Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Израел атакува Иран

Featured Replies

преди 13 минути, Staff. написа:

Добре, че е ИИ! Едно изречение не можеш да съчиниш сам! 😂

Смяташ ли, да ми отговориш на въпроса или? Пак ще гледаме тъпо екрана, както обикновено...?

• Отговори 4,3k
  • Прегледи 158,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• crazy katon
    crazy katon

Нямам отговор на няколко въпроса. Защо хамас направи терористичният акт, защо гадняху в отговор изтребваше цивилното население в Газа и най-вече защо сега Иран, това са все въпроси без отговор за мен,

• ivottoshev
    ivottoshev

Ми в Иран имаше светска демокрация, ама Карвария реши да организира там една (може би първата от многото) цветна революция и свали Мохамед Мосадък за да постави на негово място на власт религиозни фан

• Само за протокола - Tръмп твърди едновременно, че е спечелил войната, че в момента я печели, че се нуждае от помощ, за да я спечели и че не се нуждае от никаква помощ, за да я спечели. Всичко това, за

Публикувани изображения

Толкова си се улисал, че праскаш дословно какво ти е написал ИИ.

Ето ти пресен пример!

Тук си се постарал да напишеш уж нещо твое.

преди 29 минути, communismatic написа:

Аз съм 100% сигурен, че си вярваш на тия простотии...

После си написал на ИИ какво да отговори на @Staff. на това:

преди 25 минути, Staff. написа:

Разбира се, че предупреждават за разлика от рузнаците и иранците!

И си го изпраскал като отговор, без да го редактираш! Ето ти резултата:

преди 20 минути, communismatic написа:

...Пича определено си вярва на тъпотиите...

:popcorn2:

Така става, като бързаш. Давай по-спокойно. Извикай @maxthon и @Flashback от съседното бюро да ти редактират текста, че да е по-достоверен. Ама и те толкова си могат. Хващат ги и тях. :giggle1:

преди 9 часа, Staff. написа:

Имаш ли логично обяснение за множеството съвпадения?

Къде виждаш съвпадения?   Израел трепят различни мюсюлмани.    В бившата Украйна малоумните бандеровци докараха украинските казаци да воюват за национална независимост.    Прилика е само при убиването на много хора. Иран няма ядрено оръжие,  а Русия се въздържа да го използва.   Недоуточнената Палестина е основна причина за кризата в близкия изток.  Европа все е неадекватна.    Също като Урсула и Кая.

преди 1 минута, БаалБек написа:

Тук си се постарал да напишеш уж нещо твое.

Жалкарката, и тя нави вой в подкрепа на интелектуалният си близнак. Баалбек, умно момиче такова, вземи удари едно рамо на ТИР-аджията, че аркадаша тотално се омота вече...

Между другото, кво стана с доказателствата, че използвам Chat GPT? Два дни минаха и мълчиш? Да не си била на работа досега? ТИР-аджиите смърдяха ли много?

преди 1 минута, communismatic написа:

Смяташ ли, да ми отговориш на въпроса или? Пак ще гледаме тъпо екрана, както обикновено...?

Винаги съм готов да отговоря на всеки разбираемо, изчерпателно и с уважение, но на хора, които нямат собствен интелект и затова ползват изкуствен, създаден нас, хората имащи интелект - НЕ! Нямам никакво желание да отговарям на ИИ бот, който ти е съчинил въпрос! 

преди 1 минута, Staff. написа:

Винаги съм готов да отговоря на всеки разбираемо, изчерпателно и с уважение, но на хора, които нямат собствен интелект и затова ползват изкуствен, създаден нас, хората имащи интелект - НЕ! Нямам никакво желание да отговарям на ИИ бот, който ти е съчинил въпрос! 

Мхм. Така си и знаех... ОК, все тая. То бисерите ти все пак си остават. Добре се позабавлявах преди работа...

https://www.vesti.bg/sviat/trymp-iran-i-izrael-se-sporazumiaha-za-prekratiavane-na-ogynia-6231671

-Все пак Тръмп разбра че Иран не са Ирак, дано сега и еврейските кучета приключат с всички атаки, защото тогава целенасочено ще развалят иначе крехкия мир в близкия изток.

Израелските удари срещу Иран досега са убили повече от 400 души, съобщи иранското министерство на здравеопазването. Докато атаките на Иран срещу Израел са убили 24 души, според официални данни.  Изглеждат като пестеливи.   В Украйна загиналите са милиони.  Бандеровските хохли малоумно привършват.

преди 1 час, Staff. написа:

Не се ли питаш защо Израел атакува военни и свързани с ядрената програма на Иран обекти,

Няма по голяма лъжа от тази.Израел атакува ядрени центрове, което напълно изключва всякаква военна цел.Равносилно е на употреба на ОМП с/у цивилното население. 

Никакъв мир няма, Доналд Тръмп е голям лъжльо.  Мисля даже, че може и да е станал евреин. Опитва се с лъжите си да предпази Израел.  Никакво споразумение няма, от иранска страна няма нищо такова споменато. И ционистите не искат мир.

Нещата ескалират все повече и повече. Просто Йерусалим трябва да бъде унищожен с ядрено оръжие, а в същото време САЩ да бъдат блокирани така, че да не използват своите срещу Русия и Иран.

току-що, badr написа:

Спри да пишеш глупости.Ядрено оръжие не трябва никой да употребява.

А как предлагаш да спрем религиозните фанатици, които избиват невинни хора в Газа и нападат други арабски държави по фалшиви обвинения?

Тия и от сила не разбират. Само атомът ще ги спре. Имаме цяла една измислена нация, фанатизирана до крайност и вярваща си, че е "богоизбраната".  Само атомът и радиацията ще ги спрат тези! Имаме един град, който никога няма да е мирен. За какво ни е?

И те така...цял ден! :hush: Тихо...не казвай на другите, само аз и ти знаем...

на 21.06.2025 г. в 11:12, communismatic написа:

... при положение, че пиша тук единствено и само когато не съм на работа ...

преди 37 минути, communismatic написа:

Добре се позабавлявах преди работа...

на 10.06.2025 г. в 8:31, communismatic написа:

Пуснах си го тази сутрин преди работа с кафето и закуската...

преди 17 минути, badr написа:

Няма по голяма лъжа от тази.Израел атакува ядрени центрове, което напълно изключва всякаква военна цел.Равносилно е на употреба на ОМП с/у цивилното население. 

Израел атакува ядрени обекти, защото Иран тайно обогатява уран до 60%, това е на ръба на оръжейната стойност с която може да се направи/създаде ядрена бомба! И това не са електроцентрали, а прикрити военни инсталации! Има огромна разлика между удар по ядрено съоръжение и употреба на ядрено оръжие! Ако това беше равносилно на ОМП, защо досега няма радиационно замърсяване? Защото ударите са прецизни с минимален риск за цивилното население! 

преди 41 минути, attj написа:

... малоумните бандеровци докараха украинските казаци ...

Уфф, бех се притеснил сериозно. Радвам се, че вече си по-добре.

преди 4 минути, Anneliese написа:

А как предлагаш да спрем ...

Специално ти - като Раймонда Диен, белким мирясаме. Макар че... на мен ще ми липсваш... колкото и извратено да звучи.

П.П.

преди 46 минути, communismatic написа:

Между другото, кво стана с доказателствата, че използвам Chat GPT?

На кого пишеш?

преди 1 час, communismatic написа:

Пича определено си вярва на тъпотиите.

преди 10 часа, БаалБек написа:

Напрежението сред копейките и путинофилите е голямо. Сега мозъците им са изпържени до крайна степен. Кого да подкрепят - Тръмп или Иран?

giphy.gif

и тръмп и иран

чичо дончо  каза  че е подписан мирен договор между израел и иран .

преди 2 минути, Staff. написа:

Израел атакува ядрени обекти, защото Иран тайно обогатява уран до 60%, т

да удари и сащ и русия и индия и пакистан те също обогатяват

и другите 

преди 2 минути, lebel написа:

Уфф, бех се притеснил сериозно. Радвам се, че вече си по-добре.

Персите ще се окажат по-умни от хохлите.   Няма да воюват с години  до последния си човек.   

преди 5 минути, lebel написа:

Не може да ви се угоди. Обогатен уран - кофти, обеднен уран - кофти... 

Тия няма да мирясат, докато не изгонят всичките мюсюлмани от Близкия изток, мисля, че това им е целта. Да превърнат Близкия изток в ционистки рай!

преди 10 минути, Anneliese написа:

Тия няма да мирясат, докато не изгонят всичките мюсюлмани от Близкия изток, мисля, че това им е целта. Да превърнат Близкия изток в ционистки рай!

И ако забелязваш, гонят ги в посока Северозапада. Още по-близкия Северозапад.

И освен това си мисля, че ти и attj никога не бихте скучали заедно (като приятели... събеседници имам предвид... щото... щом Обществото е против... ама тва е друга тема). Всеки си има тема и може да си я развива паралелно с другия, в мир и разбирателство.

преди 37 минути, БаалБек написа:

На кого пишеш?

Много ме мразиш, нали? 😆😆😆😆

Паника в Русия: Тръмп може да елиминира Путин, руската противовъздушна отбрана е безпомощна

Бъдете сигурни – Владимир Путин и неговите генерали са ужасени и в паника, след като САЩ показаха на целия свят колко неефективна е руската противовъздушна отбрана в Иран и колко лесно може да бъде преодоляна.

Британският вестник The Telegraph пише, че невероятната демонстрация на американската военна мощ (срещу ядрени обекти в Иран) – и израелските операции преди нея – ясно показаха крехкостта на руските системи за противовъздушна отбрана. Тези събития ще разтърсят самите основи на руската армия.

Простият факт е, че израелските самолети действаха по свое усмотрение в иранското въздушно пространство. След това пък необезпокоявано американски бомбардировачи Б-2 (както и подводници) с изключителна прецизност поразиха набелязаните мишени в Иран, сред които и бункерния комплекс Фордо за обогатяване на уран.

Цялата тази операция бе извършена без никакви проблеми – въпреки присъствието на руски ПВО системи в Иран, руски изтребители и като цяло руска концепция за отбрана. Това, бъдете сигурни, е предизвикало паника в Москва.

САЩ и Израел показаха, че могат да ударят не само ядрените обекти на Иран, но и да елиминират високопоствавени ирански военачалници и учени по ядрената програма.

Сега е още по-ясно, че Америка има пълно превъзходство срещу руските системи и ако Доналд Тръмп реши, би могъл да нанесе пълно бойно поражение на Путин – или да го елиминира лично – като въоръжи Украйна със същите оръжия, които има Израел.

Да се надяваме, че сега, когато Тръмп е окуражен от успеха си в Иран, тази демонстрация на превъзходна военна мощ пред Кремъл – подкрепена от някои достатъчно силни послания – ще убеди Путин да седне на масата за преговори. Ако Тръмп постигне това, той може би ще получи Нобеловата награда за мир, за която толкова много мечтае, и би я заслужил.

https://fakti.bg/world/980964-panika-v-rusia-tramp-moje-da-eliminira-putin-ruskata-protivovazdushna-otbrana-e-bezpomoshtna

преди 34 минути, Staff. написа:

ще убеди Путин

Заблуждаваш се-Путин е само една кукла на конци, нещата се определят от военно-промишления комплекс, чийто водачи (собственици) са невидими. Ръководно начало е безкрайни войни (разбирай огромни печалби) като в Украйна. Всичко друго е на заден план.

преди 40 минути, Staff. написа:

ако Доналд Тръмп реши, би могъл да нанесе пълно бойно поражение на Путин

Руската тактика отдавна не се гради на оръжия. Много по-лесно и по-евтино е да се манипулира общественото мнение с фалшива информация и направо дезинформация, с цел печелене на избори и превземане на крепостта от вътре. Както виждаш, в Русия отдавна не се разработват нови оръжия, даже на мястото на изпотрошените самолети в операция "Паяжина" няма какво да сложат. За сметка на това във всяка западна държава има румен радевци, поток от лъжи, фрагментиране на общественото мнение, съботажи (сега почват вече и пожарите) и подготовка за избори. След това питай в Хърватско, Унгария и кажи-речи БГ ...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.