Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Самсунг галакси а 17 5 г

Featured Replies

Колеги,дойде време за нов телефон.Досега бях с Моторола г 62 5 г.Много съм доволен,прави каквото ми трябва,не се оплаквам.Обаче е с андроид 13,а неговата поддръжка спря.Иска ми се телефон с по-добър андроид-поне 15.Нямам големи изисквания-не правя много снимки,не се маниача за снимките,трябва ми добра,издържлива батерия,сравнително добър дисплей-понякога гледам мачове-но пак не се вманиачавам по дисплея.Не играя игри.Плозвам фейсбук,някога клипчета от тубата,но рядко.Основно се ползва телефона за разговори.Разбирам,че всичко звучи като за телефон с копчета,но ползвам смартфон от години и ще е така.Харесах си самсунга по-горе,какво е вашето мнение?Ще ми върши работа за това,което искам?Бюджетът е ограничен до 600 лева със зарядно.Моля, колеги,които имат този самсунг или са го ползвали,да споделят всякакви впечатления от него.

• Отговори 57
  • Прегледи 6,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Аз като гледам, вече са го писали в мнението преди теб - това си е типичен AI отговор. Аз имам A16, приличен е на външен вид, екрана горе-долу бива и до там. Посредствена камера, на тъмно снимкит

• Свиленчо, не от интерес, а един чисто другарски съвет-за съвсем малко пари ще придобиеш телефон от по-висок клас от всички цитирани, в перфектно състояние.   

• Щом си свикнал на Motorola - продължавай . Мой приятел си взе миналата година 50 Fusion, доволен е. Като му кажа, че при разговори го чувам отвратително, не ми вярва, и казва, че не разбирам от телеф

Публикувани изображения

Моето мнение: Samsung Galaxy A56 е най-балансираният избор за теб – ще получиш актуален Android, добра батерия и дисплей, без да плащаш за излишни екстри. Ако намериш A35 на промоция, може да спестиш малко, но A56 е по-дългосрочно решение.

Samsung Galaxy A17 5G е нов модел в по-достъпния клас и според първите ревюта е доста удачен избор за хора като теб, които търсят надежден телефон без излишни екстри:Samsung Galaxy A17 5G е добър избор за теб – балансиран, с актуален Android и дълга поддръжка. Ако искаш малко по-мощен хардуер, A35/A56 са алтернативи, но A17 е по-евтин и ще ти върши чудесна работа.

https://bg.androidayuda.com/новини/moviles/Samsung-Galaxy-A17-5G--евтин--практичен-и-с-6-години-актуализации./

преди 16 минути, svilenangelov написа:

Колеги,дойде време за нов телефон.Досега бях с Моторола г 62 5 г.Много съм доволен,прави каквото ми трябва,не се оплаквам.Обаче е с андроид 13,а неговата поддръжка спря.Иска ми се телефон с по-добър андроид-поне 15.Нямам големи изисквания-не правя много снимки,не се маниача за снимките,трябва ми добра,издържлива батерия,сравнително добър дисплей-понякога гледам мачове-но пак не се вманиачавам по дисплея.Не играя игри.Плозвам фейсбук,някога клипчета от тубата,но рядко.Основно се ползва телефона за разговори.Разбирам,че всичко звучи като за телефон с копчета,но ползвам смартфон от години и ще е така.Харесах си самсунга по-горе,какво е вашето мнение?Ще ми върши работа за това,което искам?Бюджетът е ограничен до 600 лева със зарядно.Моля, колеги,които имат този самсунг или са го ползвали,да споделят всякакви впечатления от него.

Защо не го напишеш това на някой ИИ и той ще ти помогне.

току-що, В. Велев написа:

Защо не го напишеш това на някой ИИ и той ще ти помогне.

Аз като гледам, вече са го писали в мнението преди теб - това си е типичен AI отговор.

Аз имам A16, приличен е на външен вид, екрана горе-долу бива и до там. Посредствена камера, на тъмно снимките са зле. Звука от устройството е с доста ниско качество и мен ме дразни. Моя е с 4 GB памет и е доста бавен, препоръчвам поне 8 GB вариант да се вземе. При А17 процесора е малко по-добър, но реално няма кой знае каква разлика. Друг минус е, че не се справя с декодиране на 4К видео съдържание, съмнявам се А17 да се справя. Процесора на въпросната моторола - Snapdragon, макар и по-стар, е в пъти по-добър от този на самсунг.

Compare Samsung Galaxy A17 vs. Samsung Galaxy A16 - GSMArena.com

Според мен вдигни малко бюджета ако можеш и вземи поне Смартфон GSM SAMSUNG GALAXY A36 5G 128/6 LIME 6.70 ", 128 GB, RAM 6 GB, 50+8+5 MP, 5G

Виж и този: Смартфон GSM HONOR MAGIC 7 LITE 256/8 PURPLE 6.78 ", 256 GB, RAM 8 GB, 108+5 MP, 5G

уж го дават, че може да получи и до android 20 ъпдейт.

Honor Magic7 Lite Android 16 update status

Compare Samsung Galaxy A17 vs. Samsung Galaxy A36 vs. Honor Magic7 Lite - GSMArena.com

преди 1 час, svilenangelov написа:

Колеги,дойде време за нов телефон.

Харесах си самсунга по-горе,какво е вашето мнение?Ще ми върши работа за това,което искам?Бюджетът е ограничен до 600 лева със зарядно.

Излишно харчене на пари !!!
Миналия месец купих Redmi Note 14 за само 119 € от магазин в моя град.
Има си пръстов отпечатък за отключване на екрана бързо. 120 херца екран Амолет от Самсунг представи си, ха ха ха ...
Що да даваш 300 € за същото нещо.
Три камери отзад, от които едната е 108 мега пиксела.
Андроид 15 ще се апдейтне. 
Реагира бързо на всичко каквото му заповядаш. Има 6 гигабайта рам, които в моя случай са ми в повече, има инсталирани Teams, Viber и Signal, които и като не са пуснати нарочно, пак излиза на екрана като ти звъни някой и натискаш зеления бутон и говориш. Като спре разговора, например Сигнал си се прибира послушно да го няма пак.
За твоето ползване, което е точно и моето ползване, въобще хич тамън няма никакъв смисъл да даваш повече от два пъти по-скъпо пак за екран от Самсунг - 1080р.

Само не иска да му диктувам на български, ако не съм му пуснал Интернет. На френски работи без Интернет. Питах изкуствените тъпотии от хамерика и китай, ама викат че самият гугъл ограничава това, понеже не ми дава да сваля файл за поддръжка на диктуване на български език без интернет. И на руски има файл, ама на български не са предвидили. С пуснат Интернет пише бързо в WPS.

Ако някой от разбирачите тука знае как може Андроид 15 да пропише в Gboard  чрез диктуване и на български при спрян Интернет, може да ни понаучи.

преди 2 часа, svilenangelov написа:

Харесах си самсунга по-горе,какво е вашето мнение?

Мнението ми е, че батерията му не е достатъчно издръжлива. А на теб това ти е основното изискване.

току-що, exHUMR написа:

Преди два дни закупих Xiaomi Redmi 15 4G 128GB за втори телефон

Е той тоя замества Redmi 14 който също имаме вкъщи, но не е толкова бърз като Redmi Note 14

Моят Самсунг Galaxy S 25 Ultra има всичко, което може да ти дойде на акъла, той е като жив-непрекъснато общува с мен и е много находчив за темите, по които ме търси. Параметрите му са

https://www.samsung.com/bg/smartphones/galaxy-s25-ultra/specs/

преди 8 минути, Panzer 4 написа:

Моят Самсунг Galaxy S 25 Ultra има всичко, което може да ти дойде на акъла, той е като жив-непрекъснато общува с мен и е много находчив за темите, по които ме търси. Параметрите му са

Това е телефон за 1800 евро

Човека пита до 300 евро

преди 19 минути, Panzer 4 написа:

По-добре му предложи този:

Смартфон GSM APPLE IPHONE 17 PRO MAX DEEP BLUE 6.90 ", 2 TB, RAM 12 GB, 48+48+48 MP, 5G

По-добър е от твоя.

Хайде тези, които препоръчват по-скъпите модели - да извадят и кесиите! Щото акъл без пари - всеки може да дава!

преди 4 часа, nusho73 написа:

Моето мнение: Samsung Galaxy A56 е най-балансираният избор за теб

Даже и този е над бюджета - защото едно зарядно е 40-50 лева.

преди 5 часа, Raze написа:

Аз като гледам, вече са го писали в мнението преди теб - това си е типичен AI отговор.

Да си помагаш с AI за някои неща, няма лошо, но да копираш текста и да напишеш "Моето мнение:", вече е прекалено. И това е във всяка тема.......

преди 4 часа, Panzer 4 написа:

Но е мой, нали? А цитираният твой ли е? 

А защо му предлагаш модел за 2000+ лева? За да се похвалиш че имаш пари ли? Друго не се вижда от твоя отговор.

Здравейте ако имате възможност вземете A36 заради по бързия процесор.

Ако има възможност за вдигане бюджета - Honor Magic8 Lite. В пъти по - добре от трески като А16, А17, А36... Дори и 55/56.

преди 6 часа, arcovk написа:

Да си помагаш с AI за някои неща, няма лошо, но да копираш текста и да напишеш "Моето мнение:", вече е прекалено. И това е във всяка тема.......

Без AI няма как

преди 11 часа, exHUMR написа:

Без AI няма как

Има, това, че ти нямаш акъл да го ползваш е друг въпрос. А и AI не винаги дава вярна информация.

преди 19 минути, Raze написа:

Има, това, че ти нямаш акъл да го ползваш е друг въпрос. А и AI не винаги дава вярна информация.

Инфого обикновено е коректно, при анализите се дъни!

преди 12 часа, Teemo v. X написа:

Ако има възможност за вдигане бюджета - Honor Magic8 Lite. В пъти по - добре от трески като А16, А17, А36... Дори и 55/56.

Що се пъхаш там, където не ги е работа?

Honor Magic8 Lite е с цена: 369.00 €/721.70 лв. и то без адаптор. 

Дай 200 лева на автора и всичко е шест!

преди 1 час, jhoro написа:

Инфого обикновено е коректно, при анализите се дъни!

Що се пъхаш там, където не ги е работа?

Honor Magic8 Lite е с цена: 369.00 €/721.70 лв. и то без адаптор. 

Дай 200 лева на автора и всичко е шест!

На теб колко пъти да ти казвам да не ме цитираш? Че си кух на гъдулка. 682.49 лева. За телефон предвиден да се ползва 5+ години, мисля че не е много над бюджета. Ако се разтърся повече ще го намеря и по - евтин. Знаеш ли че вече сме в Европейския съюз ? Плюс това съм написал - ако има възможност.

И престани с пиянските изкази от сорта на да се пъхаш, да не те навра на топло и тясно, по роднинска връзка...

• Автор

Колеги,благодаря на всички,които ми дадоха съвети и насоки за моя въпрос.Май че избраният от мен Самсунг няма да е най-доброто решение.Аз така усещам по вашите отговори.Чудя се дали да не избера Моторола едге 60 фюжън?Със зарядното влиза в бюджета ми,ще има 3 големи ъпгрейда на андроид(до андроид 18) и  години ъпгрейди на сигурност-до 29 март 2029 година.Последните ми 2 телефона бяха Мотороли,позната марка.Телефонът е с 8 гб.рам,256 гб.оперативна памет,голяма батерия,бързо зареждане 68 вата.За Хонър меджик 8 лайт мога да се помъча с договор към Виваком,но гадовете ми искат да остават по-малко от 3 месеца до изтичане на договора ми,а на мен ми остават 5.Писах си с тях,не можело по-рано да подновя.Отворен съм и към други предложения,но пак моля да се съобразявате с бюджета ми.

Не е лоша моторолата, но аз нямам добри впечатления от тази марка, поне от това, което съм чел, лично не съм ползвал. По характеристики изглежда добре за цената си, най-добре отиди в някой магазин или при оператора, където ги има включени устройствата и ги разгледай на живо. Относно договора е странно, аз наскоро преподписах с А1, а ми оставаха над 7-8 месеца до изтичане на договора ми.

преди 8 минути, svilenangelov написа:

Моторола едге 60 фюжън?Със зарядното влиза в бюджета ми,ще има 3 големи ъпгрейда на андроид(до андроид 18)

Щом си свикнал на Motorola - продължавай :) . Мой приятел си взе миналата година 50 Fusion, доволен е. Като му кажа, че при разговори го чувам отвратително, не ми вярва, и казва, че не разбирам от телефони :D .

"3 големи ъпдейта" не означава, че ще стигнеш до Android 18. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.