Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Предсрочни парламентарни избори в България 19.04.2026

Featured Replies

преди 3 минути, kaldata1 написа:

Ако форсираш работата по един ремонт, претупвайки първоначалните планове и после този ремонт се срути - вината със сигурност е и твоя.

Извинявай, ще спреш ли постоянно, да правиш жалки внушения, понеже се връзват с "мислите" в празната ти глава? Нямаш абсолютно никакви доказателства, че ремонта се е срутил, щото ремонта бил форсиран. Това са поредните ти тъпотии. Освен това е адски забавно, това да е новата мантра, която въртиш, при положение, че изобщо нямаше никакво понятие, че ремонта не е бил завършен и че Вучич всъщност го бил форсирал. Разбра го съвсем случайно, най-вероятно заради използването на ИИ. То ти сам изобщо не можеш, да разсъждаваш. Пределно е ясно.

преди 5 минути, kaldata1 написа:

Можеш ли да дадеш малко повече информация как така ПП-ДБ държат службите и как Петроханчани зорко са минавали под радара на службите въпреки сигналите срещу тях при толкова различни правителства и партии на власт?

Аз информацията вече я дадох, при това го направих над 200 пъти. Ваш човек е сигнализирал за тях и абсолютно никой не си е мръднал пръста, а даже МОСВ са ги подкрепяли през цялото време. Научи се, да четеш с разбиране. Няма да ти пиша едно и също нещо по 200 пъти, само защото главата ти е абсолютно празна и не можеш, да асимилираш постовете ми.

преди 6 минути, kaldata1 написа:

Продължавам да чакам твоята теза за това какви са били Петроханчани и с какво са се занимавали в България и навън. Ще те питам непрекъснато, докато получа отговор.

Тъй. Да обясня като за бавноразвиващ. Писал съм над 200 поста по темата, на абсолютно всеки твой въпрос съм ти отговорил. Ако наистина не си разбрал, каква ми е тезата, то ти си малоумен. Нарочно сега няма да ти кажа, искам да те видя, как се гърчиш в собствената си простота. Та, каква е тезата ми? Какво разбра досега? Щото бая писах по темата, да видим, дали си вдянал. Ако си вдянал - що ми задаваш тъпи въпроси? Ако не си вдянал - ти малоумен ли си? :)

преди 7 минути, kaldata1 написа:

Може ли малко да доразвиеш тезата си, че сръбският министър-председател е по-влиятелен фактор в Сърбия от Вучич? Защо мислиш така? Не съм голям фен на фантастиката, но винаги подкрепям начинаещи автори.

Искаш да кажеш, да отговоря ОТНОВО на един и същ въпрос, на който вече съм отговарял?

преди 8 минути, kaldata1 написа:

Защо според теб Русия си е спряла демографската статистика? Какви процеси гледа да скрие и защо въобще ги крие, вместо просто да ги фалшифицира?

Мисля, че след като сам стигна до моя извод, може просто, да спреш, да задаваш един и същ малоумен въпрос, на който вече съм отговорил. Просто си толкова елементарен, че сам се закопаваш с малоумщините си. Ти го писа това, а не аз. Аз тая теза си я изказах още преди началото на годината. Пак да повторя - аз не съм виновен, че главата ти е абсолютно празна.

преди 9 минути, kaldata1 написа:

След като за теб правомощията и табелките са най-важни, защо декемврийските протести бяха срещу Бойко и Пеевски - нищо и никакви председатели на ПГ на две парламентарни формации, а не срещу Росен Желязков, по твоята логика най-важният човек в държавата?

Те протестите си бяха заради продъненият бюджет, просто вашите умнокрасиви простаци, за които ти гласуваш си яхнаха протеста. Видяхме на изборите, че бай Тиквун отново ви би. Това, че ти четеш само отбрани медии - не е моя вината. А за продъненият бюджет основна вина има Асен Василев, между другото. Той беше финансов министър тогава. Даже Теменужка Петкова направо си го обвини, че има огромна дупка в бюджета. Мисля, че беше началото на миналата година, изведнъж решиха, че ще влизаме в Еврозоната и всичко изчезна като с магическа пръчка.

преди 11 минути, kaldata1 написа:

Та Росен Желязков ли управляваше държавата тази зима или Бойко и Пеевски? Искам директен отговор.

Е, как Пеевски? Нали Пеевски нямал бил власт? Я си чети тъпите постове по-рано? И освен това, ти какво се опитваш, да ми напишеш? Че Вучич реално управлява? Искаш да ми кажеш, че си супер наясно с нещата в Сърбия ли? Ти за България нямаш грам понятие, пишеш само простотии, кво остава и за Сърбия. Я малко по-сериозно, моля. Ти си потресаващо елементарно парче, заклевам се. По-добре да не ти вадя тъпотиите за нашите политици, само и единствено глупости. А за РФ пък да не говорим. Направо си зомбиран от четене на "правилни" медии. По-добре се самозастреляй, поне ще отървеш роднините си от едно тежко бреме.

преди 13 минути, kaldata1 написа:

Когато казвам, че Бойко и Пеевски са били над Кирил Петков, нямам предвид, че са му били шефове - имам предвид, че са по-влиятелни. И не се обиждай, ама са над теб и над мен също.

Е, как? Кирчо нали писа СМС-и на Шиши, а с Бойко направо си бяха коалиция? Помниш ли? :)

преди 13 минути, kaldata1 написа:

Ще ти задавам въпроси не по 200, а по 2000 пъти - знам, че не можеш да видиш отстрани колко абсурдни са ти мненията, но все нещо ти влиза в кухата главица, убеден съм.

Забавно момче... 😄

• Отговори 906
  • Прегледи 17,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• В. Велев
    В. Велев

• M.Николов
    M.Николов

Е ми ние точно затова ще гласуваме за него.😀 Колкото и неразбираемо да е това за теб.😀 Да ти го обясня по-просто - ние искаме в Европа, но без Бочко и Шиши.

Публикувани изображения

на 2.05.2026 г. в 11:55, ДзВяРа! написа:

На мен ми признаха двама човека, че не са гласували за Радев точно поради същите опасения "защото бил за руснаците". Сега съжаляват защото можеше да има повече места в парламента.

Той пък съжалява, че получи толкова и са е на пангара.

Иначе, както пее Боян Иванов (светла му памет)... случват се такива неща. Само нема се плашите.

Чувствам, че отскоро нещо не върви.
Някаква умора сякаш ти тежи.
Ти недей да криеш - аз ще разбера,
знам, че в живота става и така...

Аз търся тебе, ти търсиш друг,
но той търси друга, тя пък търси друг.

на 2.05.2026 г. в 11:55, ДзВяРа! написа:

На мен ми признаха двама човека, че не са гласували за Радев точно поради същите опасения "защото бил за руснаците". Сега съжаляват защото можеше да има повече места в парламента.

Аз пък се сещам за един, дето до миналите избори беше @_Саша_ и плюеше по Радев, а после си смени акаунта на @ДзВяРа! и започна, да му го... и да не си го вади от... Познаваш ли го?

на 6.05.2026 г. в 9:30, communismatic написа:

Извинявай, ще спреш ли постоянно, да правиш жалки внушения, понеже се връзват с "мислите" в празната ти глава? Нямаш абсолютно никакви доказателства, че ремонта се е срутил, щото ремонта бил форсиран. Това са поредните ти тъпотии. Освен това е адски забавно, това да е новата мантра, която въртиш, при положение, че изобщо нямаше никакво понятие, че ремонта не е бил завършен и че Вучич всъщност го бил форсирал. Разбра го съвсем случайно, най-вероятно заради използването на ИИ. То ти сам изобщо не можеш, да разсъждаваш. Пределно е ясно.

Аз информацията вече я дадох, при това го направих над 200 пъти. Ваш човек е сигнализирал за тях и абсолютно никой не си е мръднал пръста, а даже МОСВ са ги подкрепяли през цялото време. Научи се, да четеш с разбиране. Няма да ти пиша едно и също нещо по 200 пъти, само защото главата ти е абсолютно празна и не можеш, да асимилираш постовете ми.

Тъй. Да обясня като за бавноразвиващ. Писал съм над 200 поста по темата, на абсолютно всеки твой въпрос съм ти отговорил. Ако наистина не си разбрал, каква ми е тезата, то ти си малоумен. Нарочно сега няма да ти кажа, искам да те видя, как се гърчиш в собствената си простота. Та, каква е тезата ми? Какво разбра досега? Щото бая писах по темата, да видим, дали си вдянал. Ако си вдянал - що ми задаваш тъпи въпроси? Ако не си вдянал - ти малоумен ли си? :)

Искаш да кажеш, да отговоря ОТНОВО на един и същ въпрос, на който вече съм отговарял?

Мисля, че след като сам стигна до моя извод, може просто, да спреш, да задаваш един и същ малоумен въпрос, на който вече съм отговорил. Просто си толкова елементарен, че сам се закопаваш с малоумщините си. Ти го писа това, а не аз. Аз тая теза си я изказах още преди началото на годината. Пак да повторя - аз не съм виновен, че главата ти е абсолютно празна.

Те протестите си бяха заради продъненият бюджет, просто вашите умнокрасиви простаци, за които ти гласуваш си яхнаха протеста. Видяхме на изборите, че бай Тиквун отново ви би. Това, че ти четеш само отбрани медии - не е моя вината. А за продъненият бюджет основна вина има Асен Василев, между другото. Той беше финансов министър тогава. Даже Теменужка Петкова направо си го обвини, че има огромна дупка в бюджета. Мисля, че беше началото на миналата година, изведнъж решиха, че ще влизаме в Еврозоната и всичко изчезна като с магическа пръчка.

Е, как Пеевски? Нали Пеевски нямал бил власт? Я си чети тъпите постове по-рано? И освен това, ти какво се опитваш, да ми напишеш? Че Вучич реално управлява? Искаш да ми кажеш, че си супер наясно с нещата в Сърбия ли? Ти за България нямаш грам понятие, пишеш само простотии, кво остава и за Сърбия. Я малко по-сериозно, моля. Ти си потресаващо елементарно парче, заклевам се. По-добре да не ти вадя тъпотиите за нашите политици, само и единствено глупости. А за РФ пък да не говорим. Направо си зомбиран от четене на "правилни" медии. По-добре се самозастреляй, поне ще отървеш роднините си от едно тежко бреме.

Е, как? Кирчо нали писа СМС-и на Шиши, а с Бойко направо си бяха коалиция? Помниш ли? :)

Забавно момче... 😄

Пъпеш, не разбрах - в крайна сметка, ако пришпориш един ремонт и в резултат обекта се компроментира, освен самите строители и надзора носиш ли и ти вина, че по твое настояване срокове не са били спазени и работата е била претупана, за да ти се угоди? Да или не?

Ще си напишеш ли тезата за Петроханската афера или ще чета общи приказки? Да или не?

Ще напишеш ли защо смяташ, че руснаците вече не вадят демографска статистика? Да или не? "Ми щото така" не е приемлив отговор :)

Щом смяташ, че не Вучич е главната фигура в сръбската политика, би ли могъл да посочиш кой е? Гледай поне повечето сърби да са го чували :))))

Нямам против да чета 20 реда "Абе всъщност няма да ти се аргументирам за нищо, щото си малоумен и бавноразвиващ", но все пак покажи малко достойнство. Някъде 100% имаш останало такова. )

преди 2 часа, kaldata1 написа:

Пъпеш, не разбрах - в крайна сметка, ако пришпориш един ремонт и в резултат обекта се компроментира, освен самите строители и надзора носиш ли и ти вина, че по твое настояване срокове не са били спазени и работата е била претупана, за да ти се угоди? Да или не?

Извинявай, ти малоумен ли си? Къв обект се "компрометира" (научи се направилен български), като ремонта още е бил в действие? Колко пъти, да ти пиша едно и също нещо? Колко? 200 пъти? 300 пъти? 600000 пъти?

Ще си напишеш ли тезата за Петроханската афера или ще чета общи приказки? Да или не?

Т.е. не си я разбрал още. Благодаря. После не се обиждай като ти пиша, че си с акъл на амеба. Иначе е много забавно, как постоянно ми търсиш сметка, а ти упорито избягваш, да ми отговаряш на въпросите. Особено за Петрохан - "То било конспирация, ама какво реално е станало, нямам никаква идея!" Типично разсъждение на един умнокрасив.

Ще напишеш ли защо смяташ, че руснаците вече не вадят демографска статистика? Да или не? "Ми щото така" не е приемлив отговор :)

Написах ти, ти написа абсолютно същото. Беше наистина голяма грешка от твоя страна, че си вкара такъв автогол... ама като толкова ти е акъла. Да ти дам ли пак цитат със собствените ти думи? Да не се отречеш от тях?

Щом смяташ, че не Вучич е главната фигура в сръбската политика, би ли могъл да посочиш кой е? Гледай поне повечето сърби да са го чували :))))

Отново ли ми задаваш един и същ въпрос? Какви са правомощията на един министър-председател в парламентарна република? Конкретно, ако може...

Някъде 100% имаш останало такова.

Между другото... понеже главата му е абсолютно празна и очевадно не може, да ми отговори на въпросите, а само ми кълве на въдичката (направо си призна, че гласува за хора, които обслужват нечии интереси и са жалки марионетки), та затова е заел някаква странна позиция, колкото там да се намира на приказка, та да задава по 400 въпроса, на които вече съм отговорил 6000 пъти. Подобна "тактика" я използва и Косьо Умния, между другото. Той за РФ и "НАТО" ме пита сигурно 400 пъти. Толкова им е акъла и на двамата.

Как върви с новия Спасител кРадев? Отказа да подкрепи комисия, която да разследва доходите на Пеевски. То лошото е, че не съм изненадан, ама българинът си обича кочинката.

88y8oudyznzg1.jpeg

преди 1 минута, HelpMeGetOut1 написа:

Как върви с новия Спасител кРадев? Отказа да подкрепи комисия, която да разследва доходите на Пеевски. То лошото е, че не съм изненадан, ама българинът си обича кочинката.

88y8oudyznzg1.jpeg

Как е времето в UK, ветровито и облачно ли е ? Комисиите нямат разследващи функции и ползата от тях е никаква.

преди 3 минути, AAUUXX написа:

Как е времето в UK, ветровито и облачно ли е ? Комисиите нямат разследващи функции и ползата от тях е никаква.

Пхах, виж времето в София, тоя гнусен, кален и подгизнал град пълен със селяни:

Screenshot_20260509_001752_Chrome.jpg

Иначе да видим как ще цъфне България, с любезното съдействие на Путин...

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Комисиите нямат разследващи функции и ползата от тях е никаква.

А, никаква!

ПеПеругите се разцепиха на две, за да могат повече депутати от двете отделни парламентарни групи да участват в безсмислени временни парламентарни комисии. Има бонуси за тази безсмислена дейност - 5% отгоре върху тлъстата депутатска заплата. Радев обаче им попари надеждите за допълнителен келепир!

преди 5 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Пхах, виж времето в София, тоя гнусен, кален и подгизнал град пълен със селяни:

Screenshot_20260509_001752_Chrome.jpg

Иначе да видим как ще цъфне България, с любезното съдействие на Путин...

Започнали беридбата на ягоди ,в това кофти време , карат ли те да бачкаш ?

преди 5 минути, AAUUXX написа:

Кфа беритба на ягоди, тоя повече от окръжния град в близост до неговото селО не е виждал.

току-що, Bubbles написа:

Кфа беритба на ягоди, тоя повече от окръжния град в близост до неговото селО не е виждал.

Помислих ,че не е вече на социални помощи в UK, но прав си.

току-що, AAUUXX написа:

Помислих ,че не е вече на социални помощи в UK, но прав си.

Абе какъв UK? Нещо на картичка може и да е видел, по телевизора евентуално, на живо съм сигурен, че и София не е виждал.

преди 9 часа, AAUUXX написа:

Мечтай си, в офис работя.

преди 8 часа, Bubbles написа:

Абе какъв UK? Нещо на картичка може и да е видел, по телевизора евентуално, на живо съм сигурен, че и София не е виждал.

Личи си как ми завиждаш, че съм роден в София, а ти си просто селяк. Ето самопризнанието ти как си прост селянин:

Screenshot_20260415_121458_Chrome.jpg

преди 8 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Личи си как ми завиждаш, че съм роден в София, а ти си просто селяк. Ето самопризнанието ти как си прост селянин:

За какво да ти завиждам, че си въздух под налягане и лъжеш по форумите за да си помпаш самочувствието? 😹

В София бил роден нашия, в кой квартал си роден и коя година?

Бас държа, че София ма живо не си я виждал.

преди 12 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Амайкоооо нужника на село му бил офис. Има ли барем порта да не ти кълват кокошките задника? 😹

преди 14 минути, Bubbles написа:

За какво да ти завиждам, че си въздух под налягане и лъжеш по форумите за да си помпаш самочувствието? 😹

Бас държа, че София ма живо не си я виждал.

Амайкоооо нужника на село му бил офис. Има ли барем порта да не ти кълват кокошките задника? 😹

Буквално си написах адреса в Дървеница, когато ме заплашвахте, ама никой не дойде...

Какво да ти обяснявам, ти сам си призна, че си прост селянин. Даскал бил 🤣 Така ли му викаш миенето на кенефи? Нищо не става от теб, свикнал си на мизерията в твоето село, затова се премести в друго село. Смешник.

преди 21 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Буквално си написах адреса в Дървеница, когато ме заплашвахте, ама никой не дойде...

Какво да ти обяснявам, ти сам си призна, че си прост селянин. Даскал бил 🤣 Така ли му викаш миенето на кенефи? Нищо не става от теб, свикнал си на мизерията в твоето село, затова се премести в друго село. Смешник.

Дървеница викаш?

Кой набор си?

Не знам кой те е заплашвал, аз само ти се смея щот си пълен въздух.

преди 3 минути, Bubbles написа:

Дървеница викаш?

Кой набор си?

Не знам кой те е заплашвал, аз само ти се смея щот си пълен въздух.

Балончо, 96 съм, не знам какво значение има, ама както и да е.

Ти Франция само на картичка си я виждал, даскал си бил хахахах. Миеш кенефи в родното си село, от което никога не си излизал. Хайде кажи в кое село си роден де, защо ми избягваш въпросите? Селяндуринооо 🤣🤣🤣

преди 56 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Балончо, 96 съм, не знам какво значение има, ама както и да е.

Ти Франция само на картичка си я виждал, даскал си бил хахахах. Миеш кенефи в родното си село, от което никога не си излизал. Хайде кажи в кое село си роден де, защо ми избягваш въпросите? Селяндуринооо 🤣🤣

Не те питах случайно за набора, пикльо си, то и по поведението ти е видно, половината ми живот е минал в Мусагеница и Дървеница, ако си наистина оттам с това поведение трябва да си изял много бой, там всички ме познават, моста по който днес минава метрото беше в строеж а ние играехме там и се катерехме по колоните, дори днес можеш да видиш рисунките отдолу.

Иначе аз съм родом от квартала който носи името на патриарха на Българската литература.

Колкото до останалото, знаеш през какво ми е какво си мислиш, не аз съм седнал да се дуя а ти.

преди 46 минути, Bubbles написа:

Не те питах случайно за набора, пикльо си, то и по поведението ти е видно, половината ми живот е минал в Мусагеница и Дървеница, ако си наистина оттам с това поведение трябва да си изял много бой, там всички ме познават, моста по който днес минава метрото беше в строеж а ние играехме там и се катерехме по колоните, дори днес можеш да видиш рисунките отдолу.

Иначе аз съм родом от квартала който носи името на патриарха на Българската литература.

Колкото до останалото, знаеш през какво ми е какво си мислиш, не аз съм седнал да се дуя а ти.

Пхахахахах само в мечтите си, роден си в някое северозападнало село и там си останал. За Франция и София ми говори сельото хахаха, най-много да си излизал до местната кръчма. Няма смисъл да се повтарям, сам си призна, че си прост селянин 🤣

преди 6 часа, HelpMeGetOut1 написа:

Пхахахахах само в мечтите си, роден си в някое северозападнало село и там си останал. За Франция и София ми говори сельото хахаха, най-много да си излизал до местната кръчма. Няма смисъл да се повтарям, сам си призна, че си прост селянин 🤣

Ами как да ти кажа, не ми е в стила да се фукам, вярвай на каквото щеш за мен е без значение, а ти докато не си промениш отношението и навиците ще си останеш въздух под налягане.

преди 9 часа, HelpMeGetOut1 написа:

Берачите на ягоди и миячите на чинии вече в офиси ли работят в Англия?

преди 9 часа, Bubbles написа:

И кво като е роден там (дори и да е вярно), то кореняците софиянци в тоя град са под 20%.

Въобще не ме интересува този "анализатор" дали е софиянец и какво работи, но от всичките му коментари прозира една дълбока комплексарщина:

Комплексар е човек, който страда от дълбоки вътрешни комплекси (най-често за малоценност) и чието поведение се определя от тях. Обикновено това е несигурна личност, която се опитва да прикрие слабостите си чрез надуто поведение, агресия, злоба или унижаване на околните.

Вие мен ме коментирате, обиждате ме, даже ме заплашвате и после ревете, когато ви поставям на мястото.

преди 43 минути, communismatic написа:

Берачите на ягоди и миячите на чинии вече в офиси ли работят в Англия?

И кво като е роден там (дори и да е вярно), то кореняците софиянци в тоя град са под 20%.

Не си ли призна сам, че миеш кенефи? Хайде да ви е честит пак новия спасител и догодина пак ще ревете как нищо не се променя.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.