Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Израел атакува Иран

Featured Replies

преди 2 часа, Anneliese написа:

Някакви новини от Иран има ли?

Има!

Равносметка: 585 убити в Иран, 24 в Израел. Размяната на удари продължава. Съветът за сигурност на ООН се събира в петък

Равносметка: 585 убити в Иран, 24 в Израел. Размяната на удари продължава. Съветът за сигурност на ООН се събира в петък ᐉ Новини от Fakti.bg - Свят | ФАКТИ.БГ

• Отговори 4,2k
  • Прегледи 145,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Нямам отговор на няколко въпроса. Защо хамас направи терористичният акт, защо гадняху в отговор изтребваше цивилното население в Газа и най-вече защо сега Иран, това са все въпроси без отговор за мен,

• Ми в Иран имаше светска демокрация, ама Карвария реши да организира там една (може би първата от многото) цветна революция и свали Мохамед Мосадък за да постави на негово място на власт религиозни фан

• В. Велев
    В. Велев

Когато бяхме със СССР сами се защитавахме защото имахме 400 самолета, ракети СС, хиляди танкове и няколко стотин хилядна войска. И Гърция и Турция се плашеха от нас. А сега могат да ни превземат за 3

Публикувани изображения

Не вярвам предупреждението за Хайфа да е измислица, просто заплаха или да е саботирана заплаха. Кога е излязло предупреждението на Али Хаменей?  Някой може ли да ми даде, ако има, линк към камера в реално време в Хайфа?

Имам лошото предчувствие, че няма да са просто ракети. Дано гражданите на града да проявят разум, да зарежат фанатизма и да бягат оттам.

Или ще са много ракети, или ще видим атомна бомба. На иранците им е паднало пердето.

преди 15 часа, asp1re написа:

Иранската държавна телевизия излъчи извънредно съобщение, което гласи, че „тази вечер ще има голяма изненада, която светът ще помни за векове напред“
https://novini.bg/article/2025061808410618237

Ехо.... :bye1:

Вечерта мина, изненада няма! :(

Жалкото е, че ти вярваш на пропаганда!

преди 14 часа, Staff. написа:

Ти вярваш ли на това, което публикува? Ще го цитирам отново за да ти го покажа. :)

преди 14 часа, asp1re написа:

Естествено, че вярвам. 

Сега забелязваш ли разликата между мен и теб? Аз съм реалист и гледам реално на случващото се, докато ти си фанатик и вярваш на диктатори, пропаганда и тк.нт.!

Каква религия изповядваш? :popcorn2:

Поръчките на пица с лобстери , от пицариите около Пентагона  рязко се увеличиха.

САЩ  приключват изтеглянето на дипломатическия си персонал и техните семейства от района на Близкия изход.

Каква е взаимовръзката между двете събития.

Жокер :Както беше казал навремето един военен журналист на своите колеги    „Най-важното за журналистите: Винаги следете пицата.“

Днес денят беше хубав, топъл , а океана превъзходен за плуване.

Лека нощ!!!

Значи си в САЩ. Чудесно, стой си там. Аз пък мисля да хапна сладолед. Вечерта може и да е минала, но няма абсолютно никакви новини от Хайфа.

преди 13 минути, valkiria1 написа:

Поръчките на пица с лобстери , от пицариите около Пентагона  рязко се увеличиха.

САЩ  приключват изтеглянето на дипломатическия си персонал и техните семейства от района на Близкия изход.

Каква е взаимовръзката между двете събития.

Жокер :Както беше казал навремето един военен журналист на своите колеги    „Най-важното за журналистите: Винаги следете пицата.“

Лека нощ!!!

Викаш много е яко в Израел ама по хубаво да си стоя в Америка, вие евреите обичате да търкате американски задници, нищо ново под слънцето.

преди 8 часа, Без умствен капацитет написа:

а такива като теб - са неинформирани, че иран от доста години има ядрена програма - толкова е прозрачна че е скрита доста дълбоко под земята😀

Да те много такива като мен и за Ирак бяха неинформирани само дето до ден днешен ги чакаме тия ядрени програми и оръжия.

преди 1 час, asp1re написа:

Викаш много е яко в Израел ама по хубаво да си стоя в Америка, вие евреите обичате да търкате американски задници, нищо ново под слънцето.

Да те много такива като мен и за Ирак бяха неинформирани само дето до ден днешен ги чакаме тия ядрени програми и оръжия.

Смяташ ли да ми отговориш на въпроса, коя религия изповядваш? 

Защо е толкова важно за теб Иран да си направят ядрени бомби?

преди 1 час, valkiria1 написа:

Каква е възрастта за съгласие в Талмуда?

Папагалчето скача ли скача …

Стафчо иранците поразиха географския център на Тел Авив с двустепенни ракети.

По 1 тон бойна глава върху небостъргачите в центъра.

Атаката е записана от моряци на търговски кораб в морето. Въпрос на време е да плъзне в нета.

Западната цензура няма сила върху индийските медии :)

пп

Та какво казвахте за някакъв Железен купол ?

Израелската армия призова за евакуация в района на тежководния реактор в иранския гр. Арак.  

Предупреждението бe публикувано на персийски език в канала на Израелските сили за отбрана (ЦАХАЛ) в социална мрежа "Екс" .

Реакторът за тежка вода в Арак се намира на 250 км югозападно от Техеран.

Тежката вода помага за охлаждането на ядрените реактори, но при нея се произвежда плутоний като страничен продукт, който може да се използва за ядрени оръжия, отбелязва Асошиейтед прес.

https://www.vesti.bg/sviat/izrael-prizova-za-evakuaciia-kraj-iranski-tezhkovoden-reaktor-6231305

Редактирано от Staff. (преглед на промените)

Стига скача.  Без американците дори и опит няма да направят.

А цензурата вече плаши с затвор

камъните падат

пп

написал си безумни глупости. Тежката вода е забавител на неутрони

Това на снимката е научен реактор които ще взривят понеже не е под земята.

IMG_0461.jpeg

Кире, ще взривят и тези съоръжения които са под земята! 🙂

И на тях ще им дойде времето!

Едно по едно, неможе всичко наведнъж! :topsecret:

Кажи му на този приятел, че когато пожелае може да отиде на почивка в Тел Авив! 🙂

Ще му хареса и никой няма да принуди жена му и дъщеря му да са завити с чаршаф и забрадки! :giggle1:

Гледам професионалния плод е на мнение че няма да падат камъни.

Чудесно. Чакаме продължение. 

Немците от Билд са доста критични

Хахахахаха

Еврейска група се запознава с нови туристически забележителности в Тел Авив

ще има ракетен музей, експоната току що е долетял

IMG_0463.jpeg

преди 3 часа, Staff. написа:

Сега забелязваш ли разликата между мен и теб? Аз съм реалист и гледам реално на случващото се, докато ти си фанатик и вярваш на диктатори, пропаганда и тк.нт.!

Това беше феноменално изказване... 😆😆😆

току-що, Киро Н. написа:

Джонката е великан - отдавна знаем.

Тоя направо не излиза от краварските парцали, ама иначе гледал "реално на нещата"... Ти забележи му тъпотиите, които поства. Нито едно смислено мнение няма... 😆

Якоооооооооооооооооо! Не е във връзка, но една ракета "SpiceX" се е взривила, преди да може да излети. Показаха го по BBC. Толкоз за научните и технически постижения на американците.:lol6:

преди 6 минути, MZ/X написа:

------------------------------------------------------- 
Те това постигнаха "умните" евреи.....

И ционистите ли са направили танк "Мишка"? Много го почитат тоя самозабравил се Фердинад Порше.:lol6: Всъщност, колкото е по - голям и по - тежък един танк, толкова е по - тромав, и въобще по - безполезен .:popcorn2:

Много се смях преди време на документалния филм за танковете на Фердинанд Порше. Историята с мишката изби рибата. Единственият такъв танк сега е експонат в танковия музей в Кубинка. Представям си руските войници колко са се смяли на този танк.:lol6:

И ционистите са комплексари и ги избива на тема размер.:lol6:

image.png.8286eb9faec3d01380355756a44c9c53.png Кой е Давид и кой е Голиат в тази война?! david-and-goliath-10-GoodSalt-stdas0691.

преди 2 минути, (:IdioibI:) написа:

Кой е Давид и кой е Голиат в тази война?! 

По-интересно е Бог чия страна ще заеме - или ще гледа безпристрастно от небесния свод!

преди 1 минута, Solly написа:

По-интересно е Бог чия страна ще заеме - или ще гледа безпристрастно от небесния свод!

Елементарно е: На по-хитрия?! ;) 

преди 4 минути, Solly написа:

Значи, по-хитрите печелят войните?

Естествено -> Живият печели, а мъртвия губи! ;) 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.