Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Къде изчезнаха "бананите" !?

Featured Replies

Днес тръгнах да търся торента/превода на VII серия на "Spartacus House of Ashuur" и се натъкнах

на тази изненада !?

Някой знае ли нещо по случая, защото подобен проблем не е имало в последните 6 месеца,

или они Лудия-Гидия с "рижавия перчем", не ги е подгонил и тях, като . . .танкерите:

Zamunda.net не работи.jpg

• Отговори 97
  • Прегледи 12,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Има достатъчно алтернативи - ext, 1337x, Lime и други, дори на rarbg има клонинги, в които се качват актуални неща.

• Димитър 59
    Димитър 59

В УТорент имам филми теглени от замундата и в момента се сийдват(теглят от мен).Значи някой е намерил начин.

• Аз имах профил още преди разделението и след разделението с него влизам и в двете. Ако дава че профила липсва по-добре си направи нов със същото име да не се бъркаш в коя З-а с кой влизаш

Публикувани изображения

• Автор

Трябва ли да правя НОВА РЕГИСТРАЦИЯ, защото "зелката" не ме пуска:

Zamunda.se не ме пуска в сайта.jpg

Аз имах профил още преди разделението и след разделението с него влизам и в двете. Ако дава че профила липсва по-добре си направи нов със същото име да не се бъркаш в коя З-а с кой влизаш

• Автор

Възможно ли е да направя нов профил и дали е възможно !

Защото в тези сайтове за теглене на торенти,

ми се струва че има лимит за броя на участниците !?

Тръмп е виновен :giggle1:

То аз там да вляза 1 2 пъти в седмицата да видя какво ново и старо са качили и да го гледам от д-р торенти с по високо качество .А и от години не тегля , а пускам от телефон с плейър торента на телевизора :)

Има достатъчно алтернативи - ext, 1337x, Lime и други, дори на rarbg има клонинги, в които се качват актуални неща.

преди 2 минути, Сiнбад написа:

В "Пиратския залив" торента на 7-ма серия на "Домът на Ашур" ми го дава с размер от 4.05 GB, което е твърде много !

Средния размер на тези торенти от сериала варират между 1.4 - 1.7 GB.

Ще се наложи да го търся с "търсачката" на qbittorrent с по-малък размер !

Освен това в Замундата ни предоставяха и български субтитри, тука къде да ги търсим ?

тарикат мъж не се  оплаква не виждаш ли че  второто  е  620 ....

преди 32 минути, Bubbles написа:

Това не е менте тракер?

Теглил съм от там някой и друг филм, нямам оплаквания засега.

преди 3 минути, Сiнбад написа:

В "Пиратския залив" торента на 7-ма серия на "Домът на Ашур" ми го дава с размер от 4.05 GB, което е твърде много !

Средния размер на тези торенти от сериала варират между 1.4 - 1.7 GB.

Ще се наложи да го търся с "търсачката" на qbittorrent (другаде) с по-малък размер !

Освен това в "Замундата" ни предоставяха и български субтитри, тука къде да ги търсим ?

Зависи как/кой/с какво го е компресирал, в какъв формат, какъв битрейт, резолюция и така нататък. От замунда днес го изтеглих 1080p 4.2+ GB. Специално за филмите - гледай nfo и описанието, ако не ти хареса - има и други торенти с различни релийзи. Букви на български търси в сайтовете с букви, връзки към които дават и в нашите тракери - замунда, зелка, арена...

И относно 'Spartacus House of Ashur' - аз под 4 GB файл за 1080p резолюция не съм теглил, дори си ги пазя още на диска всичките.

Кое да избереш?

✔️ Избери 1080p WEB h264, ако:

• държиш на максимално качество

• имаш достатъчно място

• гледаш на голям екран

✔️ Избери 1080p HEVC x265, ако:

• искаш малък файл

• гледаш на телефон/лаптоп

• устройството ти поддържа HEVC

• Автор
преди 18 минути, Banesc написа:

тарикат мъж не се  оплаква не виждаш ли че  второто  е  620 ....

В момента го тегля от "MeGusta" на 480.2 MB !

Субтитрите са важни и къде да ги търся, в:

1./ subsunacs.net

2./ yavka.net

преди 16 минути, Сiнбад написа:

Ще се наложи да го търся с "търсачката" на qbittorrent (другаде) с по-малък размер !

тва дето съм дал  идва от там всичко 

преди 6 минути, Сiнбад написа:

В момента го тегля от "Me Gusta" на 480.2 MB !

ти си знаеш тва е за някаква малко екранче  720p  резолюция

• Автор

Съмнявам се в "Пиратския залив" да пускат субтитри на български език !

Там вървят субтитри на английски, френски, немски, испански, италиански, китайски (опростен) и евентуално . . . руски !

В момента торента от "MeGusta" съм го изтеглил на 55 %, като участниците са от:

1./ Австралия

2./ Франция

3./ Малайзия

4./ остров Барбадос

би трябвало езика да е оригиналния инглиш  иначе  текстовия файл субтитри се преименува с името на файла с филма въпроса е дали съвпадат 

• Автор

В момента може да се каже че филма съм го изтеглил в подходящ за мене размер (за да не ми товари паметта на компютъра, тъй като е само с 8 GB ),

така че започвам да ровя в Subsunacs.net & Yavka.net и да търся субтитрите на 7-ма серия, тъй като вие не можете да ми помогнете

в случая . . .

преди 2 минути, Сiнбад написа:

В момента може да се каже че филма съм го изтеглил в подходящ за мене размер (за да не ми товари паметта на компютъра, тъй като е само с 8 GB ),

така че почвам да ровя в Subsunacs.net & Yavka.net субтитрите на 7-ма серия, тъй като вие не можете да ми помогнете в случая . . .

няма субтитри още е нов  кое ти товари 8gb  рамта хардиска или  рамта на видеокартата 

преди 1 минута, Сiнбад написа:

за да не ми товари паметта на компютъра, тъй като е само с 8 GB

Това пък какво общо има, ти знаеш ли за какво и как се ползва оперативната памет - предполагам за нея става въпрос? Все едно да изтеглиш 50+ GB филм и да кажеш, че ти трябва толкова RAM памет, за да го гледаш? Нещата не работят така - филма се чете от диска и само част от него, която се гледа в момента, се зарежда в оперативната памет, след това се освобождава и се тегли следващата част. Дори и на устройство с 2 GB RAM можеш да гледаш 50+ GB филм - примерно на андроид плеър за телевизор или директно на телевизора...

Нещастни уроди!!!!!

Тия американци и всичките им продажни слуги тук съвсем полудяха и решиха, че абсолютно всичко по света е тяхно или им принадлежи! Умопобъркани!!!!

Зорът е да направят всичко платено и скъпо, за да нямат достъп хората до филми, музика и забавления!!!!

6ca876b7e512b1d33e588c12e61804b7.gif

преди 5 часа, Anneliese написа:

Нещастни уроди!!!!!

Тия американци и всичките им продажни слуги тук съвсем полудяха и решиха, че абсолютно всичко по света е тяхно или им принадлежи! Умопобъркани!!!!

Зорът е да направят всичко платено и скъпо, за да нямат достъп хората до филми, музика и забавления!!!!

6ca876b7e512b1d33e588c12e61804b7.gif

спокойно ще  го пуснат безплатно идва световен глад а трябва пропаганда и пиратството ще се легализира и авторското право ще се махне  за да има зрелище за НАродо и да се опростачи

информационното  поле е  задръстено  филмчета и плява  за да губи времето на хората и да не правят  бунтове 

Вчера пробвах да вляза и зареди страница с бял фон и текст в горния ляв ъгъл, че са под DDoS атака или нещо подобно, след това зареждаше "снимката" от първия пост.

Можеш ли да уточниш какво имаш предвид под „бананите“? 🙂
В българския контекст това може да значи различни неща, например:

• 🍌 истинските банани (липсват/скъпи в магазините)

• 🚋 старите трамваи „банани“ (Tatra в София)

• отбор или фенски прякор

• 🗣️ жаргон / шега / интернет мем

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.