Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Заговарят ли жените мъжете?

Featured Replies

Егати меркантилноста, де отиде любовта, остана им едното вади-тури и роят се чукундури.

• Отговори 52
  • Прегледи 4,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Коркодила
    Коркодила

Абе овчар, от както свят светува жената отива при мъжът, който трябва да осигури материалното. А тя съответно се грижи за домът и поколението. Във вашия случей е обратното. Жената е обула пант

• Егати меркантилноста, де отиде любовта, остана им едното вади-тури и роят се чукундури.

• Генетика, какво да правиш, трябва да осигурят на потомството бърлога/гнездо

• Автор
преди 4 часа, Greta Simmer написа:

Е защо, ти нали си женен и с дете? Искаше да ти развали семейството ли?

Аз бях още фриленсър тогава. 

преди 20 минути, Коркодила написа:

Аз бях още фриленсър тогава. 

Вие у плоската земя фриленсъри ли им викате на старите ергени чиkиджии ?

Коя година е било това тогава ?

преди 4 часа, bulljo написа:

Егати меркантилноста, де отиде любовта ?

Моят брак е по любов, много си я обичам милата ми белгийка.
Ама то това е вярно когато са млади и двамата, да са влюбени.
Като си пусне шкембенце някой застаряващ ерген, повече не му работи функцията влюбване на мозъка му, търси само домашна прислужничка с ниско IQ та да го търпи какъвто е станал.

• Автор
преди 34 минути, Белгиеца написа:

Моят брак е по любов, много си я обичам милата ми белгийка.
Ама то това е вярно когато са млади и двамата, да са влюбени.
Като си пусне шкембенце някой застаряващ ерген, повече не му работи функцията влюбване на мозъка му, търси само домашна прислужничка с ниско IQ та да го търпи какъвто е станал.

Брак по сметка му викат на твоето!  Навил си се да станеш зет заврян, щото беше тогава мизерия в бегето. 

И понеже много се обичкате, спите в отделно стаи, тя ходи без теб на почивки. Сигурно в компанията на някой люксенбурец. Когато жената е по-силна от мъжът няма как да изпитва сексуално привличане към него и в последствие го заменя с любовник по-силен мъжки екземпляр.  Тя сигурно те обича, но както обича удобните си домашни пантофи.

преди 4 часа, Коркодила написа:

Женените мъже са магнит за девойките. Това му предава допълнителна стойност на мъжът. Сега се сещам за един случей, като бяхме с жената в един ресторант на плажа в Хърватска, бяхме седнали в градината от вън. Сервитьорката младо моме, после трябваше да влезнем заедно вътре да платя сметката и почна да ме разпитва от къде съм и да ли имам фейсбук.

Глюпости! Затова женените мъже лъжат девойките, че не са женени, щот прекалено много им се качва стойността? 😆 И за какво им са на младите девойки женени страхопъзльовци, треперещи да не би благоверната да ги засече в крачка!? 🙄 

• Автор
преди 4 минути, Мери) написа:

Глюпости! Затова женените мъже лъжат девойките, че не са женени, щот прекалено много им се качва стойността? 😆 И за какво им са на младите девойки женени страхопъзльовци, треперещи да не би благоверната да ги засече в крачка!? 🙄 

За да имаш любовница, трябва да си добър лъжец. 1-во и основно правило!

Туй то да си успял в живота. Завряния зет успял да си настрои сателита да гледа безплатна телевизия, а другия бачка в Холандия и се радва на вниманието на самотни майки, които са го рязали, докато са имали избор.

Да ви завиди човек!

За да имаш любовница, трябва да си добър лъжец. 1-во и основно правило!

Лъжливите страхопъзльовци за никоя жена не  са привлекателни - ни за 18 годишните, ни за 118 годишните. 😉  

Иначе да си лъготят могат колкото си искат, но дори и 18 годишните шаранчета са напълно в състояние да усетят кога един мъж лъже и кога не и да го хванат в крачка, а ако не са в състояние да разконспирират някой нещастен лъжльо, значи акциите на тез 18 годишни девойчета, предвид умственото им невежество,  не са чак толкова големи на любовниьот пазар. 😁

• Автор
преди 5 часа, piх3l написа:

Туй то да си успял в живота. Завряния зет успял да си настрои сателита да гледа безплатна телевизия, а другия бачка в Холандия и се радва на вниманието на самотни майки, които са го рязали, докато са имали избор.

Да ви завиди човек!

Самотна явно е била майка ти, че баща ти като е видял какво е направил кога баш най не му се ало, е избягал с 200

преди 22 минути, Коркодила написа:

Самотна явно е била майка ти, че баща ти като е видял какво е направил кога баш най не му се ало, е избягал с 200

Абе не знам за нашите, ама вашите като са видяли какъв некадърник са издялали...

• Автор
преди 1 час, piх3l написа:

Абе не знам за нашите

Комплексарче като не знаеш за вашите, кой ти е баща и прочие трай и не лай.

преди 3 часа, Мери) написа:

Лъжливите страхопъзльовци за никоя жена не  са привлекателни - ни за 18 годишните, ни за 118 годишните. 😉  

Иначе да си лъготят могат колкото си искат, но дори и 18 годишните шаранчета са напълно в състояние да усетят кога един мъж лъже и кога не и да го хванат в крачка, а ако не са в състояние да разконспирират някой нещастен лъжльо, значи акциите на тез 18 годишни девойчета, предвид умственото им невежество,  не са чак толкова големи на любовниьот пазар. 😁

Точно ти да говориш тия работи е като дявола да чете евангелието. Била си и от двете страни. И любовница на семеен, и жена на мъж с любовница. Кажи с Василчо, защо избягахте чак на морето? Ти ли беше умственото невежество или той лъжлив страхопъзльо?

преди 55 минути, Коркодила написа:

Точно ти да говориш тия работи е като дявола да чете евангелието. Била си и от двете страни. И любовница на семеен, и жена на мъж с любовница. Кажи с Василчо, защо избягахте чак на морето? Ти ли беше умственото невежество или той лъжлив страхопъзльо?

Брееей, човек много неща може да научи по форумите за себе си, които преди и през ум не са му минавали. 😁

Мъжът ми никога не е имал любовница през време на нашия брак. А лъжливият страхопъзльо беше много бързо разконспириран и отрязан. Не че този свят не изобилства от лъжливи страхопъзльовци, не си само ти, уви, но мога да ти кажа, че всяка нормална жена изпитва  алергия към такива същества.  Кой тоз Василчо? 🙄

преди 2 часа, Коркодила написа:

Комплексарче като не знаеш за вашите, кой ти е баща и прочие трай и не лай.

Отговора на всеки уважаващ себе си некадърник. Добре, че има такива форуми, та да можеш поне за малко да избягаш от реалността.

• Автор
преди 4 часа, Мери) написа:

Брееей, човек много неща може да научи по форумите за себе си, които преди и през ум не са му минавали. 😁

Мъжът ми никога не е имал любовница през време на нашия брак. А лъжливият страхопъзльо беше много бързо разконспириран и отрязан. Не че този свят не изобилства от лъжливи страхопъзльовци, не си само ти, уви, но мога да ти кажа, че всяка нормална жена изпитва  алергия към такива същества.  Кой тоз Василчо? 🙄

Знам коя си, колкото и профила и наименования да смениш. И имам навика да помня кой какво е писал дори преди години.

Знам коя си, колкото и профила и наименования да смениш. И имам навика да помня кой какво е писал дори преди години.

Това е първият ми профил в този форум, предполагам, че ще е и последният. Така че объркал си се нещо.  😁

на 8.07.2025 г. в 0:51, Коркодила написа:

Наборките точат лиги, защо съм генетично облагодетелстван, аз не ги поглеждам. 

Eто едно матриалче за размисъл относно наборите: https://www.facebook.com/reel/705420752272772 😁

Така, както аз го разбирам, не твърдя, че е точно превод: "Когато се върнах в родното си село и видях онези, за които, когато бях дете исках да се оженя, като порасна." 

• Автор
преди 6 минути, Rudy M. написа:

Как Коркодила се запознал с жена си ... 

518337454_699674389581291_25102461589776

:lol6: 

Рудка, темата е за хетеросексуални.

преди 9 минути, Коркодила написа:

Рудка, темата е за хетеросексуални.

Значи спокойно мога да пиша в нея :) .

Ама за теб не съм сигурен ... Психолозите пишат, че прекалената "мъжественост" е признак за прикрит хомосексуализъм. Това да се перчиш, че си голям мъжкар, имат предвид. 

• 2 седмици по-късно...
на 8.07.2025 г. в 21:56, Мери) написа:

всяка нормална жена изпитва  алергия към такива същества. 

Я чувай?!?......."нормална жена🤥       Що за оксиморон???  Ако има все още нормални жени а не феминистки, ще има и щастливи семейства!

на 9.07.2025 г. в 2:00, Коркодила написа:

да помня кой какво е писал дори преди години.

Ти да видиш - кво ли щеше да е, ако помниш неща, станали след години... 😎

• 2 месеца по-късно...

Да, ама им е странно на Мъжете, като ги заговорим. Не вярват, че това се случва и не знаят как да реагират😂

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.