Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

И "Мета нищо не прави!

Featured Replies

Интересна, но абсолютно ненужна статия. Ненужна, защото тя направо ви казва - откажете се от "Фейсбук", откажете се от социалните мрежи. Не правят абсолютно нищо, за да спрат измамниците и престъпниците. Не ги интересува, че глухите хора губят текстова връзка с близките си, особено такива, които са и със сериозни здравословни проблеми!!!

Даже не бих се учудила "мета" да са в комбина с тези хора и да заплащат за кражба на профили............Знам ли и аз................Знам само, че адски се промениха, възгордяха се, вкараха политиката в интернет пространството, въведоха цензурата....................

https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/21936948

Имаме нужда от истински социални медии със свобода на словото и съвестта, и със много строги и адекватни защити.

Никой не е отнесъл в гроба милиардите си пари и никой няма да го направи!!!!!! Диктатурата е, докато си жив. После от теб не зависи абсолютно нищо. А злобата, с която се отнасяш към невинни и морални хора, като ги банваш, се връщат на децата и внуците ти! Да не се окаже накрая, че децата и внуците на рижият злобар, ще трябва да бягат и да търсят дом, безопасност и сигурност!!!!! Всичко се връща!!!!!!

мамо дай 300 лева

майките трябва да са дали предварително 300 лв

иначе каква самоличност

хората нямат смисъл в живота 

преди 19 минути, Anneliese написа:

Интересна, но абсолютно ненужна статия. Ненужна, защото тя направо ви казва - откажете се от "Фейсбук", откажете се от социалните мрежи. Не правят абсолютно нищо, за да спрат измамниците и престъпниците. Не ги интересува, че глухите хора губят текстова връзка с близките си, особено такива, които са и със сериозни здравословни проблеми!!!

Даже не бих се учудила "мета" да са в комбина с тези хора и да заплащат за кражба на профили............Знам ли и аз................Знам само, че адски се промениха, възгордяха се, вкараха политиката в интернет пространството, въведоха цензурата....................

https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/21936948

Имаме нужда от истински социални медии със свобода на словото и съвестта, и със много строги и адекватни защити.

Никой не е отнесъл в гроба милиардите си пари и никой няма да го направи!!!!!! Диктатурата е, докато си жив. После от теб не зависи абсолютно нищо. А злобата, с която се отнасяш към невинни и морални хора, като ги банваш, се връщат на децата и внуците ти! Да не се окаже накрая, че децата и внуците на рижият злобар, ще трябва да бягат и да търсят дом, безопасност и сигурност!!!!! Всичко се връща!!!!!!

Аз не разбрах от какво точно се оплакваш (пак) в този пост?

Цитат

Най-разпространената схема е правенето на фалшив профил, който копира целия ви дигитален образ. По-креативна версия е, когато крадецът влиза в истинския ви акаунт за две минути – колкото да напише десетина съобщения, да си вземе нужните контакти и да изчезне. Прави го лесно, защото профилът е вързан към стар имейл. Той вече е изтрит от сървърите на доставчика на пощенски услуги. Така хакерите просто регистрират същото име наново. 

Кои са тези пощи, които позволяват рециклиране на стар имейл адрес?

И още нещо - кой е толкова зле, че да си държи неактивен имейл като контакт за връзка в активен акаунт (независимо дали става дума за социална мрежа или онлайн шопинг)?

• Автор
преди 14 минути, Belefor написа:

Аз не разбрах от какво точно се оплакваш (пак) в този пост?

От това, в какво се превърнаха социалните медии и как, заради едната политкоректност нямам нито текстова връзка с нашите, нито с група на на болните от Бехтерев, нито с поп- фолк групи. Само защото не подкрепям и не си мълча за геноциди. Тази статия е жива подигравка с всички хора.  ако не е политкоректността, ще си загубиш профила, щото от "Мета" не желаят абсолютно нищо да направят относно хакерите и кражбите на самоличности!!!!!

Не само крадците, и "Мета" нямат права над нашите самоличности!!!!!!

Наследниците на Марс Зукърбърг един ден ще ги застигне съдбата на палестинците. Ще останат без дом, без пари и без сигурност. Ще са гонени, мразени и обиждани заради политкоректността, наложена от предшественика им и заради скапаната им фанатична религия!!!!! Ще им се наложи да се крият, да живеят в страх и кошмари и абсолютно никакви пари няма да ги спасят!!!!!!! И отричането им няма да им помогне, нито смяната на фамилното име!!!!!!

Както ние сега сме преследвани и тормозени политически и граждански, така ще бъдат и те!!!! Никой няма да им слуша лъжите, може дори да бъдат пребиете, ако лъжат!!!!!!!

И няма да ми е жал за тях, на никой няма да им е жал за тях!!!!!:getout::getout::getout::vomit::vomit::vomit:

току-що, Greta Simmer написа:

Кои са тези пощи, които позволяват рециклиране на стар имейл адрес?

И още нещо - кой е толкова зле, че да си държи неактивен имейл като контакт за връзка в активен акаунт (независимо дали става дума за социална мрежа или онлайн шопинг)?

Четох мнения в онзи форум, че АБВ поща не била изобщо надеждна. Друга българска поща нямаме, а американските работи ги видяхме колко са надеждни - ако не си политкоректен, те изритват!!!!!!:angry::angry::angry:

• Автор

Щом политкоректността на вас ви харесва, както и да ви крадат вашите лични профили и да ви лишават от връзки, добре!!!! На мен обаче не ми харесват.

Не ви пука какъв свят оставяте на децата си. Бездушни сте  и позволявате на цензурата да вирее. Позволявате на масови убийци да правят каквото си искат, защото така им бил казал един измислен Бог!!!!!!!!!!

Колко ли трябва тия боклуци да минат границата, че да се повтори кристалната нощ??????????

преди 18 минути, Anneliese написа:

Колко ли трябва тия боклуци да минат границата, че да се повтори кристалната нощ??????????

Тя е организирана от "Щурмабтайлунг (SA), паравоенната организация на управляващата Националсоциалистическа германска работническа партия, по инициатива на нейния водач Адолф Хитлер."

Странно е некак да си му фенка и да се бориш така всеотдайно срещу укронацистите. А може и да не е...

Апропо, с това последното "нито", първите две некак олекват... сложи ги поне в различни постове. Но пък спести поредния "Напръдняху". Поздравления.

преди 52 минути, Anneliese написа:

...нямам нито текстова връзка с нашите, нито с група на на болните от Бехтерев, нито с поп- фолк групи. ...

...

преди 1 час, Anneliese написа:

... Тази статия е жива подигравка с всички хора.  ако не е политкоректността, ще си загубиш профила, щото от "Мета" не желаят абсолютно нищо да направят относно хакерите и кражбите на самоличности!!!!!

Не съм съгласна с това твърдение. 

На мен веднъж ми бяха хакнали имейла, а чрез него - и профила във фейсбук. Имейла си го върнах веднага, чрез backup email.

От facebook security получих много имейли - за сменена парола, сменен имейл адрес, премахнат телефонен номер и т.н.

fb.jpg.c91c0ae394f967f5260d8127a65e7cc5.jpg

Хакнатия фейсбук акаунт беше блокиран бързо, тъй като по други канали помолих по-близките си приятели да го докладват. Така поне бях спокойна, че и хакерите нямат достъп до него, и не могат да злоупотребят с приятелите ми (като да им искат пари примерно). След две седмици изпратих документ за самоличност и така успях да си върна профила.

преди 1 час, Anneliese написа:

От това, в какво се превърнаха социалните медии и как, заради едната политкоректност нямам нито текстова връзка с нашите, нито с група на на болните от Бехтерев, нито с поп- фолк групи.

Защо трябва непременно да е през Facebook и Messenger? Има толкова много платформи. Като си погледнах телефона - имам WhatsApp, Viber, Messenger, Discord, даже и Skype все още ми стои, макар че вече не работи. Инстаграм също има опция чат. Някои ползват Телеграм. 

Не знам защо продължаваш да пускаш тема след тема за фейсбук. Като не ти харесва тази платформа, просто не я ползвай. Мета не са длъжни да ти изпълняват прищявките.

• Автор

Американски повече няма да ползвам. И аз пратих документи, но не снимка на лична карта, а на дипломата ми, и то без текст. Защото не знаехме дали не е хак, а и откъде - накъде "мета" ще събират такива лични данни като ЕГН? 

Нищо американско няма да ползвам, там свобода на словото няма. Заради един лайк! Зорлем ме правят антисемит. Онези нацисти не подкрепям, но, ако продължава така да потъпкват свободата на словото, съм готова да подкрепя всякакви скинарски и подобни групи. Оливат се вече в защитата на този геноцид!!!!!! 

преди 10 минути, Anneliese написа:

съм готова да подкрепя всякакви скинарски и подобни групи

Това не изглежда добре. Всяка мрежа си има правила и те махат от нея САМО ако си нарушил правилата. В бъдеще спазвай правилата и няма да те банват и т.н.

• Автор

То вече няма къде. ПИСНА МИ ОТ ЦЯЛАТА ТАЯ ПОЛИТКОРЕКТНОСТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ПИСНА МИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ПИСНА МИ ДА СЕ ДЪРЖА КАТО МАЛОУМНА В ИНТЕРНЕТ И ДА СПОДЕЛЯМ КАРТИНКИ НА КУЧЕТА И КОТКИы ЗА ДА НЕ МЕ БАНВАТ ИНАЧЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ЗА ЕДИН ПАЛЕЦ ЗА ПОДКРЕПА ДА МЕ БАННАТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! БОКЛУЦИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Евреите заслужават да са на мястото на палестинците и никой да не ги подкрепя!!!!!!!!!!!!!!!!!! Боклуци долни!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Знаят само да нарушяават гражданските права на хората!!!!!!!!!!!!!!

Кои сте вие, бе?????????????????? Измислени самозабравени!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Продължавайте в същия дух и накрая ще се вдигнем и ще изгоним останалите евреи от страната ни!!!!!!!!!!!!!!!

Откъде - накъде ще ни кажат те кого да подкрепяме!??????????????????????????????? Ай сиктир!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ние, българите подкрепяме Палестина по - отдавна, вземе си го начукайте това в болните ви фашистки мозъци!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ГЕНОЦИД НЕ ПОДКРЕПЯМЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ПАЛЕСТИНЦИТЕ СА МЕСТНОТО НАСЕЛЕНИЕ НА СВЕТИТЕ ЗЕМИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

преди 25 минути, Belefor написа:

Това не изглежда добре. Всяка мрежа си има правила и те махат от нея САМО ако си нарушил правилата. В бъдеще спазвай правилата и няма да те банват и т.н.

Не се мъчете да и обяснявате сър! Безмислено е! 

преди 4 часа, Anneliese написа:

Свобода на словото? Свобода?
Къде, кога?
Такова нещо няма, няма и да има никъде по света.

преди 3 часа, lebel написа:

Вярно ли е, че като не правиш сeкс се изнервяш?!?  А!?! КАЖЕТЕ БЕ, НЕЩАСТНИЦИИ!!!

Аз опасно незадоволен мъж не съм виждал, но опасно незадоволена жена --- майко мила! И Дяволът бяга от там! 

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

преди 2 минути, Емил Костов написа:

опасно незадоволена жена --- майко мила!

Амайкууу тава а като пожар у такланата, нема спирка.

преди 1 час, Bubbles написа:

Амайкууу тава а като пожар у такланата, нема спирка.

Това е термоядрена реакция без контрол! :)

преди 6 часа, Anneliese написа:

а и откъде - накъде "мета" ще събират такива лични данни като ЕГН? 

По силата на договора, който си сключила с тях при регистрацията си /създаването на акаунта/.

преди 6 часа, Anneliese написа:

Нищо американско няма да ползвам

И лекартствата ли няма да ползваш?

Имах нявга един работник - бай Петко. Едър балканджия и голем пич отсекъде!. Не знам дали е жив и здрав, но му го желая от сърце. Освен че ми припомни вкуса на бута по еленски (майка ми, светла и памет, е от тоя край) от детството ми, ми остави и лафа "Запретната и недоизкарана".

• Автор
преди 5 часа, Bubbles написа:

Свобода на словото? Свобода?
Къде, кога?
Такова нещо няма, няма и да има никъде по света.

Ахаааааааааааааааааа, значи можем да си пишем каквото искаме за двата мутрафона, дето управляват страната ни, ама не можем да обиждаме един военнопрестъпник срещу човечеството, само защото бил евреин? Да ти мирише на двойни стандарти?

преди 3 часа, plamen_petrov_80 написа:

Спрели са пощите ... няма никакъв текстов софтуер за комуникация, няма форуми?

Това са стари канали за връзка, никой не ги използва вече. Даже аз си проверявам пощата веднъж седмично. А на мен ми трябва бърза връзка при спешни случаи. 

преди 11 минути, Anneliese написа:

Това са стари канали за връзка, никой не ги използва вече. Даже аз си проверявам пощата веднъж седмично. А на мен ми трябва бърза връзка при спешни случаи. 

И вайбър ли е стар? А за спешни случаи си има 112

• Автор
преди 10 минути, NewRedDragon написа:

И вайбър ли е стар? А за спешни случаи си има 112

Имах предвид спешна връзка с родителите ми или със сестра ми, която е в София!!!! Аз съм глуха и телефон не ползвам!!!!! Още нещо да не ти е ясно?

Майка ми е сериозно болна и с деменция, баща ми е диабетик и с още една болест, и аз не съм добре. Как предлагате да се свържа със сестра ми, чрез димни сигнали ли????

И вие ли имате деменция, та не можете да запомните, че съм абсолютно глуха и телефон не ползвам?????

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.