Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Къде я тая тъпа демокрация ве?

Featured Replies

Повода за тая тема е изключително тривиален обаче работата вече е толквоа зле, че нема накъде.

Урсуляците прокламират глупости за демокрация, свобода, права и прочее врели некипели, в същото време се налага всякакви безумни ограничения, от медийна цензура, през забрани за използване на услуги и сайтове от определени страни и такива с определено съдържание до забрани за пътуване в определени страни и дори налагане на задължителна пропаганда в училище.

Мда, това последното беше последната капка, вчера за малко щях да си изгубя работата но не ми пука защото съм прав

В училище домъкнаха кашон книжлета конкретно за моя предмет(Който не знае това История), с приказки(Буквално адаптирани за деца) затова как руската област на зельо била жертва от памти века а ся злия Путин налагал бил геноцид...

Мда както някои ще се сетят категорично отказах да допусна тоя боклук в часа си, нещо повече счупих носа на тоя дето домънка кашончето защото беше от поредното НПО(Мда и тука ги има), естествено стана лудата тарапана, но отново трябва да благодаря на подкрепата на родителското натоятелство, тия хора добре разбират че не допускам моите ученици да бъъдат облъчвани и го оценяват, въпреки това след днешния инцидент  се получи обаждане от министерството което поискам обяснение за инцидента и защо оновеа мекотело се е оззовало в болница както и защо даскал си позволява да отказва да преподава "според тях исторически факти", за пореден път се сблъсках и с най омразната м=ми институция CAF това е инстуция която се занимава със семейните въпроси,, някой ги сезирал и те цъфнаха днес, три часа само с тях се разправях, в това време от образователното министерство се обадили и пратили меил със заповед за моето отстраняване забележете причината "Поради отказ да преподава материал одобрен от министерството на образованието и възгледи подкрепящи Русия". Да стигнахме КНДР, вече нямаме право на възгледи ако не съвпадат с тия на урсуляците.
Е както казах отново благодарение на подкрепата на родителското настоятелство спасих кожата, но горото е показателно за "Свободата и демокрацията в която живеем"

Тааа искам да попитам - Абе къде я тая демокрация и свобода, къде ги правата? Плакнете ни децата с каквото ви е угодно, а който не ви е угоден го тъп1ете.
Едно ще ви кажа : Докато аз съм даскал вашата няма да я бъде!

• Отговори 134
  • Прегледи 5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Да го закриват тоя малоумен ЕС и да се свършва, тука 75% от населението иска напускане на ЕС единствената пречка е това към което вие ся търчите и шпосле ще се чудите да си бършете ли задниак с него и

• Абе ..вие изобщо мислите ли с тез глави или са ви за да пазите равновесие? Баси тъпаните..С пилешките си мозъци даже не осъзнавате къде е проблема,нали?

• И в тая тема се изака .келеш .с келеш . Върви да дадеш на магарето !

Публикувани изображения

Нищо чудно , ама в момента даже пътуването до Русия е забранено и то официално , на туроператорите също им е забранено да организират екскурзии до Русия , в Русия обаче не е забранено да се ходи в Европа ... С баба Урсула ЕС е към края си.

• Автор

Да го закриват тоя малоумен ЕС и да се свършва, тука 75% от населението иска напускане на ЕС единствената пречка е това към което вие ся търчите и шпосле ще се чудите да си бършете ли задниак с него или какво.

нали си историк  как може да не знаеш че историята се  определя от победителите 

в тая връзка си инструмент на властта държавен чантажия 

може друго да направиш като твоите  колеги за да си нямаш проблем

приемаш каквото ти  кажат от министреството и учиш децата на каквото ти си знаеш

или казваш моя предмет не е от значение което  факт  и деца оставям ви  на самотек и в края на годината ви пиша на всички шестици без значение какво знаете 

та понеже си историк  войната е майка на всичко

и легионерите ще въведат ред

а това ще стане когато дойде кризата

специално за България ми прилича  да е  отредена роля на концлагер за психодесни от цял свят и утайки безполезни хора който да  дойдат тук и да умрът от глад и болести и студ

причината да е така както е  защото  отмина  поколението на силните хора те в момента са пенсионери и до 10 години ще умрат от старост

след тва идва слабото поколение което ще умре защото не може да се грижи само за себе си " зяпнали в телефона с джуки цици бради татуси каращи лачена кола с панелка на кредит в столицата"

не се впрягай  държавата е фалшива

образователната система от 50 години бълва некачествен материал 

Северна Корея има една от най-правилните политики в света с изключение на култа към личността

ако нямаше култ   нямаше кой да ги бутне

но и в момента  на корейците им върши работа тяхната полит система

и понеже са в ембарго от Сащ това работи  в тяхна полза защото не дават стока срещу напечатана хартия 

преди 5 часа, BulgarianYouguart написа:

Нищо чудно , ама в момента даже пътуването до Русия е забранено и то официално , на туроператорите също им е забранено да организират екскурзии до Русия , в Русия обаче не е забранено да се ходи в Европа ... С баба Урсула ЕС е към края си.

Защо няма желаещи да отидат в расия. Никой от вас русоробите не замина 35г 

преди 6 часа, Bubbles написа:

Докато аз съм даскал вашата няма да я бъде!

:giggle1:

преди 6 часа, Bubbles написа:

нещо повече счупих носа на тоя дето домънка кашончето

Значи да знаят гейпросащесср трололинките, да бягат от теб. 

на балона му свършили домашните за проверяване

хора без работа...

преди 10 минути, Sliderum2 написа:

Значи да знаят гейпросащесср трололинките, да бягат от теб. 

542758177_1996542644435959_2132183800874454316_n.jpg

преди 7 минути, buldak написа:

хора без работа...

Чиниите за миене са му свършилЕ

преди 1 минута, Zolin написа:

542758177_1996542644435959_2132183800874454316_n.jpg

Хубаво, значи тоя те е открил. 

Твоя нос как е, здрав ли е?

Афоризмите на Бърнард Шоу за демокрацията:  

1.    Демокрацията е балон, който виси над главата ви и ви кара да гледате нагоре, докато други хора бъркат в джобовете ви. 

2.    Демокрацията е механизъм, който гарантира, че ни управляват не по-добре, отколкото заслужаваме да бъдем управлявани. 

3.    Демокрацията не може да се издигне над нивото на човешкия материал, от който са съставени нейните избиратели. 

4.    Демокрация е, когато властите вече не се назначават от шепа корумпирани хора, а се избират от невежо мнозинство. 

5.    Той не знае нищо, но мисли, че знае всичко: съдбата му е била да бъде политик. 

6.    Бюрокрацията се състои от наемни служители, аристокрацията от идоли, а демокрацията от идолопоклонници. 

7.    В резултат на демократичните избори от голям брой невежи излиза малък брой подкупни хора. 

8.    Демокрацията е подмяна чрез избори на некомпетентно мнозинство за назначаване на няколко корумпирани.

*Нашата демокрация е преди всичко свобода... Свобода на словото от действие, свобода на действие от съвест и свобода на съвестта от угризения.* 

*Демокрацията на един кораб се нарича бунт.* 

*Установяването на демокрация в диктатура много напомня на борбата за девственост в публичен дом.* 

*Диктатурата е "млъкни". Демокрацията е "бърборене-бърборене"*

преди 1 час, Sliderum2 написа:

убаво, значи тоя те е открил. 

Твоя нос как е, здрав ли е?

Ела да го видиш носа ми ? Нещо на много опасен се правиш. 

275958808_2948699708650854_3091993215225462221_n.jpg.51eec26142368c127e5904a79cca827a.jpg

преди 9 часа, Bubbles написа:

Повода за тая тема е изключително тривиален обаче работата вече е толквоа зле, че нема накъде.

Урсуляците прокламират глупости за демокрация, свобода, права и прочее врели некипели, в същото време се налага всякакви безумни ограничения, от медийна цензура, през забрани за използване на услуги и сайтове от определени страни и такива с определено съдържание до забрани за пътуване в определени страни и дори налагане на задължителна пропаганда в училище.

Мда, това последното беше последната капка, вчера за малко щях да си изгубя работата но не ми пука защото съм прав

В училище домъкнаха кашон книжлета конкретно за моя предмет(Който не знае това История), с приказки(Буквално адаптирани за деца) затова как руската област на зельо била жертва от памти века а ся злия Путин налагал бил геноцид...

Мда както някои ще се сетят категорично отказах да допусна тоя боклук в часа си, нещо повече счупих носа на тоя дето домънка кашончето защото беше от поредното НПО(Мда и тука ги има), естествено стана лудата тарапана, но отново трябва да благодаря на подкрепата на родителското натоятелство, тия хора добре разбират че не допускам моите ученици да бъъдат облъчвани и го оценяват, въпреки това след днешния инцидент  се получи обаждане от министерството което поискам обяснение за инцидента и защо оновеа мекотело се е оззовало в болница както и защо даскал си позволява да отказва да преподава "според тях исторически факти", за пореден път се сблъсках и с най омразната м=ми институция CAF това е инстуция която се занимава със семейните въпроси,, някой ги сезирал и те цъфнаха днес, три часа само с тях се разправях, в това време от образователното министерство се обадили и пратили меил със заповед за моето отстраняване забележете причината "Поради отказ да преподава материал одобрен от министерството на образованието и възгледи подкрепящи Русия". Да стигнахме КНДР, вече нямаме право на възгледи ако не съвпадат с тия на урсуляците.
Е както казах отново благодарение на подкрепата на родителското настоятелство спасих кожата, но горото е показателно за "Свободата и демокрацията в която живеем"

Тааа искам да попитам - Абе къде я тая демокрация и свобода, къде ги правата? Плакнете ни децата с каквото ви е угодно, а който не ви е угоден го тъп1ете.

Това беше една от причните да не съм учител вече. А ако смяташ, че има демокрация и свобода на словото доста се лъжеш. Колкото до Историята там какви глупости се учат в момента , думата ужас просто бледнее.

преди 2 часа, buldak написа:

хора без работа...

Твоята работа каква е ? Да пиеш женски питиета, ли ?

преди 8 минути, Емил Костов написа:

Това беше една от причните да не съм учител вече. А ако смяташ, че има демокрация и свобода на словото доста се лъжеш. Колкото до Историята там какви глупости се учат в момента , думата ужас просто бледнее.

А по какво сте бил учител ? 

преди 1 час, Zolin написа:

Ела да го видиш носа ми ? Нещо на много опасен се правиш. 

275958808_2948699708650854_3091993215225462221_n.jpg.51eec26142368c127e5904a79cca827a.jpg

И в тая тема се изака .келеш .с келеш . Върви да дадеш на магарето !

По времето на комунизма един комсомолски секретар като разбра, че не плащам членски внос се закани , че щял да ме принуди да го плащам. Един инженер присъстваше на разговора и после ми даде следния съвет.
„Абе иди му ги хвърли на тая мърша стотинките за членския му внос и си го тури на оная работа тоя малоумник. За какво да ти създава ядове говедото, бъди по умен от него.“
И аз го послушах инженера, платих му стотинките на идиота комсомолски секретар, да се радва че ме е сплашил.
Това не ми попречи в последствие да се оженя за белгийка, от вражеска капиталистическа страна членка на НАТО. Напук на всички комсомолци и народни изедници комунисти.

Съветът ми към тебе е да не си губиш работата, заради Урсула и тъпите франсета.
Следващото кашонче с пропагандни материали го приемаш с лицемерна усмивка и го будалкаш следващия безмозъчен индивид, че си съгласен с Урсула, пък си правиш каквото си искаш после. На децата можеш да им обясниш че повече от една истина и като пораснат могат да търсят различни източници на информацията от тези на Урсула.

ЕС се управлява от немците, разбирай нацистите. Химнът на ЕС е на немски език, музиката е от немец.  Самата Урсулка просто продължава борбата срещу славяните.

Справка

https://bg.wikipedia.org/wiki/Тотална_война

В момента нацистите от ЕС са в тотална война.

преди 14 минути, nusho73 написа:

.келеш .с келеш . 

Стига с тоя първак Нуша виж как ти казват на село

https://opposition.bg/d-r-gyobels-totalnata-voyna-i-zelenski/

През ноември 2014 г. тогавашният президент на Украйна Петро Порошенко каза в интервю за германския вестник Bild: „Не ме е страх от война с руските войски и ние сме се подготвили за сценарий на тотална война“. Изданието постави в подзаглавието думите “тотална война”, но те така или иначе щяха да бъдат забелязани, тъй като за Германия тази фраза има особено – и изключително неприятно – значение.

Гьобелс, използвайки термина на Лудендорф, изпълва понятието „тотална война“ с допълнително съдържание. Според него НСДАП трябва да мобилизира всички ресурси на Германия и окупираните територии  в тоталната война. Райхът се превръща във военен лагер. Всеки мъж, който може да бъде заменен на работното си място в тила, трябвало да бъде изпратен на фронта. Икономиката на Райха напълно се преориентира към военни нужди – производство на оръжия, военно оборудване, боеприпаси. Съвместното засилване на пропагандата и терора трябвало да преодолеят пораженческите и антихитлеристки настроения на фронта и в тила.

На 16 февруари 2023 г. те бяха произнесени от президента на Украйна Володимир Зеленски, чието приветствие беше изслушано чрез видеовръзка от участниците в церемонията по откриването на 73-ия Берлински филмов фестивал. Вярно, Зеленски все пак се оказа по-умен от своя предшественик и за пореден път обвини Русия, че води „тотална война“.

Това изявление беше направено, когато все още не беше изсъхнало мастилото на указа на Зеленски за присвояване на почетното наименование „Еделвайс“ на 10-та отделна планинско-щурмова бригада от Въоръжените сили на Украйна.

Същото име е носела 1-ва планинска пехотна дивизия на Вермахта. Именно нейните войници издигат знамето на нацистка Германия на върха на Елбрус, а Йозеф Гьобелс е инициатор на тази пропагандна стъпка.

Демокрацията не е съвършена, но алтернативата е много, много по-лоша.

преди 8 минути, "Саша" написа:

Демокрацията не е съвършена, но алтернативата е много, много по-лоша.

И кое е лошото? Това е все едно на един кораб има 20 души и вместо капитанът да управлява, да се гласува кой да управлява кораба от 20 души гости на кораба. Които са виждали кораб само на картинка.

преди 20 минути, АСПЕКТ написа:

И кое е лошото? Това е все едно на един кораб има 20 души и вместо капитанът да управлява, да се гласува кой да управлява кораба от 20 души гости на кораба. Които са виждали кораб само на картинка.

Добе бе, ще ти отговоря. 😄  При алтернативата лошото е, че има един капитан, който не пита никого и управлява както му хрумне. При демокрацията властта идва от хората и може да бъде контролирана. Когато оставим всичко на един човек, без никакъв контрол може да изглежда по-лесно, но историята доказва, че това винаги завършва с катастрофа. 😉

Редактирано от "Саша" (преглед на промените)

преди 1 час, nusho73 написа:

Твоята работа каква е ? Да пиеш женски питиета, ли ?

пак по-добре отколкото да те гъ.зи путя за две копейки на ден 😄

преди 3 часа, Zolin написа:

Ела да го видиш носа ми ?

Не мога да го видя, докато си си заврял лицето, да облизваш господарския заден изход.

преди 1 час, "Саша" написа:

При демокрацията властта идва от хората

Затова ли им се дава максимално лошо масово образование? За да се манипулират лесно и да са бедни и зависими.

• Автор
преди 9 часа, Banesc написа:

нали си историк  как може да не знаеш че историята се  определя от победителите 

Знам го, но не го приемам, историята може да се криви но не може да се променя..

...пък и те тия едно победители...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.