Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Не мога да си направя нов профил

Featured Replies

• Автор

Явно са ме баннали заради едното палче за харесване за израза "Напръдняху", който някой беше написал, по повод случилото се в Австралия.  Не знаех, че вече банват и за харесвания.

Иначе не бях писала отдавна и бях в депресия, последно писах пост в нашата група на града с молба някой да снима коледния концерт, имаше 2 коледни концерта поред и мама не искаше да ме заведе на първия. Просто помолих съграждани да снимат концерта и да го качат някъде.

Или какво? Излиза, че хората с увреждания нямаме право нито до културни събития, нито право на мнение ли? Освен, ако не е полеткоректно!

Отвратена съм!!!!

Загубих си и връзката с близките, и с болните от Бехтерев, затри ми се и моята собствена група за града, както и първият ми инстаграм.

Фейсбук направо да го прекръстят на "Юдеобук".:vomit::vomit::vomit:

Сега и тромби на крака ще развия от чакане да си оправя проблема със фейса. Писна ми вече!!!! Аз съм болен човек и трябва да имам връзка с близките ми!!!!!!! Не да умра, докато ги чакам да се приберат от някъде!!!!!!

• Отговори 95
  • Прегледи 4,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• 1. Изчисти си кеша и бисквитите и пробвай пак или пък опитай с друг браузър/друго устройство. 2. Ако имаш желание мога и аз да ти направя един акаунт но не ти помня фамилията та ще ми трябва жокер.

• Добре, потребител пита за помощ, вие му обяснявате двайсе поста къф бил, кфо щял да прави и прочее... Великани! Колкото до акъл, аз може да нямам акъл, но ми е интересно ти който лепиш етикети

• WhatsApp работи на компютър и на мобилен телефон. Ще замести фейсбук месинджъра.

Публикувани изображения

Вземи си един обикновен телефон с копчета.  През него винаги може да пратиш SMS, както и да се уговорите да звъниш на вашите, когато наистина не си добре. Не е задължително да говорите.

преди 2 минути, Емил Костов написа:

Вземи си един обикновен телефон с копчета.  През него винаги може да пратиш SMS, както и да се уговорите да звъниш на вашите, когато наистина не си добре. Не е задължително да говорите.

То да е уѝ да й го набиеш ама то акъл....

• Автор
преди 6 минути, Емил Костов написа:

Не разбирам от тези телефони. Преди доста години сестра ми ми даде да играя на една игра от нейния телефон, такъв, с копчета, през 2002 година. Не знам какво направих, ама понеже тия копчета имат по два знака и звъннах на някого от приятелите и, без да искам. Тия неща не са за мен!

преди 5 минути, Anneliese написа:

Явно са ме баннали заради едното палче за харесване за израза "Напръдняху",

Това е твое мнение/теза. ФБ това не ги засяга

преди 6 минути, Anneliese написа:

Излиза, че хората с увреждания нямаме право нито до културни събития, нито право на мнение ли?

Това, къде го видя? Какво ги интересува хората, къде иска или не иска да тезаведе някой? Подай заявлени за личен асистент, ако имаш това право

преди 5 минути, Anneliese написа:

Не разбирам от тези телефони. Преди доста години сестра ми ми даде да играя на една игра от нейния телефон, такъв, с копчета, през 2002 година. Не знам какво направих, ама понеже тия копчета имат по два знака и звъннах на някого от приятелите и, без да искам. Тия неща не са за мен!

Хайде сега не разбираш. Можеш да пишеш във форум и във ФБ, не можеш да ползваш телефон с БГ меню. В крайна сметка ще се напънеш и ще се научиш, щом си в такова положение.

• Автор
преди 4 минути, Емил Костов написа:

Хайде сега не разбираш. Можеш да пишеш във форум и във ФБ, не можеш да ползваш телефон с БГ меню. В крайна сметка ще се напънеш и ще се научиш, щом си в такова положение.

Теи са трудни и сложни, а ако ми е лошо, няма да мога нищо да си спомня и да направя.

преди 1 час, NewRedDragon написа:

За нея, това е начина да подаде сигнал за бедствие/авария/медицински проблем. За кво се мъчиха програмистите с 112??????? :)

Ако и беше жизнено важно, нямаше да пише за Нетаняху, Валкирия и прочее. Това което и предложихме (SMS от сайт на оператор или друг сайт) е работещ вариант за помощ. Не и трябва да чува, не и трябва телефон, трябва и компютър. Но, както каза/намекна и Тиймо, sms-ът не е подходящ за охулване на всичко живо. Част от което живо и плаща и телка. Така че 100 пъти да и напишем прати SMS от компютъра, Бъбълс ще продължава да се прави, че не е видял, еманацията на адекватността ще продължи да се прави на мотика, ще продължи да пише, че не чува, че това е дискриминация, че си иска фейса и да си пише в него пръдльовщините си.

едит:

Бях се зарекъл никога да не помагам на човек, който е написал 

"Децата и внуците, правнуци, всички те бял ден да не видят! Бездетни да останат, рак да ги покоси, ама най - болезнения! "

и не се сдържах. А педагогът (и баща, да са живи и здрави цялото семейство) и забележка ми прави. Боже милостиви.

Tеоритични въпроси:

1. Ако ти стане нещо -   нямаше фейс, нямаш gsm и домашен телефон(нали не чуеш), какво ше направиш? 

2.Мислиш ли, че дори и фейс да имаш, що ше направят родата от разстояние? Ще звъннат на 112 или? Ти нема да чуеш, че се тропа на вратата или звънец удря. Как я мислиш като цяло? Нещо или ни е*аваш или верно  си за никъде. Телефон нещеш. Ако е истина - ти си пътник. Както и да е. Честита валута.

преди 1 час, Anneliese написа:

Теи са трудни и сложни, а ако ми е лошо, няма да мога нищо да си спомня и да направя.

Значи си неспасяем случай.

преди 1 час, NewRedDragon написа:

СОТ с паник бутон

И кой ше отвори като не чуе? Или ония ше крътат вратата на всяко повикване? Комшията с резервния ключ?

преди 4 минути, *S197* написа:

Честита валута.

:offtopic_s:Трябваха ми днес някакви по-дребни - 5-10€.....викам ще взема от банкомата....50...и оня чук ми пусна 1 банкнота от ....50 :) 

преди 5 минути, *S197* написа:

И кой ше отвори като не чуе? Комшията с резервния ключ?

Виждал съм ги, как влизат и без ключ

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

:offtopic_s:Трябваха ми днес някакви по-дребни - 5-10€.....викам ще взема от банкомата....50...и оня чук ми пусна 1 банкнота от ....50 :) 

Виждал съм ги, как влизат и без ключ

И до кога така? Таа врата не е вечна.

преди 1 час, andreygg написа:

WhatsApp работи на компютър и на мобилен телефон. Ще замести фейсбук месинджъра.

https://x.com/ Цвъркалника също работи.

https://x.com/kaldata

преди 5 часа, Anneliese написа:

И таз хубава!!! Направих си нова поща, реших да правя нов профил и като щракна на "регистрирай", ме препраща направо на стария баннат профил!!! Сега какво да правя и колко още нерви да хабя? Трябва ми профил във "Фейсбук", за да имам текстова връзка с близките ми през "Месинджър", за да мога да им пиша, ако нашите са навън, аз съм си вкъщи, а на мен ми стане нещо. Не да ги чакам да се приберат. Абсолютно глуха съм и телефон не използвам. И сега какво да правя?:angry::angry22:

Ето, това ми се показва.

Untitled7щ90.png

Фейсбук да би само по електронната ти поща да те разпознава. Той знае къде си, откъде си, твоите приятели, познати, откъде си, какъв уред ползваш, каква система, какъв браузер, какъв щрифт... Роботът Мета пък сканира снимките и така те разпознава.

https://nova.bg/news/view/2024/05/22/456684/meta-взима-снимките-и-постовете-ни-от-facebook-и-instagram-от-юни-за-да-тренира-изкуствен-интелект/

Meta взима снимките и постовете ни от Facebook и Instagram от юни, за да тренира изкуствен интелект

• Автор
преди 1 час, andreygg написа:

WhatsApp работи на компютър и на мобилен телефон. Ще замести фейсбук месинджъра.

"УотсАпп" откога  може да се ползва за компютър?:speak: Отначало си беше само за мобилен телефон. Фейса да не ги глътне и тях?

преди 26 минути, АСПЕКТ написа:

https://x.com/ Цвъркалника също работи.

https://x.com/kaldata

Фейсбук да би само по електронната ти поща да те разпознава. Той знае къде си, откъде си, твоите приятели, познати, откъде си, какъв уред ползваш, каква система, какъв браузер, какъв щрифт... Роботът Мета пък сканира снимките и така те разпознава.

https://nova.bg/news/view/2024/05/22/456684/meta-взима-снимките-и-постовете-ни-от-facebook-и-instagram-от-юни-за-да-тренира-изкуствен-интелект/

Meta взима снимките и постовете ни от Facebook и Instagram от юни, за да тренира изкуствен интелект

А, не, няма да се натрисам и на другия американски откачалник.

А къдравелкото, ако го докопам, така ще го потренирам, че свят ще му се завие!!!!! Пода ще помета с него!!!!!!

6ca876b7e512b1d33e588c12e61804b7.gif

преди 54 минути, Anneliese написа:

"УотсАпп" откога  може да се ползва за компютър?:speak: Отначало си беше само за мобилен телефон. Фейса да не ги глътне и тях?

А, не, няма да се натрисам и на другия американски откачалник.

А къдравелкото, ако го докопам, така ще го потренирам, че свят ще му се завие!!!!! Пода ще помета с него!!!!!!

6ca876b7e512b1d33e588c12e61804b7.gif

https://www.whatsapp.com/download

• Автор
преди 4 минути, andreygg написа:

От тука не мога да тегля, не знам дали не иска парички. Познавам само виртуалният магазин на "Андроид", но и там не съм била отдавна.:speak:

Ko?
Чи то това е тяхно о май откак го има или поне отдавна.

• Автор

Значи не ми трябва.

Не знам какво да правя вече.  Трябва да има начин да поддържам връзка с близките си. Наскоро ми беше станало много лошо и ужасно ме болеше главата. Имам бан и няма как да им пиша. А ми беше лошо и ме беше страх да не припадна и да загубя съзнание. Нямаше никой вкъщи.:(

Случвало ми се е, припадала съм. Веднъж, на центъра , и бяха викали линейка. Ниско кръвно, дехидратация и недохранване. А сега съм с тежка анемия вследствие обилен цикъл, който вече спряхме. И болки в краката, ще проверяваме за тромби. Скоро трябва да правим и тест за алергия към мляко и млечни продукти.

преди 30 минути, Anneliese написа:

Значи не ми трябва.

Не знам какво да правя вече.  Трябва да има начин да поддържам връзка с близките си. Наскоро ми беше станало много лошо и ужасно ме болеше главата. Имам бан и няма как да им пиша. А ми беше лошо и ме беше страх да не припадна и да загубя съзнание. Нямаше никой вкъщи.:(

Случвало ми се е, припадала съм. Веднъж, на центъра , и бяха викали линейка. Ниско кръвно, дехидратация и недохранване. А сега съм с тежка анемия вследствие обилен цикъл, който вече спряхме. И болки в краката, ще проверяваме за тромби. Скоро трябва да правим и тест за алергия към мляко и млечни продукти.

Е и кво? Това не ти пречи да плрщиш глупости и да ядеш бананите, нали?

Оправяй се, както можеш.

Тая линейка...кой ли и как ли я е потърсил,а? Може би сурат тефтера...

Не знам какво да правя вече. 

Ти не искаш решение а само да мяукаш :D

• Автор

Дрънкаш абсолютни глупости. Трябва ми връзка с нашите. Но не с платформа, собственост на американците.

преди 4 минути, Anneliese написа:

Дрънкаш абсолютни глупости. Трябва ми връзка с нашите. Но не с платформа, собственост на американците.

Глупостите ги дрънкаш само ти както винаги:D

Пак те питам защо съм си взел таблет със сим карта при положение че съм кат теб с увреден слух?

Аѝде бараш се за много умна чакам ти обяснението

• Автор

Умник, сега от теб научавам, че имало таблети със СИМ карти. Изненадана съм много. Но и не знам какво са това СИМ карти, помня, че го имаше в старите мобилни телефони. Таблета си го ползвам основно за игра, там си наглеждам котаците Том и Анджела. 

Не разбирам абсолютно нищо от компютърни технологии, чаткаш ли?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.