Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Не мога да си направя нов профил

Featured Replies

И таз хубава!!! Направих си нова поща, реших да правя нов профил и като щракна на "регистрирай", ме препраща направо на стария баннат профил!!! Сега какво да правя и колко още нерви да хабя? Трябва ми профил във "Фейсбук", за да имам текстова връзка с близките ми през "Месинджър", за да мога да им пиша, ако нашите са навън, аз съм си вкъщи, а на мен ми стане нещо. Не да ги чакам да се приберат. Абсолютно глуха съм и телефон не използвам. И сега какво да правя?:angry::angry22:

Ето, това ми се показва.

Untitled7щ90.png

• Отговори 95
  • Прегледи 4,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• 1. Изчисти си кеша и бисквитите и пробвай пак или пък опитай с друг браузър/друго устройство. 2. Ако имаш желание мога и аз да ти направя един акаунт но не ти помня фамилията та ще ми трябва жокер.

• Добре, потребител пита за помощ, вие му обяснявате двайсе поста къф бил, кфо щял да прави и прочее... Великани! Колкото до акъл, аз може да нямам акъл, но ми е интересно ти който лепиш етикети

• WhatsApp работи на компютър и на мобилен телефон. Ще замести фейсбук месинджъра.

Публикувани изображения

И какъв е резултатът от обжалването?

Иначе, изглежда всичко с акаунта ти е наред. Просто не е видим за другите и не можеш да го използваш.

Апропо, понеже струва ми се виждаш, опитай за връзка нешо SMS, ала-бала...

преди 24 минути, Anneliese написа:

И таз хубава!!! Направих си нова поща, реших да правя нов профил и като щракна на "регистрирай", ме препраща направо на стария баннат профил!!! Сега какво да правя и колко още нерви да хабя? Трябва ми профил във "Фейсбук", за да имам текстова връзка с близките ми през "Месинджър", за да мога да им пиша, ако нашите са навън, аз съм си вкъщи, а на мен ми стане нещо. Не да ги чакам да се приберат. Абсолютно глуха съм и телефон не използвам. И сега какво да правя?:angry::angry22:

Ето, това ми се показва.

Untitled7щ90.png

Първо, не е достатъчно само мейл-а да е различен, а всички данни, свързани с профила - тел. номер, парола и т.н. Но и това може да не помогне. По-скоро забрави вече да ползваш ФБ.

Иначе, телефоните имат една функция - SMS. А за Viber чувала ли си?

• Автор
преди 12 минути, N1K17Y написа:

И таз хубава, Вконтакте нямате ли си у психодиспансера? 

Имам, но нашите нямат профили там, не знам как да направя на мама профил на мобилния и телефон, тегаво е и не ми се занимава с мобилни телефони.  Иначе ще пиша от профила на мама, на сестра ми и племенницата ми, да си направят профили там. Тати пък не знам дали ще иска, той е с диабет и недовижда, ползва телефона си гласово.

То и "Вконтакте" като цяло в България не е много популярен. А пък братовчед ми е в Германия и не знам там дали имат достъп но него. 

преди 5 минути, lebel написа:

И какъв е резултатът от обжалването?

Иначе, изглежда всичко с акаунта ти е наред. Просто не е видим за другите и не можеш да го използваш.

Апропо, понеже струва ми се виждаш, опитай за връзка нешо SMS, ала-бала...

Няма резултат, няма имейл, няма НИ - ЩО! НИЩО!  

преди 3 минути, NewRedDragon написа:

Първо, не е достатъчно само мейл-а да е различен, а всички данни, свързани с профила - тел. номер, парола и т.н. Но и това може да не помогне. По-скоро забрави вече да ползваш ФБ.

Иначе, телефоните имат една функция - SMS. А за Viber чувала ли си?

Глуха съм и телефон не ползвам, нито имам. Имам таблет, но скоро не съм го използвала.

• Автор

Казах ти, че нямам мобилен телефон! Ползвам само персонален компютър и таблет!!!!

Явно "Фейсбук" здравата са се радикализирали след станалото в Газа. За едно едно палче за "Напръдняху" да те баннат!!!!

Затова казвам, че ни трябва наша социална мрежа, под наш контрол. В нея няма да допускаме крайни радикални елементи като Валкирия, няма да допускаме да ни казват как да мислим и кого да подкрепяме. България подкрепя Палестина много от по - отдавна, отколкото измисления Израел.

Браво, че тук най - сетне сте баннали злобната Валкирия. Писнаха ми нейните обиди и гнусни изказвания по адрес на България.

Не бих се учудила тази особа да ме е видяла и разпознала във фейса и да ме е докладвала. Злобно радикално човече!!!!!

преди 12 минути, Anneliese написа:

Глуха съм и телефон не ползвам, нито имам.

SMS е текстова услуга! Купи си един телефон и толкова. Ако таблета поддържа SIM, ползвай него.

По принцип, можеш да излъжеш ФБ, но това ще бъде временно. Създаваш новия профил от друг IP адрес, друго устройство (компютър)..... но това е нарушение на условията. Докато добавиш 1-2 приятели от стария и ще блокират и новия профил.

преди 18 минути, Anneliese написа:

Казах ти, че нямам мобилен телефон! Ползвам само персонален компютър и таблет!!!!

...

"Ти" кой е? За да изпратиш SMS така както ти предлагам (макар да знам, че няма смисъл) не ти е нужен телефон, а компютър. А знам че няма смисъл, защото познавам достатъчно хора, чието мислене е насочено главно в посока защо нещо не може да стане, вместо как да стане. 

Последен опит - погледни ограденото с червено!

едит: или потърси сайтове за изпращане на безплатни SMS-и. Па било то и с регистрация. Ама внимавай да не изядеш пак банана.

едит2: колкото до останалото, боя се, че надценяваш Валкирия. Никой не е по-злобен от теб. 

едит3: и по-неблагодарен!

преди 7 минути, Rustborn написа:

Нещо пак си противоречиш. Идеята не е ли, другите да чуват/виждат ?

Не мисля, че и пука. Идеята не е да се свърже с родата, а да продължи да си пише глупостите, заради които там, за разлика от тук, са и били шута.

1. Изчисти си кеша и бисквитите и пробвай пак или пък опитай с друг браузър/друго устройство.
2. Ако имаш желание мога и аз да ти направя един акаунт но не ти помня фамилията та ще ми трябва жокер.

П.П.

Тия над мен : Вас ко ви топли ко ша праи момата?   

Аз примерно ви се радвам. Бях прав, че сте на един акъл. Хубавото (за френците) е, че поне тя не е учителка. От друга страна... не съм сигурен, че това ги топли, при положение, че и ти им стигаш.

преди 4 минути, lebel написа:

Аз примерно ви се радвам. Бях прав, че сте на един акъл. Хубавото (за френците) е, че поне тя не е учителка. От друга страна... не съм сигурен, че това ги топли, при положение, че и ти им стигаш.

Добре, потребител пита за помощ, вие му обяснявате двайсе поста къф бил, кфо щял да прави и прочее...
Великани!

Колкото до акъл, аз може да нямам акъл, но ми е интересно ти който лепиш етикети на всички и се пишеш навсякъде на гусин морал пък ся за капак седна и работата ми да коментираш на чий акъл си?
Доколкото рабирам си по-възрастен от мен, което на свой ред значи, че подобно отношение не ти отива.

Иии ша замоля да не намесваш учениците ми спора си, благодаря!

преди 16 минути, Bubbles написа:

Тия над мен : Вас ко ви топли ко ша праи момата?

Защото има стотици апове и сайтове, да се свържеш. Ама там няма как да клопаш някой и започва да лъже. Аз много мразя да ме правят на шантав, особено по тъпи начини и да си мислят че са ме надхитрили.

Да направи темата - как да заобиколя ограниченията на фб...

преди 21 минути, Bubbles написа:

Добре, потребител пита за помощ, вие му обяснявате двайсе поста къф бил, кфо щял да прави и прочее...
Великани!

...

Всъщност, само двамата с Дракона се опитахме да помогнем (преди да се появиш на бял кон). Нещо с което не се гордея, защото престъпих това, в което се бех зарекъл. И нещо което очевидно е останало в покритите от капаците ти сектори на неутралитета ти.

Колкото до учениците ти, не ги намесвам, а им съчувствам. Предполагам, че си чудесен историк, но по-важното е, че ще научат какво е безпристрастност.

Нямам спор с теб, Бъбълс. Ясен си.

едит: но определено ме разсмя, щото за момент ми се прищя да използвам тъпата реплика на едно известно мезе - много ме мрази горкия...

преди 6 минути, Rustborn написа:

Защото има стотици апове и сайтове, да се свържеш. Ама там няма как да клопаш някой и започва да лъже. Аз много мразя да ме правят на шантав, особено по тъпи начини и да си мислят че са ме надхитрили.

Да направи темата - как да заобиколя ограниченията на фб...

Е айде да е само тя да коментираме, пък то всички го правят, а и тефтера често пресолва манджата с рестрикциите. Да познавайки езика на авторката не се и съмнявам че си е изтървала нервите някъде и са я треснали, но пък случва се, хора сме. :) 
И наистина тефтера реже всякакви коментари подкрепящи Палестина(Личен опит написах просто FREE PALESTINA под една новина на Fox News и сутринта като се събудих ми бяха ограничили правото да коментирам в групи с причина "Език на омразата").

преди 19 минути, Greta Simmer написа:

Изчисти си бисквитките и опитай пак.

Това за нея не е вариант. После ще реве, че са изченали тия или ония пароли, картинки, иконки и какво ли още не

Е добре де ко толкова се бута в тоя СуратТефтер не мога да разбера?

преди 1 минута, petie1 написа:

Е добре де ко толкова се бута в тоя СуратТефтер не мога да разбера?

За нея, това е начина да подаде сигнал за бедствие/авария/медицински проблем. За кво се мъчиха програмистите с 112??????? :)

преди 2 минути, NewRedDragon написа:

За нея, това е начина да подаде сигнал за бедствие/авария/медицински проблем. За кво се мъчиха програмистите с 112??????? :)

Ами нямам думи... Ти знаеш че съм кат нея даже по зле ама си ползвам тиквата а не само мяу мяу

• Автор

Понеже  "Месинджър" е към фейса, затова ми трябва!!!! За да мога да се свържа с мама, тати, сестра ми или племенницата ми, в случай че нещо стане!!!!! Защото аз не чувам, телефон не ползвам, не зная езика на жестоветете и от 112 няма полза!!!!!!

Затова!!!!!

Освен това си загубих връзката с групата на болните от Бехтерев, където се пускат всякакви новини и информация!!!! На сайта им няма нищо ново!!!!!!

преди 50 минути, Bubbles написа:

Е айде да е само тя да коментираме, пък то всички го правят, а и тефтера често пресолва манджата с рестрикциите. Да познавайки езика на авторката не се и съмнявам че си е изтървала нервите някъде и са я треснали, но пък случва се, хора сме. :) 
И наистина тефтера реже всякакви коментари подкрепящи Палестина(Личен опит написах просто FREE PALESTINA под една новина на Fox News и сутринта като се събудих ми бяха ограничили правото да коментирам в групи с причина "Език на омразата").

преди 6 минути, Anneliese написа:

Защото аз не чувам, телефон не ползвам, не зная езика на жестоветете и от 112 няма полза!!!!!!

За пореден път ти казвам, че не ти трябва нито да чуваш, нито да знаеш жестомимичния език - просто пишеш в прав текст за какво става дума. Дори за удобство има готови шаблони и имотикони. Сигнала се вижда на момента и се пренасочва към съответната/ите компететнтини лица и/или служби

За ФБ, спокойно може да забравиш вече - с толкова издънки и предупреждения, профил там няма да имаш.

преди 7 минути, Anneliese написа:

Понеже  "Месинджър" е към фейса, затова ми трябва!!!! За да мога да се свържа с мама, тати, сестра ми или племенницата ми, в случай че нещо стане!!!!! Защото аз не чувам, телефон не ползвам, не зная езика на жестоветете и от 112 няма полза!!!!!!

Затова!!!!!

Освен това си загубих връзката с групата на болните от Бехтерев, където се пускат всякакви новини и информация!!!! На сайта им няма нищо ново!!!!!!

Аз също не чувам ама си купих таблет със сим

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.