Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Пълна видимост на държавните средства – винаги и по всяко време

Featured Replies

• Автор
преди 4 часа, laplandetza написа:

Вярват? не е с точния смисъл. Надяват се и са преценили, че Така Трябва. Всички мои приятели, истински приятели , роднини ,други познати и малко познати уж декларират това, а дали? Как да се обединим в Една Завера?

Звучиш като радиостанция.

• Отговори 150
  • Прегледи 5,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Малко ще попаря този ентусиазъм. Темите с огромни размери обичайно са 99% пропагандно тролене и задявки между участниците. Останалият 1% може и да се приеме като полезен принос отдаден на разумна дейн

• Емил Костов
    Емил Костов

Пълна видимост на държавните средства – по всяко време. -       Имате уникално чувство за хумор! 

• Това може да се окаже съвсем невярно! Хм... Нека да помислим. Всеки, който има глава на раменете, може да размисли, че подобна система може да увеличи шансовете за печалба на всеки предприемач. Нещата

преди 1 минута, nedyalka12 написа:

Звучиш като радиостанция.

ти как искаш да звуча? , аз не съм ти приятел, не съм ти брат................... приемиме като нещо много чуждо , което може да бъде Съюзник и „ другар по оръжие“

• Автор
преди 16 часа, laplandetza написа:

ти как искаш да звуча? , аз не съм ти приятел, не съм ти брат................... приемиме като нещо много чуждо , което може да бъде Съюзник и „ другар по оръжие“

Нали не мислиш, че аз съм този който те спъва в борбата ти.

преди 45 минути, nedyalka12 написа:

нищо не ме спъва в борбата и в пътя, но аз съм само няколко микрона разстояние.............ти идваш ли!?

• Автор
преди 7 часа, laplandetza написа:

нищо не ме спъва в борбата и в пътя, но аз съм само няколко микрона разстояние.............ти идваш ли!?

Това вече го забелязах.

преди 3 часа, nedyalka12 написа:

Това вече го забелязах.

добре е че си забелязала , микрон по милион вече е нещо голямо. За това си трябва „армия“ ......................научете се да приспивате своята индивидуалност , когато из въздуха замерише на....... Смърт ......... иде „война“..........., бъдете едно от стотиците хиляди презряни кучета , а не величествени и смели,благородни стотина лъва !

преди 21 часа, nedyalka12 написа:

Само наминах да подчертая половото несъответствие с настоящото профилно име. "Нищо" повече.

• Автор
преди 1 час, Sliderum2 написа:

Само наминах да подчертая половото несъответствие с настоящото профилно име. "Нищо" повече.

Правя го само за да се отърсите от предразсъдъците си.

Правя го само за да се отърсите от предразсъдъците си.

Какви? ти говориш за сериозни неща. а сетне за досадни дреболии като приемането на небинарните🙂 в редиците на Българските Родолюбци - нали казахме Аз нямам значение, мотивите не са важни, интелект и индивидуалност трябва да бъдат озаптени и принудени в отборна работа....................всички са „войници“ в Една Армия

• Автор
преди 5 часа, laplandetza написа:

Какви? ти говориш за сериозни неща. а сетне за досадни дреболии като приемането на небинарните🙂 в редиците на Българските Родолюбци - нали казахме Аз нямам значение, мотивите не са важни, интелект и индивидуалност трябва да бъдат озаптени и принудени в отборна работа....................всички са „войници“ в Една Армия

Аз не говоря за това, вие говорите. Аз само отговарям, когато вие задавате вашите въпроси. Може да се върнем в началото и да си дойдем на думата. Както се казва има една поговорка: "Отидохме да се срещнем с врага, а се оказа че врагът сме самите ние".

преди 1 минута, nedyalka12 написа:

Аз не говоря за това, вие говорите. Аз само отговарям, когато вие задавате вашите въпроси. Може да се върнем в началото и да си дойдем на думата.
Както се казва има една поговорка: "Отидохме да се срещнем с врага, а се оказа че врагът сме самите ние".

Врагове!?, защо вие хората винаги се нуждаете от врагове, злодеи, противници? Самите ние................така е, просто хората не могат , а и не искат да осъзнаят Ролята си в „битието“

Говори директно, с малко думи и много смисъл, Какво искаш и за какво се бориш, как виждаш нещата и какви възможности има. Ако смяташ да не се разкриваш, пиши Л.С.

• Автор
на 15.02.2026 г. в 17:32, laplandetza написа:

Аз съм Светът и Светът съм аз. Нека погледнем отдалеч. Какъв е твоят морален багаж , твоята морално-културна интелигентност и какво Желаеш да се случи ....................... колко още години или векове желаеш да има България, а дали желаеш?, да има българи  и изобщо хора? , колко?....................десетилетия, векове, хилядолетия.............това да има „път“ за хиляди години какво е ? - Дар или Проклятие? , Добро или Зло, бяло, сиво, черно, с цвят, кактв цвят, кой, кои и как , колко цвята виждат?

Искаш по темата............. но за мен е безмисленно така на парче...............не върша мисленето като теб............ краткия отговор е Няма да се оправим  при „нормален ход на нещата“ с предвидимите цикли, кризи и дори с хиперскоковете и глобалните цивилизационни огромни сътресения с разгръщането на Нещата. Според мен са нужни „нелогични“ и привидно абсурдни и ужасяващи решения по Опазване на Българския Завет и Памет, бг генетичен и интелект. потенциал, Българския Дух.............познавам хора , които работят в тази посока, аз съьо съм там............... а там са и не само българи...........Всеки Завет от Всички Хора и от целия Свят са Важни и Трябва да бъдат Опазени.......... всъщност Това е Човешкия Капитал ! , истинското Богатство на Цивилизацията...........трябва да бъде Запомнено и Опазено независимо от Какво, от Кого, как и Къде да бъде разиграно отново за добиване на Нови Подреждания.

преди 16 часа, laplandetza написа:

Врагове!?, защо вие хората винаги се нуждаете от врагове, злодеи, противници? Самите ние................така е, просто хората не могат , а и не искат да осъзнаят Ролята си в „битието“

Говори директно, с малко думи и много смисъл, Какво искаш и за какво се бориш, как виждаш нещата и какви възможности има. Ако смяташ да не се разкриваш, пиши Л.С.

Много въпроси задаваш за човек, който се има за свръх интелигентен. Ако вършеше някакво мислене а и то съвсем не е като мен, би си отговорил сам на въпросите, които задаваш.

Ако просто хората не могат то не означава че някои не могат да се опитват, ако не искат да се осъзнаят то това не означава че трябва непременно да се спре да им се говори!

Вие винаги се нуждаете от врагове, злодеи, противници, защото така сте били научени. Живеете в свят в който ви е казано че побеждава най-силния, оцелява най-приспособимия и най-можещия може да прави каквото си поиска, но безкрайно малко ви е казано за славата на най-обичащия. Вие самите се възприемате като врагове - отвори която и да искаш тема и ще видиш как вие непрекъснато се обиждате, непрекъснато се подигравате на някого, нямате общо мнение, не постигате общо съгласие, как очаквате някога да постигнете нещо. Затова се възприемате като врагове и когато някой накрая ви нарече "тъп" вие се съгласявате, защото все пак трябва да има нещо с което да се съгласите за да продължите разговора.

Много въпроси задаваш за човек, който се има за свръх интелигентен. Ако вършеше някакво мислене а и то съвсем не е като мен, би си отговорил сам на въпросите, които задаваш.

Ако просто хората не могат то не означава че някои не могат да се опитват, ако не искат да се осъзнаят то това не означава че трябва непременно да се спре да им се говори!

Вие винаги се нуждаете от врагове, злодеи, противници, защото така сте били научени. Живеете в свят в който ви е казано че побеждава най-силния, оцелява най-приспособимия и най-можещия може да прави каквото си поиска, но безкрайно малко ви е казано за славата на най-обичащия. Вие самите се възприемате като врагове - отвори която и да искаш тема и ще видиш как вие непрекъснато се обиждате, непрекъснато се подигравате на някого, нямате общо мнение, не постигате общо съгласие, как очаквате някога да постигнете нещо. Затова се възприемате като врагове и когато някой накрая ви нарече "тъп" вие се съгласявате, защото все пак трябва да има нещо с което да се съгласите за да продължите разговора.

не ме преценяш добре. Не се смятам за свръх-интелигентен , моята самооцденка за това, а и тя може да е заблудна, е че „виждам нещата различно“ защото просто съм отгледан и насочван от родители и възпитатели да „виждам различно“, не съм го искал и не съм го постигнал сам. Аз съм отгледан като „оръжие“ , а не като човек.Съм това -което съм , нито по умен, не по - интелигентен, не по Значим, не уникален, -просто съм това.............. Оръжие!

Съгласявам се , аз наистина съм тъп, опитвам да истискам близо до максимума, но съм ограничен , т./е. съм тъп, нямам достатъчно от това , което ми е нужно. Мога да се приспособя към вас-всякак, мога да имитирам вашите „души“ .............. ако Целта оправдава това...................както казах- аз съм Оръжие, реалния , истински Антихрист, един от стотиците хиляди такива смъртни , които са по тази планета.

Искаш ли да правим нещо или не. Какви са твоите „ценности“ , както казах Каузата България е добра причина Антихриста да си свърши каквото може.

• Автор
преди 2 часа, laplandetza написа:

не ме преценяш добре. Не се смятам за свръх-интелигентен , моята самооцденка за това, а и тя може да е заблудна, е че „виждам нещата различно“ защото просто съм отгледан и насочван от родители и възпитатели да „виждам различно“, не съм го искал и не съм го постигнал сам. Аз съм отгледан като „оръжие“ , а не като човек.Съм това -което съм , нито по умен, не по - интелигентен, не по Значим, не уникален, -просто съм това.............. Оръжие!

Съгласявам се , аз наистина съм тъп, опитвам да истискам близо до максимума, но съм ограничен , т./е. съм тъп, нямам достатъчно от това , което ми е нужно. Мога да се приспособя към вас-всякак, мога да имитирам вашите „души“ .............. ако Целта оправдава това...................както казах- аз съм Оръжие, реалния , истински Антихрист, един от стотиците хиляди такива смъртни , които са по тази планета.

Искаш ли да правим нещо или не. Какви са твоите „ценности“ , както казах Каузата България е добра причина Антихриста да си свърши каквото може.

Може да си мислиш, че е така, но не можеш да излъжеш себе си. Твоето съзнание знае истината за теб, не можеш да очакваш вселената да е по-малко наясно от теб.

преди 4 минути, nedyalka12 написа:

Може да си мислиш, че е така, но не можеш да излъжеш себе си. Твоето съзнание знае истината за теб, не можеш да очакваш вселената да е по-малко наясно от теб.

Индиид, точно така ! Схващаш добре. Не може да се излъже, за това има и друга стратегия, за да си в изгодна позиция Винаги копай Под дъното! в съгласие с това мочта самооценка и самочувствие са на никаквец, мизерник, мухлйо, неудачник, пропаднала измет, тъпак, простак и пр. екскременти на Играта Живот. От тази позиция е доста удобно, и да се провалиш..............., всъщност имаш леко изкачване в мазето на своето Ниьожество, ................ но пък никой няма да очаква да бъде изненадан в гръб.......... в тъмата на Битието !

• Автор

Вие, мъжете все искате да доминирате над жената, смятате че тя не може да проповядва и че добрите идеи не може да идват от нея, и затова не сте виждали жена свещеник.

И докато живеете в този еднополов свят, винаги ще пропускате другата половина. Затова сте винаги готови да надигате оръжие ако има проблем, а жените винаги търсят равновесие. Не мога да си представя нещо по-тъжно от това да се чувствате толкова зле при нещо толкова добро.

преди 2 минути, nedyalka12 написа:

Вие, мъжете все искате да доминирате над жената, смятате че тя не може да проповядва и че добрите идеи не може да идват от нея, и затова не сте виждали жена свещеник.

И докато живеете в този еднополов свят, винаги ще пропускате другата половина. Затова сте винаги готови да надигате оръжие ако има проблем, а жените винаги търсят равновесие. Не мога да си представя нещо по-тъжно от това да се чувствате толкова зле при нещо толкова добро.

така е при животните -човекоподобни маймуни и предците на човека. Мъжките трябва да са агресивни,такъв е Живота, ако искаш нпромяна, трябва да промениш-изкуственно човек и да го превърнеш в Изкуствен Продукт, не си струва всичко това. Ако държим да запазим човешкия си вид и човешката цивилизация, агресията Винаги ще е част от нас. Можем да се научим да няма истински войни, но Никога няма да има мир и спокойствия, никога Няма да избегнем Насилието....... и Така Трябва!............. за Един по-добър Свят -ще бъде другаде и от друго „общество и цивилизация“ ,на Нехора, просто Оставете Земята на Себе си и на нормалните Непроменени хора- като Резерват, не искайте Промяната тук и сега !............съществуване в многолинии и много плоскости, запазете Хората , Моля!!

преди 28 минути, laplandetza написа:

така е при животните -човекоподобни маймуни и предците на човека. Мъжките трябва да са агресивни,такъв е Живота, ако искаш нпромяна, трябва да промениш-изкуственно човек и да го превърнеш в Изкуствен Продукт, не си струва всичко това. Ако държим да запазим човешкия си вид и човешката цивилизация, агресията Винаги ще е част от нас. Можем да се научим да няма истински войни, но Никога няма да има мир и спокойствия, никога Няма да избегнем Насилието....... и Така Трябва!............. за Един по-добър Свят -ще бъде другаде и от друго „общество и цивилизация“ ,на Нехора, просто Оставете Земята на Себе си и на нормалните Непроменени хора- като Резерват, не искайте Промяната тук и сега !............съществуване в многолинии и много плоскости, запазете Хората , Моля!!

Малеее 🤣 

• Автор
преди 3 часа, laplandetza написа:

Това вече е правено. Човекът е бил оставен в резерват и после е еволюирал, прескочил е границите на резервата и ето го на.

преди 5 часа, nedyalka12 написа:

Това вече е правено. Човекът е бил оставен в резерват и после е еволюирал, прескочил е границите на резервата и ето го на.

Кой го направи, бабати ли?🙂Ти не знаеш, аз не знам................ за всеки случай нека стане така за да е сигурно , че е правено.🙂

Шило в торба не стои!, така е с всеки носител на интелект, че и на Разум..................и  за туй ,  съществуване по много линии и по много плоскости !

преди 11 часа, nedyalka12 написа:

а жените винаги търсят равновесие.

Що за глупост. Генерализирането като 'вие жените' или 'вие мъжете' е глупост на квадрат. Поне ползвай 'повечето мъже' или 'повечето жени'.

Та по цитата - повечето жени не знаят какво искат , за какво равновесие дори говориш...

• Автор
на 3.03.2026 г. в 8:14, laplandetza написа:

Кой го направи, бабати ли?🙂Ти не знаеш, аз не знам................ за всеки случай нека стане така за да е сигурно , че е правено.🙂

Шило в торба не стои!, така е с всеки носител на интелект, че и на Разум..................и  за туй ,  съществуване по много линии и по много плоскости !

Говори за нещо което знаеш. Кажи, да не би вече да се дразниш от мен.

преди 8 минути, nedyalka12 написа:

Говори за нещо което знаеш. Кажи, да не би вече да се дразниш от мен.

Коя или кой си ти?, трябва да те опозная бегло, че да стигнем до дразнене............

• Автор
на 3.03.2026 г. в 10:21, Belefor написа:

Що за глупост. Генерализирането като 'вие жените' или 'вие мъжете' е глупост на квадрат. Поне ползвай 'повечето мъже' или 'повечето жени'.

Та по цитата - повечето жени не знаят какво искат , за какво равновесие дори говориш...

Може да си мислиш, че е глупост, но не е! Ако вече имаш готово мнение по въпроса, защо е нужно да се замисляш?
Живей, както предпочиташ и остави другите да живеят, както си искат. Това, което ще ти е от полза в случая, е да се опиташ да разбереш.

И друго ще ти кажа… Първият признак, че се опитваш да разбереш нещо, е да си кажеш, че не го разбираш.
Някои жени може наистина да не знаят какво искат, и така ще е докато не поискат.

• Автор
преди 8 часа, laplandetza написа:

Коя или кой си ти?, трябва да те опозная бегло, че да стигнем до дразнене............

Не би могъл да раздразниш никой, ако той сам не се раздразни. Та нали всеки от вас го прави всеки ден.
Един път в дадена ситуация може да решиш да си спокоен, на другия ден в същата ситуация можеш да решиш да си раздразнен.
Майстор е този които всеки път има едно решение.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.