Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Пълна видимост на държавните средства – винаги и по всяко време

Featured Replies

преди 4 часа, plamen_petrov_80 написа:

Както се казва - "Един българин - хайдутин, двама българи - сговорна дружина, трима българи - чета с предател."

Първо няма как да стане, второ няма кой да го направи и трето няма кой да го следи ... 4, 5, 6, ... за останалите знаете.

Преди един месец ходих на почивка и четох една книга на Боян Боев. Там ИЗКЛЮЧИТЕЛНО точно се описва как османците са ни държали в робство 500 !!! години! Османците са обещали преференции, пари и власт на чорбаджиите. И така чорбаджиите са се отчитали само на османците, а 99% българите на чорбаджиите! Не е било разрешено беден/обикновен човек да стане чорбаджия! Ти разбираш ли , че ние самички сме се прецакали и сме плащали такси на турците 500 години точно заради тези предатели! Нашите собствени БОГАТАШИ/ЧОРБАДЖИИ са ни държали бедни да им робуваме!

• Отговори 132
  • Прегледи 4,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Малко ще попаря този ентусиазъм. Темите с огромни размери обичайно са 99% пропагандно тролене и задявки между участниците. Останалият 1% може и да се приеме като полезен принос отдаден на разумна дейн

• Емил Костов
    Емил Костов

Пълна видимост на държавните средства – по всяко време. -       Имате уникално чувство за хумор! 

• Това може да се окаже съвсем невярно! Хм... Нека да помислим. Всеки, който има глава на раменете, може да размисли, че подобна система може да увеличи шансовете за печалба на всеки предприемач. Нещата

преди 5 минути, plamen_petrov_80 написа:

Тук не съм съгласен! Има поне един ...

Добрееееееее поправка 99% от населението е прееби другарче, прецакай комшията, подпали си твоята къща за да изгори къщата на комшията и т.н. злопаметни хора!

току-що, Belefor написа:

Преди един месец ходих на почивка и четох една книга на Боян Боев. Там ИЗКЛЮЧИТЕЛНО точно се описва как османците са ни държали в робство 500 !!! години! Османците са обещали преференции, пари и власт на чорбаджиите. И така чорбаджиите са се отчитали само на османците, а 99% българите на чорбаджиите! Не е било разрешено беден/обикновен човек да стане чорбаджия! Ти разбираш ли , че ние самички сме се прецакали и сме плащали такси на турците 500 години точно заради тези предатели! Нашите собствени БОГАТАШИ/ЧОРБАДЖИИ са ни държали бедни да им робуваме!

А ти знаеш ли, че част от крепостите са превзети с подкупи и така стигаме до тези 500+ години?

току-що, Belefor написа:

Добрееееееее поправка 99% от населението е прееби другарче, прецакай комшията, подпали си твоята къща за да изгори къщата на комшията и т.н. злопаметни хора!

За други ставаше дума .. помисли в глобален мащаб, защото който и българин да надвие .. той все ще има потомство и после - сещаш се всичко почва отначало - т.е. не решаваш проблема, преместваш "лоста".

току-що, plamen_petrov_80 написа:

А ти знаеш ли, че част от крепостите са превзети с подкупи и така стигаме до тези 500+ години?

А ти знаеш ли едно време как аз прокарвах интернет в целия град в който съм роден? Отивам и викам - Абе твоя комшия си прекара интернет, не искаш да останеш назад и да се прецакаш , дай и на теб да ти пуснем интернет. Оня вика ама аз нямам на какво да го ползвам. Аз му викам , Абе комшията ти си купи компютър от мен. И така хората си пускаха интернет и купуваха компютри от мен защото КОМШИЯТА има , да не останат назад от комшията си! :) 

току-що, Belefor написа:

А ти знаеш ли едно време как аз прокарвах интернет в целия град в който съм роден? Отивам и викам - Абе твоя комшия си прекара интернет, не искаш да останеш назад и да се прецакаш , дай и на теб да ти пуснем интернет. Оня вика ама аз нямам на какво да го ползвам. Аз му викам , Абе комшията ти си купи компютър от мен. И така хората си пускаха интернет и купуваха компютри от мен защото КОМШИЯТА има , да не останат назад от комшията си! :) 

Един момент - дай по-точни данни да те впиша в "списъка". :)

Ех какви филми имаше на времето с онзи ти ми човек от зодия "дракон".

преди 1 минута, plamen_petrov_80 написа:

Това не го разбрах...

току-що, Belefor написа:

Това не го разбрах...

Премисли го добре, има време или фразата беше "Няма време ..." или беше "Времето е наше/ваше ..ничие" ... кой знае ...

преди 3 часа, nedyalka12 написа:

На въпроса ви отговарям с „да“! Ще ви посоча и един отличен пример. Строителството на стадиона на Българска армия!

Всички фенове бяха предварително уведомени какво ще се прави и колко пари ще бъдат вложени в изпълнението на проекта. Известни бяха началната дата на проекта и крайният срок, както и изпълнителите и подизпълнителите. Напредъкът на този грандиозен проект се следи непрекъснато. Аз лично предпочитам да правя това.

Разгеле, да можеше така да се случва на ниво държава. Както със стадиона. Уви. Относно стадиона, макар и не от най-малък мащаб, той е само един съвсем конкретен проект. Може би може да се случи в някой много малък град държава пълна собственост на своя монарх.

преди 4 минути, plamen_petrov_80 написа:

Премисли го добре, има време или фразата беше "Няма време ..." или беше "Времето е наше/ваше ..ничие" ... кой знае ...

Намали ракията човек, че не ти се разбира какво пишеш...

Абе стига празни приказки, почвайте да публикувате данни. Само не знам как ще изгряват червените лампички, ако действителността не се покрива с теорията. Може би проверка с някой малък генеративен модел на сървъра на сайта*, че ми е много бавен входно/изходния интерфейс и ще трябват години за "ръчна" проверка на числата дори само стотина страници.

*Инициатива, да насърчим Калин.

преди 15 минути, plamen_petrov_80 написа:

Кое разбра и кое не разбра?

Не пия!

Е как тогава не помниш/не виждаш какво си написал преди 26 минути....

току-що, Belefor написа:

Е как тогава не помниш/не виждаш какво си написал преди 26 минути....

Аз много добре си го разбирам!

Но не това е въпроса, нали?

Аз много добре си го разбирам!

Но не това е въпроса, нали?

Точно това е въпроса!

преди 34 минути, plamen_petrov_80 написа:

Какъв списък, какви филми, какви зодии....

току-що, Belefor написа:

Точно това е въпроса!

Какъв списък, какви филми, какви зодии....

Хайде да вземем малката лъжичка и да започнем:

- За кой актьор говоря

- И за кой филм

имаш дадени жокери!

Хайде да вземем малката лъжичка и да започнем:

- За кой актьор говоря

- И за кой филм

имаш дадени жокери!

Вземай възглавницата и си лягай, че аман от глупостите ти...

току-що, Belefor написа:

Вземай възглавницата и си лягай, че аман от глупостите ти...

Последния който ме изпрати да спя, искаш ли да разбереш къде е?

• Автор
преди 15 часа, laplandetza написа:

Двама !

Добре, добре. И двама стигат. Нека ви кажа плана. Първо, трябва да се постигне България да се освободи. После да се покаже на света как се прави, за да се освободят и останалите 159 народа на земята, и така да се постигне бъдещето.

преди 3 минути, nedyalka12 написа:

Добре, добре. И двама стигат. Нека ви кажа плана. Първо, трябва да се постигне България да се освободи. После да се покаже на света как се прави, за да се освободят и останалите 159 народа на земята, и така да се постигне бъдещето.

Със сигурност не си от тази планета.

159 народа? Колко сигурен си в това? И моля те помисли добре преди да пишеш!

преди 33 минути, nedyalka12 написа:

Не е реалистично. Предлагам да оставим хората на собственната им съдба............ земно съществуване в Защитен Цивилизационно-Биологичен Резерват Земя. Да инфилтрираме Нов Универсален Код в бъдещите системи ИИ  и да се надяваме те скоро да излезнат извън човешки контрол. Нашият Универсален Завет и Код , чрез  Системни постчовешки мрежи са в състояние да дадът още някое хилядолетие за Проекта „ човек “

• Автор

Нищо подобно. Ако смятате да пълните темата с всякакви глупости, аз нямам никакви предпочитания за това. Просто предлагам някои решения за хора, които търсят нови решения и които биха искали нещо да се промени.

преди 2 минути, nedyalka12 написа:

Нищо подобно. Ако смятате да пълните темата с всякакви глупости, аз нямам никакви предпочитания за това. Просто предлагам някои решения за хора, които търсят нови решения и които биха искали нещо да се промени.

това е решение, не е глупост................... ако сте в налиюност след 40 - 50 години бихте го оценили?......... или пък не...................

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.