Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Предсрочни парламентарни избори в България 19.04.2026

Featured Replies

преди 23 часа, communismatic написа:

100% съм сигурен. Към настоящият момент всичко живо установи, как ти си супер наясно с нещата, само дето си толкова наясно, че четвърти месец не можеш, да обясниш с прости думи, какви правомощия има един президент в парламентарна република, а и съвсем отскоро стана ясно, че ти изобщо нямаш никакво понятие, кой какви правомощия има. Щом смяташ, че премиера щял да нарежда на президента!? В смисъл... единият явно е подчинен на другият. Как по-точно обаче така и не стана ясно, просто толкова ти е пипето... пиша го сигурно за 243-ти път.

След четири месеца неравна борба се оказа, че вече постовете нямали никакво значение. Към настоящият момент мантрата беше, че правомощията на Вучич били огромни, бил подписвал договори, бил се срещал с този и онзи, сега съвсем нова теория се развива - няма никакво значение какви са правомощията, а каква му била властта. Що ли си мисля, че продължаваш, да си смучеш простотии от пръстите само и само да излезеш с някаква капка достойнство след огромната гавра, дето ти я нанасям всекидневно. Но не знам, не знам...

100% съм убеден в това. До преди един месец даже не беше наясно, как конкретно Вучич е виновен, кога е паднала козирката, но сега се оказва, че аз съм "скаран с реалността", а не ти. Само да вметна, че говорим за същият човек, който сметна, че далаверата на бай Тиквун и Просто Киро за Ф16-ките, дето бяха еб*си набутвацията била "руски ход" за да се пробие "НАТО" отвътре и да се проникне разузнавателно и стратегически в ултрамодерните самолети, които са разработени преди 50 години.

Така е, да. И Путин спря интернета на руснаците, понеже загубите на фронта са огромни и не иска никой да чете истината.

Какви са правомощията на Рая Назарян? Би ли уточнил? Тя ли е виновна за влизането ни в Еврозоната примерно? Нали била много "важна" и "третият човек в държавата"?

Правилно, да. След 10 ЕСЕ-та по тая тема, бях забравил, че ти все не успяваш, да разбереш написаното от мен.

Ми, самият факт, че дори те не смеят, да изрекат подобна тъпотия, на която само вие, умнокрасавците вярвате, та това какво ти говори по-точно?

Та, каква е твоята версия за станалото? В смисъл 45-тата... Предните ги помня - коя от коя по-малоумни.

Ми, има ли значение? Умната ти глава какво мисли по тоя въпрос?

Ти точно да ми пишеш кой станал за смях е толкова нелепо, че няма накъде. Ти си типичен умнокрасив жълтопаветен тигър, не случайно и вярваш в конспирация около "Петрохан".

Тъй, това последното го написах аз преди няколко месеца... Та, какво целят, според теб?

Милион пъти ти обясних - това, че някой е президент в парламентарна държава / премиер в президентска държава, не го прави сламен човек - и Вучич, и Путин, и Ердоган са доказателството. А ти продължаваш с "Покажи ми къде пише, че Вучич контролира ремонтите по гарите!".

Ала ...

Serbian Monitor
No image preview

Additional evidence that the President accelerated the co...

The Inquiry Commission for Determining Responsibility for the Collapse of the Canopy (IC) (at Novi Sad railway station) presented its comprehensive (so far) report in Belgrade on 15 October and in Str

Та така, пъпеш, научи се най-сетне да си проверяваш фактите, за да не увисваш всеки път.

За Петрохан ще ми е интересно да прочета твоята версия, особено след като наскоро изплуваха и едни 60-на сметки в банка "Сантандер". Хайде, не ме мъчи, изкажи си супер информираното мнение.

За демографската статистика на РФ - няма значение кога я представят, но определено има значение, когато не я представят въобще.

• Отговори 906
  • Прегледи 17,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• В. Велев
    В. Велев

• M.Николов
    M.Николов

Е ми ние точно затова ще гласуваме за него.😀 Колкото и неразбираемо да е това за теб.😀 Да ти го обясня по-просто - ние искаме в Европа, но без Бочко и Шиши.

Публикувани изображения

преди 8 минути, kaldata1 написа:

Милион пъти ти обясних - това, че някой е президент в парламентарна държава / премиер в президентска държава, не го прави сламен човек - и Вучич, и Путин, и Ердоган са доказателството.

Обяснил си ми оная работа, хабер нямаш от света. Колкото ти са ясни нещата за РФ, колкото за България, та толкова и за Сърбия.

преди 9 минути, kaldata1 написа:

Та така, пъпеш, научи се най-сетне да си проверяваш фактите, за да не увисваш всеки път.

Щом е ускорил нещата, как по-точно е виновен за падналата козирка, при положение, че козирката все още е била в ремонт? Питам, вероятно за 245-ти път, ако може тая година, да ми обясниш най-сетне? И не разбрах, Рая Назарян, която е "третият човек в държавата", има ли вина за влизането ни в Еврозоната? Щото явно има някаква огромна мощ в България? И как министър-председателят заповядва на президента? Единият какви правомощия има, че другият да му се подчинява? Примерно, президента зависим ли е от премиера по някакъв начин? Примерно, премиера заповядва ли на президента, който е главнокомандващ, коя страна, да се нападне утре?

преди 10 минути, kaldata1 написа:

За Петрохан ще ми е интересно да прочета твоята версия, особено след като наскоро изплуваха и едни 60-на сметки в банка "Сантандер". Хайде, не ме мъчи, изкажи си супер информираното мнение.

Извинявай, тая година ще се научиш ли да отговаряш на въпросите, които ти се задават? Аз не съм на разпит в полицията. Ясно ми е, че няма тема, по която да си компентетен, ама не си мисли, че това ще те спаси от гавренето ми. Моята версия вече си я изказах, това че не ти стига акъла, да го разбереш, не е мой проблема.

преди 12 минути, kaldata1 написа:

За демографската статистика на РФ - няма значение кога я представят, но определено има значение, когато не я представят въобще.

Да, коментирай ми следните ти думи...

на 28.04.2026 г. в 19:26, kaldata1 написа:

Не можеше ли просто да боднат някакви цифри на растеж, цъфване и връзване - и без това няма как да бъдат проверени. Какво целят?

Щото нали уж твърдиш, че си бил "прав", а реално това е моята версия за нещата. Т.е. и аз съм прав?

преди 2 минути, communismatic написа:

Обяснил си ми оная работа, хабер нямаш от света. Колкото ти са ясни нещата за РФ, колкото за България, та толкова и за Сърбия.

Щом е ускорил нещата, как по-точно е виновен за падналата козирка, при положение, че козирката все още е била в ремонт? Питам, вероятно за 245-ти път, ако може тая година, да ми обясниш най-сетне? И не разбрах, Рая Назарян, която е "третият човек в държавата", има ли вина за влизането ни в Еврозоната? Щото явно има някаква огромна мощ в България? И как министър-председателят заповядва на президента? Единият какви правомощия има, че другият да му се подчинява? Примерно, президента зависим ли е от премиера по някакъв начин? Примерно, премиера заповядва ли на президента, който е главнокомандващ, коя страна, да се нападне утре?

Извинявай, тая година ще се научиш ли да отговаряш на въпросите, които ти се задават? Аз не съм на разпит в полицията. Ясно ми е, че няма тема, по която да си компентетен, ама не си мисли, че това ще те спаси от гавренето ми. Моята версия вече си я изказах, това че не ти стига акъла, да го разбереш, не е мой проблема.

Щото нали уж твърдиш, че си бил "прав", а реално това е моята версия за нещата. Т.е. и аз съм прав?

Руски гняв към Путин и Медведев: Децата ви защо не са на война?

Брато, след като над 200 пъти ти писах, че си едно най-обикновено жалко нищожество, което всичко живо смята за амеба, що реши, че трябва да ме занимаваш с глупостите си? Онзи ден отново реши, да ме цитираш, след като се оказа, че дори не си в състояние, да разбереш, кое от написаното от мен е сериозно и кое е ирония... Карай си тира и не се занимавай с мислене, очевадно не те бива...

В държавата с външните нужници, разкоша и конфорта са на високо ниво. Освен че хората нямат достъп до интернет трябва да пращат децата си да воюват в Украйна, но не знаят защо воюват. Може би комуниста прост ще ни отговори? 😂

преди 1 минута, ДзВяРа! написа:

В държавата с външните нужници, разкоша и конфорта са на високо ниво. Освен че хората нямат достъп до интернет трябва да пращат децата си да воюват в Украйна, но не знаят защо воюват. Може би комуниста прост ще ни отговори? 😂

A може би, понеже комуниста е "прост", та затова и ти не си разбрал, как са нещата фактически. Примерно, че понеже комуниста е "прост", та затова и на теб акъла ти стига единствено до каране на тир и писане от всевъзможни акаунти. Може би, нали? :)

току-що, communismatic написа:

A може би, понеже комуниста е "прост", та затова и ти не си разбрал, как са нещата фактически. Примерно, че понеже комуниста е "прост", та затова и на теб акъла ти стига единствено до каране на тир и писане от всевъзможни акаунти. Може би, нали? :)

Надявам се на великият празник 9-ти май поне москавчани да имат интернет? 😂

Понеже споменахме празника знаеш ли представители от колко много велики държави ще присъстват на великото събитие тази година? 😂 Да не ни кажеш, че няма интерес? 😂

преди 9 часа, ivottoshev написа:

ама да кажеш че хората на ПБ били свързани с Борисов и Пеевски, или пък да твърдиш че спортистите били кофти хора, само защото са депутати от ПБ

А, не така! Къде и кога съм казал това? Особено за спортистите? Или гузен - негонен бяга?

Не казвам че са свързани с Борисов и Пеевски, а че не ги вкарват в затвора. И си разговарят приятелски с тях и се усмихват.

Най-голямото ми учудване и съмнение за нещо нередно е когато изведнъж още няма партия и социолозите дадоха над 32% на Радев. Също като патерицата на ГЕРБ - Сияние. А тоя от Сияние даже си купил Порше за 500 000 евра, ако и това не е някакво тролско твърдение.

Явно има договорка - "не ни пипайте и утре се обаждам на моите приятели социолозите да ви дадат над 30%, а това е сигурна победа на изборите".

• Автор
преди 13 часа, В. Велев написа:

Делян Кръстев ·

Follow

3h ·

Честита победа над модела "Пеевски - Борисов" !

Това е първият ред на парламента от .. вчера.

Няма да посочвам, каква част от ПГ на Радев са хора свързани с Борисов и Пеевски или пък спортисти. Това избирателят не го интересува. Интересува го, че само генералът ще ни оправи !

9 години президентство и над 1,5 години еднолично управление през служебни правителства бяха малко за да видят ДЕЙСТВИЯТА на генерала, които го разобличават като национален предател и ЕДНО с Борисов и Пеевски.

В едно съм сигурен, обаче.

👉Никой от тези, които осигуриха доубиването на България, няма да си признае публично, че е сгрешил и да се извини.

🔸"Демокрацията" в текущата ѝ форма е окупиране на държавната власт.

🔸 "Демократичните избори" са единствено фарс за легитимиране на назначенията им.

🔸 Контролът на тълпите се извършва през техните медии и ПР експерти, които генерират нужните послания.

🔸 На помощ идват и изборните манипулации.

Това не са вашите народни представители, дори и да сте достатъчно заблудени да мислите, че сте ги избрали - това са окупатори.

Българският народ няма представителство във властта.

Пеевски, Борисов, Кокорчо и Радев не са партийни ръководители със стотици хиляди или милиони избиратели зад гърба си.

Те са маската на уродливия евреин, който ни унищожава.

May be an image of text

П.П. Който е гласувал за Радев да си вдигне ръката.

Заради простия народ държавата ни е бедна. Надявали се били... Нещо да направи... Ами надявайте се.

Почна съвсем да изплискваш легена. Само хората, които се надяват на Ивелин да направи нещо са умни, а другите са прости, защото са избрали Радев, а той е в комбина с Борисов и Пеевски. Типично сектантско мислене и после се обиждате, че ви наричат така. На кой мислиш, че помагаш като пускаш тези пасквили от кафявите медии?! На българите, които са толкова прости, че само от Величие могат да им отворят очите или на Борисов и Пеевски.?! Видял една снимка и хайде големият разбирач с големите изводи. По-зле си и от Мери. И да - обвиненията ти са безпочвени, недоказани и тролски.

преди 7 минути, В. Велев написа:

А тоя от Сияние даже си купил Порше за 500 000 евра, ако и това не е някакво тролско твърдение.

Това е фейк. Но не е лъжа, че и към момента е шеф на Общински пазари - Юг, че е бил координатор на ГЕРБ за район "Оборище" в София и че ако искаше да спре издаването на пътища с асфалт като от картон, вероятно можеше поне да вдигне шум за толкоз години.

Не умаловажавам личната му трагедия, но прави впечатление, че за стотици други почернени родители на загинали деца вратите на студията се затваряха, а за него специално се отвориха.

преди 8 часа, communismatic написа:

Досега твърдеше, че в правомощията на Вучич няма нищо за ремонти на козирки. Аз ти казах, че правомощията му са написани толкова общо, че могат да означават много неща, и със сигурност - два телефона да се разбързат нещата с гарата в Нови Сад (или в случая - писмо от началника на кабинета му), че да покажем прогрес пред народа.

И не, премиера не "заповядва" на президента в една парламентарна република, но е с по-голяма власт и лостове за действие ... освен ако правомощията не са просто няколко реда на някакъв сайт, както е в сръбският случай. И в руският. И в турският.

Вярвай ми, Путин в момента можеше да се води на длъжност "Специалист обслужване на клиенти" във "Вкусно и точка" и пак щеше да върти страната.

Напротив - на разпит си. Постоянно обясняваш, че нещата около "Петрохан" са кристално ясни и направо няма нужда от разследване (което впрочем ГЕРБ и ДПС отказаха да направят публично, що ли?)

Та може ли да обясниш на непросветените НЕпенкилери каква е истината? Ама включи всичко - що тая хижа, какво са правили там, защо Мексико, защо "Сантандер", защо проследяваща техника за стотици хиляди, защо нямаше издирване, защо Калушев е бил ДАНСаджия и прочее.

Вярвам, че много бихме ти благодарили тук, ако ни отвориш очите за вероятно най-голямата мистерия в най-новата българска история.

Та приеми, че си на разпит - като гръмко обявиш, че имаш ясна представа за толкова неясен казус, би следвало да имаш топки да защитиш тезата си.

Твоята версия е, че в РФ са тотални идиоти и вместо да публикуват някаква стъкмистика (на която мурзилажа както винаги ще повярва без проблем и ще я развява по нета), предпочитат да прекратят отма всякакви данни и с това да породят въпроси и догатки? Не бъди толкова строг де, сигурно има логично обяснение.

преди 1 час, kaldata1 написа:

що тая хижа, какво са правили там, защо Мексико, защо "Сантандер", защо проследяваща техника за стотици хиляди

Въпросът, какво са правили там преди да се случи инциеднта е по-важен от това, какво точно се е случило при инцидента. Когато преди две години, ми разказаха за тия, брадати, с автомати, вардят гората, хората възмутени, аз въпреки, че не съм стъпвал там се възмутих. И удивих.

Така че какво са правили, та чак съществуват хора, които аз познавам ама още не съм говорил лично с тях, които твърдят, че са подали сто жалби против тия до всякакви институции и ефектът е нулев.

Другото важно нещо, на което отново искам да обърна внимание. И което може да се счита за сигурен факт, а не като СМСте от Калушев. Хижата е била напичкана със СРСта. Това е ясно и се казва от маса народ.

При това, положение, как да бъде приета версията, че отговорните служби за бързо реагиране на държавата са се задействали, чак на другия ден, след като Деян някъде към десет часа е отишъл в хижата?

Значи представете си ситуацията! Имало събитие, при което самата хижа е изгоряла. Камерите а вероятно и още кой знае какви СРСта, са предавали по ефира директно в центъра - т.е. най-вероятно в София, както и някъде другаде. В тия центрове, дежурните веднага са разбрали, че в хижата нещо става. И даже са имали представа какво - поне в общи линии. Съответно, няма как, отрядът за бързо реагиране да не е бил изпратен и да е бил вече на място в хижата, не по-късно от полунощ. От полунощ до десет сутринта, когато в хижата е дошъл Деян, тия са били там и са извършили страшно много неща.

Като почнеш от това, че са изнесли телата от горящата хижа и са ги покрили с нещо, поради което те не са били покрити със сняг, въпреки, че цяла нощ е валяло сняг.

преди 2 часа, The Lone Star написа:

Почна съвсем да изплискваш легена. Само хората, които се надяват на Ивелин да направи нещо са умни, а другите са прости, защото са избрали Радев, а той е в комбина с Борисов и Пеевски. Типично сектантско мислене и после се обиждате, че ви наричат така. На кой мислиш, че помагаш като пускаш тези пасквили от кафявите медии?! На българите, които са толкова прости, че само от Величие могат да им отворят очите или на Борисов и Пеевски.?! Видял една снимка и хайде големият разбирач с големите изводи. По-зле си и от Мери. И да - обвиненията ти са безпочвени, недоказани и тролски.

Добре, няма да споря. Въпреки че снимките не съм ги правил аз, а и подобни съмнения има и то в много различни медии, а не само кафяви. Освен това ако имаш възможност да разсъждаваш може и сам да си навържеш нещата без да четеш такива статии.

Но вие не можете да разсъждавате, което се вижда и от отношението ви към "Величие". Не можете да видите кой върши работа и е на терен и кой само ви забаламосва с розови обещания.

Както се казва - ще изчакаме да видим кой крив, кой прав. Ама щетите няма да могат да се върнат.

И после да не се изнижите тука умните дето не сте секта, като п от гащи?

Значи аз съм секта като гласувам за Ивелин, а ти не си секта като гласуваш и превъзнасяш Радев?

Изобщо от всякъде издишате...

преди 2 часа, kaldata1 написа:

Досега твърдеше, че в правомощията на Вучич няма нищо за ремонти на козирки.

Не, мойто момче... твърдя, че в правомощията му не е свързано нищо, за което дори да подсказва, че той е отговорен за паднала козирка. Дори обясних над 20 пъти, какви конкретно са правомощията на един президент в парламентарна република, понеже ти нямаше никаква идея.

Аз ти казах, че правомощията му са написани толкова общо, че могат да означават много неща, и със сигурност - два телефона да се разбързат нещата с гарата в Нови Сад (или в случая - писмо от началника на кабинета му), че да покажем прогрес пред народа.

Написал си ми оная работа, ти нямаш никаква идея, какво конкретно е станало, та заради това и вече новата мантра е, че не било важно, какви са по принцип правомощията, а кой реално дърпал конците. Поредната нова мантра, вероятно вече е 10-та. Другите не хванаха дикиш, та вече това е новата мантра.

И не, премиера не "заповядва" на президента в една парламентарна република, но е с по-голяма власт и лостове за действие ... освен ако правомощията не са просто няколко реда на някакъв сайт, както е в сръбският случай. И в руският. И в турският.

Тъй ли? Ти си наясно, кой дърпа конците в Сърбия, Турция и Русия? Стига бе човек? Не твърдеше ли до миналият месец, че Путин спрял интернета на руснаците, понеже не искал, да видят тежките загуби на фронта? Някакъв прост пример относно, колко си "наясно"...

Напротив - на разпит си. Постоянно обясняваш, че нещата около "Петрохан" са кристално ясни и направо няма нужда от разследване (което впрочем ГЕРБ и ДПС отказаха да направят публично, що ли?)

Кое не е ясно би ли обяснил? Щото доколкото си спомням, питах 234 пъти, какво конкретно е станало... а ти не знаеш. Каква изненада само, ти до сега беше направо безупречен в разсъжденията си, толкова беше наясно с нещата...

Та може ли да обясниш на непросветените НЕпенкилери каква е истината?

Сиреч, още не си разбрал, каква ми е версията? Сиреч, си бавноразвиващ, така ли да разбирам? Щото на абсолютно всеки въпрос около "Петрохан" съм обяснил. Нещо, което ти не смееш, да направиш, понеже главата ти е абсолютно празна.

Ама включи всичко - що тая хижа, какво са правили там, защо Мексико, защо "Сантандер", защо проследяваща техника за стотици хиляди, защо нямаше издирване, защо Калушев е бил ДАНСаджия и прочее.

Това, че нямало издирване, мисля, че писах за 335-ти път, че е ЛЪЖА! Просто на теб акъла ти стига единствено до четене на малоумни парцали като "Офнюз". Относно останалото, барабар със сметките на майната си, това, че Калушев е измамник, и това съм го обяснявал. Пак да преговорим - нямам вина, че нямаш акъл и за пет стотинки, че не можеш, да запомниш нещо, което съм го обяснил като за бавноразвиващ.

Та приеми, че си на разпит - като гръмко обявиш, че имаш ясна представа за толкова неясен казус, би следвало да имаш топки да защитиш тезата си.

Неясен казус е само за умнокрасивите, а те определено не могат, да мислят. Всичко останало съм го обяснил.

Твоята версия е, че в РФ са тотални идиоти и вместо да публикуват някаква стъкмистика (на която мурзилажа както винаги ще повярва без проблем и ще я развява по нета), предпочитат да прекратят отма всякакви данни и с това да породят въпроси и догатки? Не бъди толкова строг де, сигурно има логично обяснение.

Ми да, както се вижда, ти май също си на тая теза, но сега просто би отбой, понеже за пореден път доказа, че не можеш, да мислиш. Сам си вкарваш автогола, както обикновено. Що? Ми, щото толкова просто ти е пипето. Това е положението. От един човек, дето има акъл, да мие тоалетни, няма как да очакваме, да стане ядрен инженер.

преди 7 минути, В. Велев написа:

Но вие не можете да разсъждавате, което се вижда и от отношението ви към "Величие".

Аз щях да гласувам за Радев за да изметем крадливата пасмина (нещо, което Ивелин няма как да постигне, щото няма как да събере необходимите гласове), но чисто физически не можах да гласувам. Както и да е... Мамка ми обаче не искаше да гласува за Радев, защото бил за руснаците, а за Бочко или ППДБ изобщо не искаше и да чуе. Изобщо не ѝ се ходеше до урните, но я убедих да иде и да гласува за Ивелин. С две думи - осигурих допълнителен глас за Величие, а моят за Радев пропадна.

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Аз щях да гласувам за Радев за да изметем крадливата пасмина (нещо, което Ивелин няма как да направи, щото няма как да събере толкова гласове), но чисто физически не можах да гласувам. Както и да е... Мамка ми обаче не искаше да гласува за Радев, защото бил за руснаците, а за Бочко или ППДБ изобщо не искаше и да чуе. Изобщо не ѝ се ходеше до урните, но я убедих да иде и да гласува за Ивелин. С две думи - осигурих допълнителен глас за Величие, а моят за Радев пропадна.

На мен ми признаха двама човека, че не са гласували за Радев точно поради същите опасения "защото бил за руснаците". Сега съжаляват защото можеше да има повече места в парламента.

Редактирано от ДзВяРа! (преглед на промените)

• Автор
преди 24 минути, В. Велев написа:

Значи аз съм секта като гласувам за Ивелин, а ти не си секта като гласуваш и превъзнасяш Радев?

Гласувал съм за Възраждане, не за Радев. И не го превъзнасям. Но и аз викам да изчакаме. Те още не са почнали, а вие Радев - това, Радев - онова. Като пърле пред майка си. Та даже и национален предател го изкарахте. А отношението към Величие го даде народа, като не ви гласува доверие.

преди 2 минути, ДзВяРа! написа:

На мен ми признаха двама човека, че не са гласували за Радев точно поради същите опасения 4защото бил за руснаците". Сега съжаляват защото можеше да има повече места в парламента.

Фуранджийска лопатчице, не ми се подмазвай. Т'ва че от този си профил си "за" Радев, не означава че ще забравя как от другите си акаунти възхваляваш Бочко Менискуса slap1hit

току-що, ivottoshev написа:

Аз щях да гласувам за Радев за да изметем крадливата пасмина (нещо, което Ивелин няма как да направи, щото няма как да събере толкова гласове), но чисто физически не можах да гласувам. Както и да е... Мамка ми обаче не искаше да гласува за Радев, защото бил за руснаците, а за Бочко или ППДБ изобщо не искаше и да чуе. Изобщо не ѝ се ходеше до урните, но я убедих да иде и да гласува за Ивелин. С две думи - осигурих допълнителен глас за Величие, а моят за Радев пропадна.

Тошев не виждаш ли каква какафония става?

Сигурно 90% от русофилите са гласували за Радев, а той не покани Митрофанова.

Вероятно 99% са гласували за Радев, както и ти казваш: "за да изметем крадливата пасмина". Но засега не се виждат такива неща. Ама хайде да кажем че е рано и има време. Затова казах че няма да споря и ще чакаме. Но има нещо гнило...

преди 5 минути, ivottoshev написа:

(нещо, което Ивелин няма как да направи, щото няма как да събере толкова гласове)

Ето точно това беше поръчката към и задачата на социологическите агенции. Като дадат 1,2% за "Величие" и да откажат хората да гласуват за тях, като си кажат точно това, което и ти си си казал: "Така и така на Величие дават малко % и няма да влязат дай да гласувам за Радев на който дават 32% и той със сигурност ще влезе. И дано да измете крадливата пасмина".

И сега чакаме. Но гнилото е че социологическите агенции и по-точно поръчителите им ни насочват точно към Радев, а не към някой друг. А като знаем кой държи агенциите, то той няма сам да си сложи примката като помогне да се избере Радев. И изобщо...

Ама айде, ще чакаме и ще се надяваме. Може и една молитва към Господ да ударим за по-сигурно.

Точно Ивелин щеше да измете крадливата пасмина. И то даже без насилие даже. А като създаде добра и нормална икономическа среда в която няма да има "храна" за крадливата пасмина. Ама това са сложни неща за повечето хора тук от форума и няма да ги разберат. И защото не могат да ги разберат по-добре е да кажат че са секта и фараони. Така е по-лесно за хората с елементарно мислене.

преди 21 минути, communismatic написа:

Не, мойто момче... твърдя, че в правомощията му не е свързано нищо, за което дори да подсказва, че той е отговорен за паднала козирка. Дори обясних над 20 пъти, какви конкретно са правомощията на един президент в парламентарна република, понеже ти нямаше никаква идея.

Написал си ми оная работа, ти нямаш никаква идея, какво конкретно е станало, та заради това и вече новата мантра е, че не било важно, какви са по принцип правомощията, а кой реално дърпал конците. Поредната нова мантра, вероятно вече е 10-та. Другите не хванаха дикиш, та вече това е новата мантра.

Тъй ли? Ти си наясно, кой дърпа конците в Сърбия, Турция и Русия? Стига бе човек? Не твърдеше ли до миналият месец, че Путин спрял интернета на руснаците, понеже не искал, да видят тежките загуби на фронта? Някакъв прост пример относно, колко си "наясно"...

Кое не е ясно би ли обяснил? Щото доколкото си спомням, питах 234 пъти, какво конкретно е станало... а ти не знаеш. Каква изненада само, ти до сега беше направо безупречен в разсъжденията си, толкова беше наясно с нещата...

Сиреч, още не си разбрал, каква ми е версията? Сиреч, си бавноразвиващ, така ли да разбирам? Щото на абсолютно всеки въпрос около "Петрохан" съм обяснил. Нещо, което ти не смееш, да направиш, понеже главата ти е абсолютно празна.

Това, че нямало издирване, мисля, че писах за 335-ти път, че е ЛЪЖА! Просто на теб акъла ти стига единствено до четене на малоумни парцали като "Офнюз". Относно останалото, барабар със сметките на майната си, това, че Калушев е измамник, и това съм го обяснявал. Пак да преговорим - нямам вина, че нямаш акъл и за пет стотинки, че не можеш, да запомниш нещо, което съм го обяснил като за бавноразвиващ.

Неясен казус е само за умнокрасивите, а те определено не могат, да мислят. Всичко останало съм го обяснил.

Ми да, както се вижда, ти май също си на тая теза, но сега просто би отбой, понеже за пореден път доказа, че не можеш, да мислиш. Сам си вкарваш автогола, както обикновено. Що? Ми, щото толкова просто ти е пипето. Това е положението. От един човек, дето има акъл, да мие тоалетни, няма как да очакваме, да стане ядрен инженер.

Ключови поражения: Удар по „невидимата“ авиация
Основната цел на операцията е била неутрализирането на стратегически въздушни активи, използвани за терор над цивилното население в Украйна. Според потвърдена информация от разузнавателни източници, са поразени:

• няколко изтребителя от пето поколение Су-57. Това са най-модерните и скъпи машини в руския арсенал, които се произвеждат в изключително ограничени бройки. Поразяването им е огромен технологичен и икономически удар за Кремъл.

• един изтребител-бомбардировач Су-34: Основна платформа за изстрелване на управляеми авиационни бомби (КАБ), които нанасят тежки щети по фронтовата линия.

Защо така? 🤔

Сетих се, така е заради безвъзмездната помощ от САЩ! 😂

преди 6 минути, The Lone Star написа:

А отношението към Величие го даде народа, като не ви гласува доверие.

Пак и отново си в грешка! Не го даде народа, а преброителите от ЦИК.

Само че ти писах че явно има някаква друга игра или Ивелин както каза променя тактиката. Защото много бързо обяви че изборите са честни и няма да търсят кражби на гласове по секциите, както миналия път. А има сигнали, че е имало отново доста прехвърляне на гласове от един номер на друг номер. И ако пак имаше проверка "Величие" можеха отново да влязат.

• Автор
преди 12 минути, В. Велев написа:

Точно Ивелин щеше да измете крадливата пасмина. И то даже без насилие даже. А като създаде добра и нормална икономическа среда в която няма да има "храна" за крадливата пасмина. Ама това са сложни неща за повечето хора тук от форума и няма да ги разберат. И защото не могат да ги разберат по-добре е да кажат че са секта и фараони. Така е по-лесно за хората с елементарно мислене.

Елементарно мислене е твоето. Дори и да бяха минали бариерата, Величие щяха да имат десетина депутати. Какво щяха да направят с тях? Как ще изметат крадливата пасмина, как ще създадат нормална икономическа среда и тем подобни глупости, които не разбираме с десет човека?!

преди 53 минути, communismatic написа:

В кратце:

• Отказваш да коментираш вмешателството на началника на кабинета на Вучич (т.е. самият Вучич) в ремонта на гарата и доказателствата за това, защото "не било в правомощията на президента да се меси в ремонти". Явно и Вучич пет пари не дава за неговите правомощия, и без това написани едно към гьотере.

• Имаш кристална визия за това какво е аферата "Петрохан", с изключение на това: кои са тези хора, защо са взели огромна хижа до сръбската граница, защо са я заринали с проследващата техника, защо са били от ДАНС, защо са ходили често до Мексико и защо са имали 60 банкови сметки в Испания. Ама ти направо си разгадал случая, то не останало какво да се коментира!

• На мнение си, че РФ са идиоти, защото са си спрели статистиката за демография, вместо да пуснат просто някаква за заблуда на противника. Досега пък беше на мнение, че статистиката не е спряна, просто остава само годишната, щото тримесечните доклади са голяма бумащина.

Оти ручахме жабетата, след като за всичко си на моето мнение (с изключение на Петрохан, където мнението ти е просто да си затваряш очите за всичко, което не ти изнася и просто да питаш "А ПП-ДБ що не ги спряха, а?")?

Мисля, че трябва да спориш с някой друг - 100 пъти ти казах, че влизам в спор, само ако съм убеден, че съм прав.

преди 8 минути, kaldata1 написа:

Отказваш да коментираш вмешателството на началника на кабинета на Вучич (т.е. самият Вучич) в ремонта на гарата и доказателствата за това, защото "не било в правомощията на президента да се меси в ремонти". Явно и Вучич пет пари не дава за неговите правомощия, и без това написани едно към гьотере.

Не, бе... нищо не отказвам. Обясних конкретно какви са правомощията на един президент в парламентарна република. Ти не беше наясно с правомощията му, не беше наясно и с това, какво конкретно се е случило и кога е паднала козирката. Това ако е "некоментиране"... Интересно, що сума ти хора са си подали оставките (тия дето съм ги изброил, които реално са виновни за козирката), а в действителност Вучич бил виновен, и то при положение, че са от една и съща партия. Много странно, наистина...

преди 10 минути, kaldata1 написа:

Имаш кристална визия за това какво е аферата "Петрохан", с изключение на това: кои са тези хора, защо са взели огромна хижа до сръбската граница, защо са я заринали с проследващата техника, защо са били от ДАНС, защо са ходили често до Мексико и защо са имали 60 банкови сметки в Испания. Ама ти направо си разгадал случая, то не останало какво да се коментира!

Тъй, да пробвам пак да питам - каква е твоята версия за станалото? Мафията ги е убила? Или Бойко и Пеевски? Абсолютно всичко друго съм го коментирал, при това над 200 пъти. Защо продължаваш, да избягваш въпросите ми? Нещо тревожи ли те? ;)

преди 11 минути, kaldata1 написа:

На мнение си, че РФ са идиоти, защото са си спрели статистиката за демография, вместо да пуснат просто някаква за заблуда на противника. Досега пък беше на мнение, че статистиката не е спряна, просто остава само годишната, щото тримесечните доклади са голяма бумащина.

На мнение съм, че се изтърва, че реално няма нищо подобно, та сега даваш назад от поста си, който реално е моят прочит на нещата. Благодаря, че се съгласи и по този въпрос с мен.

преди 12 минути, kaldata1 написа:

Мисля, че трябва да спориш с някой друг - 100 пъти ти казах, че влизам в спор, само ако съм убеден, че съм прав.

Естествено, как. Личи си, че си прав, та затова и избягваш въпросите ми от три месеца насам.

преди 15 минути, kaldata1 написа:

Оти ручахме жабетата, след като за всичко си на моето мнение (с изключение на Петрохан, където мнението ти е просто да си затваряш очите за всичко, което не ти изнася и просто да питаш "А ПП-ДБ що не ги спряха, а?")?

Е, реално се съгласи с мен, че ПП-ДБ изобщо не са си мръднали и пръстчето относно педофилската секта. Сега удобното извинение е "Ама те и другите нищо не са направили по въпроса!". Т.е. открито си признаваш, че гласуваш за боклуци. :)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.