Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Ublock Origin Не е умрял! Има начини за активиране

Featured Replies

За тези които имат приставката uBlock Origin в гугъл хром, но вече не е активна (защото от Хром решиха да я спрат) - теглите този регистър файл, който прикачвам и стартирате. След това рестартирате своя Гугъл Хром браузър и когато отидете в менюто на приставките - вашия uBlock Origin трябва да е включен отново. Или ако не е - поне ще ви даде да го включите. Аз го пробвах това и при мен стана. С най-новата версия на Хром съм и ползвам Windows 11.  
А за тези които вече са изтрили приставката и не могат да я намерят в гугъл стора - има линк към GitHub където може да си я изтеглите и ръчно да си я инсталирате (следвайки инструкциите) 
Линк към темата от GitHub https://github.com/gorhill/uBlock/tree/master/dist#install  
Надявам се да съм бил полезен. Успех. 
По-добър адблокер не съм виждал. Дано го има още дълго време

Extend-Extension-Manifest-v2-availability-registry-www.regfiles.net.reg

За Chrome има uBlock origin Lite (който е съвместим). По леката версия е . Но, върши работа.

За потребителите, които искат да избягат от "екосистемата" на Google има Firefox + uBlock origin.

П.П. Последната комбинация е използвам, както на PC, така и на смартфона с Android.

преди 1 час, Relic_hunter написа:

За тези които имат приставката uBlock Origin в гугъл хром, но вече не е активна (защото от Хром решиха да я спрат) - теглите този регистър файл, който прикачвам и стартирате. След това рестартирате своя Гугъл Хром браузър и когато отидете в менюто на приставките - вашия uBlock Origin трябва да е включен отново. Или ако не е - поне ще ви даде да го включите. Аз го пробвах това и при мен стана. С най-новата версия на Хром съм и ползвам Windows 11.  
А за тези които вече са изтрили приставката и не могат да я намерят в гугъл стора - има линк към GitHub където може да си я изтеглите и ръчно да си я инсталирате (следвайки инструкциите) 
Линк към темата от GitHub https://github.com/gorhill/uBlock/tree/master/dist#install  
Надявам се да съм бил полезен. Успех. 
По-добър адблокер не съм виждал. Дано го има още дълго време

Extend-Extension-Manifest-v2-availability-registry-www.regfiles.net.reg 841 B · 1 изтегляне

Мерси при мен се получи и си бачка без проблеми.

преди 10 минути, Bubbles написа:

Че при мен с лиско не е спирал да работи.

Ние с Хром сме друга бира. При нас е тъжна история😅

С Вивалди (основен), Фокс-а (резервен) и портативен Цент (за специфични нужди) uBlock Origin си бачка. Докога... нема го мисля са.

Но като гледам/чета тая динамика, мисля си, че ако перифразирам леко Ленън (да почива в мир), ше ми пасне като... абе като. Животът е това, което бушува покрай теб, докато ти бачка ублока...

И да спре ublock origin има алтернатива adguard 

преди 2 часа, plmen88 написа:

Ние с Хром сме друга бира. При нас е тъжна история😅

На Edge все още бачка макар да е хрониум система .

преди 44 минути, adersa написа:

Един ден ще ползвам друг браузер. Но този ден още не е настъпил😄

преди 9 часа, adersa написа:

И на Avast Secure Browser си бачка. Тея от Хром що се правят на "по-светци от папата", не ги знам  :speak: 

преди 46 минути, ivottoshev написа:

И на Avast Secure Browser си бачка. Тея от Хром що се правят на "по-светци от папата", не ги знам  :speak: 

Играеха си на мишка и котка през седмица, заради тубата. И приложиха тактика от 05` когато имаше два браузера.

Най вероятно сега изчисляват проценти, на отказали се от хром.

преди 59 минути, ivottoshev написа:

сами си гонят клиентите ;) 

на 24.07.2025 г. в 7:12, nusho73 написа:

Какво правим ?

мно'о ясно кво - бегаме в ШаоЛин.

ТАм нема браузъри и реклами, нема  калдата, нема и монахини - значи и че нема проблеми.

Така раят на земята се завръща ( в ШаоЛин) и сички монаси са вечно щастливи, докато изкачват безкрайните стълби към входа на храма, или метат в силния вятър огромните дворове до замайване. :) 

преди 1 минута, _ramus_ написа:

мно'о ясно кво - бегаме в ШаоЛин.

ТАм нема браузъри и реклами, нема и калдата - значи и че нема проблеми. Така раят на земята се завръща ( в ШаоЛин) и сички монаси са вечно щастливи, докато изкачват безкрайните стълби към входа на храма, или метат в силния вятър огромните дворове до замайване. 

Много знаеш! Да не си бил там?Как не са те спукали от бой? Психиатър ли си ? Ако не си марш при психиатър! Моя е много добър, да ти го препоръчам.

преди 31 минути, nusho73 написа:

Моя е много добър,

Ти си пример че психиатъра ти не е успял в нищо. Препоръчай му ШаоЛин - виртуално, :) сигурно би те разбрал, като допълнително пояснение за диагнозата. 

Така или иначе - нема бразузър, нема блокъри... нема и Калдата и така няма и проблеми. Друг е въпросът че за Проблемните проблемите никога не спират. Драмите живеят повече от Драматиците - те някак си са "вечни". 

преди 8 минути, nusho73 написа:

Моята диагноза е на място.

:lol6:Е, да - психиатричното отделение. Изглежда че на всички е ясно де, но е важно че ти сам също си даваш сметка... Значи че има надежда... (евентуално)  

Та... зарежи браузването и калдата, щото 'ората дето правят КАЛДАТА искат да гледаш реклами...

Все пак в психиатричното могат да спрат и WiFi мрежата... :lol6:Тогава кво прайм -ще им кажеш че ще ходиш в ШаоЛин ли? 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.