Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Самсунг галакси а 17 5 г

Featured Replies

преди 15 минути, Teemo v. X написа:

Трите месеца не можеш да ги прескочиш. И аз съм пробвал...

Какви 3 месеца?

• Отговори 57
  • Прегледи 6,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Аз като гледам, вече са го писали в мнението преди теб - това си е типичен AI отговор. Аз имам A16, приличен е на външен вид, екрана горе-долу бива и до там. Посредствена камера, на тъмно снимкит

• Свиленчо, не от интерес, а един чисто другарски съвет-за съвсем малко пари ще придобиеш телефон от по-висок клас от всички цитирани, в перфектно състояние.   

• Щом си свикнал на Motorola - продължавай . Мой приятел си взе миналата година 50 Fusion, доволен е. Като му кажа, че при разговори го чувам отвратително, не ми вярва, и казва, че не разбирам от телеф

Публикувани изображения

преди 2 часа, svilenangelov написа:

Panzer 4,благодаря за предложението,но искам нов телефон.Колеги,аз съм просто потребител,нямам инженерно образование,не съм техничар,в това отношение съм пълен лаик.Детето е с айфон 14 про макс-ами красавец е,много ми допада,но цената е извън моите възможности;съпругата е с а 25 самсунг-и тя не се оплаква и е доволна.За а 36 и а 56 прочетох,че греят при употреба,но,предполагам,че зависи от употребата.Тя и моята моторола грее,когато гледам мачове,но иначе си работи безпроблемно.Изглежда,ще трябва да отида до магазин на виваком,за да питам дали ще мога да преподпиша сега,да видим какво ще отговорят.Само така мога да опитам хонър меджик 8 лайт,че е малко извън бюджета със зарядно.Иначе има и моторола г 86 и 86 пауър-да,до андроид 16 и 17 се ъпдейтват,но не се знае колко ще изкарам-както писа един от вас-с него.Има наистина много варианти,все ще се избере един.

Може да погледнете и iPhone втора ръка от Flip 

Щом сте впечатлен от на детето Ви айфона

От този сайт бях закупил за подарък iPhone 13 за 300 евро. 

Няма никакви проблеми.

Батерията дойде на 100% живот, а не съм заявявал да се сменя с нова.

преди 2 часа, Raze написа:

Според battery guru, който съм инсталирал почти откакто имам устройството, 51 цикъла, но до 100% я зареждам 1-2 пъти в месеца, а го имам от края на август месец миналата година. 

Доста преди това, android 15 е от миналата година - както и по-назад писах - от 2018/2019 година. Вече зависи и кой производител кога я е имплементирал.

Започвало е от Android 13+ 

Но не съм засичал на по-ниския клас Xiaomi за Android 14/15 дори и на среден не е имало такава опция.

Единствено на Lineage 20 видях опцията.

преди 1 минута, exHUMR написа:

Започвало е от Android 13+ 

Нали ти казвам, че го имах на стария ми xperia 5 II, той беше от андроид 10 до андроид 12, но нямам спомен дали го имаше в началото или в последствие го добавиха - според мен го е имало, понеже трябва и хардуерна имплементация. И не зависи от ОС, а от производителя. Имам и samsung tab S7, там също го има, ако не се лъжа го имаше и нa предишния ми tab s6.

Ето и тема за android 11 и sony xperia, където я има тази опция:

Ето и за tab s6 от преди 4 години:

Много се отплеснахте! Не е въпрос - от кога го има, а необходимо ли е изобщо!

преди 4 часа, jhoro написа:

Много се отплеснахте! Не е въпрос - от кога го има, а необходимо ли е изобщо!

Зависи.

Някой ще я ползват, други- не

Аз съм производител на телефони, искам мойте телефони да се славят с добра репотация и правя батерия с капацитет ХХХХ, но я ограничавам да се зарежда до 80% и я обявявам с този полезен по-малък обем. Не желая потребителя да може да пипа тези неща, аз го произвеждам, аз ще реша как е най-удачно да се ползва.

Може да има, може и да няма такива телефони вече, само че пазара все гледа - колкото повече толкова повече и там идва проблема.

преди 1 час, plamen_petrov_80 написа:

Аз съм производител на телефони, искам мойте телефони да се славят с добра репотация и правя батерия с капацитет ХХХХ, но я ограничавам да се зарежда до 80% и я обявявам с този полезен по-малък обем. Не желая потребителя да може да пипа тези неща, аз го произвеждам, аз ще реша как е най-удачно да се ползва.

Може да има, може и да няма такива телефони вече, само че пазара все гледа - колкото повече толкова повече и там идва проблема.

Всички производители го правят, само че ограничения обем е деклариран кото 100%. И после се чудите - що първите месеци няма деградация,  а после се появи.

Тези 80% - които потребителя задава са спрямо измислените 100%, не спрямо истинските.

• 1 месец по-късно...
  • Автор

Колеги,взех Самсунг Галакси а 56.Само уведомявам да се знае.Стана почти месец откакто го ползвам.Доволен съм,върши си работата както искам.Ако някой има други въпроси,ще отговоря ако съм компетентен.Отново благодаря на всички,които ми писаха.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.