Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Шофьорските умения?

Featured Replies

Абе тва не беше ли тема за шофьорските умения,а не за марките автомобили?

По-добро от служебната кола нема.Кво толкова спорите за глупости.По-добре да ви видя как карате тва дето имате,а не да се фукате колко е велик автомобила ви.

• Отговори 58
  • Прегледи 13,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• ...ти каза "Голфаджиите". Щом двойкарите не сме в списъка съм спокоен. ОпраЙ се с жените.

• Ъндъртейкър
    Ъндъртейкър

Абе вече 2 часа пиша по темата и все не мога да напиша нищо! Първо ми го изтриха, незнайно защо, после проблеми некви ... Ай ся пиша за 3 път и дано да има нещо общо с предишното Голфаджиите? Ра

• Има много истина в тия приказки за голфаджиите!! 80% от тях са точно такива!

A аз се уча още да въртя летни гуми на зимен асфалт. Да си размразявам най-бързо предното стъкло и да си затоплям краката, преди ръцете. Това цяла наука да разбера дали съм трезвен сутрин. Няма как, надявам се ченгетата да ми помогнат. Вече се опитаха на 1 януари 2007 в 11 часа, но не успяха - чист бях ( да се е** и пиянката, дето и на 1 януари не могат да го хванат)

Днес се чудя на уменията си. Направих четворно изпреварване ( двама румънци и два тира) на 200 метрова отсечка. Трябваше да се шмугвам между два тира бързо , защото щях да помета знаците пред мен. За щастие имаше пясък, аз карах със 100, между тировете имаше 10 метра, самите тирове с не повече от 50, знаците бяха на 30 метра, а аз нямах АБС. На всичко отгоре и тъмно. Ей тфа се вика Късмет с главно "К". Решение на проблема - еърбега, не не е това. Винаги съм знаел, че имам крак АБС и такъв електронен помощник не ми трябва. Цък, цък, цък на 3-4 пъти и се вместих между тировете. Другия път ще изпреваря само тримата. Четвъртия по-късно. Остарявам братче...

Уча се да я връткам с ръчна, ама ми е още мътна. :P

Чакай снега и пробвай на сняг да свикнеш с усещането на завъртането.После и на асфалт,много е яко :blink:

A аз се уча още да въртя летни гуми на зимен асфалт. Да си размразявам най-бързо предното стъкло и да си затоплям краката, преди ръцете. Това цяла наука да разбера дали съм трезвен сутрин. Няма как, надявам се ченгетата да ми помогнат. Вече се опитаха на 1 януари 2007 в 11 часа, но не успяха - чист бях ( да се е** и пиянката, дето и на 1 януари не могат да го хванат)

Днес се чудя на уменията си. Направих четворно изпреварване ( двама румънци и два тира) на 200 метрова отсечка. Трябваше да се шмугвам между два тира бързо , защото щях да помета знаците пред мен. За щастие имаше пясък, аз карах със 100, между тировете имаше 10 метра, самите тирове с не повече от 50, знаците бяха на 30 метра, а аз нямах АБС. На всичко отгоре и тъмно. Ей тфа се вика Късмет с главно "К". Решение на проблема - еърбега, не не е това. Винаги съм знаел, че имам крак АБС и такъв електронен помощник не ми трябва. Цък, цък, цък на 3-4 пъти и се вместих между тировете. Другия път ще изпреваря само тримата. Четвъртия по-късно. Остарявам братче...

Много мъ йе страх по пътищата от такива като тебе...ама нема начин,карам си щото тва ми е част от работата.Само се кръстя като тръгвам... :)

Е, за тая глупост БРАВО ли да ти кажем?

Ако искате да станете умели пинисчии в шофирането разчитаите на 3 неща:

1.) на свойте възможности и предвидливост.

2.) знайте че в най-неподходящия момент колата ще дефектира.

3.) винаги ще има не предвидими неща от сорта на бабички които не знаят кво правят на пътя,деца гонещи топката си,подтиснати чичовци който си въобразяват че пътя е техен никога през живота си не вдигнали повече от 60 км. в час.

Не съм против пинизите по пътя но не се самозабравяите и спазвате ли горните 3 точки и чрез непрекъснато самоусъвършенстване ще станете върха . cool.gif

• 10 месеца по-късно...

Аз имам голф 3 и сам много доволен от него нищо неми тропа, а го карам от 1 година вече що се отнася за жените така наречени (шофиори) просто нямам думи за тях винаги ме засичат даже един път видях една жена с голф 3 като моя и огледалото и беше обърнато на страни и и викам огледалото ти е обърнато оправи си го ! и тя ми вика абе за какво да го оправя? аз така и така не гледам в огледалата

Аз сама си признавам,че не ставам за шофьор,въпреки че имам книжка от доста време.Истина е това,което се твърди,че 90% от жените не трябва да се оставят да шофират.Не мога да паркирам,освен ако няма свободно място за поне 3 коли,все се удрям някъде и т.н.А със скорости ако е,положението е катастрофално.На светофарите ми гасне колата,не мога да потегля,изнервям всички наоколо....Препоръчително е да се возя само с шофьор.

Е, това е от липса на опит може би? Покарай повече на спокойни места, после се бутай в центъра на любимата ни столица

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.