Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Падам си по по-големи мъже?

Featured Replies

На 25 съм, пък заглеждам мъже на по 35, 40... 

Аз ли не съм добре, това нормално ли е въобще? Момичетата моя набор залитат към диапазона 25-30, пък аз повече. И това не е да каже човек от скоро, това е откакто съм на 20. Винаги ми е било тайно желание, но никога не съм предприемала действия.

Някой от тук имал ли е подобен интерес към по-възрастни мъже или жени? 

• Отговори 154
  • Прегледи 9,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ако можехме да заложим, щях да искам да се хванем на бас за някакви големи суми, че съм хем жена хем на 25. Това щяха да са най-лесно изкараните ми пари в живота 😃.    Ама уви, хем не мога д

• Всеки момент чакаме @Banesc да се включи...

• Той е имал опит с всичко. Даже тук във форума му викаме "бай Banesc" заради опита, който е натрупал. Особено като използва изкуственият си интелект, тогава няма кой копче да му каже.

Публикувани изображения

Напълно е нормално. Причината е че младите жени виждат стабилност и потенциал за създаване на семейство с по-възрастни и олегнали мъже. Прави деца , не само секс г-це ! 

• Автор
преди 17 минути, BulgarianYouguart написа:

Напълно е нормално. Причината е че младите жени виждат стабилност и потенциал за създаване на семейство с по-възрастни и олегнали мъже. Прави деца , не само секс г-це ! 

Ами ако не искам деца на този етап? 

Ако не искаш на тоя етап , намираш такъв който ще е добър баща , и правиш деца до 30г възраст. Идеалната възраст за създаване на деца от жена е 18-28 най-късно до 30 , след 35 риска от заболявания синдроми и т.н за децата се вдига.

преди 21 минути, BulgarianYouguart написа:

... и правиш деца до 30г възраст. Идеалната възраст за създаване на деца от жена е 18-28 най-късно до 30 , след 35 риска от заболявания синдроми и т.н за децата се вдига.

2 по 5 години имаш да си избрала мъж. След това уйде коня у ряката! Тези години се въртят бързо и неусетно. Усещат се едва след като си направил мисията и живота е пред теб и ти го подреждаш без да се луташ. Тоест, вече си спокойна и времето е вечно. Взимай ме и да те почвам.

• Автор
преди 29 минути, BulgarianYouguart написа:

Ако не искаш на тоя етап , намираш такъв който ще е добър баща , и правиш деца до 30г възраст. Идеалната възраст за създаване на деца от жена е 18-28 най-късно до 30 , след 35 риска от заболявания синдроми и т.н за децата се вдига.

Така е, да, има го това. Но аз просто размишлявах до колко е нормално. 

преди 9 минути, Клонинга написа:

2 по 5 години имаш да си избрала мъж. След това уйде коня у ряката! Тези години се въртят бързо и неусетно. Усещат се едва след като си направил мисията и живота е пред теб и ти го подреждаш без да се луташ. Тоест, вече си спокойна и времето е вечно. Взимай ме и да те почвам.

Нещо не те разбрах теб? 😄

Редактирано от Емилия1213
изпусната запетя (преглед на промените)

преди 1 час, Емилия1213 написа:

Аз ли не съм добре, това нормално ли е въобще? Момичетата моя набор залитат към диапазона 25-30, пък аз повече. И това не е да каже човек от скоро, това е откакто съм на 20. Винаги ми е било тайно желание, но никога не съм предприемала действия.

Всеки момент чакаме @Banesc да се включи...

преди 10 минути, Емилия1213 написа:

Нещо не те разбрах теб? 😄

Имам дар да правя хубави деца. Особено на най-малките. Правя деца със светли очи и светла коса - куклички, ако се роди момиче ще забележиш колко много е красиво то. Ако ми обещаеш контакт, ще дойда на София. А ко не ми обещаеш, оставаш сама. :)

преди 1 минута, Емилия1213 написа:

Имал е опит с по-големи ли? 

Той е имал опит с всичко. Даже тук във форума му викаме "бай Banesc" заради опита, който е натрупал. Особено като използва изкуственият си интелект, тогава няма кой копче да му каже.

преди 1 час, Емилия1213 написа:

Аз ли не съм добре, това нормално ли е въобще?

Не, не е нормално, трябва ти спешна психотерапия при психоложка.

преди 50 минути, Емилия1213 написа:

Такива като Вас колко са му минали...в главата, чет нямат. Проплакал е цьял Перник от него.Че и на младите булки посяга. Но за сметка на това е паралия момчето и сегиз-тогиз си плаща. Ще ти се обади. Бъди спокоен.

преди 2 часа, Емилия1213 написа:

...

... мъже, жени... кози (нямам сведения за възрастта им)... даже за двама имам подозрения, че са дендрофили....

преди 2 часа, Емилия1213 написа:

Тц

на 40 съм и съм девствен

така ми е  по-лесно

и не се занимавам с чужди проблеми

имам по 24 часа на  ден само за себе си

минавам във фаза митьо пищова

до 20 години  и 50 кила

а ти как си

имаш ли си гадже

25 години за жена си е доста

падат акцииите бързо

дано си поне богата с добра професия

всяка  може да си сложи  джуки цици и грим.

преди 1 час, Колев 74 написа:

Но за сметка на това е паралия момчето и сегиз-тогиз си плаща

тц имам висок морал

на мен трябва да плащат 

пп  мъжките години  текат по  бавно

10 женски години са равни  на една мъжка  година

тъй  че може да се окажеш и стара 

трабво всяка жена да се информира!

докато е време

преди 3 часа, Емилия1213 написа:

Заглеждаш се по който искаш! Целта е да си добре! 

Няма лошо. Всеки си има предпочитания - е я примерно налитах до неотдавна на козички основно, но животът много поскъпна. Сега съм се ориентирал към котенца.

Аз не виждам нищо лошо в това виж ако са 50+ :D Аз бях с жена 10 години по - малка от мен. Но такива разлики пък.. на нея и се живееше аз мисля за семейство и не се получават нещата

преди 4 часа, BulgarianYouguart написа:

Ти от опит ли се изказваш или така си чувал?

преди 3 часа, Banesc написа:

на 40 съм и съм девствен

Ти да'н си девойка бре. Девствен бил...
...беги при Пешо в Суходол да те отвори.

Почти сигурно авторката не е имала баща в детството си. Или ако е имала , той не се е интересувал от нея ами си е имал хоби и приятели, които са били по-важни.

По-големите мъже често приемат младите жени като тъпачки, с които да се забавляват. Те не ги възприемат като равни на тях.

Може би има много добре изглеждащи 40-годишни мъже, но са рядкост. Тези, които се поддържат, обикновено са мускуляги, фитнес маниаци. Повечето от тях имат по 1-2 зарязани деца. 

преди 6 часа, Banesc написа:

Тц

на 40 съм и съм девствен

така ми е  по-лесно

и не се занимавам с чужди проблеми

имам по 24 часа на  ден само за себе си

минавам във фаза митьо пищова

до 20 години  и 50 кила

а ти как си

имаш ли си гадже

25 години за жена си е доста

падат акцииите бързо

дано си поне богата с добра професия

всяка  може да си сложи  джуки цици и грим.

тц имам висок морал

на мен трябва да плащат 

пп  мъжките години  текат по  бавно

10 женски години са равни  на една мъжка  година

тъй  че може да се окажеш и стара 

трабво всяка жена да се информира!

докато е време

image.jpeg.6042e954c1066ecb8268e584e7431293.jpeg

преди 25 минути, Муца написа:

Почти сигурно авторката не е имала баща в детството си. Или ако е имала , той не се е интересувал от нея ами си е имал хоби и приятели, които са били по-важни.

По-големите мъже често приемат младите жени като тъпачки, с които да се забавляват. Те не ги възприемат като равни на тях.

Може би има много добре изглеждащи 40-годишни мъже, но са рядкост. Тези, които се поддържат, обикновено са мускуляги, фитнес маниаци. Повечето от тях имат по 1-2 зарязани деца. 

Муцо,Муцо...Мацангуно!

Виж хората какво правят и си вземи поука, а не коментирай каква е питащата или родителите и. И не се грижи ти за децата на "мускулягите или фитнес маниаците" ами се замисли  кога ще раждаш и ти, за да имаш поне някакъв наследник. Вече си твърде дърта за да се оглеждаш за добре изглеждащ млад мъж. Затваряй очи и прегърни някой дядка  в кревата. Това ще ти остане поне за спомен,ако няма...тамъзлък!

преди 1 минута, Муца написа:

От кои да взема пример бе! 😄 Аз тук освен глупаци, други не съм засичала. 

Мечтай си да прегърна дядка ( теб). 😆

Точно пък мен да прегърнеш, не аз а ти само може да си мечтаеш. Казал съм ти го няколко пъти, но нито схващаш, нито помниш:

Двама с теб, да останем на самотен остров, катеричката напълно ще зарастне. Няма мъж, който да харесва дебелогъзести жени. Най малкото - аз.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.