Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Свалиха сайтовете на Zamunda, ArenaBG и Zelka при акция на Европол, ГДБОП и американските служби

Featured Replies

Питам за замунда.се и арената могат ли да се заобиколят някък 🙄

• Отговори 185
  • Прегледи 27,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• "Zamunda (Замунда) е онлайн каталог за класически и нови филми, игри, музика, сериали и безплатни програми" И за чий *** ни е това?...

• Вече има тема. https://www.kaldata.com/forums/topic/345616-тъжен-ден-за-свободата/page/2/#comment-6214425 Греда. Само SE още държи засега. Всичко друго е леш.

• Да не им правим лоша услуга на момчетата от сайтовете...има работещи  бг сайтове...Идиотите ме връщат във времето ,когато разпечатвах десетки страници със работещи торент тракери...още си пазя папката

Публикувани изображения

преди 24 минути, Gospodar96 написа:

Питам за замунда.се и арената могат ли да се заобиколят някък 🙄

свързване по IP а не по домейн

При мен,в момента,още се отваря замундата от запаметената отметка.В УТорент се качват филмите,значи не съм само аз...

Аз, няма да мога да си ползвам потребителското име в замунда.нет.

Защото преди време, един човек ме регистрира и сега не знам с какъв имейл е.

След като стана това, на следващия ден успях да вляза във замудна.си, ако се бях сетил можеше да погледна от там за майл, ама не съм.

Във този сайт reddit има писано преди 1-ден пак.

преди 1 час, Gospodar96 написа:

Добре , а как може да стане питам за замунда се , арена , в замунда нет влизам по IP чрез hosts

по същия начин 

преди 55 минути, ined написа:

само дето няма нищо ново след сутринта на 3-ти

Вече има качен торент на 2026-02-05 в 19:36:06, и пише че има нула сийдъри и нула лийчъри, ама като го пуснах за проба, тръгна да се сваля пък и от мен дърпат. Явно нещо все още не е доизкосурено, но пък си бачка :)

преди 19 часа, ivottoshev написа:

Вече има качен торент на 2026-02-05 в 19:36:06, и пише че има нула сийдъри и нула лийчъри, ама като го пуснах за проба, тръгна да се сваля пък и от мен дърпат. Явно нещо все още не е доизкосурено, но пък си бачка :)

къде има качен торент ??????????

преди 13 минути, Gospodar96 написа:

Някой влиза ли в zamunda.se i arena

Влизам си дори сега,но в .ch

преди 2 часа, Т.Христов написа:

къде има качен торент ??????????

В Замунда. Днес има още два качени и въпреки че на сийдъри седи "0", все пак се тегли.

преди 6 минути, ivottoshev написа:

В Замунда. Днес има още два качени и въпреки че на сийдъри седи "0", все пак се тегли.

Потвърждавам! Повечето хора вече цакаха с Асо Пика. 

на 4.02.2026 г. в 23:46, zonaxxx1 написа:

сулибос си ти, рашко.

сулибос си ти, рашко.

то си има и други торент сайтчета. ама субтитри или бг аудио няма. тея на явката дали ще вървят както трябва?

тези работят... още.:olympicflag2:

Екранна снимка 2026-02-04 235439.png

И ЗАЛИВЪТ СИ РАБОТИ И ВСИЧКО Е ТОК. Да няма бг аудио, но се ядва........децата страдат.

преди 18 минути, Fearness написа:

И ЗАЛИВЪТ СИ РАБОТИ И ВСИЧКО Е ТОК. Да няма бг аудио, но се ядва........децата страдат.

То много неща работят, но някои хора много се разглезиха.

И целият втори сезон на Fallout (чийто последен епизод излезе преди два дни) е качен, даже със субтитри, демек и преводачите са на линия. Лѐка-полѐка нещата си идват на местата :linedance:

преди 18 часа, BulgarianYouguart написа:

Смърт на КАПИТАЛИЗМА и алчността , българския народ е ХРИСТОВ ! 
d0bfd180d0b0d0b2d0bed181d0bbd0b0d0b2d0b5

Какво общо има тпва с авторските права о плащането?

преди 8 часа, NewRedDragon написа:

Има с това че авторски права в християнството няма , нашия Бог Исус Христос иска от нас да споделяме всичко един с друг  ,да се обичаме и да не попадаме в капана на дявола каквато днес е глобалната капиталистическа Империя превръщата всичко в пари и сметки , власт и дяволослужение ! Не може да служиш на двама господари Драконе , избери си господар и го следвай ! 
А в допълнение Американската империя удря замунда не само заради икономическа диктатура , а и за да деградира културата в България. Те не успяха с Истанбулската конвенция , не успяха с Джендър идеологията и сега мобилизираха държавната власт да наложи това напълно противно на народа деяне.

преди 8 часа, NewRedDragon написа:

Ми сега продукцията им е преведена само по HBO, на другите платформи явно не им пука и не ни искат паричките (иначе щяха да се погрижат да могат да ни продават филмите си, нали?)

Е, щом не ни искат парите, защо трябва да се правим на по-светци от папата и да забраняваме сами нещо, за което на тях не им пука дали ще го плащаме или не?

на 5.02.2026 г. в 16:51, NewRedDragon написа:

Какво точно искаш да "заобикаляш"?

Да заобиколя Cloudflare и да вляза в реалните IP - адреси на замунда.се и арена бг

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.