Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Израел атакува Иран

Featured Replies

преди 45 минути, livret написа:

Що се правиш на папуняк?

Израел се отбранява от нашествениците!

Така ли? Че кой и кога е нападал Израел?

Иран ли?

Ако говориш за "7-ми октомври", това "нападение" беше извършено на палестинска територия, окупирана от евреите. Няма как да си нашественик на своята собствена територия, нали?

Е? От кой нашественик се отбранява Израел?

• Отговори 4,2k
  • Прегледи 145,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Нямам отговор на няколко въпроса. Защо хамас направи терористичният акт, защо гадняху в отговор изтребваше цивилното население в Газа и най-вече защо сега Иран, това са все въпроси без отговор за мен,

• Ми в Иран имаше светска демокрация, ама Карвария реши да организира там една (може би първата от многото) цветна революция и свали Мохамед Мосадък за да постави на негово място на власт религиозни фан

• В. Велев
    В. Велев

Когато бяхме със СССР сами се защитавахме защото имахме 400 самолета, ракети СС, хиляди танкове и няколко стотин хилядна войска. И Гърция и Турция се плашеха от нас. А сега могат да ни превземат за 3

Публикувани изображения

преди 24 минути, livret написа:

Е,защо просто не уточниш,на Запад ли си? Аз съм по в С.Америка. тук има един дето се хвали,че ако не била промяната,сега щял да бъде поне зам,министър! Работи сега  на един строеж,завалията,разбирам го!

На профила ми си пише къде съм.

преди 22 минути, БаалБек написа:

Как пък само копейките и путинофилите сте здрави?

Вие сте като лудите в лудницата - всички извън клиниката са болни, само лудите са здрави...:giggle1:

Да бе, сигур мен ме избава на путинизми във всяка тема, вие май сте Путиномани.:lol6:

преди 10 минути, ivottoshev написа:

Така ли? Че кой и кога е нападал Израел?

Иран ли?

Ако говориш за "7-ми октомври", това "нападение" беше извършено на палестинска територия, окупирана от евреите. Няма как да си нашественик на своята собствена територия, нали?

Е? От кой нашественик се отбранява Израел?

Да бе! И един мармот завива шоколад! 

ice_screenshot_20250611-170034.png.eeb84be03d7df06e279093336c17ad90.png

Е, не!!! Някой може ли да преброи на долното видео колко пъти Нетаняху казва че "всеки момент", "до седмици", "до три години"... Иран ще има ядрена бомба. До колкото виждам, подобни изказвания са започнали още през 1995-та, а фактът е че Иран все още няма ЯО. Това са 30 години лъжи!

Ако видеото е истинско, значи тези, които продължат да вярват на евреите са най-големите шаранчета. 

https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fthedailyshow%2Fvideos%2F1661774497832317%2F&show_text=false&width=560&t=0

преди 6 минути, ivottoshev написа:

Е, не!!! Някой може ли да преброи на долното видео колко пъти Нетаняху казва че "всеки момент", "до седмици", "до три години"... Иран ще има ядрена бомба. До колкото виждам, подобни изказвания са започнали още през 1995-та, а фактът е че Иран все още няма ЯО. Това са 30 години лъжи!

Ако видеото е истинско, значи тези, които продължат да вярват на евреите са най-големите шаранчета. 

https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fthedailyshow%2Fvideos%2F1661774497832317%2F&show_text=false&width=560&t=0

това не го казва само израел

преди 18 минути, livret написа:

ice_screenshot_20250611-170034.png.eeb84be03d7df06e279093336c17ad90.png

Човека те пита за Палестина ти дрънкаш за Путин, алоу имаш ли връзка с реалността?

преди 4 минути, ivottoshev написа:

Ами колко пъти ги бомбиха,елиминираха техни учени!

А Махмуд Ахманидеджат ,дето ги "бомбардираше"и  изличи от лицето на земята,като беше президент и сега го гръмнали!

Пращат хабер на Алито!

ice_screenshot_20250611-143755.png.a094400c50e022787d1888eedfd362e9.png

преди 30 минути, livret написа:

Ясно. Бързо се оказа се заврян в под на кучето опашката :getout:

Я викни някой по-старши в Тролската ви централа, щото не ми е интересно да се гавря с такива като теб, дето имат все още жълто около устата. То се едно на умрело куче нож да вадя. Баси. А какви тролололове имаше едно време... 

пп: толкова се насра, че даже забрави да болднеш поста си :laughing5:

преди 2 минути, Bubbles написа:

Човека те пита за Палестина ти дрънкаш за Путин, алоу имаш ли връзка с реалността?

А ти защо лъжеш  за профила ти?

Все се чудя,защо Игнатиев го пишат  граф-по време на службата си в ОИ е бил генерал,но не и граф! Пише го в уикикито му на руски ! И в списъкът на удостоените го няма! Получава графска титла в 1891 год.,когато е бил вече в москалия!

417481003_24657877040525090_3291580485091896492_n.thumb.jpg.40745907b4f47c5e0ef5c6c3fbc57862.jpg

току-що, livret написа:

А ти защо лъжеш  за профила ти?

Какво лъжа за профила ми? ТИ грамотно ли си?
На град какво пише? В подписа ми какво пише?
Ай ползвай я тая глава!

Путинофили, защо не помагате на Иран?

Нали имаше споразумение?

help-iran.png

Руснаците винаги изоставят съюзниците си.

Цитат

Само шест месеца след загубата на Сирия, руското ръководство стои безучастно, докато иранските градове горят, а висшите ирански генерали биват убивани ежедневно при израелски въздушни удари. Мълчанието от Москва е оглушително. Няма доставки на оръжие, няма подкрепа за противовъздушна отбрана, дори няма реална заплаха за намеса. Русия, така нареченият най-голям съюзник на Иран, изчезна в момента на най-голяма нужда за Иран. Но това не е изненадващ провал - това е закономерност.

Това не е дипломатически пропуск; това е отдавна установена доктрина. Стратегията на Русия е проста: експлоатира, изоставя, а после се връща, за да се възползва от последствията. Попитайте украинците, арменците, киргизците, сирийците. Където и да изгради влияние Москва, следва предателство.

Сега Иран се присъединява към списъка. Въпреки че предоставя на Москва дронове „Шахед“, инженери, гориво, електроника и дори е "домакин" на фабрика за дронове, Иран е бомбардиран, докато Русия наблюдава.

Моделът е постоянен: използваш съюзника, изоставяш го в критичния момент и след това се връщаш като предполагаем миротворец. Това е същността на външната политика на Кремъл. 

преди 6 минути, asp1re написа:

Казват го само такива с умствен капацитет - като твоето име в сайта.

а такива като теб - са неинформирани, че иран от доста години има ядрена програма - толкова е прозрачна че е скрита доста дълбоко под земята😀

преди 15 минути, Bubbles написа:

Това, разбира се, е реторичен въпрос.

преди 10 минути, БаалБек написа:

Само шест месеца след загубата на Сирия, руското ръководство стои безучастно, докато иранските градове горят, а висшите ирански генерали биват убивани ежедневно при израелски въздушни удари. Мълчанието от Москва е оглушително. Няма доставки на оръжие, няма подкрепа за противовъздушна отбрана, дори няма реална заплаха за намеса. Русия, така нареченият най-голям съюзник на Иран, изчезна в момента на най-голяма нужда за Иран. Но това не е изненадващ провал - това е закономерност.

Поредната тъпотия писана от женският еквивалент на NovakJ, Гренландия, Дзвяра, staff., Саша и прочее... Пределно е ясно, че САЩ и Русия се договориха в Сирия за онзи л*йнар, бивш кадър на "Ал Кайда". Оня, дето след като махнаха "диктатора" Асад изкла няколко хиляди цивилни. Нещо, за което от западните журналисти, единственият който говори открито за всичко това беше "путиниста" Тъкър Карлсън. Нито Рьопке спомена нещо подобно, нито Листер. Джолани дори пред "Ройтерс" си каза, че целта му е да запази добри отношения и с "едните" и с "другите". Кой обаче е брата на Джолани, който фактически е вторият човек в държавата. Брат му е учил в Русия, дори е работил там дълги години като гинеколог. Отделно е женен за рускиня, а доколкото си спомням... даже децата му са си все още в Русия. Сина му учил във Воронеж. Летището в Камишли все още си е под руски контрол, никой не смее да го пипне. Над 10 000 тона фосфат отидоха в Руската федерация като размяна за дадената от руснаците пшеница. Помощта с Русия и Китай е дори и до днес, даже се и засилва.
Относно Иран... дори израелците твърдят, че Китай и Руската федерация помагали на Иран. Т.е. не виждам, в какво по-точно е обвиняван Владимир Путин. Снощи Лавров яростно е критикувал Израел, намеква за бъдеща трета световна война, ако нещата продължават по този начин...

Цитат

Channel 14 Hebrew correspondent: Pakistan, China, and Russia are assisting Iran in transporting air shipments that include missiles.

преди 10 часа, Staff. написа:

Аятоласи, чалми, бради...ама ги защитавате? :lol6:

Къде що има терористи, престъпници, убийци, копейките яросно ги защитавате! :giggle1:

Казва защитника на фашист-ционизма и терористичното образУвание ИзСраел 😏

преди 29 минути, ivottoshev написа:

Ясно. Бързо се оказа се заврян в под на кучето опашката :getout:

Я викни някой по-старши в Тролската ви централа, щото не ми е интересно да се гавря с такива като теб, дето имат все още жълто около устата. То се едно на умрело куче нож да вадя. Баси. А какви тролололове имаше едно време... 

пп: толкова се насра, че даже забрави да болднеш поста си :laughing5:

Що само се излагаш? Фактите са други!

Палестинската автономия е автономно държавно образувание (признато от Република България за Република Палестина) в рамките на Израел, което обхваща част от Западния бряг и Ивицата Газа. Временна столица е град Рамала.

Палестинската автономия се администрира от правителството на частично признатата държава Палестина, но има само ограничени правомощия върху част от територията, за която претендира тя.

https://bg.wikipedia.org/wiki/Палестинска_автономия

преди 24 минути, M.Николов написа:

Това, разбира се, е реторичен въпрос.

Аз питах за каква Палестина става въпрос, нали? Щото нещо ми се представи като държава. И най-деликатно попитах - защо в Катар се водят преговори с Хамас, а не с палестинската държава? Отговор все още няма.

Палестина е автономия към Израел! С Махмуд Абас! 

Абас критикува арабските държави,че са пречка за създаване на незавима Палестина,затова го елиминират!

Там е голяма каша,имаше и едни Фатах,едни други се биеха!

https://bg.wikipedia.org/wiki/Палестинска_автономия

преди 4 часа, livret написа:

Това са си стари техни земи,когато след ожесточената съпротива срещу Рим,юдеите са разселени за наказание.....ето и границите им тогава -те са били горди и не са търпели робство,докато другите край тях са били племена,диви ,робинята Агар е била такава,от нея произлизат арабите....

Ама и аз не съм в БГ,но искам документ от ООН! Иначе няма сделка! :pancake2:

Ето и рез.181 -на родния ти език ,копейко :beat:

https://ru.wikisource.org/wiki/Резолюция_Генеральной_Ассамблеи_ООН_№_A/RES/181_(II)

494637968_2079896875855192_5425047166366052850_n.jpg.7538395d0d290fafda23ac605c53cf95.jpg

Чшшш, смешко в пак прочети какво пише с не говори глупости само... там не пише че се признава ИзСраел , а че се възлага да се създадат 2 държави,  една за арабите, и една А преселниците евреи, на които да се отдели място...

Кого се опитваш да лъжеш, ИзСраел сам най нагло се самообявява, и после почва завладяване на все повече територии, и репресии и изгонване на арабското население.... Да си чувал за Накба, едва ли, къде плоскоумник като теб дето пише по опорни ще знае ....Дори историята не я знаеш реално...

преди 9 минути, parmobil написа:

Аз питах за каква Палестина става въпрос, нали? Щото нещо ми се представи като държава. И най-деликатно попитах - защо в Катар се водят преговори с Хамас, а не с палестинската държава? Отговор все още няма.

А защо цитираш мен?

преди 2 часа, asp1re написа:

Да не забравяме нефтения арсенал с който разполага Иран, по проучвания е доказано че страната дори е по богата на газови находища от Русия. 

Баничката е сладка, тъй като дядо Тръмп обича събота и неделя да играе голф, нека да видим дали ще бие или падне и ако го ядосат очакваме много скоро да пусне бомбичките над Иран.

Това е само страничната полза.. Реално ционистките копелета си мечтаят за Феликс ИзСраел, и да командват всички в близкия изток, и да цуцат чуждо безплатно, понеже самите са уж тарикати и живеят на хамерикански и западни дотации основно, и Шменти капели в стил тука има ,вече няма...

А едно време какви комунисти е имала НЕ РЕ БЕ!!!

Как са помагали БЕЗВЪЗМЕЗДНО на ООП с оръжие за милиони левове, а сега .....

palestina-oruzhie-2.png

palestina-oruzhie.png

palestina-oruzhie-1.png

преди 2 часа, livret написа:

Що се правиш на папуняк?

Израел се отбранява от нашествениците!

Кочината раша е агресивна,тя започна на 7 окт. на Рд на путлер,подарък бе.....ама кървав!!

А сега ново двеста, явно опорката се е внедрила в 8 битовия чип, ИзСраел се отбранявал от нашествие 😂😂😂😂

Ох, хем смешно, хем трагично, хем ми иде да се хвана за кобура и застрелям подобни тъпи и нагли индивиди....

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.