Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Свалиха сайтовете на Zamunda, ArenaBG и Zelka при акция на Европол, ГДБОП и американските служби

Featured Replies

преди 6 часа, Клонинга написа:

само Zamunda Net я пишеш погребана

https://zamunda.ch

току що ... и двете си бачкат ,дал съм ги по назад ...

арената при мен не ще ...

Без име.jpg

• Отговори 185
  • Прегледи 30,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• "Zamunda (Замунда) е онлайн каталог за класически и нови филми, игри, музика, сериали и безплатни програми" И за чий *** ни е това?...

• Вече има тема. https://www.kaldata.com/forums/topic/345616-тъжен-ден-за-свободата/page/2/#comment-6214425 Греда. Само SE още държи засега. Всичко друго е леш.

• Да не им правим лоша услуга на момчетата от сайтовете...има работещи  бг сайтове...Идиотите ме връщат във времето ,когато разпечатвах десетки страници със работещи торент тракери...още си пазя папката

Публикувани изображения

преди 10 минути, mr. 5r0ff написа:

При мен арената бачка и se-то, net, ch и зелето не. Но така или иначе номера с адресите няма да е вечен, защото са на CloudFlare-а май.

преди 4 минути, B-boy/StyLe/ написа:

защото са на CloudFlare-а май.

https://zamunda.se

то това са двете , бачкат ,иначе на лисицата съм на nextDNS 

не знам дали е от това ...

току-що, mr. 5r0ff написа:

https://zamunda.se

то това са двете , бачкат ,иначе на лисицата съм на nextDNS 

не знам дали е от това ...

Ами не бачкат тук. Това казвам (втория де, първия си бачка и без морафети). Не вярвам да е до DNS. За тества и аз пробвах с няколко. Може би до доставчик или други особености. Но някъде четох, че дори да излъжеш да влезеш временно, няма да може да теглиш, а само ще разглеждаш. А и в момента не знам колко добра идея е да се влиза изобщо там като е под техен контрол. :)

току-що, B-boy/StyLe/ написа:

няма да може да теглиш,

вчера теглих някъв филм от едната ,беше ок ...

преди 2 минути, B-boy/StyLe/ написа:

Но някъде четох, че дори да излъжеш да влезеш временно

чистих и бисквитки ,и пак се логнах и в 2те ...

преди 2 минути, mr. 5r0ff написа:

само таз остана , другата изгоре ...

И аз това казвах. Просто явно от CloudFlare-a са дръпнали шалтера на IP-тата, а този другия май е базиран в скандинавските страни и затова още се държи като клатещ се зъб. Но утре ако поискат от съответните държави съдействие и той ке падне. Отиде коня у ряката.

В zamunda.se може да влезете през IP - http://141.255.162.82/

Някой на който му отваря замунда.нет и arenabg.com може ли да им види IP-тата?

В command prompt се пише 

nslookup замунда.нет

nslookup arenabg.com

Войни, глад и затворени торент тракери... какво се случва с този свят?

Не знам какво правите,но при мен си работи замундата.Без хост файлове и IP-та да слагам. Просто в резултатите на гугъл излиза тази страница 2026-01-30075127.png.a794218adddaf1a1bc6a56bf24ae8cfa.pngлогнах се и запаметих отметка.Вече три дни си работи нормално.

Работи грънци. Това, което си дал е снимка от https://bg-***/ която съдържа само препратките към самите тракери, но я се опитай да отвориш една от връзките...

преди 7 минути, B-boy/StyLe/ написа:

Работи грънци. Това, което си дал е снимка от https://bg-***/ която съдържа само препратките към самите тракери, но я се опитай да отвориш една от връзките...

Първата връзка е баннатата,другите две се отварят. П.П.Пробвах току що и вече първите две връзки са баннати,но третата работи.

току-що, Димитър 59 написа:

Първата връзка е баннатата,другите две се отварят.

Нищо не се отваря. Скоро и при теб ще дойде ако не се е рефрешнало. Вече навсякъде го потвърдиха. За съжаление вече всички домейни са спрени.

преди 1 минута, B-boy/StyLe/ написа:

Нищо не се отваря. Скоро и при теб ще дойде ако не се е рефрешнало. Вече навсякъде го потвърдиха. За съжаление вече всички домейни са спрени.

Интересно,но онзи ден се вписах и запаметих отметката.Сега отворих,работи си,дори си тегля един филм.

преди 2 минути, Димитър 59 написа:

Интересно,но онзи ден се вписах и запаметих отметката.Сега отворих,работи си,дори си тегля един филм.

Може, защото вече си с логната сесия или доставчика ти не е рефрешнал DNS кеша. Има вероятност ако изтриеш бисквитките или почистиш ipconfig /flushdns и всичко да приключи.

Момчета,не че нещо,ама това ""...в съответствие със съдебна заповед, издадена от Окръжния съд на САЩ за Южния окръг на щата Мисисипи"..ме връща в едни много ..странни времена..Сега -ние под диктатура ли сме,или сме демокрация!?Къде Мисисипи,къде Ямбол,още по нататък Стамбол!? Да ви кажа-дреме ми съд на майната за какъв ,или каква заповед е издал...Сега-ние държава България ли сме или бълхария,според оня с водопада?Кой от българските власти стои зад тази ..операция?Кой-Боко,Шиши?Това ми е интересно..Кой точно ближе зад.ници,и защо?За какво,как и на кой му пречат торентите?На некадърниците?На утвърдените имена?Или на някой ,който трупа точки навън,а губи абсолютно гласове с това..само че е мнооого тъп да го осъзнае..

преди 10 минути, Proshark написа:

Момчета,не че нещо,ама това ""...в съответствие със съдебна заповед, издадена от Окръжния съд на САЩ за Южния окръг на щата Мисисипи"..ме връща в едни много ..странни времена..Сега -ние под диктатура ли сме,или сме демокрация!?Къде Мисисипи,къде Ямбол,още по нататък Стамбол!? Да ви кажа-дреме ми съд на майната за какъв ,или каква заповед е издал...Сега-ние държава България ли сме или бълхария,според оня с водопада?Кой от българските власти стои зад тази ..операция?Кой-Боко,Шиши?Това ми е интересно..Кой точно ближе зад.ници,и защо?За какво,как и на кой му пречат торентите?На некадърниците?На утвърдените имена?Или на някой ,който трупа точки навън,а губи абсолютно гласове с това..само че е мнооого тъп да го осъзнае..

Май сме станали 51-вия щат без да се усетим. Преди Гренландия дори.

преди 12 минути, Proshark написа:

Заповедите на който и да е Американски съд са задължителни за всички, независимо от трриторията. Престъчлението е извършено на тяхна територоя, съответно ьапоеефта се изпълнява

преди 8 минути, NewRedDragon написа:

Заповедите на който и да е Американски съд са задължителни за всички, независимо от трриторията. Престъчлението е извършено на тяхна територоя, съответно ьапоеефта се изпълнява

:offtopic_s:Кви ги дири тогава пеефски в България!?Що не е баннат-по сървър,по IP,по DNS...и квот се сетиш друго!?

п.с.

Изобщо..абе чувате ли се как се д.упите на сащ..и в същото време ревете че нещо с Русия.сме имали ..

п.с.

Това е последния пост в темата,свързан с политика!Ако някой си позволи- директно трия поста.Ако ще админа да ме банне до живот!

Редактирано от Proshark (преглед на промените)

преди 2 минути, NewRedDragon написа:

del

Има си тема за политика-не е тук мястото.

P2P..com -торентите изчезнаха...Зелката,Арената и Замунда..също...по стандартния ,безопасен начин...Появилите се варианти..аз лично не препоръчвам като безопасни...Чакаме информация за актуализация на сървърите..Тази работа е пробвана и преди...и пак са възкръсвали...Специално за Зелката-абсолютно не вярвам,че нямат бекъп след всичко ,което им се случи ...Въпрос на време е..заредете се с търпение...Бих искал  по скоро темата да се превърне в обмен на торент сайтове,но това ще е на границата на правилата на сайта...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.