Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Георги Димитров- ярка личност на 20 в.

Featured Replies

току-що, _ramus_ написа:

Недей повече да се цепиш че така още по-ярко лъсваш.

Извинявай, ама до момента единственият, дето лъсва с тоталната си неадекватност си ти, а не аз. Ти твърдиш, че съм бил комплексар, а се включваш в някаква тема и почваш да ми сипваш без абсолютно никаква причина. Аз лично нямам никакви проблеми, както се вижда... даже се забавлявам с простотията ти. Проблема е, че единственият комплексар в случаят си единствено и само ти.

А от тъпизмите ти за уменията ми в леглото... Казвам ти сериозно, иди се прегледай. Очевадно не си с всичкият си...

преди 2 минути, _ramus_ написа:

Моето предложение е да не потъваш повече в тия работи, защото играеш все повече в изгубена игра...

За човек, дето не е в състояние, да осмисли нещо написано в интернет форум е доста смешно, да ми дава... "предложение". По-добре иди се прегледай... Това е по-добро "предложение".

• Отговори 122
  • Прегледи 7,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

преди 5 минути, communismatic написа:

Аз лично нямам никакви проблеми, както се вижда.

:lol6:Ти лично... То това е ясно, но парадоксът е, че когато се сънуваш виждаш там нещо си, но отвън се вижда просто гола маймунка, дето подскача и се прави на шарен цар, мъдрец, и як пи4ага - съвсем баналната и скучна игра на всеки комплексар. 

Така че... психологията "друго вижда". :) Но там... четенето, разбирането... не са за всяка надувка чрез лични по виртуала. 

току-що, _ramus_ написа:

То това е ясно, но парадоксът е, че когато се сънуваш виждаш там нещо си, но отвън се вижда просто гола маймунка, дето подскача и се прави на шарен цар, мъдрец, и як пи4ага - съвсем баналната и скучна игра на всеки комплексар.

Тъй, де. Пак да преговорим, понеже очевадно четенето с разбиране не е силата ти. Аз съм комплексар, а ти се включваш в темата за да ме "громиш"? Успя ли да вденеш за какво говоря или да пробвам с картинки? Щото вече 2-3 пъти ти го пиша, ама още не си зацепил очевидно.

Баси умното създание... 😆

току-що, communismatic написа:

Аз съм комплексар, а ти се включваш в темата за да ме "громиш"

:) тц, двойка, защото просто няма по-ниска оценка. Липсват и умения за синтез, както и въобще относно 'четенето с разбиране'. 

Пет пари не давам, всъщност  - просто се забавлявам с идиотите, които се фантазират на яки пи4ове с нахакани заучени маниери. А са толкова празни отвътре... 

В тази връзка си гола вода и с Гошето Димитров, но много ти се щеше да се изцепиш къв си светнат и кви "жени" имал и "кви мастики" е пил. В раздела "политика" така сте си свикнали - просто си лаладжийствате, ама като опре до нещо по-сериозно... и лъсва нищетата и комплексарщината. 

преди 3 минути, _ramus_ написа:

Липсват и умения за синтез, както и въобще относно 'четенето с разбиране'. 

Мхм. Викаш "няма нищо такова"... 😆

преди 3 минути, _ramus_ написа:

Пет пари не давам, всъщност  - просто се забавлявам с идиотите, които се фантазират на яки пи4ове с нахакани заучени маниери. А са толкова празни отвътре... 

Личи си, да. Пет пари не даваш, та затова и се включваш за да ме "громиш". Това определено е човек, който "пет пари не дава"... 😆

преди 4 минути, _ramus_ написа:

В тази връзка си гола вода и с Гошето Димитров, но много ти се щеше да се изцепиш къв си светнат и кви "жени" имал и "кви мастики" е пил.

Ако ти стиска, може да поспорим? Ама и там ще те навра, където ти е мястото... ;) 

преди 4 минути, communismatic написа:

Ама и там ще те навра, където ти е мястото

оо як пи4... Той ги раздава "местата", той навира който, където... :lol6:Малката анонимна мишчица се пъне да е голем дракон... 

Просто трябва да се остави бебешкия комплексар сам да се спише как се сънува - напълно доброволно и цветно си го прави. И все по-цветно :) 

Давай, има още за разкриване - кво му плащаш, пък и дъното е много далеч все още, и има мегдан. 

Това с тезата, че съм "комплексар", мисля, че обсъдихме, че е нелепа. По-скоро "комплексара" си именно ти. В случай, че още не си вдянал... което няма да е особена изненада.

Та... За Георги Димитров имаш ли нещо, да кажеш или? Щото другият специалист, нещо избЕга от темата...

преди 8 минути, communismatic написа:

Ако ти стиска, може да поспорим

Ти отново се обърка в коя тема списваш глупостите си ... Спорове не водя въобще, особено с комплексари с памперси, дето основното е да се дуят кви са яки, смели и нахакани, с маниери от тийнгодините им, сред които още се сънуват.

преди 1 минута, communismatic написа:

мисля, че обсъдихме, че е нелепа.

Фейк - поредния. :) Нито мислиш, нито си способен, не сме водили "обсъждания", нито оценките ти са нещо повече от глупости. 

За малките двойкаджии да поясня, че поянтието ОБСЪЖДАНЕ има за корен СЪЖДЕНИЕ, а това само малките льольовци си играят да го подражават. 

преди 4 минути, communismatic написа:

да кажеш

интелигентните хора сме наясно че сред форума само ПИШЕМ. Докато изтрещелите все "говорят" - това е щото в главите си те "си говорят" и там има бая "гласове", пък и фантазират за някаква тяхна публика.

Е, не сме водили обсъждания. Твърдиш, че съм писал глупости за Георги Димитров, питам те "Искаш ли да спорим?" и ти бягаш... Жалко, щях да се позабавлявам още с акъла ти...

Търсещ истини, имаш ли нещо да добавиш? Нещо, с което не си съгласен?

Търсещ истини, имаш ли нещо да добавиш? Нещо, с което не си съгласен?

:lol6:Той не се забавлява с идиотите в раздела. Не е като мен. 

преди 8 минути, communismatic написа:

мисля, че обсъдихме, че е нелепа.

преди 3 минути, communismatic написа:

Е, не сме водили обсъждания.

мдаааа - :lol6:великият логик, историк и познавач на 'Истините в историята'. 

Аман от простотии и празноглавците, дето само това могат да раждат. 

преди 2 минути, _ramus_ написа:

Той не се забавлява с идиотите в раздела. Не е като мен. 

Ми добре, де. Като съм "идиот", дай да спорим по темата за Георги Димитров? Нали съм "идиот", ще е много лесна задача за теб? Що бягаш?

дай да спорим

Първо трябва да се научиш да четеш, щото относно това вече писах ясно и точно... и обосновано...

Поне да се научиш да четеш, дори и да го няма разбирането - щото дупката е много празна вътре. 

Един голям среден пръст мога "да ти дам" - макар че "не си по големите работи"... :lol6:

току-що, _ramus_ написа:

Първо трябва да се научиш да четеш, щото относно това вече писах ясно и точно... и обосновано...

Верно? Я дай да видя къде си писал за Георги Димитров?

току-що, communismatic написа:

Я дай

преди 1 минута, _ramus_ написа:

голям среден пръст мога "да ти дам"

Не си в положение да определяш, да нареждаш или изискваш кой какво да взима или дава. Твърде си малък и глупав още, но и не тая надежда че ще се научиш някога. 

Умното момче рязко спря, да пише. Направо се е на*рало от страх, така и не смее, да си каже мнението за Георги Димитров, че гаврата ще придобие нечувани размери. Досега много отворен беше, бил съм "идиот" ала-бала... Иначе... това за сексуалните ми възможности беше феноменално изказване, заклевам се... Момчето е много наясно с нещата... 😆

Но най-важното... тоя дето не е комплексар се включва без никаква реална причина за да ме "громи" избивайки си комплексите, но в същото време твърди, че комплексара съм аз... 😆

Умното момче му омръзна от идиотизма. По принцип клоуните омръзват - дори добрите, а случаят е тривиално-банален

Повеселих се и те оставих да се давиш в кочината от надувки с които да позашиеш малко фалшивото си честолюбие с филма "той го е страх, гавра, момчето... и тоя е комплексар щото избива комплекси", което е тъпо народно клише за загубеняци, защото комплексите не се ИЗБИВАТ... :) както и с лъжите за 'учебниците по логика"... 

Въобще простотията и народняшкия характер лъснаха зад назубрените посредствени папагалщини и заучени защитни пози. Сиви - съвсем сиви и повторяеми, та чак невидими. 

Пет пари не давам за Гошо Димитров, нито за историята, особено от мозъчетата на недорасли, още емоционални примитиви. Просто си намерих малко да се позабавлявам с поредната "голееееема" надувка, която отново се оказа празна и куха. И интереса ми вече е "под нулата". В тоя смисъл - сбогом. 

Остави ме, да. Наби си камшика с 300, понеже знаеш, че ще те гавря... С тия евтини измъкванки, пробвай с някой на твоя акъл. 😆

Ма дааа - страшен и голем си! Гаврош, та дрънка... :lol6:Как въобще живееш само с филма си колко си страшен , велик и як пи4...

Как издържате на тая вътрешна "смрад"... Може би така живеят простите хора - опростено и задължително в малка кутийка, в която се сънуват кви са яки и как да заглушат нищетата отвътре с папагалене на заготовки и празно дрънкане на глупости и простотии. Ден да мине, година да отмине, празно дрънкане по цял ден, за да убият самотийката и простотийката.

Как въобще с това, и така, може да се живее - як съм, страшен съм, дай, теб те е шубе, кво ми се правиш, заклевам се и повторения на едно и също....  Но явно няма да го разбера. 

Ми не е лъжа. Самият факт, че тръгна да коментираш Георги Димитров и в момента, в който те подпитах за него, спря рязко да пишеш... Значи съм голяма работа. Както и да е, продължавай, да си пишеш глупостите. 

• Автор
преди 14 часа, communismatic написа:

доста премълчаван факт е, че той се спасява от затвора, но не заради защитната си пледоария в съда, а понеже жените с които е "хойкал" са му служили за алиби. Просто те потвърждават, че той е бил с тях, правил е това-онова и по тоя начин те го спасяват.

Проверих за жените в процеса. Вж https://opinioiuris.de/entscheidung/1668#F._Der_Angeklagte_Dimitroff. 

Два цитата:

"Подсъдимият Димитров е бил в Мюнхен в деня на пожара. Както се вижда от записа му в списъка на компанията за спални вагони, той се е върнал оттам в Берлин през нощта на 27 срещу 28 февруари. Свидетелката Рьослер, която се е возила със същия влак, свидетелства, че Димитров е говорил с нея и се е представил като професор или д-р Хедигер. Когато се срещнали на следващата сутрин за закуска, Димитров видял сутрешните вестници, които съобщават за пожара в Райхстага. Според свидетелката, той поклатил глава и не казал нищо повече. "

"Не може да се счита за доказано, че Димитров, както свидетелката г-жа Хартунг смята, че знае, е бил ръководител на българската група в „Червената помощ“ на Доротенщрасе в Берлин през зимата на 1928/29 г. Очевидно тук е имало объркване с Теодор Димитров, който според ръководителя на организацията за помощ на емигрантите, свидетеля Дитбендер, е работил там. "

Това са двете свидетелки. Съдът се отнася към г-жа Рьослер като към случайна свидетелка и не я обвинява в лъжесвидетелство. Г-жа Хартунг свидетелства против Димитров, но очевидно греши.

Това е моят отговор към ЛЪЖИТЕ и ВНУШЕНИЯТА на ник communismatic. Нямам основание да го смятам за непредубеден, напротив, силно е повлиян от лъжите на пропагандата от Студената война и е недостоверен.

Момче, аз говоря за неща, които са публичноизвестен факт. Ако и това не знаеш, какво има да коментираме повече!? Какво очакваш да пише в следственото дело? Че са спали заедно? Я провери кои са Ирма Рьослер и Ани Крюгер. 

• Автор
преди 3 часа, communismatic написа:

Момче, аз говоря за неща, които са публичноизвестен факт. Ако и това не знаеш, какво има да коментираме повече!? Какво очакваш да пише в следственото дело? Че са спали заедно? Я провери кои са Ирма Рьослер и Ани Крюгер. 

Старче, ти пишеш неща, които не са факт. Проверих коя е Ирма Рьослер и тя е предмет на описание в съмнителни по достоверност български издания, но не и чужди. Има само едно споменаване в Шпигел 1959 г. и това е лесно за проверка. Нормално е, пропагандата да работи с клюки, а следствените дела с факти, аз избрах фактите, ти клюките. 

Историк!?!?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.