Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Свалиха сайтовете на Zamunda, ArenaBG и Zelka при акция на Европол, ГДБОП и американските служби

Featured Replies

Подарявам

1.png

• Отговори 185
  • Прегледи 28k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• "Zamunda (Замунда) е онлайн каталог за класически и нови филми, игри, музика, сериали и безплатни програми" И за чий *** ни е това?...

• Вече има тема. https://www.kaldata.com/forums/topic/345616-тъжен-ден-за-свободата/page/2/#comment-6214425 Греда. Само SE още държи засега. Всичко друго е леш.

• Да не им правим лоша услуга на момчетата от сайтовете...има работещи  бг сайтове...Идиотите ме връщат във времето ,когато разпечатвах десетки страници със работещи торент тракери...още си пазя папката

Публикувани изображения

преди 41 минути, isi-to-fi-a написа:

Е да , съгласна съм тук напълно - трупат пари на гърба на филми и музика, качвайки ги и разпространявайки ги нелегално , пък творци и артисти да духат супата после.... Пък после същите тия товрци, певци и артисти се плашат от ИИ, че щял да им вземе хляба, ми те торентите са им го взели много отпреди това :) както и ютуб, примерно....

Не е тъй жено , торентите не отменят правото на никого да продава продуктите си на който и да е. То дава възможност на тези които не искат да купят продукта да го имат, това дори помага на продажбите и подпомага творците защото ако продукта е качествен веднага му тръгва безплатна реклама и други го купуват.

преди 15 часа, Joss Bomon написа:

Умрело като името си...

Работи, макар че няма всичко. Например - полицейска академия.

Но сигурно скоро ще я качат ...

на 12.02.2026 г. в 12:57, BulgarianYouguart написа:

тези които не искат да купят продукта

Не се купува, защото не се продава, изтръпналия! Филмите не се разпространяват на носител. Ако има нещо - няма ги и с превод! Нямаш ги и от онлайн платформите, защото не разрешават да теглиш съдържанието, имаш рестрикция. А сега нямаш и P2P обмен, за да ти е по-тегаво!

най-лошото е, че затвориха по този начин и форумите, също и потребителите се изгубиха един-друг.

Капиталистите все повече разчитат на полицейски мерки за да запазят икономическия терор. Ако сте свободни хора и вярвате в свободата , презрете капиталистическите лордове и техните империи и следвайте справедливостта и истината. Днес вече няма нужда от изкуствено създаден недостиг и псевдонаучни икономически теории с които да ви лъжат. Свобода и равенство за всички , имаме всичко необходимо за всички. 
168e34_27054ab96a694addb14ebdf79021f27c~

на 14.02.2026 г. в 22:20, moni2 написа:

най-лошото е, че затвориха по този начин и форумите, също и потребителите се изгубиха един-друг.

малий каква болка и загуба, ами сега.....

на 16.02.2026 г. в 6:38, BulgarianYouguart написа:

Капиталистите все повече разчитат на полицейски мерки за да запазят икономическия терор. Ако сте свободни хора и вярвате в свободата , презрете капиталистическите лордове и техните империи и следвайте справедливостта и истината. Днес вече няма нужда от изкуствено създаден недостиг и псевдонаучни икономически теории с които да ви лъжат. Свобода и равенство за всички , имаме всичко необходимо за всички. 
168e34_27054ab96a694addb14ebdf79021f27c~

Справедливостта и истината ги дефинираме ние. Ти си лай там...

преди 50 минути, andreygg написа:

https://www.p2pbg.com/index.php/torrents

p2pbg работи отново. Сваля се без проблеми.

Пробвах да тегля два филма от там и като цъкна „изтегли“ на празна страница ми излиза само надписът:„Торента не може да бъде открит!“

преди 1 час, Димитър 59 написа:

Пробвах да тегля два филма от там и като цъкна „изтегли“ на празна страница ми излиза само надписът:„Торента не може да бъде открит!“

Мисля, че без регистрация не можеш да сваляш. Днес свалих и гледах "The bluff"=

преди 13 часа, Anonymous User написа:

Вчера влязох в сайта axelbg и имаше съобщение, че сайта ще го закриват. 

Spoiler

Уважаеми потребители,

Последните няколко дена преминаха в писането и пренаписването на долния текст, но истината е, че това решение беше обмисляно с огромно нежелание в продължение на месеци и събитията от последните седмици просто забързаха неизбежното.

Считано от днес основното съдържание на сайта е изтрито и прекратяваме дейност.
Личните съобщения и форумите ще останат активни до 28-ми февруари за да имате възможност да размените контакти с хора, с които сте общували единствено през сайта или да си запазите някаква информация, която е била налична само в личните съобщения.

От 1-ви март ще бъде изтрито и всичкото останало съдържание на сайта.

Благодарим на всички, които са ни подкрепяли през годините, както и се извиняваме на всички, които са разочаровани от това решение, но за съжаление нещата не зависят от нас и се налага да се сбогуваме sad.gif

Положението днес е доста по-различно (и неблагоприятно), от когато се появихме и не виждаме шансове да се подобри.
Подобрение е възможно единствено ако голяма част от народа се обедини и покаже на властимащите, че са избрани за да работят за същия този народ, а не за чужди корпорации.

Преди години всички излязоха на протести в защита на Арена и Замунда, но днес цари абсолютна апатия. Вероятно всеки смята, че тези сайтове са все още недосегаеми и ще се завърнат.
Съжаляваме, че ще спукаме балона, но докато мнозинството хора не покажат ясно подкрепата си за тях (естествено само чрез законни методи), то това едва ли ще се случи, особено след приетите през 2023-та законови промени.

Бездействието на обществото през последния месец ни убеди, че вече живеем в различни времена и в тази обстановка българските сайтове нямат бъдеще, поради което решихме повече да не се борим срещу вятърните мелници.

Надяваме се, че по този начин на всички ще стане напълно ясно какво очаква останалите подобни сайтове, ако не помогнете за промяна на положението.

Преди месец загубихте 3 големи сайта, днес губите един малък... същата съдба очаква още много други.
Не забравяйте, че броя на тези сайтове не е безкраен, както и хората, които стартират нови тепърва ще намаляват поради променената среда.

Преследвайки собствениците на сайтовете този закон засяга не само торентите, а всички сайтове за генерирано от потребителите съдържание (форуми, хостинги за снимки, видеа, чат сървъри и т.н.) и е много вероятно повечето подобни платформи, които не са собственост на хора с дълбоки джобове да изчезнат в близко бъдеще.

Отделно от това самите вие също сте застрашени, тъй като промените не са насочени само към собствениците на сайтовете, но и към обикновените потребители.

Ще бъдем изключително щастливи ако докажете, че не сме прави, но в момента наистина не виждаме светлина в тунела.

Наясно сме, че никой от вас не е длъжен да прави каквото и да било, но също така сме били свидетели и как чрез общи усилия е възможна промяна към по-добро, и силно се надяваме, че ще се обедините за пореден път за да докажете пред България и света, че волята на народа има значение.

Бъдещето на българското интернет пространство зависи изцяло от вас и единствено вие може да помогнете за спасяването на останалите застрашени сайтове!

За финал сме длъжни да направим няколко уточнения:
1) Сайта никога не е имал официални профили в каквито и да било социални мрежи / платформи за комуникация и ако попаднете на такива, то със сигурност нямат общо с нас.
2) Потребителската база ще бъде унищожена на 1-ви март. Ако, след тази дата попаднете на копия на сайта - не се опитвайте да се логвате в тях, защото единствено ще откраднат тукашните ви потребителско име и парола, и ако ги ползвате на други места ще бъдат компроментирани. Възможно е да вземат и e-mail адреса ви, ако примерно кажат, че сте въвели грешна парола и предложат да я възстановите.
3) Ако, след изтичането на домейна някой реши да го закупи - каквото и да пусне на него няма да има нищо общо с нас! Естествено и в този случай ще важи написаното в точка 

Сбогом!

преди 13 часа, andreygg написа:

Мисля, че без регистрация не можеш да сваляш. Днес свалих и гледах "The bluff"=

Имам регистрация от преди доста години и бях влезнал вчера.Днес пробвах,поправили са проблема,тегли се нормално. 

Spoiler

Лошото е че споменаваме,кой работи и кой не.А онези от горе също четат тук и ги банват...

• 2 седмици по-късно...
преди 20 минути, Димитър 59 написа:

"Zamunda (Замунда) е онлайн каталог за класически и нови филми, игри, музика, сериали и безплатни програми"

И за чий *** ни е това?... :mad:

преди 7 часа, Rudy M. написа:

"Zamunda (Замунда) е онлайн каталог за класически и нови филми, игри, музика, сериали и безплатни програми"

И за чий *** ни е това?... :mad:

+1

Като спрях да гледам телевизия видях колко много свободно време ми остава, като спряха замундите нещо не минах на нови тракери, а спрях да тегля разните сериали и филми, и честно казано нещо не ми липсват, ама изобщо.

преди 8 часа, ined написа:

Като спрях да гледам телевизия видях колко много свободно време ми остава, като спряха замундите нещо не минах на нови тракери, а спрях да тегля разните сериали и филми, и честно казано нещо не ми липсват, ама изобщо.

Да де, ама в гъ*смундите имаше и полезни неща освен филмите - програми за тестове, разни фотошопи и аутокади ... 

преди 14 минути, Т.Христов написа:

Да де, ама в гъ*смундите имаше и полезни неща освен филмите - програми за тестове, разни фотошопи и аутокади ... 

Щом употребяваш "разни", значи тези програми не ти трябват на теб! Ако вадиш, поне част от парите си с Ps, то цената от 27€/мес. едва ли ще те притеснява - избива се за 1/2 ден.

преди 10 часа, ined написа:

:offtopic_s:

Ако спреш да се ровиш и в политиката,ще разбереш че живота е даден от ..някой друг...Политиците само се възползват от това...Тогава ще ти светне,че човек се ражда СВОБОДЕН...а политиката (разбирай -тарикати с финикийски знаци) го правят роб...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.