Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

И "Мета нищо не прави!

Featured Replies

преди 8 минути, Anneliese написа:

Имах предвид спешна връзка с родителите ми или със сестра ми, която е в София!!!! Аз съм глуха и телефон не ползвам!!!!! Още нещо да не ти е ясно?

Майка ми е сериозно болна и с деменция, баща ми е диабетик и с още една болест, и аз не съм добре. Как предлагате да се свържа със сестра ми, чрез димни сигнали ли????

И вие ли имате деменция, та не можете да запомните, че съм абсолютно глуха и телефон не ползвам?????

А явно си и малоумна!

За къф чеп ти е телефон, за да ползваш еайбър?

• Автор

Американското нещо "Вайбър" хич не смятам да го ползвам, пък и нямам мобилен телефон, нямам и нужда!

преди 14 минути, Anneliese написа:

Американското нещо "Вайбър" хич не смятам да го ползвам, пък и нямам мобилен телефон, нямам и нужда!

Ами тогава...сама си си избрала пътя към вечните ловни полета.

• Автор

go fuck yourself middle finger GIF

преди 1 час, Anneliese написа:

Ахаааааааааааааааааа, значи можем да си пишем каквото искаме за двата мутрафона, дето управляват страната ни, ама не можем да обиждаме един военнопрестъпник срещу човечеството, само защото бил евреин? Да ти мирише на двойни стандарти?

Обиждай на воля, но никой не го брига, пробай се обаче нещо съществено да направиш и ще видиш колко сме свободни.

преди 2 часа, Anneliese написа:

Имах предвид спешна връзка с родителите ми или със сестра ми

И те киснат нон-стоп във FB?

И какво правим когато FB падне ...

Едно ще ти кажа - ако искаш да имаш връзка с някого - начини бол, но винаги си трябват две страни.

Не разбирам и защо не ти трябва телефон също - един апарат с интернет винаги подръка до теб си е задължителен, всичко става, апарата ти дава доста неща (и това го казвам като човек ползвал Nokia 6230i до края на миналата година - има няма това са си 20 години .. и преди да ме обориш пак, Nokia-та мога да си я ползвам и докато спя и дори не си отварям очите или ми е в джоба - та както казах въпрос на желание е).

преди 20 минути, plamen_petrov_80 написа:

И те киснат нон-стоп във FB?

И какво правим когато FB падне ...

Едно ще ти кажа - ако искаш да имаш връзка с някого - начини бол, но винаги си трябват две страни.

Не разбирам и защо не ти трябва телефон също - един апарат с интернет винаги подръка до теб си е задължителен, всичко става, апарата ти дава доста неща (и това го казвам като човек ползвал Nokia 6230i до края на миналата година - има няма това са си 20 години .. и преди да ме обориш пак, Nokia-та мога да си я ползвам и докато спя и дори не си отварям очите или ми е в джоба - та както казах въпрос на желание е).

images?q=tbn:ANd9GcQ7MIskxByFgi3ozzkmiJR

преди 2 часа, Anneliese написа:

... Как предлагате да се свържа със сестра ми, чрез димни сигнали ли????

...

Може и с пощенски гълъби.

Или... като деца си правехме телефон с две кибритени кутийки (вместо слушалки) и канап. Това че не чуваш не е пречка, щото то и без това нищо не се чуваше.

преди 10 часа, Anneliese написа:

Страх те е май да не те взривят като Хизбула

преди 14 часа, Anneliese написа:

Имах предвид спешна връзка с родителите ми или със сестра ми, която е в София!!!! Аз съм глуха и телефон не ползвам!!!!! Още нещо да не ти е ясно?

Майка ми е сериозно болна и с деменция, баща ми е диабетик и с още една болест, и аз не съм добре. Как предлагате да се свържа със сестра ми, чрез димни сигнали ли????

Ако използваш димни сигнали, се води културно присвояване и не е политкоректно.

А ти можеш ли да запалиш огън и знаеш ли как се пускат димни сигнали?

smokesignals.png.721b01af68897c27ba3d06ceb555b159.png

Кой изобщо ползва социални мрежи при спешни случаи, те не са надежден канал за незабавна комуникация.

преди 18 часа, NewRedDragon написа:

Ами тогава...сама си си избрала пътя към вечните ловни полета.

Не се мъчи. Дамата не иска помощ, а просто иска публика. И си мисли, че като пише теми в един форум и ги коментира това е истинският живот. Не, това е един виртуален свят, в който си губиш времето и ти изтича истинският реален живот. В един момент като се събудиш ( ако се събудиш) осъзнаваш какво си пропилял и загубил. И за съжаление 90% от хората са така. За 18 години във Виваком го разбрах! Нещата даже стават много по-страшни! 

на 13.01.2026 г. в 21:26, Anneliese написа:

Ти и руското не го щеш така че поздрав от китаеца Фак Ю

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.