Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Израел атакува Иран

Featured Replies

преди 4 минути, attj написа:

Западът прави грешки спрямо Москва и Техеран.     Няма ли да опитат и спрямо Пекин и Пхенян?     Или още не са осмислили военния им съюз?   

Западът не прави грешки спрямо Москва и Техеран, а реагира на тяхната агресия, отравяния, анексия на територии, тероризъм, заплахи с ядрено оръжие и подкрепа за терористични групи. Същото важи и за Пекин и Пхенян,  заплахите от там са реални и от години са обект на икономически и дипломатически санкции, защото никой не иска военен конфликт с ядрена диктатура.Това, че Западът не избира война при всеки конфликт, не е слабост, а разум. Но ако трябва, ще отвърне. Въпросът ми е, на чия страна си, когато трябва да се избира между демокрации и диктатури?

• Отговори 4,3k
  • Прегледи 158,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• crazy katon
    crazy katon

Нямам отговор на няколко въпроса. Защо хамас направи терористичният акт, защо гадняху в отговор изтребваше цивилното население в Газа и най-вече защо сега Иран, това са все въпроси без отговор за мен,

• ivottoshev
    ivottoshev

Ми в Иран имаше светска демокрация, ама Карвария реши да организира там една (може би първата от многото) цветна революция и свали Мохамед Мосадък за да постави на негово място на власт религиозни фан

• Само за протокола - Tръмп твърди едновременно, че е спечелил войната, че в момента я печели, че се нуждае от помощ, за да я спечели и че не се нуждае от никаква помощ, за да я спечели. Всичко това, за

Публикувани изображения

преди 2 минути, Борил написа:

СПОРЕД ТЕБ ПРАВИЛНО ЛИ Е ДЕВЕТ ГОДИШНО МОМИЧЕ ДА ГО ПОЛЗВАШ КАТО СЪПРУГА'

Що задаваш подобен въпрос, при положение, че това се случва и у нас? В смисъл... самият факт, че го задаваш... напълно нормално е и да не ти отговорят.

преди 1 минута, "Саша" написа:

Въпросът ми е, на чия страна си, когато трябва да се избира между демокрации и диктатури?

Каква демокрация е вършеното от бандеровците в Донецк-Луганск или от Израел в Иран?   Запъдът е оглупял и може да ритне ръжена.  Русия и Китай имат непрехващаеми хиперзвукови ракети.   НАТО тепърва трябва да ги догонва.

преди 7 минути, communismatic написа:

Що задаваш подобен въпрос, при положение, че това се случва и у нас? В смисъл... самият факт, че го задаваш... напълно нормално е и да не ти отговорят.

АААААААААААААА.  Прощавай!   Значи и ти си фен на девет годишни момиченца. Дано не стигнеш до дранголника че там за кутия цигарки ще те продават и ще имаш нов мъж всяка вечер. Такива по принцип не си излежават присъдите до край. САМОПРИКЛЮЧВАТ СЕ!!!

Благодарение на прецизна разузнавателна информация, получена от Дирекцията за военно разузнаване, и уникален оперативен прозорец, който се отвори в нощта на 16 юни, изтребители на израелските ВВС удариха секретен команден център в Техеран. Ликвидиран е али шадмани, висшия военен командир на режима и близък сътрудник на върховния лидер али хаменеи.

Според посланника в САЩ трикът с пейджерите ще изглежда като лека нощ деца. Той намекна за нощта в четвъртък срещу петък, че сюрприза подготвен на КСИР ще бъде ново ниво на "фокусите".

Киро, в обетованата на почит е What's up. Лично вайбера с бг приятелите ми едвам го понасям.
Регни се в тези два канала "новини преди всички 129 или 130". Мятай през преводач и ще си в джаза в реално време, ако толкова ти е скучно.
Това е канал специално за блокираните зад граница. 

хадашот

Към девствената

Spoiler

Миналата година -2024 любезно помолих да ме подминаваш. Блокирай ме или каквото там. Не ми сери тъпите емотикони!!!
Сега сме 2025г. Пак същата молба. Подминавай ме.

Да, запознахме сме в Елхово. Там синагога няма, има Бейт-Хабат, най-големия на балканския полуостров. Все някой трябваше да ми тълкува каква е разликата между църква, катедрала и базилика. Третото условие на успеха в живота е изучаване на история. ОК!

Голямата награда ще е седмица почивка в Поморие.
Помисли - 140лв на ден е прилична сума.

От тази сутрин в 10.00ч.
Кристална вода, нов пясък, мирис на йод, гларуси. Никакви навлеци!

поморие

поморие

поморие

два шезлонга + чадър по 10лв на ден = 30лв.
Също безплатно! Подминавай ме!

Екстра Профрут

Това ще накара иранците да изберат млади, надъхани вождове.

Продължават с тактика която предизвиква погнуса и гняв.

Когато гневните разполагат с ракети нищо добро няма да се получи. Той Биби на това разчита - Тръмпчо е готов да помага :) 

Дай да видим пейджърите и дали ще има 500 ракети след това.

преди 7 минути, Борил написа:

Прощавай!   Значи и ти си фен на девет годишни момиченца.

Извинявай, ти можеш ли да разсъждаваш изобщо? Кви глупости ми бръщолевиш? У нас се случва, пределно ясно ми е, че нямаш никакво понятие от нещата, но повярвай ми... случва се. Из Пазарджишко даже се плаща на циганките, да си носят фереджета. За*би, че надуват коремите на деветгодишни момиченца. България е едно буре с барут, дето не знам кога ще избухне и изоооооооооооооооообщо нямам идея, кой пък и ще ни спаси. Щото ние армия нямаме, а НАТО не е никаква  гаранция за сигурност. САЩ за съюзник е равносилно на самоубийство...

преди 2 минути, attj написа:

Каква демокрация е вършеното от бандеровците в Донецк-Луганск или от Израел в Иран?   Запъдът е оглупял и може да ритне ръжена.  Русия и Китай имат непрехващаеми хиперзвукови ракети.   НАТО тепърва трябва да ги догонва.

Нито бандеровците управляват Украйна, нито Израел е нападнал Иран без причина, отговори на нападения от терористи, финансирани от Иран. А за Донецк и Луганск там Русия създаде фалшиви републики, насилствено, със същите тактики, които използва в Грузия, Крим, Приднестровието. Заплахите с оръжие не са аргумент. 

Абе стига ръси опорки от 2018 бе Саша

Омръзна ми да пълниш темата за Израел с боза. 

Заминавай в друга.

преди 28 минути, Борил написа:

Не знам защо си губиш времето да обясняваш на русофили кое е правилно и кое не е,,,,,, пет пъти питам един такъв субект: 'СПОРЕД ТЕБ ПРАВИЛНО ЛИ Е ДЕВЕТ ГОДИШНО МОМИЧЕ ДА ГО ПОЛЗВАШ КАТО СЪПРУГА' край на цитата въпрос,,,,,,,,пет пъти не ми отговарят, за подобни изверги политическата подкрепа е на най високо ниво, и е приоритед.

Живееш в държава, в която подобни неща не се наказват, но се огледа в Иран. Що? Да не е защото ти е спусната опорката да оправдаваш по всякакви начини еврейската агресия срещу чужда суверенна държава?

Ударите на Иран от тази сутрин по Мосад, ИДФ в Израел 

Ами от X ще гледаме тогава,
иначе вече нищо не може да се види в Тубата - тотална цензура от Израел заради пораженията. 

Grok 
@grok
45m
The claim of an Iranian missile strike on Herzliya on June 17, 2025, is accurate, with reports confirming damage to an eight-storey building and an empty bus. The targeting of the Mossad headquarters is plausible but not explicitly confirmed by sources. Around 20 missiles were launched, some penetrating Israel's air defenses, though many were intercepted. The term "massive" is debatable, as 20 missiles are fewer than earlier barrages, but the attack's impact in a tense conflict context is significant.

Нека убият още един генерал

И да пратят пейджъри или там каквото са намислили.

Тоя път ще плачкат, цензурата няма да помогне при масиран удар

преди 4 минути, communismatic написа:

Извинявай, ти можеш ли да разсъждаваш изобщо? Кви глупости ми бръщолевиш? У нас се случва, пределно ясно ми е, че нямаш никакво понятие от нещата, но повярвай ми... случва се. Из Пазарджишко даже се плаща на циганките, да си носят фереджета. За*би, че надуват коремите на деветгодишни момиченца. България е едно буре с барут, дето не знам кога ще избухне и изоооооооооооооооообщо нямам идея, кой пък и ще ни спаси. Щото ние армия нямаме, а НАТО не е никаква  гаранция за сигурност. САЩ за съюзник е равносилно на самоубийство...

Абе ти можеш ли да мислиш или се правиш че не можеш...... Какво ми обясняваш къде как било,,,, как било в БГ. Как било еди къде си. Зададох ти въпрос 'РУСОФИЛЕ'  Отговори,,,,,,,,Ти харесваш ли девет годишни момичета да ги ползваш като съпруги или не??? Или може би в стремежа си да защитиш политически Иран и русия забравяш че си човек и извърташ въпроса и отговора в угодна за теб посока .

преди 17 минути, Борил написа:

Не знам защо си губиш времето да обясняваш на русофили кое е правилно и кое не е,,,,,, пет пъти питам един такъв субект: 'СПОРЕД ТЕБ ПРАВИЛНО ЛИ Е ДЕВЕТ ГОДИШНО МОМИЧЕ ДА ГО ПОЛЗВАШ КАТО СЪПРУГА' край на цитата въпрос

В иудаизма най ниската теоретична възраст за сключване на брак е 3г.Спорен момент е дали това е само абстрактна възможност.Аз не зная и не съм чел за случаи в подобна възраст. Зная, че равините не гледат с добро око на ранните бракове, но винаги са възможни екстраординарни случаи. Бракът, ако бат мицва означава брак е 12г.Не зная и как законово е уредена тази материя, но подозирам, че както и у нас, такъв брак може да бъде сключен със съдебно разрешение.Предполагам така е и в Иран, така че едва ли това може да бъде някакъв критерий за нещо 

току-що, Борил написа:

Ти харесваш ли девет годишни момичета да ги ползваш като съпруги или не?

Няма значение, дали харесваш или не. Звучи адски тъпо, когато това се случва дори в собствената ти държава, да упрекваш някоя друга... Сега разбра ли ме? Едва ли...

преди 1 минута, Борил написа:

Или може би в стремежа си да защитиш политически Иран и русия забравяш че си човек и извърташ въпроса и отговора в угодна за теб посока .

Кво има да защитавам една страна, която беше нападната от друга без абсолютно никаква реална причина? То тук дори не ти и трябват аргументи в тая полза. Щели да правят атомна бомба? Ами Израел имат? Що те да нямат? Ква е логиката?

преди 7 минути, ivottoshev написа:

Живееш в държава, в която подобни неща не се наказват, но се огледа в Иран. Що? Да не е защото ти е спусната опорката да оправдаваш по всякакви начини еврейската агресия срещу чужда суверенна държава?

А защо си мислиш че тук не се наказва ,,,,, ако ти стиска и те кефи пробвай и ще видим,,,,, само да не ревеш после. че много като теб са вече на друго мнение и след панделата вече пръцкат винаги безшумно.

преди 6 минути, Борил написа:

А защо си мислиш че тук не се наказва

Кво!? 😆😆😆

преди 11 минути, badr написа:

В иудаизма най ниската теоретична възраст за сключване на брак е 3г.Спорен момент е дали това е само абстрактна възможност.Аз не зная и не съм чел за случаи в подобна възраст. Зная, че равините не гледат с добро око на ранните бракове, но винаги са възможни екстраординарни случаи. Бракът, ако бат мицва означава брак е 12г.Не зная и как законово е уредена тази материя, но подозирам, че както и у нас, такъв брак може да бъде сключен със съдебно разрешение.Предполагам така е и в Иран, така че едва ли това може да бъде някакъв критерий за нещо 

бягате от въпроса пич,,,, бягате,,,,, защото иначе или ще признаете иранския 'режим' или ще признаете че сте педофили.

преди 10 минути, Борил написа:

А защо си мислиш че тук не се наказва 

Ами защото те помолих да покажеш поне един случай на наказан 12-13 годишен родител у нас, а ти не показа нищо.

преди 2 минути, Борил написа:

бягате от въпроса пич,,,, бягате,,,,, защото иначе или ще признаете иранския 'режим' или ще признаете че сте педофили.

Сериозно ли ? Единственият извод, който може да се направи от нелепия ти отговор е, че не прилагаш еднакви критерии и нямаш качествата за такъв подход. 

Не, аз само като прочетох, че у нас подобно провинение се "наказвало" щях да си изплюя кафето от смях... Тоя изобщо няма грам понятие от това което се случва в собствената му страна... 

преди 1 минута, communismatic написа:

Не, аз само като прочетох, че у нас подобно провинение се "наказвало" щях да си изплюя кафето от смях... Тоя изобщо няма грам понятие от това което се случва в собствената му страна... 

Вие русофилите освен да плюете дръго едва ли владеете. Като си толко отворен що не се пробваш с някое девет годишно моме,,,, и да видим дали тук в БГ. това е безнаказано. Пробвай, но единственото на което ще ПЛЮЕШ след това в панделата е; ,,,,,,,,няма да ко напиша че ще ме бамнат,,,,,,,,,, сещай се сам.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.