Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Не мога да си направя нов профил

Featured Replies

• Автор

Какво?:speak:

• Отговори 95
  • Прегледи 4,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• 1. Изчисти си кеша и бисквитите и пробвай пак или пък опитай с друг браузър/друго устройство. 2. Ако имаш желание мога и аз да ти направя един акаунт но не ти помня фамилията та ще ми трябва жокер.

• Добре, потребител пита за помощ, вие му обяснявате двайсе поста къф бил, кфо щял да прави и прочее... Великани! Колкото до акъл, аз може да нямам акъл, но ми е интересно ти който лепиш етикети

• WhatsApp работи на компютър и на мобилен телефон. Ще замести фейсбук месинджъра.

Публикувани изображения

преди 1 час, Anneliese написа:

За мама не знам как да и направя профил от мобилния и телефон.

И що трябва от мобилен телефон?

Много ми е тегава и трудна работата с мобилен телефон

И тоя проблем съм го решил ама не с мяу мяу:D

• Автор

Защото не и знам пощата, не знам има ли промени сега за регистрация във "Вконтакте", не знам руски език............... И не искам проблеми с профила там, имам го от доста време вече.

преди 2 минути, Anneliese написа:

Защото не и знам пощата, не знам има ли промени сега за регистрация във "Вконтакте", не знам руски език............... И не искам проблеми с профила там, имам го от доста време вече.

Еми научи го... А за двуфакторната защита ти трябва тел.номер а не самия телефон...

• Автор

Труден е с трия три допълнителни букви. За чий им е на руснаците да имат две букви Е?

Little Girl Wtf GIF

преди 16 часа, Anneliese написа:

Така, отварям си пощата преди малко и какво да видя:

abv.BG.png

Лицемерие! Подадох обжалване още на 17 декември и отговор от тогава няма никакъв! НИКАКЪВ!

A това, какво е? Не е ли отговор. Ясно са ти написали, че не си завършила процедурата. Даден ти е и линк към становището/причинитеза наказанието

• Автор

Завършила съм я! Просто тия се гаврят яко с мен!!!!

• Автор

Страшно ми е криво.......................Не мога да влизам във "Фейсбук", а в групата "Ретро поп - фолк носталгия" са сложили страхотни неща от 17 декември нататък.................... Истински ме е яд!!!! Чудя се и дали не са ме баннали и защото свалях много снимки и сканове на вестниците и списанията "Нов фолк", "Нов фолк експрес", "Фолк ревю", "Фолкпарад", "Фолк фиеста"............... А си ги свалях, защото навремето не можех да си позволя редовно да си ги купувам тези вестници и списания и така да съм съвсем в час с всички новости. Не е съвсем същото, като да ги имам, но все е нещо...............

Дълго време не бях и писала във фейса, защото съм в депресия. Заради здравословните ми проблеми и липсата на свобода на словото. Колкото и странна да изглежда тази депресия за доста хора, че и за тъпите чатботове. 

От толкова много здравословни проблеми нито на празниците мога да се нарадвам, нито нищо. На нашите им е омръзнало от мен и не ме взимат насериозно. Освен всичко друго, майка ми забравя, мисля, че е с деменция. Нервна, агресивна на моменти, крещи, сърди се, а аз имам нужда от спокойствие, не мога и с нея да се занимавам. Не ми вярва за нищо, после, като изляза права, дори не се извинява, само мърмори. На мен ми трябва адекватен човек, който да се грижи за мен. И на мен ми е писнало от здравословните ми проблеми. Но............ не искам да умра и ме е страх да не умра.:crying10::crying10::crying10:

Имам проблеми с червата, трудно ходя редовно до тоалетна, стомахът ми е все пълен, пия много вода, чай, кафе, сок от моркови, разходки в момента не може, защото от няколко дни го дават ветровито и опасно времето. Мама не дава да си направя изследване, да видя дали нещо не пречи на червата да работят добре. От седмици не консумирам нищо млечно, защото подозирам, че имам алергия, не е нормално всеки път, като ям торта, така силно да кашлям, че и сълзи да ми текат. Нямам никой на моя страна. Няма как да знам как са ми червата, нито дали имам алергия без изследвания. Иначе нашите си ходят по болници и изследвания за тях........ Огорчена съм. Опасно е да разчитаме все на лаксативите. Но мама не ще и да чуе за изследване............. А за мен е опасно да се задръствам, може пак да ми се оплетат червата така...........:crying10::crying10::crying10:А вече нямаме хирурзи в болницата.

Заради болестта ми, която ме обездвижи за дълго време, трупнах килограми, отделно и от нерви взех да ям бързо и сега ми е трудно да се оттуча. Всичко стана заради нервния ми баща, който взе да ме гони преди години от кухнята, че все му преча. Не ми даваше да се храня на спокойствие. И сега съм слон. Не стига, че съм болна, ами трябва да се занимавам и съобразявам с техните настроения и капризи, което е вредно за мен. Според мама било нормално човек да не ходи до тоалетна 2 - 3 дни! А аз се задръствам, мирише ми ужасно, но сама до тоалетна не мога да ходя, червата ми не работят, нямам и позиви.............А заради забравянето и, не си взех веднага лекарствата, имах страшен и обилен цикъл с много болка, покрай него развих анемия, малко прекалих с кюфтетата, обезводнена съм и съм отвикнала малко да пия вода. Пия, но бавно, режимът ми се обърка от празници, нерви и истерии. Не издържам вече!!!!Тя само за сън ми говори и не дава да си изпия двете бутилки вода за деня. 

А пред сестра ми нашите се преструват и се правят, че са добре. След Нова година тати само дето не си докара проблем от всичкия този алкохол, а заради болестта му  лекарят му му забрани да пие и да яде месо. И сега, както нямам връзка със сестра ми, не знам какво ще правя, ако той вземе, че получи инфаркт.

преди 59 минути, Anneliese написа:

...А заради забравянето и, не си взех веднага лекарствата, имах страшен и обилен цикъл с много болка, покрай него развих анемия, малко прекалих с кюфтетата, обезводнена съм и съм отвикнала малко да пия вода. Пия, но бавно, режимът ми се обърка от празници, нерви и истерии. Не издържам вече!!!!Тя само за сън ми говори и не дава да си изпия двете бутилки вода за деня. 

Ходи ли на гинеколог? Възможно е да имаш полипи на матката - те причиняват обилен цикъл и ако не се изчистят навреме, се стига до анемия. Често се срещат при жени над 40г.  

• Автор
преди 1 час, Greta Simmer написа:

Ходи ли на гинеколог? Възможно е да имаш полипи на матката - те причиняват обилен цикъл и ако не се изчистят навреме, се стига до анемия. Често се срещат при жени над 40г.  

Да, но нямам, имам................ уф, в момента забравих как се казваше. Но си взимах лекарствата и го спряхме вече. Анемията обаче ме държи към месец обикновено.

• Автор

Не, миомни възли. Но не мога да се оперирам, защото при хора с Бехтерев операциите са високорискови.

на 8.01.2026 г. в 4:08, Anneliese написа:

Труден е с трия три допълнителни букви. За чий им е на руснаците да имат две букви Е?

Little Girl Wtf GIF

Две ли, мислех че са три. е, ё, э

• Автор

Страхотно, нещо ми мирише на дим, а нашите ги няма, страх ме е от пожар, а нямам връзка с нашите, защото нямам фейсбук!!!!!! :angry22::angry22::angry22:

Няма как да им кажа да си дойдат!!!!!!!!

• Автор

Тия са се побъркали окончателно!!! Сложихме цветна самозалепваща хартия на чувствителната информация, сто пъти снимахме личната карта на тъмен фон, подравнена, без отблясъци, още 100 фотографски глупости и нищо. НИЩО!!! Не я приемат, а уж има право да крием чувствителната информация. Чат ботът ли не превежда правилно от английски език, какво ли, не знам, но вече се побърквам. Тва нещо е по - капризно и от Мадона!!!! Уж подравнено, линия ползваме, тъмен фон, в рамката на жълтото и НИЩО!!!!

Такива глупости няма и за вадене на лична карта!

Тия са наложили системи за сигурност все едно като за сейф. Уж профил да си връщаш, а сякаш правиш опит да откраднеш диамант.

Тия от "Фейсбук" трябва да се прегледат при психиатър!!!!

Уж профил да си връщаш,

Ти не си връщаш откраднат профил в случая. Профила ти е закрит/блокиран заради неспазване на правилата. Какво като докажеш, че си ти? Забрави за фейсбук вече

Курабията и стои изсъхнала от Петър преди 30 години

на 7.01.2026 г. в 22:28, Anneliese написа:

Така, отварям си пощата преди малко и какво да видя:

abv.BG.png

Лицемерие! Подадох обжалване още на 17 декември и отговор от тогава няма никакъв! НИКАКЪВ!

Освен това:

Въх Профила и ще го изтрият За една Личната Карта :D

• 2 седмици по-късно...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.