Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как се надува имотния балон в България?

Featured Replies

Е ние атеистите на вярваме на измишльотините на поповете.

Като не ти стига акъла да намериш някакви що годе смислени аргументи, винаги можеш да се помолиш на божеството ти за съвет.

А бе я покажи твоята булка тука и детето ѝ да им се порадваме.
Аз моята съм я показвал и отделно и синът ми съм го показвал.
За сина ми бях пуснал цяла тема, ама я налази един правил деца на една черничка от доминиканската република.

• Отговори 69
  • Прегледи 3,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Да бе да, ще ти търся аз на тебе специално по дисковете стара снимка от преди години, от къде на къде ? Ти се фукаш че си хванал младо пiчeнцe с убаво дyпeнцe,  на тебе ти се пада да я снимаш в г

• темата е за @Banesc да се изкаже 

• Мда обезпечен е, плащаш 20 годин' стане нещо и вече е можеш и банката те праща на улицата, далавера.

преди 3 часа, (:IdioibI:) написа:

От права може и да разбираш, но от право не! :) 

Търговското право е различно от моралното право! 

Бъди щастлив! :) 

Морал и право са различни неща!

преди 1 час, Белгиеца написа:

Е ние атеистите на вярваме на измишльотините на поповете.

Като не ти стига акъла да намериш някакви що годе смислени аргументи, винаги можеш да се помолиш на божеството ти за съвет.

А бе я покажи твоята булка тука и детето ѝ да им се порадваме.
Аз моята съм я показвал и отделно и синът ми съм го показвал.
За сина ми бях пуснал цяла тема, ама я налази един правил деца на една черничка от доминиканската република.

Аз мога да потвърдя, че Белжо наистина е показвал хубавата си женичка( тя, наистина е хубава и няма спорт в това) И синът си е показвал, само че Кроки тогава  го нямаше на хоризонта.  Той се появи много след това за пръв път мисля, когато вече беше в Нидерландия. Така че правилно е казал Белжо, че сега е ред на Кроки - за да знаем какво си е вземал - Жена... или както казва белгийчето - "крава" че и с...теле. 

Кроки не съм виновен аз, но Белжо води пред теб вече с 2 :0  Съжалявам. Бъди "Алфа", ако щеш и Бета мъжкар, но я покажи.

• Автор

Да я покажи пак, и аз ще покажа моята.

А Белжо може да води само хорото на завряните зетове.

Да бе да, ще ти търся аз на тебе специално по дисковете стара снимка от преди години, от къде на къде ?

Ти се фукаш че си хванал младо пiчeнцe с убаво дyпeнцe,  на тебе ти се пада да я снимаш в гръб и да я пуснеш тука.

преди 3 минути, Белгиеца написа:

Да бе да, ще ти търся аз на тебе специално по дисковете стара снимка от преди години, от къде на къде ?

Ти се фукаш че си хванал младо пiчeнцe с убаво дyпeнцe,  на тебе ти се пада да я снимаш в гръб и да я пуснеш тука.

българина чака на готово не го ли разбра ;) 

• Автор
преди 1 час, Белгиеца написа:

Белжо, Белжо, ти ми отправи предизивикателство, на което ти самия не можа да отговориш. Това показа само, че не тежиш като мъж, а си една жена жадна за клюки и интриги. Точно сега изгуби мача с 0:3, и време достойно да се отеглиш във форума бгмама, където ти е мястото.

преди 1 час, Коркодила написа:

Белжо, Белжо, ти ми отправи предизивикателство, на което ти самия не можа да отговориш. Това показа само, че не тежиш като мъж, а си една жена жадна за клюки и интриги. Точно сега изгуби мача с 0:3, и време достойно да се отеглиш във форума бгмама, където ти е мястото.

Кроки...резултата е вече 2 :1, но все още в негова полза, макар че хубаво го "срази". Той и да беше ти я показал сега, едва ли щеше да прилича на онова хубаво момиче от преди 15-17 години.Помня я от колелото с малкият(синът му) до нея и другата - легнала на поляната и боядисана в различни цветове.

преди 50 минути, Колев 74 написа:

Той и да беше ти я показал сега, едва ли щеше да прилича на онова хубаво момиче от преди 15-17 години.Помня я от колелото с малкият(синът му) до нея и другата - легнала на поляната и боядисана в различни цветове.

Той холандецът няма акъл да се сети сам, че любимата ми белгийка не е вече в първа младост и си въобразява, че съм щял сега да качвам пресна снимка.
Явно неговата женка е яко дебелогъзеста, та го срам дори в гръб да я снима, без да се вижда лицето ѝ.

А иначе на синджири въртящи се бяха двамката , то отгоре пак е колело де това да което за закачени синджирите. 
Негова крава ако се качи на такава тясна седалка, ще скъса синджирите в полет и ще се разпльока на тревата на 20 метра.

п.п.
Ей, намерих на руския сайт боядисаната и други снимки качвани там 2011г.

Зяпайте младежи, да се учите как се снимат хубости с мерак:

https://sight.photo/photos/4459562/?from=users%2F371251%2F%3Fpager%3D2

и още една

https://sight.photo/photos/4479866/?from=%2Fusers%2F371251%2F%3Fpager%3D2

• Автор

Добрата новина в крайна сметка, е че семката ти вече се е затрила. Нито като фамилия ще съществува по регистрите, нито като генетика. Белгийската биволица, освен, че те подчинила те е и притопила. Пенсия като вдовец ще взимаш, ама 30 до 40%, колкото едни социални помощи след удръжането на данъци . Защото това не е твоя изработена пенсия, а наследствена вдовишка. Пък ти се връцкай, че ще бъдеш люксембургски пенсионер. Пенсионер-милионер, ама в индийски рупии.

Холандец, крайно време е да сменяш голфа с Форд ето този модел ( 64 руснака са го харесали и гледай колко положителни мнения са писали):

https://sight.photo/photos/4467908/?from=%2Fusers%2F371251%2F%3Fpager%3D2

п.п.
сега не знам как ще ти се ляга до онова буре у кревата, мани мани, удари няколко ракии да ти се види все пак убава твоята трътлестата.

преди 29 минути, Белгиеца написа:

Холандец, крайно време е да сменяш голфа с Форд ето този модел ( 64 руснака са го харесали и гледай колко положителни мнения са писали):

https://sight.photo/photos/4467908/?from=%2Fusers%2F371251%2F%3Fpager%3D2

п.п.
сега не знам как ще ти се ляга до онова буре у кревата, мани мани, удари няколко ракии да ти се види все пак убава твоята трътлестата.

Кроки! Оценявам по много критерии

3 : 1 за Белжи. С горният си пост, ти сипа башка. А жена му, все още лови око. Ако не за теб, поне за такива, като мен! Ама ти си все още пресноебец, Каквото ти падне, не е за изтърване.

• Автор
преди 2 часа, Колев 74 написа:

Кроки! Оценявам по много критерии

3 : 1 за Белжи. С горният си пост, ти сипа башка. А жена му, все още лови око. Ако не за теб, поне за такива, като мен! Ама ти си все още пресноебец, Каквото ти падне, не е за изтърване.

Абе бай Кольо ти в кой свят живееш? Я слез на земята. Коя красива жена, ще се навие да бъхти по цял ден, за да издържа тоя миризлив цирей роден на околовръстното на София по пътя за Перник? Нещо май не си наясно как работи социалната динамика. Красивата, си търси да я издържат, грозната е готова само на такива компромиси. Нашия воайор е снимал там някоя случайна жена, и ти пък взе, че му повярва. На времето беше нещо като мода грозните чужденки, да си докарват по някой гладник от чужденеция да го издържат, за да не останат стари моми. 

За пояснение на уважаемите читатели, тук се води психологическа хибридна война между двама противника. Иначе известна и като надлъгване или надхитряне.
Целта е да бъде дестабилизиран и изкаран извън психическото му равновесие противника.
Абе нещо като войната между непобедимата Русия и найвната Украйна която е повярвала на изкуфелия дъртак Бай Дън, че щял да я подкрепя вечно да се бие срещу Мечката.
Пишман Холандецът няма как да победи, щото не разполага с мощните психологически оръжия Made in Belgium.
Замо се гърчи завалията и страда душевно от постоянното му напомняне колко е зле участа му на презиран бачкатор чужденец.
Холандецът е събирателен литературен образ на гастарбайтер, каквито са мнозинството от 2-та милиона нашенци избягали от мизерията у милата ни родина и станали слуги на местните туземци из Европата.
До нови срещи уважаeми читатели, като пусне пак някоя друга тема Холандецът да се похвлали пак нещо за жалкото му съществуване, пак ще го погъделичкам по болното му Его.

• Автор

На ли виждаш в другата  ми тема колко ,,зле живее гастарбайтера,, 

А ти си в изолатора от години. Психодиспансера. Бившата офицерска конюшна. После в друг изолатор, дом за хора с деметни проблеми и после  в трети изолатор два на два. А на погребението ти, ще бъдат само санитарката от старческия дом, която ще се чуди, що за серсемин е тоя, за да няма никой на погребението му. Край!

• 2 седмици по-късно...
преди 9 часа, (:IdioibI:) написа:

Платих (купих) си - два квадрата, ама "за вечни времена"!

Имотният пазар след еуфорията: Купувачи и продавачи в режим на изчакване | business.dir.bg

на 15.10.2025 г. в 18:36, jhoro написа:

Платих (купих) си - два квадрата, ама "за вечни времена"!

Аз тарикат. Платих "наем" за една моя близка. Сложих паметник, а, зная, че има ли паметник - не ти слагат "другарче". :) Та ... така .... имам си и "парко място" из старазогорските нови (йени) гробища. :) 

п.п. Сега разглецдам Разпутин ОС, за да моъ и от ноня свят да се свързвам с интернет. :) 

• Автор
преди 15 часа, (:IdioibI:) написа:

Имотният пазар след еуфорията: Купувачи и продавачи в режим на изчакване | business.dir.bg

Аз тарикат. Платих "наем" за една моя близка. Сложих паметник, а, зная, че има ли паметник - не ти слагат "другарче". :) Та ... така .... имам си и "парко място" из старазогорските нови (йени) гробища. :) 

п.п. Сега разглецдам Разпутин ОС, за да моъ и от ноня свят да се свързвам с интернет. :) 

Стягаш се за ония свят? Колко рубли е тоя наем?

преди 1 час, Коркодила написа:

Стягаш се за ония свят? Колко рубли е тоя наем?

100лв. - за 8г.  365лв. - за вечни времена. :) 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.