

преди 6 часа, communismatic написа:

Пак ще попитам къде ти са доказателствата за "етническите чистки"? Руската пропаганда не е доказателство. 

преди 5 часа, communismatic написа:

Нацист, който е лежал в нацистки концлагер и чиито братя са умрели в Аушвиц, толкова ли не е могъл да си задейства връзките, та да ги спаси? Винаги съм твърдяла, че путинофилите не блестят с особена интелигентност и логика. 😢

преди 5 часа, communismatic написа:

Нищо не си разбрал, ама както и да е.

Ми теб няма кой да те разбере,  с такава объркана логика само майка ти евентуално, но и за нея не е сигурно. 🙄

преди 48 минути, Solly написа:

Според мен е обратното, поне в този случай - евреите се ръководят от Щатите. Приказките, че те не участвали и т.н. дрън дрън, са прах в очите на слепите. 

преди 8 минути, Мери) написа:

Според мен е обратното, поне в този случай - евреите се ръководят от Щатите. 

https://anonybulgaria.wordpress.com/2014/01/11/кратка-история-на-евреите-в-сащ/

преди 6 часа, teo-glavata написа:

Ако под "краваи" имаш в предвид САЩ....

Да ще се намесим. Ние опрАвляеаме

Ако под "ние" имаш предвид кланът на бакшишите-копърки от Студентски - първо се намесете и почнете отново да "опрАвляеате" стоянката пред Клуб 33, която нормалните бакшиши ви превзеха. Можете ли?

преди 1 час, Solly написа:

Тръмп нали щеше да пести парите на американския народ и да не въвлича САЩ във войни. С всичките пари и власт, освен да дестабилизира, насажда омраза, разрушава и убива жени и деца, друго не може. Курорт щял да прави от Газа, светска демокрация от Иран, Украйна да се предадяла. Всеки ден има средно по 15 избити цивилни в Киев, за два дни над 200 в Иран, 20 застреляни, докато се опитват да стигнат до храна в Газа. Никой не харесва режимът в Иран, но Русия за разлика от Иран дори има ядрено оръжие и какво, санкциите към тях иска да сваля, бизнес щял да прави. Не разбирам, какво им се радват на САЩ и Израел в тази ситуация тук. Веднъж диктатор и предател, такъв си оставаш.

преди 6 минути, asp1re написа:

Тръмп нали щеше да пести парите на американския народ и да не въвлича САЩ във войни. С всичките пари и власт, освен да дестабилизира, насажда омраза, разрушава и убива жени и деца, друго не може. Курорт щял да прави от Газа, светска демокрация от Иран, Украйна да се предадяла. Всеки ден има средно по 15 избити цивилни в Киев, за два дни над 200 в Иран, 20 застреляни, докато се опитват да стигнат до храна в Газа вчера. Никой не харесва режимът в Иран, но Русия за разлика от Иран дори имам ядрено оръжие и какво, санкциите към тях иска да сваля, бизнес щял да прави. Не разбирам, какво им се радват на САЩ и Израел в тази ситуация тук. Веднъж диктатор и предател, такъв си оставаш.

Отдавна си мисля, че целта е да се разчистят тези богати на нефт и ресурси земи и в този регион да се изгради една Нова Америка!

преди 1 минута, Solly написа:

Отдавна си мисля, че целта е да се разчистят тези богати на нефт и ресурси земи и там да се изгради една Нова Америка!

Това неминуемо е така, миризмата на нефт ги влудява, видяхме и в Ирак какво стана, примерите са много. И ако някой си мисли че сега Ирак е най безопасната държава жестоко се лъже, там винаги ще си има отделните групировки, атентати и ще се избиват един другиму просто САЩ срина из основи цялата държава след като се намесиха. 
Русия не са китка за мирисане, всички видяхме как постъпиха с Украйна имайки впредвид че живеем в 21 век и да нахлуеш в чужда държава с танкове и армия не е най-хуманното решение, но проблема е че всички които плюят срещу тях не могат да разберат че американските задници не са с нищо по различни.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.