Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Израел атакува Иран

Featured Replies

преди 12 минути, ivottoshev написа:

Баси, верно ли това даде за пример? При толкова възможни кирливи ризи на иранците, ти реши да ги обвиниш в нещо, което се върши безнаказано и у нас? За колко ромски 12-13 годишни майки в България знаеш да е имало наказание? Поне един случай? 

Поради политически причини хората  понякога защитават престъпленията и всякакви зверства дори и да не им симпатизират. Тоози 'синдром' е особено изразен при 'русофила'. 

Надявам се че ще се съгласиш че да си вземеш жена на 9-години си е жива педофилия. А ако това е подкрепено с държавен закон си е вече нещо за което думата 'РЕЖИМ НА УПРАВЛЕНИЕ'  е твърде слаба. Винаги във всички общества и начини на управление ще има престъпления, убийства, изнасилвания, грабежи. 

И да в БГ. има ромски майки на по 12-13г. за чието наказание нито ти нито аз имаме точна статистика. Човекът се опитва да ти каже че това не е държавна политикаподкрепена със закон, нещо за което  твоите политически пристрастия не ти позволяват да го разбереш.

• Отговори 4,2k
  • Прегледи 145,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Нямам отговор на няколко въпроса. Защо хамас направи терористичният акт, защо гадняху в отговор изтребваше цивилното население в Газа и най-вече защо сега Иран, това са все въпроси без отговор за мен,

• Ми в Иран имаше светска демокрация, ама Карвария реши да организира там една (може би първата от многото) цветна революция и свали Мохамед Мосадък за да постави на негово място на власт религиозни фан

• В. Велев
    В. Велев

Когато бяхме със СССР сами се защитавахме защото имахме 400 самолета, ракети СС, хиляди танкове и няколко стотин хилядна войска. И Гърция и Турция се плашеха от нас. А сега могат да ни превземат за 3

Публикувани изображения

преди 6 минути, "Саша" написа:

Война винаги ще има, това е вярно. Но има разлика между това да се защитаваш от терористи, и това да нахлуеш в чужда държава и да убиваш цивилни с претекст, че провокират. Така оправдаваха и Холокоста, и сталинските чистки. И как точно невъоръжени украинци провокират руските ракети над родилни домове и жилищни блокове? Колкото до Израел, сравняваш държава, която предупреждава с листовки преди удари, с терористи, които изнасилват жени, убиват бебета и използват собствените си деца като щит. Това не е спор, това е морално извращение. Мир не се прави с организации, чиято уставна цел е унищожение на еврейската държава. САЩ имат дълга и сложна история на намеси. Но да обвиниш Америка и НАТО за престъпленията на Путин това е същото като да виниш пожарникаря, че пожарът е горещ. Русия е единствената, която е прекрачила границата на суверенна държава с танкове, и вкарва собствените си хора в месомелачката на войната. А наричаш Зеленски напушен диктатор, докато защитаваш човек, който не позволява свободна преса, убива опозицията и праща хиляди руснаци да умират, за да си нарисува нова карта на Европа? Не сме длъжни да мълчим пред такива изкривявания. Истината има значение. И когато някой поставя знак за равенство между агресора и жертвата, между демокрацията и терора, той не просто греши, а той участва в оправдаването на злото.

Разсъждаваш така, защото виждаш само от страната на твоята камбанарийка, но за съжаление има хора които не са толкова заблудени и имат много по голям мироглед от този, да обвиниш Русия и да оправдаеш САЩ за всичко.

Времето ще покаже кой е прав и кой е крив. 

Душицо (или дзверо)

лъсна че само пробутваш кухи опорки.

Гралвното в снимката е че Бандера не е бил в бараките на смъртта с останалите живи трупове

Съсед му е бил министър председател, а не криминален с тояга

преди 1 минута, Борил написа:

Поради политически причини хората  понякога защитават престъпленията и всякакви зверства дори и да не им симпатизират. Тоози 'синдром' е особено изразен при 'русофила'. 

Аз съм чувал за същия синдром, нарича се "уркофилия". 

преди 7 минути, "Саша" написа:

Това не е спор, това е морално извращение.

Да, де. То и в Украйна е същата работа. Я виж как използват собственото си цивилно население за жив щит... Примерно, какво прави това чудо в междублоковото пространство? Би ли ми обяснил? 
https://t.me/boris_rozhin/122493

преди 4 минути, asp1re написа:

Аз съм чувал за същия синдром, нарича се "уркофилия". 

Само ти се иска де е така. И никъде не си го чул,,, просто така ти е по угодно.

преди 1 минута, communismatic написа:

Да, де. То и в Украйна е същата работа. Я виж как използват собственото си цивилно население за жив щит... Примерно, какво прави това чудо в междублоковото пространство? Би ли ми обяснил? 
https://t.me/boris_rozhin/122493

Не очаквай да ти каже. Пропагандата достатъчно си е взела превес върху нейното мозъче. Нека да си защитават цар Зеле, той ги докара сам до това положение.

Русия е държава - бивша империя, Украйна е поредното прокси и проект на САЩ което ще е необитаемо още дълги години. 

Това до което докараха Украйна е тежка хуманитарна криза, която още дълги години няма да спре. В Израел тази хуманитарна криза не е приключвала никога, затова не е и добре да ги сравняваме, там при тях е нещо нормално да се избиват като кучета.

току-що, Борил написа:

Само ти се иска де е така. И никъде не си го чул,,, просто така ти е по угодно.

Аз не само, че съм го чул, уви и всеки ден го виждам. ;) 

преди 23 минути, communismatic написа:

Виж сега... Изключително подробно описах дейността на боклук като Степан Бандера, ако не си разбрала нищо от прочетеното, по-добре не ме занимавай. Документите били написани на руски, а не на украински. Ти да видиш... А от сравнения с Ботев, Раковски и Бенковски направо рева от смях. Казвам ти, ако не можеш, да асимилираш прочетеното току що, просто не ме занимавай. Бандера бил против, той голям пацифист ще се окаже тоя Бандера... 😆

Бил е също толкова голям пацифист, колкото е бил и "боклукът" Ботев например. А чувал ли си за ИПСО на Москва срещу Бандера? ИПСО - информационно-психологическа специална операция. Знам, че не обичаш да четеш, освен на руски, но материалът е интересен и на който му се чете, може да го прочете, ползвайки онлан преводач или чат джи пи ти: https://www.istpravda.com.ua/articles/2023/01/20/162307/

преди 1 минута, asp1re написа:

Не очаквай да ти каже. Пропагандата достатъчно си е взела превес върху нейното мозъче. Нека да си защитават цар Зеле, той ги докара сам до това положение.

Аз и не очаквам. Друг пример мога да дам със случаите в Кривой Рог и Суми. Ква работа имат военни, да ми ядат пица в центъра на огромен град по време на война!? Или да ми правят събиранки в центъра, при това на Цветница (т.е. почивен ден)?

преди 1 минута, Мери) написа:

Бил е също толкова голям пацифист, колкото е бил и "боклукът" Ботев например.

Ботев не знам, да е правил етнически чистки? Левски да е правил? А самият факт, че ми казваш, че той бил против тях, то това ще рече, че грам нямаш понятие по темата, сиреч... аз съм гламавия, че се занимавам с теб. Той е гуруто на скапаната им организация, даже доктрината им я писал той, ама иначе бил против етническите чистки. Тъкмо да взема и да ти повярвам. Казвам ти, иди се скрий някъде... Тръгнала, да ми сравнява Ботев и Левски с тая измет.

преди 5 минути, asp1re написа:

Аз не само, че съм го чул, уви и всеки ден го виждам. ;) 

Значи за теб да си вземеш жена на 9г. е нормално, а и ако е законно би било супер,,,,,, така ли?

преди 16 минути, asp1re написа:

Разсъждаваш така, защото виждаш само от страната на твоята камбанарийка, но за съжаление има хора които не са толкова заблудени и имат много по голям мироглед от този, да обвиниш Русия и да оправдаеш САЩ за всичко.

Времето ще покаже кой е прав и кой е крив. 

Не разсъждавам от камбанарията, а от позицията на морала и фактите. Мироглед не означава да приемеш за нормално, че една държава може да нахлува в друга, да убива и оправдава това с провокации. Ако това е просветление благодаря, ще остана заблуден. Не съм казал, че САЩ са безгрешни казвам, че между демократични съюзи и авторитарни империи с имперски амбиции има разлика. Да сочиш с пръст Америка за всеки проблем в света, но да мълчиш, когато Русия избива цивилни в Украйна или когато Хамас изгаря живи хора в Израел, това не е мироглед, това е лицемерие. Времето ще покаже е бягство от отговорност. Историята вече го е показала, когато хората мълчат пред агресора, после се питат защо пак има война. Има добро и зло. 

преди 2 минути, Киро Н. написа:

РАзходи се до пазара на Димитровград бе боилчо

Ако ще коментираш отговори на въпроса, не ме пращай където и да било. 'КИРЧО'

преди 1 минута, "Саша" написа:

Не разсъждавам от камбанарията, а от позицията на морала и фактите. Мироглед не означава да приемеш за нормално, че една държава може да нахлува в друга, да убива и оправдава това с провокации. Ако това е просветление благодаря, ще остана заблуден. Не съм казал, че САЩ са безгрешни казвам, че между демократични съюзи и авторитарни империи с имперски амбиции има разлика. Да сочиш с пръст Америка за всеки проблем в света, но да мълчиш, когато Русия избива цивилни в Украйна или когато Хамас изгаря живи хора в Израел, това не е мироглед, това е лицемерие. Времето ще покаже е бягство от отговорност. Историята вече го е показала, когато хората мълчат пред агресора, после се питат защо пак има война. Има добро и зло. 

На тоя как му личи, че е Джокович... 😆😆😆😆

преди 9 минути, communismatic написа:

На тоя как му личи, че е Джокович... 😆😆😆😆

По-добре да приличам на Джокович, отколкото на някой, който вярва, че Путин, Хамас и аятоласите са борци за мир и справедливост, поне Джокович печели титли. Вашите любимци печелят само гробове.

току-що, "Саша" написа:

По-добре да приличам на Джокович, отколкото на някой, който вярва, че Путин, Хамас и аятоласите са борци за мир и справедливост, поне Джокович печели титли. Вашите любимци печелят само гробове.

Хич не е Джокович, хич... 😆😆😆😆😆

Лидерите от Г-7   казват, че Израел има "право да се защитава" и подкрепят неговата сигурност.   Иран не бил атакуван?   Наглостта вече е безгранична.   Сега какво - ред е за изпитание и на китайското търпение.

преди 13 минути, "Саша" написа:

Мироглед не означава да приемеш за нормално, че една държава може да нахлува в друга, да убива и оправдава това с провокации. 

Ами преди няколко месеца Израел нахлуха в Ливан, убиваха, и оправдаха това с провокации от страна на Хизбула. Това за теб нормално ли е и как се връзва с мирогледа ти?

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Ами преди няколко месеца Израел нахлуха в Ливан, убиваха, и оправдаха това с провокации от страна на Хизбула. Това за теб нормално ли е и как се връзва с мирогледа ти?

Ти ли беше тоя, дето написа, че Джокович се "лайквал" с останалите си многобройни акаунти за да спечели "титлата"!? 😆😆😆😆

преди 21 минути, Борил написа:

Значи за теб да си вземеш жена на 9г. е нормално, а и ако е законно би било супер,,,,,, така ли?

Значи у нас не било законно? Ми добре, прав си, ама за колко наказания по тази точка от закона си чувал? Поне един случай? 

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Ами преди няколко месеца Израел нахлуха в Ливан, убиваха и оправдаха това с провокации от страна на Хизбула. Това за теб нормално ли е и как се връзва с мирогледа ти?

По чия заповед ваше светейшество благоволи да ме цитира? По спомен влезнах в някаква листа, игнор листа. Боя се, че ако започнем диалог, пак ще ме запишете в тази свещена за вас листа.

преди 1 минута, communismatic написа:

Ти ли беше тоя, дето написа, че Джокович се "лайквал" с останалите си многобройни акаунти за да спечели "титлата"!? 😆😆😆😆

Мда. Дзверо тогава беше много горд със себе си :D

С Иран е свършено съдбата им е определена. Задача номер едно на Изрелските ВВС. е изпънена, унищожение на ПВО. . Без ПВО. на днешно време си кокто се казва " с голо дупе таралеж да яздиш" 

Тази вечер, най късно утре вечер САЩ. ще ударят Иран много сериозно. Не случайно иранските "ЛИДЕРИ' се опитват чрез посредници да отменят операцията. 

'КЪСНО ЧАДО ЗА КИТКА'

Ще пусна изявлението на щатския посланик в Изрел от преди няколко часа,,,,,,,,,,,,простете за превода от арабска медия е и ползвах гугал транслейт.

📌„Когато прахът се уталожи, в четвъртък вечер и петък ще видите изненади, които лесно ще разкрият действието на ВВС на САЩ.

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Мда. Дзверо тогава беше много горд със себе си :D

Човек ако не е горд със себе си и няма самочувствие, остава само да се гордее на чужди диктатори и да си гради идентичността върху чужди пропаганди.

преди 2 минути, "Саша" написа:

Човек ако не е горд със себе си и няма самочувствие, остава само да се гордее на чужди диктатори и да си гради идентичността върху чужди пропаганди.

Да си горд със себе си, че влизаш от 200 акаунта и си лайкваш тъпотиите и печелиш награда в интернет форум? Това ли ти е летвата? 😆

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.