Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За колко мога да си продам компютъра?

Featured Replies

Пичове, здравейте. Искам да си продам стария компютър, взех си лаптоп и по принцип вече не го ползвам. Преди 4-5 години го купувах, сглобен за малко над 1500 лева, колко би струвал днес? Изтеглих speccy да пробвам да намеря повечето от важните детайли, може да съм пропуснал нещо, но грам не разбирам. Интересно ми е за колко пари бихте го пуснали в olx, не че ще има много интерес. Предполагам няма разни сервизи/магазини, които изкупуват на добра цена, директно да ходя и да им го оставя?

image.png.2a89a6689379d60ef5d6dd0f7d8d7c12.png

image.png.addbd4a0f77ed7eb8a6ab9147edd4df9.png

image.png.9ffb5ec7358f088c3a855bac4be4027d.png

image.png.d047620dc741db43625f7cb64c0ff2d7.png

400?

преди 42 минути, palmer10 написа:

директно да ходя и да им го оставя?

Направо го носи и ще ти позволя да ме почерпиш ...

---

Следвайки наддаванията по-горе.

Иначе - не е идеално лоша машината, но трябва още информация.

Ако го продаваш с монитора може и да му вземеш 500. но ако сам го продаваш на купувача. Ако минаваш през посредник ще вземеш парите веднага ама няма да са повече от 300. Има причина фирмите да ти свалят толкова цената не е само от алчност. Ти като частно лице не си длъжен да дадеш касова бележка и да внесеш ДДС-то на държавата и не си длъжен да дадеш на купувача някаква гаранция. А фирмата трябва да го направи съответно тия разходи и ДДС ги изваждат от изкупната цена.

То ако е за 300 веднага бих го взел, стига да нямах още два втора ръка, макар и малко по-стари от този.

преди 11 минути, The Lone Star написа:

То ако е за 300 веднага бих го взел, стига да нямах още два втора ръка, макар и малко по-стари от този.

Твой е, т.е. повече от 200 не давам! Успех!

И един лев няма да дам за този. В момента приоритет ми е таблет, за да си чета книгите в дългите зимни вечери. Но според мен под 300 лв. не трябва да пада.

• Автор

Ако ще е за 300, предпочитам да го оставя на циганите пред кофата или в мазето да ръждяса.

много значение има дали е с монитора или без

някой купувач може да иска без монитора или със

преди 15 минути, palmer10 написа:

Ако ще е за 300, предпочитам да го оставя на циганите пред кофата или в мазето да ръждяса.

Па направи го. Какво ти пречи?!

По-удачно е да видиш някой нуждаещ се и да му го подариш! (Зарадвай някой....)

Успех!

преди 32 минути, (:IdioibI:) написа:

Твой е, т.е. повече от 200 не давам! Успех!

100 лева и го взимам веднага.

преди 1 минута, plmen88 написа:

100 лева и го взимам веднага.

50?

Хора - още не можете да биете предходното ми предложение, а аз имам ново:

Ако ще е с монитора заедно - опаковай ги като колет - за уплътнение сложи колкото може повече от тези старите банкноти дето изтичат в края на годината и ми го прати, а докато системата е работеща (за което аз ще се грижа) - ще ми плащаш месечна издръжка - като за дете :)

Само да знаеш, че лаптопа ми догодина става на 18 години ... (после да няма - как така още работи).

преди 26 минути, цър-вул написа:

Имам въпрос - защо грее толкова този процесор?

То явно заради него наддаването падна толкова много...

Около 400 лв някъде струва, въпроса е дали някой ще го вземе и за толкова. Не са известни моделите на дъното, захранването, кутията и ако има още нещо, което не се вижда в горните картинки - добре е да се дадат и те, за да може да се определи максимално точно цената. Процесора струва около и най-вероятно под 100 лева. Видеото е вградено. Иначе ето подобна обява за конфигурация, която е и с отделна видеокарта, за 450 лева:

Геймърски компютър i5-10400F/GTX1650 гр. Дулово • OLX.bg

Ако искаш да му вземеш по-хубави пари, продавай го на части. Тия, дето ти дават 200 лв, такъв от Преебалника за такива пари няма да си вземат. ;) Успех!

преди 3 минути, Tucan написа:

Ако искаш да му вземеш по-хубави пари, продавай го на части. Тия, дето ти дават 200 лв, такъв от Преебалника за такива пари няма да си вземат. ;) Успех!

по-добре цял и да пусне някой част  гратис-отстъпка  да я  включва в цената 

стар краставичар съм

Във вид на готова конфигурация няма да му вземеш много. По-добре го продай част по част, повече ще изкараш.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.